| Autor |
Zpráva |
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:35
- Nahlásit
Montik
Ahojky krmení zatím dobrý a holkám moc chutná Jiak svod byl taky v pohodě, akorát s tou novější jsme bojovali aby vůbec ukázala zuby a když už se nám nakonec podařilo na malou chvilinku, že tu tlamku otevřela, tak nám chyběla M3 Je ještě malá šance že doroste, protože ona je trochu opožděná, ale zas tak pevně tomu nevěřím.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:24
- Nahlásit
Bibinka7
Hmmm..tak s M3 moc nepočítej, nám taky chybí a nikdo už nepředpokládá, že doroste..Ale doufat můžete....Člověk nikdy neví, co i ta příroda vymyslí...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:26
- Nahlásit
Bibinka7
A ještě prosím, mohla bys mi osvěžit pamět.. ty máš jaký hafany a odkud?? nějak se v tom už ztrácím.... Děkuji a pardón....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 12:28
- Nahlásit
Montik:
Ještě že si byla rychlejší. I když sem si teda řikala, že budu statečná a budu listovat, abych to našla a nemusela se zase ptát
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:42
- Nahlásit
meduzka
To víš přehled musí být.. jen doufám, že nám Bibinka7 odpoví nebo budeme muset listovat a to budeme mooc statečné...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
Tak se případně SPRAVEDLIVĚ rozdělíme...
Já od stránky 1 do stránky 6
a ty od 7čky ten zbytek???
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:23
- Nahlásit
to asi neprojde co?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:25
- Nahlásit
meduzka
si mě teď vážně pobavila....
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:26
- Nahlásit
meduzka
sisi to spletla ne?? Nějak se ti ten poměr stránek obrátil....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:31
- Nahlásit
Tiffany:
Mohla bys mi prosím napsat místo, kam jezdíte s pejskem do Chorvatska na dovolenou? Fotky na www vypadají moc hezky.
Nebo vůbec - Máte někdo nějakou radu, kam se s pejskem dá k moři a bez problémů?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:35
- Nahlásit
meduzka
Ty jo, super obrázek.... A super otázka, příští rok bych chtěla vyrazit s hafanama...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:35
- Nahlásit
Montik:
Asi jen nějakym nedopatřením... sem se přepsala
Ale tak už to tak necháme, ať v tom pak nemáme binec.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:40
- Nahlásit
meduzka
tsssss, si koleduješ.... Abych tě nevyřadila z registru internetových přátel....
Jinak sem jezdí jedna známá s hafanama http://www.golding.cz/cs/lodging/Istrie/Apartmany_ LANTERNA/
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:58
- Nahlásit
Montik
Bibinka7 má naší polosestru Doru a sestřenici Arinku
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:58
- Nahlásit
Montik
Už jsem radši hodná
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 15:03
- Nahlásit
meduzka
No proto!!!!
Baico
Díky...To víš, už je tu nějak mooc psů...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
Montik
Taky se mi to už občas motá
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 15:43
- Nahlásit
chtelo by to nejakou orientacni tabulku, uz je nas tu nejak moc
mmch, coz takhle zas nejaky sraz? Nechtelo by se vam? Uz jsem dlouho nevidela vic belousu pohromade
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 16:22 - Změnil/a: Bibinka7
- Nahlásit
Montik
No já to taky moc růžově nevidím s tím zoubkem. A vy na výstavy jezdíte i bez něj?
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 16:23
- Nahlásit
Baico
Díky za upřesnění
Jen pro pořádek:
Dora White Ancilia
Arianne White Ancilias
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 16:26
- Nahlásit
drakka
Jo já bych měla takovejch plánů, ale bohužel to nějak časově nestíháme, jsem ráda že stihnem jednou zatýden výcvikáč a občas nějakou tu výstavu, jinak máme ještě dva vořechy, kočky a nějaký koně co nám běhaj na louce pod barákem, tak jsem ráda že toho svojeho vidím alespoň při krmení
|
babou
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:09
- Nahlásit
ahhoooj všem jsem tady nebyla věčnost...koukám, že jste se krásně rozpovídali, tak bych se ráda zase přidala...
takže pro připomenutí: kromě důchodkyně NO mám bílou feňuli Badu (přes 8 měsíců)
byly jsme na svodu v Loutí a moc se mi tam líbilo doufám, že se taky zůčastníme nějaké další klubouvé akce, i když jsme na delší dobu omezeni klidem, tak snad něco na chvilku klapne
meduzka
jůů bílý s frisbíčkem v tlamě...taky občas blbnem s talířema. jestli můžu poradit něco málo co jsem pochytila od znalců, tak s miminem neházej a neskákej (mimčo-klouby,kosti), používej roller (disk se kutálí hranou po zemi, pesan ho honí). hodně se přetahujte (aby pes pochopil, že sranda je u tebe a s tebou) a taky je dobrý od začátke používat disky 2. hra ukončená tebou v nejlepším
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 22:35
- Nahlásit
Montik
...no není moc co obdivovat...ráno se mi nechce vstávat, probere mě vždy až ranní procházka (5.30) s pejskama a dospávám to o víkendu...když já nemůžu odolat a dřív se prostě k netu nedostanu...
To jsem ráda, že se Ti můj návrh líbí, tak to ještě pak doladíme.Hlavně, aby nepršelo...ehmmm, teď mě napadlo, že Tě zvu do Kyjí a jsou tam zkoušky, takže se necvičí... ..leda to omrknout, udělat si někde v okolí stopu a jet na ten oběd k nám...no doladíme to třeba příští týden.
Tak si užij víkend a pozdravuj kluky chlupatý a Waldu
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 22:56 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit
meduzka
No my jsme byli s pejskem u moře poprvé, předtím jsme tam byli sami a dohodli jsme se s paní domácí, že bysme chtěli přijet s velkým psem a nebyl problém. Navíc jsme ji ujistili, že pes bude 24 hodin denně s námi, čili že tam nikdy nezůstane sám (třeba by brečel nebo něco rozkousal...), tak s námi chodil všude, i na pláž, na výlety,na večeře na zahrádky. Byli jsme na Makarské riviéře, městečko Promajna, kousek odtamtud pak byly ty požáry, ale to už jsme byli den doma. Promajna má nevýhodu, že je tam čilý turistický ruch, a narvaná hlavní pláž, kam psi nesmí. Ale na tu my jsme nechodili ani předtím bez psa...Chodili jsme asi 20 minut pěšky na malé ukryté skalnaté plážičky, kde jsme měli my i Cargoušek klídek. A venčení po ránu probíhalo tak, že začalo asi 5ti minutovým úprkem nahoru nad městečko do olivového háje, kde jsem teprv Carga pustila a on se dositosti vyvenčil...s tím jeho průjmem to bylo trochu o nervy, pytlíky jsem vybavena byla, ale sbírej řídký průjem do pytlíku...
No naštěstí je Cargoušek miláček čistotnej až moc, a tak se vždy vzorně vyvenčil v noci a pak ráno v těch 7.30, až v tom sadu, tak jsem se s pytlíkama netrápila
Takže já bych se psem doporučovala spíš trošku víc samoty, míň civilizace, aby se mohlo venčit hned u domu. Tam my měli okrasné záhonky plné kyrek a anglický trávníček, kde jsem Carga nechávala jen čůrat a to ještě v noci...jinak hurá do sadu či cestou na plážičku po snídani, to bylo podél lesa, takže o.k. A taky tam byl jeden zpustlej trávník, tam jsme šli vždy cestou z večeře, Cargo na povel "čůrat,čůrat" čůral vždy na jedno místo, asi aby mi udělal radost a jako kdyby věděl, že jinde se to nesmí . Prostě chytrej bělouš
Jinak velký výběr je na stránkách webové cestovky Adria Databanka, zadáš si požadavky, např. se psem, kde, kdy, co...a ono Ti to nabídne možnosti.
A Cargo byl moóóóc spokojený, mělo to blahodárný vliv na jeho svaly, klouby (furt plaval) i kožíšek, který se mu v mořské vodě krásně vybělil, fakt jsme si to všichni užívali. Takže dovču se psem vřele doporučuju.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 23:03
- Nahlásit
Montik
To asi víš, že Váš bráška Vlk byl na rentgenech a přišly už výsledky, Radka píše na stránkách. Tak to docela jde .
Jak to vidíte Vy a kdy se chystáte?
Budu držet palce .
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 07:38
- Nahlásit
drakka
Tak tu orientační tabulku vypracuj.... To je náhodou super nápad...
Jinak srazík bych brala, ale s časem jsem na tom dost bídně..Ale mohly by sme něco spáchat....
Bibinka7
No, my an výstavy nejezdíme, ale kdyby to psa bavilo a nebyl nerváček, takl bych i jezdila...Ale díky povaze a tím, že ho to neba, tak na to prdím....
babou
No ahoj...konečně se nám to sem začíná vracet.. A jak se má dorostenec?? A byli jste v Loutí i na výstavě?? nebo jste se nechali jen svést.. a do Letňan nepjedete?? Že by sme tam udělali takovej malej srazík.....
Tiffany
Jj, četla jsem to a taky jsem jim napsala.. je to super... My jdeme teď v pondělí na kardio (pro jistotu) a pak v listopadu na ty rentgeny.. bohužel, musím to dělit, páč finančně by to jinak byla smršť.. Ale takhle se to dá.. jsem na to moc zvědavá....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
Ahojky, přeju všem krásnej den
Babou:
Díky za spoustu rad. Nechci s tim mým šášulou právě nějak moc hopsat, i později spíš plochý hody, on mi přijde takovej ... chatrnej, tak bych mu nerada ublížila. Mam pocit, že je dost těžkej a fakt by to pro něj nebylo dobré. Myslela sem spíš na zpestření takovýho všedního cvičení a na legrajdu.
Tiffany:
Díky za vyčerpávající popis, zní to stejně skvěle, jak to vypadalo na fotkách. Škoda, že s nim nestihnu nikam jet do tý výstavy, to by byl krásně běloučkej. Jinak s Jerrýskem mam štěstí stejný jako Ty. Je čistotnej a snaživka. Takže loužičku mi doma udělal naposledy snad ve třech měsících a to protože to prostě nevydržel: Byl ještě mimino. Musela sem zůstat v práci dýl. Je na to hrozně moc šikovnej. A když už to nemůže vydržet, tak si mě jde radši ve čtyří ráno vzbudit, než aby udělal doma nepořádek.
Takže si myslim, že bychom to tam taky zvládli.
Jinak: Musela sem mu začít dávat trochu míň žrát. A trpim!
Prostě vidim, že by si ještě dal ale je fakt, že byl asi dost mohutnej a mam strach o klouby. Zase dřív se s jídlem loudal a teď to teda schramstne, chudák. Cejtim se jako kdybych ho trápila hlady
A taky jak psala babou, že pes musí vědět, že nej zábava je u mě, tak to sem teda nezmákla, protože jsem udělala kravinu a jednou jsem ho honila takový to tleskání a "jedeeeeeš" a "honem utíkej", když měl petlahev - no a zjistil, že je to strašná sranda, úplně to miluje, lítá při tom jako poděs, vydovádí se tak asi nejlíp, no a já sem namydlená no když sem pitomá, tak sem pitomá. Takže i s talířem v hubě na mě kouká a poposkakuje a dupe a kouká ve stylu, tak honem, tak na mě tleskni a poběž a tak... No... jak sem stará, tak sem pitomá
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:01
- Nahlásit
meduzka
ahoj, na to je právě dobrej ten druhej talíř..prostě mu ho ukážeš a a jakmile pustí ten první, hodíš..No a tak pořád dokola a on se naučí, že přinýst to je větší psina.. jen to chce být dost rychlá a včas doběhnout pro ten první puštěnej... Jinak to znám taky, to že chce být honěnej,ale už ho to pomalu odnaučuju.... Ale za to může páníček.. Jinak ohledně papu je opravdu lepší, aby byl mímo pejsek spíš hubenější, takže trpíš vlastně pro dobrou věc...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 12:10
- Nahlásit
vlkaga
Ahójky, jestli můžeš, tak mrkni na hafbo, jsou tam vypsaný seznamky od Báry...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 13:50
- Nahlásit
Montik
tabulku vytvorim mozna bych to mohla udelat jako webove stranky na estrankach, kde by kazdy z nas mohl mit i fotku sveho hafana a treba odkaz na vlastni web nebo galerii a nejake info, co vy na to? (vsici bili )
|