| Autor |
Zpráva |
meduzka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 12:43
- Nahlásit
Drakka:
Nezníš kriticky. Prostě píšeš, co s myslíš a tak to má bejt. Nebo já v tom teda vůbec kritiku nevidim, ale jen názor, tak radši nebudu mluvit za ostatní.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 12:44 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
drakka
já osobně myslím, že nezníš moc kriticky, dokonce myslím, že máš naprostou pravdu vím, že z 3/4roční zkušenosti nemůžu moc rozumovat, ale souhlasím s tebou. nemůžu ani podle svého jednoho psa hodnotit plemeno a jeho chov. každopádně jaký pesan mi ze štěněte vyroste, to je u bšo podle mě opravdu o šťěstí a pak o tom, jak se k tomu postavím. s posledními dvěma větami od Tebe se taky ztotožňuji
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 12:45
- Nahlásit
A pro všechny.
Taky si myslim, že bílej ovčák už u nás zůstane.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 12:49
- Nahlásit
Baico
no to snad ne, ale zas se imho trochu hresi na to, ze bilousi jsou prirozene trochu plassi a citlivejsi a ze si z toho nikdo nic nedela a pak je docela dost bojacnejsich pejsku. Ale souhlasim, je to kus od kusu, kazdy pes jiny. A nechci znit jako ze vsechno svaluju na povahu, urcite i vychova hraje velkou roli
|
babou
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 12:55 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
meduzka
tak to Báďa naštěstí likviduje v utajení. ona si jenom to, co by se mohlo hodit, odnosí nepozorovaně(a v tom je fakt mistr, se někdy bojím, že mě zuje aniž bych si toho všimla )do boudy a pak ,když je nuda, tak se činí. takže když něco hledám, vím kam jít a když mám štěstí, tak ještě demolice nezačala nejlepší pokus zatím byl "nacpání koštěte do boudy", se chuděrka nemohla stočit, ale vzdát to ani zanic v domění, žr to pomůže štěkala jak ďas a koště na to nic
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:30
- Nahlásit
Babou:
Taky úžasná!!! Tos mě fakt pobavila. díky.
Co ještě Ti vaši provedli.
Mně dneska zlikvidoval palmu, vydržela deset let chudinka...
byla obrovská a krásná, bohužel byla...
No to se přiznam, že já ho teda bacit neumim, ale cejtil ze mě ten vztek a radši se mi klidil z cesty.
Zlatý měchačky a vařečky a naběračky!!!
Sem s tim, ať se zasmějeme. Máte někdo něco? Nejlepší by bylo ještě něco horšího než dělá mně?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:44 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
meduzka
tak to já mám seznam... Poprvý sem je samotný nechala doma, v bytě, asi jako 3. a půl měsíčního, byli jsme tak na 15 minut nakoupit a takhle to dopadlo...
Ta hlína byla z mého 3 roky piplaného bambusu No, pak jsem je začala zavírat do chodby, kde jsem si myslela, že nejni co zničit.. tak začal s linem... No, tak lino už tam nejni. :eek ak našel telefonní dráty, které ve svých volných chvílích rozkousal... no, takže přítel je pořád slepoval, aby sme doma nebyli bez netu,ale Lucky se nechtěl vzdát, tak to vždy rozkousal, až jednou už nebylo co lepit , takže už tak půl roku jsme doma bez netu... Dál vyrval ze země(!!!) kabel s vysokým napětím, naštěstí ho nenakousl... Jinak rozškubal Montymu pelech, ale to už je slabej odvar...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
MONTIK:
SUUUPEEER jako kdybych koukala na fotky z našeho bytu, škoda, že sem nevyfotila jak to vypadá, když vysype květináč, kterej ani neunesu. A vyhrabe tu palmu a rozkouše kořínky na miniaturní kousky a zašlape do novýho koberce. Je mi najednou fajn, když vim, že nejsem sama Ale podobný fotky jako máš ty mam taky.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:00
- Nahlásit
Ty jo a přesně, rozkousal nám takovej ten bzučák telefon na otevírání spodních dveří a pokaždý když to rozkousne, tak se colé to otevírání nějak zkratuje a my se vždycky s manželem, když se to musí v baráku opravovat divíme, jak je to pořád možný Jinak tím novým kobercem (zátěžák) samozřejmě zamaskovávam díry v lině.
