Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

vzala jsem to jakože odpovídá ten pes, ale nevim, jestli to neni švihlý...

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

meduzka
Ahoj, je to super Já přidávám

Jméno: Lucky Grisom
Přezdívky: Bílej, myška, Lakýno, Lakýs…ty debile bílej! a jim podobné
Chovka: Of Kim’s Dream
Datum narození: 18.3.2007
Chlupy: Krátký, bílý
Bydlím v: Kladně
Bydlím s : Montym (knírač malý čenostříbřitý) a paničkou s páníčkem
Oblíbená hračka: venku cokoliv za čím se dá běhat (hlavně balonky, jakýkoliv), doma pak cokoliv, co se dá páníčkům nosit a házet na hlavu (pískačky, plyšáci, plastový flašky a jiné)
Mám rád: pohyb jakýkoliv, kdykoliv a nejlépe pořád (např. běhání se psama, za balónkama), plavání a jakékoliv dovádění ve vodě
Nemám rád: ležení a nic nedělání, cizí lidi, co na mě mluví nebo na mě moc koukaj, děti (jakýkoliv), fandění doma u televize a když si mě nikdo nefšímá
Aktivity: agility, poslušnost, obrany, stopy, coursing, prochajdy
Úspěchy: zk ZOP a 2. místo na hafbo agility závodu
Umím: rozčílit páníčky, hodně a dobře štěkat, docela poslouchat…vlastně…umím skoro všechno..
Neumím: předpisově aportovat (zatím) a být chvíli v klidu, jinak mě nic nenapadá
Více o mně na: www.luckygrisom.estranky.cz
Pár slov paničky: Neskutečně hyperaktivní a ukecanej magor, co nemá potřebu spát… Šikovný až vyčůraný, strašně rychle chápe, hezky cvičí. Jde mu vše, co vyžaduje akci, Nemá rád cizí lidi, udržuje si od nich odstup a chvíli mu trvá, než se s někým skamarádí, pak je to ale neskutečnej mazel, co Vám nedá chvíli pokoj

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:13
- Nahlásit

Jéééé, já vlastně musim ještě přidat jeho nejčastější přezdívku!!!!

Na cvičáku mu řikaji VIZÍR
to už jsem tu někde psala - podle toho prášku na bílý prádlo, to tam pak nějak doplnim

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:30
- Nahlásit

meduzka
kraaasa

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:36
- Nahlásit

drakka
A fotky chceš do mejlu?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:49 - Změnil/a: Bibinka7
- Nahlásit

Jméno: Dora White
Přezdívky: Doriána, Gandalf šedý
Chovná stanice: Ancilia
Datum narození: 2.2.2008
Chlupy: Dlouhý, bílý
Bydlím ve: Zdibech
Bydlím s: Labíček, Žolík(vořeši), Rina(sestřenka), Lady, Mrunda, Skarlí, Matlas, Miminko(kočky), Mireček(andulka). A ve vohradě je ještě 6 a 1/2 koní
Oblíbená hračka: Balonek, bota, plastové torzo myši, šišky a pak co se najde
Mám ráda: Vodu, lidi, psy, kočky, vycházky
Nemám rád: Samotu a opuštěnost, jsem čistej závislák na lidech
Aktivity: Teprv začínám zálkadní poslušností a pár vystavama
Úspěchy: VN Rakousko, VN1 Slovensko, VN1 Mladá Boleslav
Umím: čapnout cokoliv do tlamky a od krku až ke špočce ocasu sebou neuvěřitelně vrtět
Neumím: být chvilku v klidu
Více o mně na:
Mé životní heslo: Jsem tu od toho aby mne všichni milovali a já milovala je!
Pár slov paničky: Úžasně aktivní, milující, věrná...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 13:57
- Nahlásit

Jméno: Arianne White
Přezdívky: Rinuška
Chovná stanice: Ancilias
Datum narození: 31.1.2008
Chlupy: Dlouhý, bílý
Bydlím ve: Zdibech
Bydlím s: Labíček, Žolík(vořeši), Dora(sestřenka), Lady, Mrunda, Skarlí, Matlas, Miminko(kočky), Mireček(andulka). A ve vohradě je ještě 6 a 1/2 koní
Oblíbená hračka: Balonek, panenka
Mám ráda: Vodu, vycházky
Nemám rád: jiný psy
Aktivity: Teprv začínám zálkadní poslušností
Úspěchy: VN Slovensko
Umím: Rychle utéct před ostatníma psama
Neumím: Ještě se toho musím hodně naučit
Více o mně na:
Pár slov paničky: Jemná, nedůvěřivá a bojácná. Doma je nejlíp

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:10 - Změnil/a: drakka
- Nahlásit

a ja se musim taky pridat, sice to bude na tech strankach ale co...

