Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 14:30
- Nahlásit

drakka
ty jo..tys to myslela vážně... Ale prosím, jestli se ti s tím chcě dělat... Budu jen ráda.. tak se tu všicí mějte pěkně, já jdu domu a pak hurááá 4 volný dny.. Pěkný víkend fšem...

babou
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 23:12
- Nahlásit

Montik
jj, vracíme sejsem někde zašantročila heslo, pak tady bylo dost lidu/psu prázdno, ale teď se to tady hezky rozpovídalo, to je supr. v Loutí jsme se bylo jenom svádět, jednak jsme to měli kupu daleko a hlavě jsem chtěla vědět, jak to bude bílá zvládat. měli jsem problém s panickou hrůzou před všema psama, ale přesvědčila jsem se o tom, že jsem to snad podchytila včas a všechno proběhlo ok... Letňany taky ne, my ještě nikdy nevystavovaly

meduzka
jj, mě se dogfrisbeečko strašně moc líbí, jsem věděla od začátku, že něco málo zkusíme, ale vím že nemám borderku, takže jenom taky pro srandu...a s tím honěním bych řekla, že to ještě podchytíš. vážně zkus dva disky: nejdřív bych se jenom hodě přetahovala(aktivně-netaháš ty ale pes), když necháš Jerryho vyhrát, jeho disk se stane pasivním a ty nabídneš a upoutáš pozornost na druhý. a pořád dokolaházela bych až když bude víc motivovaný a zapálený do hry.
a co se krmení týče tak rozhodně souhlasím, že méně je lepší než více. jsem si na tom docela zakládala spolu s žádným přetěžováním a stejně jsm Badu neubánila růstovým problémům přestože je docela drobná (to jsem ráda ač mám ráda velký psiska) tak jsem má naordinovaný striktní klidový režim, dokud úplně nedoroste...tak doufám, že aspoň pak to bude ok

vlkaga
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

Ahoj všem,

hrozně ráda si tu čtu
Když to půjde , ráda bych Vás někdy viděla "naživo", při nějaké procházce. Aby to moje bílý přetrhdílo poznalo i jiný bělouše, než sama sebe v zrcadle...
Krásný den

vlkaga
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:26
- Nahlásit

A jestli chcete, klidně ty stránky vytvořím, celkem mě to baví. Tak když budete chtít, můžeme se domluvit.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 14:24 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Možná o ní víte,ale kdyby ne a někdo se našel
http://www.kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id= 4871&utulek_id=13
http://www.dejtenamsanci.estranky.cz/stranka/velci -psi

drakka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:44
- Nahlásit

jana33
o tehle fence se pise dokonce i na strankach klubu BSO, je to fakt smutny pripad ze nekdo v 11ti letech odlozi sveho psa, obzvlast kdyz s nim zil cely zivot v byte (( ale co jsem koukala na ten odkaz (ten spodni) tak takovych pribehu jsou tam desitky, sami pejsci kolem 10ti let veku, vetsinou NO nebo jejich krizenci, casto se zdravotnimi problemy a nezvykli ani na obojek nebo voditko (zkratka zili cely zivot zavreni na zahrade/v kotci/u boudy s nejakym starsim majitelem ktery nasledne umrel nebo odesel do nemocnice a o psa se nikdo nechce starat). Je mi z tech fotek a pribehu vedle uplne smutno ((

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 22:12
- Nahlásit

Zdravím všechny...

Copak je zde nového?

Tady v Jindřichově Hradci se s běloušema roztrhl pytel a je jich tady nějak čím dál, tím víc. Když jsem si na velikonoce přivezla mimišto byli tady asi čtyři.
Nepořádáte nějaké extra srazy lidí, co se scházejí tady na diskuzi?
Potkala jsem nedávno paní s postiženým synem a ta, jak viděla Clarka, hned mě začala zpovídat, jaký je, a že má rezervované štěně a tak. Prý, až bude mít štěňáka doma, že se mi ozve, tak abych byla víc v obraze v našem světě

Páá Pump

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 07:50
- Nahlásit

Ahojda, tak jak se vede?

Babou
Já bohužel naordinovat klid ani nemůžu, mam totiž takovýho blázna. To se nedá. Má pořád strašně moc energie, řekla bych, že je nezvládnutelnej... I když mu nic nehodim a jdeme, tak on si čapne třeba list, co spadl ze stromu a začne s tim lítat - s prominutim - jako magor a nezastavíš ho. Jako musim říct, že každej, kdo to vidí, se tomu tlemí, ale někdy mam strach, že se zabije.
Úplně se děsim toho, že by se mohlo stát, že z toho nevyroste

A jak se chystáte na Letňany??? Hlavně teda Tiffany?

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 09:51
- Nahlásit

No ahoooj, lidiii...
Zdravíme všechny....
ty jo, tady se to pěkně rozjelo..

vlkaga
ahojky, koukala jsem, že si nahlášená na seznamku na 9.11., bych se tam možná pak stavila a můžeme vyrazit na prochajdu...¨

Jinak pro všechny, co vymyslet nějaký srazík??

meduzka
Ty jo, to my popisuješ ouplně toho mýho magora... taky třá vezme list a lítá jako pošuk.. je musíme seznámit, páč to bude hustááá dvojka..