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:01
- Nahlásit
Montik:
Asi máme opravdu nějaký příbuzenstvo, jak si psala Nebo mají aspoň hodně společnýho a to teda HODNĚ.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:05
- Nahlásit
meduzka
Já to taky nefotila, páč já bych ho zabila, to přítel z toho měl prd*el.. Já jen šeptla, ať ho vodvede, bo ho zabiju.... Jo a ten gauč byl měsíc novej!!!! No, teď už tak modrej nejni, no... Jo a to nebyl celkový výčet jeho umu, jen nepatrná část
Jinak nějako spojený voni asi fakt sou
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:57
- Nahlásit
No to je paráda, tak já se přidám, i když také bohužel bez fotek. Asi ve čtyřech měsících objevila, že pod dekou se skrývá gauč a prfektně nám ho rozškubala. Nechali jsme si ho až do jejích sedmi měsíců, kdy jí už trochu v demoličních manýrech důvěřujeme.
Dětem po obědě, kompletně okousala rohy dřevěných stolečků, dříve než jsem je stačila omejt a uklidit. Babičky postel nemá polstrování vpředu na rohu, protože se Dorinka v noci moc nudila. Jako o každodenním převlíkání skoro každé postele, když je venku jako dnes, to ani nemluvím. Tudhle jsme měli k obědu smažená játra, bylo to tak neodolatelné že z fleku skočila na stůl, narvala si do tlamky kolik se vešlo a zmizela v koupelně následovaná mou rozzuřenou osobou, abych jí vyčinila. No je to s nima psina
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 16:14
- Nahlásit
Teda jak vas posloucham tak si zacinam myslet ze mam doma andilka, ale mozna je to tim ze starsi fenka Freyu notne vychovala co se domacnosti tyce, takze ja jsem nemela nikdy nic zniceneho krome jednou nabijecky k telefonu a trochu okousanych drevenych nohou kresel ktere ale stejne byly urceny na vyhozeni, takze zadna skoda. A to vse do roka, od te doby ale vuubec nic. Zas je fakt,ze kytky nemam. Jediny nesvar ktery jsme resili bylo ze se strasne dlouho vencila doma, ale diky bohu to uz je taky davno za nami
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 18:41
- Nahlásit
Jo a jeste jedna pro Baica:
strasne me mrzi ze Baico neni chovny, protoze presne takoveho psa jako je on bych si predstavovala jako tatinka pro Freyina stenata - nepribuzny, skvela povaha, a jeste navic dlouhosrsty nemate nahodou nejakeho podobne sikovneho brasku?
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 07:43
- Nahlásit
Bibinka7
Tak chudinka si uloví játra a ty jí je vezmeš ju? Necito.
Ju ju, to Jerrys to má vychytaný, akorát doma už ví, že ho máme prokouklýho a tam už to někdy nezabere, protože jakmile se pohne tak ho bedlivě sledujeme. Ten to dělá tak, ať jsou na stole játra, zeleninovej salát, cokoli by se mohlo aspoň ochutnat. Tak jako jdeeeeee, ani se na ten stůl nepodívá, protahuje se, nuda co? a najedou výpad. Jako můžu říct, že když nám to udělal takhle poprvé tak jsme nestihli ani zděšeně koukat A tátovi takhle zmizel se štamprlí se slivovicí, to byl teprve masakr a honění psa po baráku
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 07:50
- Nahlásit
Aby to nevypadalo, že si vymejšlím s tou skleničkou, tak v nošení skleniček je mistr. Naučil mě mejt ihned nádobí, protože jsme měli návštěvu, něco se popilo, já dala skleničky do dřezu, ještě jsme někam zmizeli, za hoďku domu...
A všechny skleničky (cca 8) ze dřezu byly nastěhovaný v jeho pelíšku a vyluxovaný... byste koukali, chudák, jak protahoval ten jazyk těma decovkama. A nerozbil ani jednu, ani velký na mochito. Naštěstí. Jen mě zase způsobil šokanec.
Když tak o tom přemejšlim, ten pes mě stál už určitě tak pět let života
Montiku, jestli je tvuj pes taky alkoholik... Tak jsou to bráchové v utajení Jak byl ten pošahanej americkej film "dvojčata"... myslim. S Arnoldem a myslim De Vito??? tam hrál. Tak my jsme samozřejmě Arnold.
Sice nic moc hezkýho, ale aspoň namakaný
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:17
- Nahlásit
drakka
No nevím jak teď, ale podobného brášku máme my. Jmenuje se Darkan a měl by být v Letňanech, akorát že je ještě dost mladej
I když se taky může ještě zkazit
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:20
- Nahlásit
meduzka
Po pravdě, vzít jsem jí je nestačila. Jinak todhle už taky normálně nedělají, jenže hold jednou za čas člověk v tý ostražitosti poleví a to se pak nestačí divit
Normálně teď už seděj a tečou jim slinty jak bernardýnovi, tak spíš koukáme, aby nám to jídlo neohodili
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:26 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
drakka
Máme jednoho pravého brášku ve Švýcarsku, jmenuje Belphegor. A pak je tady ještě Darkánek, jak psala Bibinka7. A je fakt, že ten je naprosto úžasnej. A pak by tady byla možnost nakrýt přímo Aicem (naším tátou), ale po něm tam ty štěňata nevycházej nejlíp. Povahy jsou super, i displázky vycházej dobře, ale hodně tam haprujou zuby a právě varlata.
Jinak nejsi první, kdo lituje,že Baico neni chovnej. Mě to mrzí hlavně kvůli tý jeho super povaze. A
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 13:38
- Nahlásit
Baico:
Tak jsem na něj mrkla a je fakt krásnej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 20:21
- Nahlásit
meduzka
A kterýho z těch 3 jmenovaných si myslela?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 20:27
- Nahlásit
Baico
Bibinka7
Darkan ma moc pekne jmeno A jak je stary? Je chovny? Ma nejake webove stranky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 20:57
- Nahlásit
drakka
Darkanovi bude 2. února rok. Má za sebou teprve svod. Uvidíme, jak dopadnou rentgeny. Vyfotim ho na výstavě v Letňanech a dám sem fotku. A nebo je tedy jeho tátá Tarkan. Je to pes dovezený z Francie, super charakter, dlouhosrsťák.
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:43
- Nahlásit
drakka
A nebo taky na něj můžeš juknout tady http://www.ancilia.cz/athena_stenatka_2008.htm
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 21:49
- Nahlásit
Bibinka7
Tam ty fotky nejsou nic moc. Ve skutečnosti je daleko hezčejší. Chci ho vyfotit v těch Letňanech a taky bych ráda udělala rodinné foto Jedno Béčko s Déčkama
A heč taky se budete moct chlubit, že máte bráchu z plakátu. V sobotu mi volal ten fotograv z toho Národního, že s Anetou Langerovou je to dohodnutý a v prosinci budeme fotit.
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 22:26
- Nahlásit
Ahoj lidičky, tady to žije (teda přes den to žilo )
Jinak já jsem měla NO, mám starou pitbulku a teď Carga, všichni měli a mají různé povahy, nějaký ten nešvar, ale taky bych neměnila a nikdy jsem nelitovala. Cargouše mám něco málo přes půl roku, ale už teď vím, že to je to, co jsem hledala. Nikdy neříkej nikdy, ale myslím, že bělouš obecně jako plemeno u nás už zůstane jednou provždy a u jednoho nezůstane, jeden pes je málo a je mu smutno, dva jsou ideální, tři už moc (naši měli šarpeje, mají jezevčíka, ségra kareláka, když je někdy hlídám, třem už se člověk prostě nestíhá věnovat pořádně...). To je můj názor.
Jinak k povaze Carga, jsem jedním slovem nadšená. Asi je to hodně o štěstí, kam člověk sáhne při výběru, pak o socializaci a výchově. Bála jsem se toho, že budu mít bázlivýho pejska, že budu srovnávat s NO, že bude moc plachej nebo citlivej...Jinak Cargo je taky hrozně mazanej a chytrej, ale v lecčems je ještě takovej štěňátkovsky najivní a bezelstnej...to na něm miluju
Co se týká ničení, tak mi rozkousal řemínek u jedné boty, bezpečnostní postroj do auta, roh od zdi a kousek tapety s ozdobnou lištou... a taky známe to otvírání šuplíku, u nás to ovšem odnesly rukojeti hodně ostrých nožů...dodnes nechápu, jak se mu to povedlo, vyndat nůž a okousat, aniž si uřízl jazyk....brrrr....
No a pak už šel bydlet do kotce s boudou, teda jen když nejsme doma a v noci,těsně než jdeme spát. Ráno v 5 už si pro něho zase jdu a vezmu si ho k sobě domů. Jinak ho z kotce pouští můj taťka hned poránu, když my jsme v práci. A od té doby mi nic nezničil. To na pitbulku jdou asi už zase ty štěněcí léta, před měsícem nám rozkousala koupelnové dveře a drát od kabelovky...takže Cargoušek je proti ní zlatíčko! Ale doma by se sám nudil a asi by taky ničil...koukám, že Ti bělásci mají pro to vlohy...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 22:42
- Nahlásit
...jo a vlastně ještě Cargo zlikvidoval rohožku...
A nešvary? Strašně loudí a u toho slintá...kam se hrabe boxer...no on má ty pysky trošku volnější, tak se mu to slintá, já mám furt někde na domácích oděvech zaschlé slinty...
No a je hrozně prožranej...furt by něco jedl, krade Fanče granule, nenápadně jí uzobne z misky, ví že ho pozoruju, nabere si do papuly a uteče s tím do kuchyně, kde to vyplivne na zem a po jedné granuli to zobe a vychutnává...zato když mu dám jeho porci, tak ji do minuty "vysaje", aby mu to náhodou někdo nesnědl...
Pak taky miluje vodu, ale vleze mi do každé louže, stoky, potoka, ať je teplo nebo zima a má srandu z mého lamentování...
Jo a taky se párkrát vyválel v h...ě, hrozně páchnul a měl to na krku...brrrr....to si vyslechl nadávek...a Fanča taky, ta ho to totiž naučila...
Ale jinak je to fakt moje zlatíčko.
meduzka
Tak s alkoholem to dobře znám, Cargo si sundá ze stolu pivní láhev, samozřejmě prázdnou páníčkovu...a odnese si ji do pelíšku (to jsme s ním doma...). A když jdeme na procházku a pak po cestě na zahrádku na točené pivo, tak Cargo řve, dokud páníček nevyleze s pivem z hospůdky ven, kde sedíme, a dokud mu nedá aspoň pěnu....no a víno mu taky chutná, to manželovi zajel jazykem do sklénky hodně hluboko, bylo to v Žirovnicích v květnu na výcvik. víkendu a to byl ještě mimi a už takhle chlastal...
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 22:49 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit
meduzka
Jerrýsek má můj obdiv, je to rozený barman, když umí nosit v zubech sklénky, aniž by utrpěly zranění . No ale hlavně že Jerry neutrpěl zranění...to je klika. Ale stejně je to šikulka
My máme kliky u dveří pro jistotu svisle, neb oba si umí otvírat dveře...
Baico
Téda, to je super, Baico bude na plakátě? Tak to nás pak musíš informovat, co a jak. To Vám moc fandíme
|
Tiffany
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 22:56
- Nahlásit
drakka
Moóóć chváliííím! Bude to náročné,všechno to sepsat, je nás tu dost, dost zážitků, zkušeností, každý toho svého bělouška nějak vidíme...no rozhodně to bude moc zajímavé, až to bude pohromadě! Tak přeju hodně sil a trpělivosti s námi upovídanými a moc se těším na výsledek. Taky určitě něčím přispěju.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2008 07:28
- Nahlásit
Tiffany
No to se neboj, to já se chlubit budu. Ale teď máme před sebou ZPU 1 a opět u Plška, takže zatim trénujeme na zkoušky a na fotomodela si začneme hrát až po zkouškách. nejdřív práce a potom teprva zábava
|