| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:40
- Nahlásit
meduzka
No hele Eukanubou bych teda nekrmila....zrovna u téhle značky neplatí,čím dražší, tím lepší. Pokud Ti bělouš zezrzavěl, tak rto určitě za měsíc po změně krmení nepřejde a chce to koukat po krmení, které nebude obsahovat nebpo když uiž tak málo betakarotenu. Já jsem teda u mýho psa lustrovala složení granulí, jak jsem jen mohla a Eaucanuba, Proplan apodobný jsem teda odvrhla hned. U mě zvítezil Eagle Pack holistic sel. a líbí se mi třeba i to Platinum natural,kterým teď lrmí občas i Monča od Luckyho a přítel labroušku. Jinak jsem pak stejně přešla na maso, protože u toho fakt nejlíp vím,co pejsan dostane do misky, ale to už jsem krapet OT...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:42
- Nahlásit
A jinak souhlas s Jančou, mě předběhla A taky sorry,že se vám sem do toho pletu
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:45
- Nahlásit
Děkuju za radu a klidně se pleťte, mně to může jen pomoct.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:13
- Nahlásit
choco
jana33
Tssss...vetřelci.... ne, vážně, Eukanubu nee..to je opravdu teď svinstvo mezi granulema... (stejně tak Royal a Hills-teď nemyslím veterinární diety, tam je to o něčem jiném) Po měsíci nic nepoznáš... Chce to počkat.. (ten brit care ti schvaluju, hodně lidí si to chválí) jinak ohledně pigmentu..Když má takhle tmavý pigment, tak to neznamená, že bude zrzavej.. právěže když už má takový super pigment, měla bys chtít a dělat vše pro to, aby byl bílej, páč pak ty výstavy strháte.. Co se té tmavé srsti týká, neumím si to nějak představit... Luckymu se třeba semtam objeví na těle černej chlup, ale to je vše.. Nějaká náprsenka být nesmí... Ale to bych řešila případně až přelíná úplně...
Jinak se neomlouvej za tu diskuzi, o nic nešlo.. Zeptala ses a bylo ti odpovězeno, toť vše...
seznam vystavovatelů bývá zveřejněn až tak týden před výstavou, někdy i později někdy dříve..
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:34
- Nahlásit
Montik:
Jééé, a já si myslela, že tomu našemu broukovi dáváme jen to nej... Fakt děs. Tak to teda změníme! A takový prachy to stojí.
Jinak neni to náprsenka, to sem přehnala, je to tak 15 chlupů uprostřed na hrudi, co rostou z jednoho místa.
A zkusíme ho vybělit, když to je tak. Já sem fakt trochu lajk, ale máš pravdu. Se z nás v Olomouci zblázní i ten zlej pán, co to tam bude hodnotit
By mu za chvíli na cvičáku museli přestat řikat Vizíre.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:17
- Nahlásit
meduzka
tak těch pár chlupů neřeš... Kdyby nezmizely, tak bych jich pár vyškubala a je to.. Jinak na vybělení je nejlepčí savo, prej.... Jen nevím, co na to řekne hafan...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:41
- Nahlásit
Montik
No klidně savo, alespoň nás bude víc, co se drbeme
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:43
- Nahlásit
Baico
ts, ty jsi teda přející.... A jak to s tou vaší alergií vypadá??? Lepčí??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:48
- Nahlásit
Montik
No lokte a břicho se nám už krásně hojí a lokte už zarůstají novýma chlupama. Teď máme poslední ložisko drbání na ocase, tam jsem byla nucena kolečko o průměru 3 cm vystříhat, abych se tam dostala s tekutým pudrem. Ale je to výrazně lepší. Už nebereme ani fenistil.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:34
- Nahlásit
Baico
tak super, to vypadá, že brzy budete mít pokoj....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:43
- Nahlásit
Montik
No už aby to bylo! jdeme toho 22. listopadu na ZPU 1 tak bych nerada opakovala to fiasko z BBI
Naštěstí to nepíská Plšek
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:50
- Nahlásit
Baico:
Tak se trochu podrbal nooo možná že Plšek má občas podobnej problém.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:54
- Nahlásit
meduzka
Tak teď jsi mě dostala.Jsem si představila Plška jak se urputně drbe a málem jsem se smíchy počůrala
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 19:19
- Nahlásit
ad krmeni..no ja teda nevim, ale zrovna s Eukanubou mam ty nejlepsi zkusenosti. Freya byvala dost hubena, musela jsem ji krmit zatezovkou po Eukanube se imho dost spravila a to mela normalni adult large breed. Taky ma relativne citlivy zazivani, mivala dost ridkou stolici, ale s Eukanubou pekne bobky. Barvu ma krasne bilou a zadne zdravotni problemy. krmime ji uz pres rok, obcas vyzkousime neco jineho ale vzdycky se k ni zase vratim
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 22:26
- Nahlásit
Montik
Jééé, to je škoda, já už mám bohužel na 28. 10. jiný program, jedeme na chalupu na tu Jedlovou, jak jste tam s námi byli.Já se do těch Chlístovic snad s Vámi nepodívám... Tak můžete v tom listopadu dorazit aspoň k nám, bude-li se Vám chtít, to by se klucí pěkně vyřádili a my pokecaly .