Jinak se musím pochlubit na sobotních agi závodech (jen takových sranda závodech) jsem ze skupiny začátečníků obsadili s Luckym krásné ruhé místo a páník s Montym hnedle třetí, takže rodinný úspěch.... Kdyby nebyla panička střevo, tak jsme vyhráli... Ale tak už to býváááá

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:04 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik
Ahojda! Tak my jsme si víkend u Romana super užili. Muchlovali jsme štěníky, kousali jsme jak vzteklý, Tobas nám prokousl ucho a 6. a 7. prosince jedeme znova.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Baico
Čusík, já o vašem uchu vím, byla jsem u Romana včera na kousačkách... jsem ti říkala, že máš dávat bacha... Ale jak jsem slyšela, tak to moc nešlo.. No jo, Tobas, ten útočí bez varování... Jinak mimina jsem taky pomuchlovala, jsou úžasní, že....

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:41
- Nahlásit

Montik
Já si bacha dávala, to Martin to trošku podcenil. Naštěstí se nic nestalo. Ale koukám, že ve Chlístovicích se fakt nic neutají. A štenda, to mi ani nemluv, jeden pejsek si mě chtěl mermomocí adoptovat

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:48
- Nahlásit

Baico
hele, mně taky.. měl modrej obojek a byl úžasnej...

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:53
- Nahlásit

Montik
Já nevim, kterej to byl, ale furt lezl za mnou. Ale jinak jsou všchna mimča fakt bombová. Mají ty širok palice, co miluju a jsou supr chlupatý.

babou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:06 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

ahoojte,

meduzka
to já mám taky bláznivku, listy ji sice neberou, má hold vyšší ambice URL ...to je prosím na antibotikách

Montik
gratulace k úspěchu v agi, šikulové jste

Baico
co takhle pearcing do kousance??

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

Babou:

To s tim pearcingem mě taky napadlo, si byla rychlejší
a k těm ambicím:
No jo no... on to má po paničce, já si taky jako malá hrála ještě s uhlákama a dřívkama - panenky ještě nebyly

Montik:
SUUUPEEER,
máte jedničku - teda pes má jedničku příště mu to nekaz
Ne fakt, skvělý, moc gratuluju. Jak to všichni děláte, že máte tak šikovný psy?
U nás sem šikovná já a pes mi to kazí

babou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:26
- Nahlásit

meduzka
tak potvrzuješ...jaky pán takový pes...Jerry je srandista po tobě
každopádně s tou šikovností to jste teda chytli...to je nejhorší kombinace psovod génius a pes k ničemu....

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

babou
Baico je taaak krásnej, že žádnej piercing nepotřebuje, aby ste věděli

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:24
- Nahlásit

meduzka
Tsss. zasejc jako jen moje vina to taky nebyla.....

babou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:37
- Nahlásit

Baico
jasná zpráva

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

Hola hej, tady máme profi fotečky od Psa Jíry, tak se mrkňete...
http://luckymonty.rajce.idnes.cz/Profi_fotky_od_ps a_Jiry%2C_Hvezda_14.10._2008/#album

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:20
- Nahlásit

Montik
mooc krásné fotečky

babou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:26
- Nahlásit

Montik
paráááda... já ci takýýýý
ty běhací nemají chybu!!

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:27
- Nahlásit

Baico
Díky... Konečně jsou obá dvá spolu hezky vidět.. Páč fotit černýho a bílýho...nic moc...

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:28
- Nahlásit

babou
Hele, stačí se domluvit se psem Jírou... chce 500,- Kč za CD (ale kolik tam bude psů je jedno, já platila 100,- Kč) a je fakt, že ty akční fotky umí asi nejlíp ze všech... Taky na to má výbavu....

babou
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:50 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

Montik
tak to je dobrá cena, to jsi se domlouvala ještě s někým a složili jste se?
to budu muset někdy podchytit a opičit se jsou totiž fakt bájový...jinak se mi ještě líbí fotky od Tomáše Seemanna nebo od Háčká

meduzka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:25
- Nahlásit

Montik:
Krásný, fakt ty v pohybu jsou nej
Blednu závistí

drakka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 21:31
- Nahlásit

Montik
naadherny fotky, hlavne ty v pohybu opravdu nemaji chybu, Lucky je desny fesak

choco
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 21:46 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Montik
jéé,tak už taky máte fota, mě se tam víc líbí Montík (někdo ho pochválit musí prdelku ) Lucky tam v tom běhu vypadá jak greyhound , bys ho měla přihlásit na dostihy Smekám, jak hezky přibral, sluší mu to o moc víc. A hodně zajímavý jsou ty fotky,jak jsou focený jakoby ze spoda. Škoda,že nedali fotky na web i ostatní,co tam byli.

hele a Motník závodil s váma velikánama ve skupině?

Tiffany
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 22:47
- Nahlásit

Ahoj všichni, tady to žije

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání