| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:04
- Nahlásit
drakka
rodit budem okolo 22.11.,S dotazníkem počítám ,ale nestíhám.Začnu na něm makat postupně.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:33 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
Pentas
Tak to už máte za pár.. A šup šup s dotazníkem..
LuSta
Hele, toho ničení se zase toliko neboj... Dá se to řešit např.klecí (neděs se hned, je to super věc, když se to používá tak jak má.. ) a nebo i výchovou, no.. Každý pes je jinej.... Jinak v Letňanech budeme já, Tiffany, Meduzka a Bibinka7 jo a abych nezapomněla, tak taky Baico.. To je myslím vše, snad jsem na nikoho nezapomněla Se k nám klíďo přihlaš, jestli nás poznáš...
|
meduzka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:52
- Nahlásit
Pentas:
To je super, tak budu držet tý vaší "těhulíně" všechny prsty a palce
LuSta:
Přijde na to, mně pes zlikvidoval naprosto vše. Ale. Mam sice díry v lině, okousanej stůl, rozkousané křeslo, ale ani jedna z těch věcí nemá větší hodnotu než to jeho vítání, když přijdeš domu z práce a prostě všeobecně ta psina. Ale u Tebe je to jiné. Teda soudim podle toho, že píšeš, že nábytek není váš. A co ho vyměnit? Nebo jak píše Montik, klec... No ale s tim zkušenosti nemam, tak nevim, ale nemusí to být opravdu špatný.
Montik:
Koukala sem dobře, že v Letňanech tam máme bělouše v sobotu?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:00
- Nahlásit
meduzka
jj, v sobotu..
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:03
- Nahlásit
dobré ráno,
pro uchovnění je potřeba min 2 výstavy. někde jsem četla, že na hodnocení nezáleží, jinde že musí být min VD. nevíte jak to je, asi spíš ta druhá možnost ne? taky prý od třídy mladých výš, to znamená včetně mladých nebo nad? díky
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:44
- Nahlásit
babou
Je to včetně třídy mladých,na hodnocení nezáleží,důležitá je DKK a zuby
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 09:49
- Nahlásit
Díky za přání,snad vše dobře dopadne,jsou to naše první štěnda a tak kromě literatury otravuji všechny známé a čerpám jejich zkušenosti.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:17
- Nahlásit
Pentas
dekuji za odpověď, zoubky se moc líbily a na DKK jsme ještě moc malí, tak uvidíme
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 10:21
- Nahlásit
babou
já vím,DKK je prostě sázka do loterie, na kterou se dlouho čeká a je to někdy smůla smůlovatá
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:19 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
Pentas
tady u nás ve městě bydlí bráška Vaší Áji - Aris(Apollo z Nového Malína) ten svět je ale malinkatý
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:39
- Nahlásit
babou
jo,s nimi se známe a udělali s ním obrovský kus práce,zvláště co začali jezdit za Romanem.Paní dokonce učila snachu mojí přítelkyně.
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:25
- Nahlásit
Montik
Tak se tam určo uvidíme. Tebe bych poznat měla, protože znám tvý stránky. Jsou super, hlavně teď ty poslední fotky, ty se vyvedly . Bereš s sebou i knírka?
Jinak, kdyby jste se chtěli něco dozvědět o mě, tak naše stránečky jsou tady: http://www.lusta.estranky.cz/. Máme je něco přes měsíc. (Omlouvám se Baicovy za použití stejného pozadí, ale tady to je prostě nejhezčí Máme stejnej vkus...)
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:43
- Nahlásit
Zdravím všechny,
nechala jsem se inspirovat LuStou, protože i já sleduju vaši diskuzi od samého začátku, ale také jsem neměla odvahu se připojit. Do bělásků jsme se s přítelem také zakoukali a chtěli bychom si štěňátko pořídit. Bohužel teď to ještě nejde, protože máme malý byt a už tak tu máme velké akvárko a čertovskýho kocoura. V příštím roce bysme se měli stěhovat do většího bytu a tam už se štěndem počítáme. Moc by mě zajímalo, jestli jste sehnali vy vaše pejsky bez problémů. Zdá se mi, že začínají být oblíbení a že to bude fuška. Mám z toho vcelku strach, že se nám to nepovede. Bohužel nikoho, kdo by je choval, osobně neznáme. Jsme z Mělníka a máme tady paní Peckovou. Neznáte někdo její psiska, odchovy nebo tak?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:46
- Nahlásit
mimochodem drakka sestavila skvělý soupis vás skoro všech. je to moc pěkný
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:53
- Nahlásit
Barka
Ahoj, vítej v klubu . My ten byt úplně malý nemáme asi 50 m2 i s balkónem. Pořád nad vším moc přemýšlím. Přítel běláska taky moc chce, jenže prý až do baráčku, který moožná začneme stavět tak za rok. Takže bych se taky nemusela vůbec dočkat . Jinak jak psal Montik s tou klecí (při nejhorším), tak to je dobrej nápad. Už jsem na tohle téma pár diskuzí četla a nevyšla z toho ta klec nejhůř... . Budu muset na přítelovi zapracovat .
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:54
- Nahlásit
Barka
Máš pravdu, konečně jsem se zorientovala .
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 16:58
- Nahlásit
LuSta
Díky ,
my ted mame 25 m2 a budem se stehovat do 50 m2, takze to uz jsme s mym drahym za jendo, ze tam uz to bude v pohode...snad Akorat jsme si chtela do noveho bytu koupit uplne nove vybaveni a jak tak vidim, tak to padne a budu nakupovat po bazacich. Ty to mas opravdu tezky s tim nabytkem. Taky jsme dneska cetla o tech klecich, ale radsi koupim starej nabytek no ja se baracku taky asi jen tak nedockam, ale nastesti jsme oba dostatecne trhli na zviratka
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:02
- Nahlásit
Barka
zdarvím dalšího nově příchozího
ono se to nedá říct, jak se Ti pejsek bude schánět. po rozhodnutí, že bude bílouš jsem vyčkávala další 4měsíce, ale je pravda, že to bylo období, kdy jich bylo fakt málo (asi 4 fenky měly mít, ale nezabřezly)...to ale neovlivníš. tak nevím, jestli začínají být oblíbení, zdá se mi teď, že jich je víc, ale to dělá i to, že ji mám doma a tak je nějak podvědomě vyhledávám myslím, že se sháněním zase takový problém nebude. akorát teda je dobré počítat s tím, že si pro prcka můžeš jet na druhý konec republiky i když v Mělníku nebo u je myslím víc stanic. já jsem taky nikoho neznala, tak vím že je to těžký. nezbívalo mi než věřit. ono obrázek si musíš udělat sama a většinou si ho uděláš, až během toho, co máš pesana doma a setkáváš se s lidma okolo
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:07
- Nahlásit
babou
jela bych pro nej klidne i do sousednich zemi
na to jsme svihli dost. ja se bojim toho vyckavani, jsem nedockava uz ted a to jeste nebydlime
dekuju ti za prispevek
nevim, jestli se uz mam zacit ptat ted, jestli neplanujou na pristi rok stenatka, ale to se mi zda trhly.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:18 - Změnil/a: babou
- Nahlásit
Barka
věř mi, že trhly to rozhodně není. pokud chceš štěndo po konkrétních rodičích, tak ti nezbývá než čekat, kdy se fenečka uráčí hárat nebo kdy o psa nějaká projeví zájem ...takže ti nezbývá než se informovat dopředu. reakce na inzerát je naopak zase na jistotu, teda pokud už jsou štěnda na světě.
mně třeba čekání zase takový problémy nedělalo. nejhorší bylo, jak mi padaly naděje, ale když už jsem měla fenku pevně zamluvenou tak těch 5 týdnů byla prkotina a příjemný čekání
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:24
- Nahlásit
babou
tak to ja se zacnu pomalu uz vyptavat. konkretne chceme akorat kratkovlasou holcicku diky ti.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:26
- Nahlásit
Barka
tak to máme stejný vkus, holka s krátkou srstí
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:30
- Nahlásit
Barka
třeba u nás nějaká bude
sakra kdy už sem taky začne chodit ještě nějakej mužskej ,máte to tu,jak dámskou jízdu.A paní Pecková je fain
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:33
- Nahlásit
babou
to teda mame
vcera jsem koukala na tvuj youtube.......ty hrabe ji davaj teda zabrat! videla jsem, ze jste cvicily na klikr. pouzivas ho k vycviku porad?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:37
- Nahlásit
Pentas
tak to bych si klidne zamluvila, akorat nevim, kdy presne dodelame ten byt. drahy by to chtel mit do leta hotovy.......ja teda tak do jara
okolo pani Peckove jezdime do zverimexu, ale na dvorek ji videt nejni
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:40
- Nahlásit
Barka
klikr nepoužívám, jela jsem jen začátek podle časopisu, ale pak jsem nevěděla jak dál. vím jen teorii, ale nezvládám ji dát do praxe. ona Bada si moc nevěří a potřebuje hodně ujišťovat, že maká dobře a to já s klikrem nezvládám, ale určitě to jde. navíc mi občas plive odměny, takže začínám víc odměňovat míčkem a hrou a klikr jí do toho nepletu.
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:44
- Nahlásit
Barka
jo a za paní Peckovou se klidně stav, ať bílouše vidíš i z blízka, myslím, že má taky nakrytou fenku
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:50
- Nahlásit
Jméno : Audi
Přezdívka Ája
Chovka z Nového Malína
Datum narození 2,7,2006
Chlupy : krátké
Bydlím v Horním Benešově
Bydlím s : Dorotkou,Fanoušem,Nerem,Lakynkou, Kirou vše BŠO
a stařenkou Citou,což je Kavalírka
Má ráda - závislačka jako všichni ostatní
Nemá ráda - obrany,takže pes kousací z ní nebude
Aktivity - ZZO za 57 bodů ,chystáme se na BH a ZOP
Úspěchy Klubovka 2007 Rozkoš V2,Klubovka 2008 Svojanov V3
Neumím tu obranu
Více o mně na : www.Beluda.estranky.cz
Pár slov pánečka : je to prostě klokan a brzy jí nastanou mateřské povinnosti
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:51
- Nahlásit
Barka
hledala jsem tu paní Peckovou, o které se bavíte, na internetu. Je to majitelka chov. stanice Z Hrnčířské zahrady?
|
babou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 17:54
- Nahlásit
LuSta
nee, je to ch.s. Acabo Czech
|