Jméno: Freya (podle pp Brangwen)
Přezdívky: Freyucha, Freyizna (kdyz zlobi), Freyisek (kdyz je hodna), obludka, opicka, beruska, mrcha bila...
ChS: z Klubicka
Datum narození: 15.4.2005
Srst: Krátka, bila
Bydlím v: Praha Stodulky
Bydlím s : Tori (fenka krizence NO), Yorkem a Nefri (kocky), panickem a panickou
Oblíbená hračka: doma uzel pretahovaci, balonek, panicek, panicka, Tori a kocky, venku ostatni psi
Mám rád: jidlo!!! , vodu a plavani, honeni zajicu a srnek, mazleni, deti, cuchani, honeni s ostatnima psima kamosema, spani v posteli s panickem a panickou, olizovani vsech lidskych kamaradu
Nemám rád: dlouhou chvili (kdyz si me nikdo nevsima), bourku, petardy (moc se jich bojim)
Aktivity: agility, poslušnost (nesoutezni), prochajdy,
Úspěchy: V3 na specialce, V2 na MVP v Boleslavi, VD na klubovce (ale z 20ti fen), chovna, jinak 3.misto v orientacnim behu s Podjestedskou smeckou
Umím: zlobit, tvarit je slabomyslne, stekat na povel, knucet a kvikat i bez povelu, zakladni poslusnost, agilitit (ale ne moc rychle)
Neumím: aportovat, zustat v odlozeni kdyz se na me panicka nediva, a furu dalsich veci no...
Více o mně na: www.lonepack.rajce.idnes.cz (galerie)
Pár slov paničky: Freya mela byt muj vysneny dokonaly pejsek, ale jak to obvykle byva, realita byla uplne jina. Od zacatku u ni byly dva velmi vyrazne rysy - velka pritulnost, mazlivost a pratelske chovani zejmena vuci lidem, a velmi nezavisle chovani kdekoliv mimo domov (uz jako male stenatko byla schopna se zastavit s nejakym jinym pejskem a na me uplne zapomenout). S dusledky se tak trochu potykame dodnes. Temperamentem je tak nekde uprostred spektra, ale rozhodne ma radsi akci nez klid. Cviceni poslusnosti ji moc nebavi, ale ty dulezite veci jsme samozrejme zvladly. Momentalne delame agility, ktere bavi primerene nas obe. Freya je takovy roztomily smisek, kteremu z oci koukaji lumparny (a lumpaci skoro porad), ve smecce je typicky mladsi sourozenec. Navenek mozna vypada velka, ale zadny velky hrdina to neni. Mam ji moc rada, ale casto mi dava poradne zabrat

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:14
- Nahlásit

Montik
ano na robbie@email.cz

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

drakka
abych pravdu řekla, tak tad nevím jaký fotky vybrat

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:31
- Nahlásit

Bibinka7
To sme na tom stejně

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 14:56
- Nahlásit

Bibinka7
Montik

tak nejakou stojici, nejakou akcni a nejakou veselou?

babou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

suprrrazíme s pesanama ven a k večeru taky něco spisnu

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 16:20
- Nahlásit

Jméno: Baico
Přezdívky: Bedřich, Bajkal, Bajkonur, Běloba, Blonďák
Chovka: Ancilia
Datum narození: 5.1.2006
Chlupy: dlouhé, barva podle počasí
Bydlím v: Velvary
Bydlím s : Danem (jezevčík), Mates, Maura (kočky), Madam Curie, Retarda a Whikas (děti Matese a Maury)
Oblíbená hračka: Kameny (už nemáme zub), Dan, plyšová krácva, tenisáky
Mám rád: Dana, kočky,děti, ostatní pejsky (kromě Arta), králíky,vodu, jízdu čimkoliv ale hlavně autem
Nemám rád: nudu, Arta, koupání v šampónu
Aktivity: sportovní výcvik a pak všechno možný s paničkou
Úspěchy: Složené BH, ZZO, ZOP, 3. místo na BBI 2007, 7.místo na BBI 2008 (podle BH), Memoriál Karla Grümvalda 2007 1. místo (podle ZOP), Jarní závod Mělník 2008 4. místo (ZZO), Podzimní závod Podlešín 2008 7. místo
Umím: cviky poslušnosti na ZVV1, vyhrbávat myši, učesat Danovi na hlavě pěšinku a skákat koňské parkury
Neumím: panička si nemůže vzpomenout na nic podstatného co bych neuměl
Více o mně na: www.baicoancilia.estranky.cz
Pár slov paničky: Můj splněný sen, naprosto bezproblémový poslušný kontaktní pes. Téměř nic ho nerozhodí. Je přiměřeně temperamentní, ale žádnej divoch.