Taky mě napadlo, že kdyby ses chtěla srazit někde v Praze po práci, ještě než budou Letňany, abych Ti dala kulíška a pacičky , tak klidně můžeme, jen to musím vědět pár dní předem.
Jinak Letňany se blíží...to už nebude dorost, kde asi občas rozhodčí přimhouří oko nad jančením a divočením "mimin"... ....bojim, bojim...a hlavně kraťásci pohromadě s dlouhosrsťáčkama ..... a Cargo tam bude určitě nejmladší...brrrr...(ještě mladší o 14 dní je Bruník, pokud tam bude )...Tak doufám, že tam budete, to je pro nás taková morální podpora a balzám na nervy...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 22:36
- Nahlásit
meduzka
Z krmením je to fakt složitý, já se v tom taky moc nevyznám, je hrozně velký výběr, všechno je "nej" a vyber si, vyznej se v tom... .
My jsme krmili Nutra Nuggets Puppy large breed, Cargo to dostával už u chovatele. Chutnalo mu to (jemu chutná úplně všechno, někdy mám pocit, že by snědl i piliny...:lol , pěkně to nabobtnalo...ale měl po tom veliký odpad...tak jsme asi ve 4 měsících přešli na doporučení Montika (díky, Montiku ) na Brit Care Junior Large Breed (jehněčí s rýží), Cargovi to opět moc chutná, skoro to nebobtná, odpad malý... , Cargo nemá žádné růstové problémy, má moře energie, prostě spokojenost.
A Cargo je bílej (když se někde nevyválí ). Ale řekla bych, že potřeby každého psa jsou individuální, každý reaguje jinak...no musí se to asi zkusit...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 07:43
- Nahlásit
Tiffany, Montik:
Tak asi máte pravdu, jdeme zpátky do toho Brita.
Taky mu chutnalo.
A to by bylo, že by nebylo.
Na Letňany se těšim. Budeme samozřejmě Cargovi taky držet palce. A okoukneme, co nás čeká, tak doufam, že tam Cargo Jerrymu neukáže žádný psí kusy, aby si pak ten muj pacholek nemyslel, že to takhle jako má bejt!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
Tiffany
Ahojky, jsem si to myslela, že už něco budeš mít.. Ale co, zkusila jsem to... No, s tím 8.11. počítám, tak žádný výmluvy.... Do té doby asi už nic nestihnu, jsem teď ráda, když mám krapet odpo volno, je toho nějako moc... Jinak se musím pochlubit s aportíkem, díky Romanovi už jsme dost pokročili, což považuju za megagiga úspěch.... Do Letňan jedu určo, to si nenechám ujít!!!! A i vím, kde se tam klucí můžou i trochem vyběhat.. Jo a třídy mladých se zase tolik neboj, nejni to o nic horší, než ten dorost, jen už můžeš dostat titul.. ještě pořád se tam přimhouřují kukadla...
Baico
´hehe, drbající se Plšek... to je dobrý....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:23
- Nahlásit
Montiku:
8.11 je taky výcvikový víkend? nebo sobota? nebo ten Roman cvičí každou sobotu a neni to tam psané na stránkách jako vícvikové kurzy?
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:25
- Nahlásit
FUUUUUJ, výcvikový s měkkym, fakt úžasný! snad jste se nelekli, poprvé to mam dobře, nevim, co sem to tam to... vyplodila
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:35
- Nahlásit
meduzka
nee..., kurzy jsou jen tak, jak je to vypsané na stránkách, tenhle výkend 8.11.-9.11. dělá Roman figurantské zkoušky, proto kurz nejni..Ale dá se s ním domluvit, i klidně na setkání v týdnu.. Oni jsou doma pořád, proto já tam třeba jedu 28.10.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:50
- Nahlásit
Montik:
Tak to ju. Díky. Potřebuju někoho na radu jako sůl.
Jen kdyby měl týden třeba 9 dní.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 11:01
- Nahlásit
meduzka
jj, to znám... A toho 28.10. byste nemohli?? Že by sme se tam setkali....
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:10
- Nahlásit
No, vidim to bledě...
28. ráno teprve přijedeme z Německa, to bych tam přijela dost pozdě a večer máme akci z práce
Bohužel... ale štve mě to, tak se tam chystam, že se tam nakonec nikdy nedostanu
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:12
- Nahlásit
Koupila sem teď Jerrymu talíř na frisbee, jen tak s tim zkusim blbnout, vzhledem k tomu, že je teď nějakej vypasenější s nim asi nebudu dělat žádný extra kusy, ale uvidim, jdu mrknout, jestli někde nenajdu radu na nácvik.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 16:17
- Nahlásit
Ahojda lidičky
Tak my do Letňan taky jedeme a taky poprvé do mladých, ale do holek tak si snad konkurovat nebudem. Slyšela jsem že holek tam má být asi kolem patnácti, tak jsem zvědavá jak dopadnem.
Co se týče krmení, tak my teď krmíme Fitminem, máte s tím někdo zkušenosti? Nám zatím připadá že po něm míň žloutnou, ale možná se mi to jen zdá, krmíme s ním teprve dva měsíce.
Svod jsme také absolvovali s jednou lépe s druhou hůře, ale je možnost že se to ještě napraví, alespoň si to moc přejeme.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 23:16
- Nahlásit
meduzka
Děkujeme za držení palců, budeme to potřebovat... , tak se budeme těšit na setkání. Je to opravdu výborná zkušenost pro štěndo i pro člověka, taková výstava, plná lidí a pejsků a nové prostředí, i když budete jen koukat, fakt je to výborná socializace a člověk tak nějak už pak ví, do čeho jde... .
Já jsem loňskou mezinárodku v Letňanech (taky listopad) byla omrknout taky, teda konkrétně bělouše, bylo jich tam 32, no nádhera!! Tam jsem jich tolik pohromadě viděla úplně poprvé. A Cargo byl ještě na houbách... ...a tam jsem si řekla, že takového pesana chci a nikdy víc jiného...nádhera, ti běloušové
Montik
Díky za uklidnění, ono to nějak dopadne, další zkušenost se hodí vždycky, ať to dopadne jakkoliv
Na ten náš sobotní listopadovej srazík se budu těšit, ještě Ti cinknu, abysme dohodly podrobnosti. Jak to vidíš, dopo nebo odpo? Nebo celý den??? (třeba ráno cvičák v Kyjích, aspoň byste si to u nás zkusili , pak pokračovat do Senohrab, obídek, Milan by uvařil, pak procházka...atd.) Tak promýšlej a rozmýšlej
Každopádně se budeme těšit
To je supéééér, že jste pokročili s aportkem, já to pořád říkám, že ve Vás něco je, že to dotáhnete daááááleko
Tak pěkný den!
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 23:22
- Nahlásit
Bibinka7
Týýýjo, takových čubinek ve třídě mladých..?? To Vám teda nezávidím, pořádná konkurence, navíc dohromady kraťásci a dlouhosrsťáčci...no těpic..., to jsem moc zvědavá, kolik bude pesanů v naší třídě...no furt lepší, než když je člověk ve třídě sám, to pak nemá žádné srovnání...ale zase jsou to nervy, když je psů hodně, a je jim dlouhá chvíle...Cargo pak už zlobískuje, jak ho to nebaví...než rozhodčí omrkne a jednotlivě posoudí třeba 10 psů....tak to se tam potkáme a budeme fandit
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 23:24
- Nahlásit
Tak pěkný den všem a pozdravujte běloušky
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:31 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
Tiffany
Ahojky, tě musím obdivovat a smekám před tebou.. Psát ještě po 11 večer na net a ráno vstávat tak brzo.. ty jo, vážně smekám... Jinak bych to viděla každopádně na celej den...Jako o nic míň.. Oběd od Milana si nenechám ujít ani za nic.... se pak ještě pořádně domluvíme, ale tvůj návrh je naprost super...
Bibinka7
Ahoj, o fitminu nic moc nevím...Hlavně, že ti pejsa prospívá... A copak na svodu?? tam přeci ještě o nic moc nejde.....
|