babou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:48 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

Jméno: Bada
Přezdívky: Báďa, Baduška, Baděna, Baďour, Báďátko, Lištička, Vlček, Bílá ...
Ch.s.: z Plavské zahrady
Datum narození: 13.2.2008
Chlupy: bílé, krátké
Bydlím v: boudě 1+p v Prostějově
Bydlím s: NO Kelly (k té vzhlížím a provokuji), kočičákem Beethovenem (toho neřeším), kočkou Křemílkem (tu aportuji)
Oblíbená hračka: míííček na šňůůůrce, klackem nepohrdnu
Mám ráda: přetahování, dovádění ve vodě, jízdu autem, volnost - lítání, hopsání, šaškování, ale i sladké nicnedělání
Nemám ráda: silné projevy autority
Aktivity: rozkoukávám se, čuchla jsem si k poslušnosti a dogfrisbeečku
Úspěchy: úspěšný je každý den, který končí příjemnou únavou
Umím: běžet s větrem o závod, nadchnout se pro sebenší koninu a raplit, štěkat za tři, srolovat koberec a vytáhnout ho z boudy, aportovat kotě bez ujmy na jeho zdraví
Neumím: úplně se soustředit na trénink, když se kolem děje něco zajímavého (už vůbec ne, když je u mě Kelly), správně vyhodnotit určité situace - trošku plaším, narvat metlu do boudy - vždycky se šprajcne...
Více o mně na: několik videí ze života bílého psa http://www.youtube.com/user/tubebabou
Pár slov paničky: Vysněný bílý parťák, všechno ostatní je nad rámec. Nepatrně, ale nejmenší ze všech prcků tehdy prozkoumávala, co je za těmi dveřmi, které se otevřely a to jí zůstalo dodnes, zvědavá až za roh. Když nechápe, co se po ní chce, couvá a nervózně štěká: "hééj, co mám jako dělat??" Umí zaštěkat jako bestie i tak jí z očí kouká legrace, jemnost a citlivost. Učenlivá a pozorná, má zájem se zavděčit. Úplně mi nevěří. Nesmí mít pocit, že jsem ji převezla, což je docela problém, protože nad vším moc přemýšlí a kalkuluje. Učím ji a ona učí mě.

babou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 18:55
- Nahlásit

drakka
tak hodně štěstí při tvoření stránekbych u toho nervila...
fotečky zkusím udělat nějaký aktuální a pošlu běhen weekendu

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 20:26
- Nahlásit

halo halo, tak stranky uz jsou hotove, najdete je na
http://www.pratele-bileho-ovcaka.estranky.cz/
(doufam ze se vam libi jmeno ktere jsem zvolila )
fotky budu dodavat, pokud si prejete nejake upravy, ozvete se

babou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 20:42
- Nahlásit

drakka
mooc krásný přátelé bšo, je dost výstižné

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 21:22
- Nahlásit

babou
dekuji, jsem rada ze se libi

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 21:24
- Nahlásit

Mozna bysme tam casem mohli pridat jeste rubriku Spolecne akce a srazy, nebo vlastni diskuzni forum/knihu navstev

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 00:24
- Nahlásit

Ahoj lidičky

meduzka
Bibinka7
babou
...ještě ke klikám, to jsou pejskové šikovní, pak už asi zbývají ta zkřížená futra a nebo místo kliky koule ...

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 00:28
- Nahlásit

drakka
To je supéééééééééééér, výborný nápad a pěkné stránky. Moc se těším, jak tam ty informace o běloušcích budou přibývat

babou
Dotazník pro všechny stejný je super, taky bych jinak nevěděla, z kterého konce začít a co tam napsat...navíc já když se "rozkecám", tak je to na dlouhé lokte a pak by to nemělo hlavu ani patu...
Takže fakt supééééér!!!

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 01:10 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

Jméno: CARGO
Přezdívky: Cargoušek, Cargoš, Ušoplesk, Bílý mimino, Žrout, Pupík
Jsem z CH.S. : Queen of twins
[b]Datum narození: 27. 1. 2008
Chlupy: Krátké, husté, bílé (teď zrovna mi reznou špičky uší…)
Bydlím v: Senohrabech, okres Praha - východ
Bydlím s : Fančou (pitbulka babča), Mourinkou a Barčou(kočky domácí), s paničkou a páníčkem
Oblíbená hračka: oslintaný, děsně jetý plyšáci (lev, hroch, zajíc…), co je mám od štěňátka a už z nich lítaj chlupy… ,
pískací velikéééj ježek (hlavně večer ) a pískací žížala
Mám rád: jídlo, jídlo, jídlo a jídlo v jakékoliv podobě (včetně suché rýže, kysaného zelí, hroznového vína, atd. ), být v blízkosti páníčka a paničky (jsem závislák), Fanču, procházky za každého počasí, hry a honění s psími kámoši, koupání kdykoliv a kdekoliv, kousání do peška na cvičáku, hlavně když u toho strejda figurant dělá blbiny a řádí se mnou…
Nemám rád: když jde panička do práce a já musím zůstat doma, když páníčci jedí a odhánějí mě na pelíšek a já tak nemám ty voňavé dobroty blízko u nosu a u papuly…
Aktivity: chození s paničkou na cvičák – poslušnost, obrany, stopy…výstavy, procházky, řádění s kamarády
Úspěchy: výstavní – VN2 (MVP Mladá Boleslav), VN1 (Světovka BBI Rozkoš), VN1 (Klubovka BŠO Loutí)
Umím: být hodný a poslušný pejsek, když chci, ale panička má vždy u sebe nějakou dobrůtku, tak chci být hodný skoro vždy, to mě pak nemine sladká odměna
Neumím: zůstat na pelíšku, když páníček vaří a krásně to voní,
odolat jakémukoliv jídlu, neslintat, chvíli mlčet (panička říká, že furt držkuju…)
Více o mně na: www.cargoqueenoftwins.estranky.cz
Pár slov paničky: Je to moje milované bílé mimino, co neskutečně rychle vyrostlo, je to šikovný, temperamentní pejsek, co nezkazí žádnou legraci, vyžaduje pozornost a hlavně hrozně rád papá…
Jsem moc šťastná, že ho mám a že dobře zapadl do naší smečky.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 01:31
- Nahlásit

Všem Vám i Vašim bělouškům přejeme krááásný víkend, snad alespoň bez deště
Dobrou noc

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 09:39
- Nahlásit

drakka
Tak to je úžasné! S takovou rychlostí jsem nepočítala, opravdu se skláním

drakka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 21:09
- Nahlásit

Tiffany
Cargo pridan na stranky
Bibinka7
dekuji moc

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 21:01
- Nahlásit

Drakka:

Naprosto skvělý, to nám tu chybělo, už jsme téměř dokonalá banda. Díky.
Nevim, jestli tuty fotky Jerryho, co jsem ti poslala na mail nejsou mázlý, když ju, pošlu jiné.

Jinak přeju všem krásnej zbytek nedělního večera a zítra dobrej nástup do pracovního procesu.

meduzka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 21:02
- Nahlásit

Tiffany:

NOOO JOOOO koule, ty seš ale hlavička pomazaná

drakka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 21:13
- Nahlásit

meduzka
Fotky jsou dobré, už jsem je tam přidala Myslím že ty stránky začínají vypadat docela pěkně

Tiffany
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 22:47 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

Ahoóóój lidičky

drakka
Teda to je úžasný, fakt smekám! Vypadá to moc dobře a s těma fotkama bělásků úplně super
Díky.

meduzka
"...to já nééé, to maminka" .
No mamka říká, že ty kliky svisle vypadají příšerně a že estetičtější by byly koule...no jenže my jsme se k této úpravě ještě nedokopali, tak máme kliky stále svisle, a když je Fanča sama doma, tak ji zamykáme, svislou kliku zmákne, ale klíč v zámku zatím nééé...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání