Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
LuSta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:37
- Nahlásit

Je to tady: http://www.vystavapsu.cz/. My tam přijedem asi na tu devátou nebo o chloupek dřív.

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:44
- Nahlásit

tak ja rozhodne chci videt agility a obedience krome bilych psu jeste

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

LuSta
tam pisou kruh 20 - a BSO jde hned po polskem nizinnem kterych je jen 7, takze pocitam ze se zacne dost brzo, achjo

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

all
No začíná se v devět. Před běloušema je ještě jedno plemeno, ale jenom 8 jedinců, takže to bude asi rychle hotový.
Já dorazim i se psem zhruba v půl desátý na výstavišě.
takže sejdeme se u kruhu, ju?

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:49
- Nahlásit

drakka
Hele, se neboj, že bys nás nezastihla, já tam bývám dost dlouho, než potkám všechny známý a projdu a aspoň 5x obejdu všechny stánky...

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:50
- Nahlásit

Baico
Oki, u kruhu... To je dobré strategické místo..

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:51
- Nahlásit

Montik
ok

LuSta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

drakka
No jo, máš pravdu. Ta dvacet osmička je počet psů .

babou
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:23
- Nahlásit

Tiffany
to nevím ani z PP, Arwen v něm nemá předky vyplněmé, máme takové hodně "bílé papíry" jesm jen věděla, kdo je její máma, protože bydlí spolu zbytku jsem se až teď dopártala v pedigree databasi

všichni
si ten zítřejší srázek užijte a vystavujícím držím palce

meduzka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:12
- Nahlásit

Montik:

Ahojky, co se chystáš všechno kupovat? Ať inspiruješ, třeba sem na něco zapomněla...

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

meduzka
Já teda musim koupit gumový chrochtací prase, pak bílej pudr ve spreji, abych Baica mohla jednoduše vybělit před tím naším slavným focením a nemusela ho koupat. No a pak rozhodně určitě narazim na něco, co musim rozhodně mít

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:45
- Nahlásit

babou
a po kom je vlastne arwen? jak to prijde ze pes ma v rodokmenu "predci neznami" nebo neco takoveho?

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:51
- Nahlásit

meduzka
no, tak hlavní je pelech....Páč Lucky už nemá na čem spát.. pak potřebuju vobojek na Montyho (nepotřebuju, ale chci.. )Pak nějaký ňamky a pak co mi padne do oka.. Jo a abych netapomněla, tak taky hřeben nějakej na Luckyho....

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

Ahojda všem
Tak jsme teď dorazili z myčky na psíky, hold jsme to museli vyzkoušet, když to máme tak blízko a musím říct že prostě paráda! Ten bordel, co jsme tam pánovi nechali mu nezávidím Bohužel jsme si zapoměli foťák i když jsem si ho přepravila na stůl, ale časová tíseň zapracovala, měli jsme na to pouze hodinu, pak jsme jeli vyzvednout děti do školy.
Tak zase makám do práce, zítra se ná vás na všechny moc těšíme!!!

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:48
- Nahlásit

Bibinka7
uz jsem o tom slysela je to i s vysousenim? a vydrzi to ten pes vubec?

babou
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:52
- Nahlásit

drakka
Arwen - o: Bha Jar Condor von Bieselberg, m: Arica Galanthus Flori. Arwen teda nemá předky neznámé, ale má je proškrtlé. Jesli jsem to dobře pochopila, tak Arica měla ta štěňata v době, kdy ještě něbyla uchovněná. Tady ten vrh tím pádem PP nedostal. ale protže oba rodiče byli s PP, tak se Arwen jakoby zpětně vystavil PP aby mohla být uchovněna, měla pro to předpoklady. v chovu je bez ch.s. a tím pádem bez rodičů. údajně funguje jako výpomoc do chovu.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:57
- Nahlásit

drakka
Právě že to vysoušení je uplně nejlepší! A vydrží to určitě, pokud je trochu zvyklej se koupat. A pokud má tendenci vyskakovat z vany, tak je tam i možnost ho připoutat. Dobrý je taky to že je před šamponováním nemusíš vůbec máčet, protože šampon mají ředěný a pouštíš ho na toho psa prostě sprchou, taky je dobrej kondicionér, pokud má člověk dlouhosrstý zvířátko, tak moc dobře ví že je po koupání pěkně rozcuchané, todhle je super, protože jsou takový celistvý

Tiffany
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:58
- Nahlásit

babou

Děkujeme za přání, no nějak to dopadne určitě, ale aspoň se dozvíme, jak posuzuje pan rozhodčí Hořák a co máme za nedostatky či co je v normě
Třeba nám řekne, že nemáme výstavní kondici kvůli nosu...nebo že jsme moc pyskatí či ušatí...
Co se týče Arwen, jestli to tak jde, zpětně psa uchovnit, tak to jsem nevěděla. Každopádně by asi věděli na Pergamence na Plemenné knize, co to je a kde je ten pomocný registr.
Každopádně by to byla určitě méně příbuzná krev (až na toho Gerouška ), než tady v českém chovu koluje, což je moc fajn pro chov,ne?
Tak Báďu, naši příbuznou, moc pozdravuj. Škoda, že nebudete v Letňanech, chtěla bych vidět Bruníkovu ségru.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:14
- Nahlásit

Baico

...jj, sejdeme se u kruhu, my tam budeme držet fleka, jestli to půjde, neb chci poprosit Montika o dokumentaci, aby bylo co dát na Cargovy stránky, tak aby bylo odkud fotit...
Tak ať je Ti líp a zítra ahoóój.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:23
- Nahlásit

drakka
..tak, tak, je to kruh č. 20, hala č.I, teda alespoň vloni to bylo v hale č. I, ale v téhle hale bylo vloni 18 kruhů různých čísel (např. i č. 37, tam byli bělouši), je to vždy značené na zadní straně výstavního katalogu, pokud si ho někdo z "nevystavujících návštěvníků" koupíte (stojí 100,-, pokud nezdražili... ), a nebo tam snad někde ve vstupní hale bude plán hal a kruhů v nich.
A je docela fuška procourat všechny ty haly, aby se člověk rozkoukal, jaké jsou kde stánky a co kde a za kolik mají, protože se to samozřejmě liší...jak píše Montik, chce to pořádně projít, a pak teprve nakupovat. Tak je fajn, že běloušci budou po ránu a pak bude fůra času na pokoukání jinde, popovídání se známými a nakupování...

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:28
- Nahlásit

Tiffany
no uz se na vas vsechny tesim, ne ze mi utecete pujdu nakonec uplne sama i bez muze, tak budu mit aspon trochu flexibility

Tiffany
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:29
- Nahlásit

Bibinka7
Četla jsem o psí myčce na stránkách Markéty (CHS Taien), že to vyzkoušela s Chantal a psali o tom v časopise, ale zajímalo by mě, jak dlouho to trvá a co když se to psovi nelíbí...ale to se Tě zeptám zítra na výstavě.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:35
- Nahlásit

drakka
my pospíchat nebudeme, myslím, že nás tam v pohodě najdeš, podle běloušů nás poznáš určitě, jen už možná bude po vystavování BŠO, tak budeme někde courat, ale budeme tam. Jo o samotě, bez rodinky, je to nejlepší, protože máš čas a klid na všechno, mám zkušenost, že to ty chlapy "nepejskaře" (nevím, jak moc je ten Tvůj pejskař ), nebaví, stát hodinu u kruhu a koukat na psy a pak ještě 2 hodiny běhat mezi stánky a davy lidí sem a tam..., a to je pak samý honění, ať už jdeme domů, že už jsme všechno viděli...a takhle si půjdu domů s Cargem, až všechno seženu a omrknu.

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:38
- Nahlásit

Tiffany
je takovy mirny pejskar zitra mi slibil ze abych mohla vyrazit driv tak za me dokonce dopoledne (az se vyspi ) ) vyvenci holky

LuSta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 22:33
- Nahlásit

Tiffany
Ahoj, snad nekoukám podruhý blbě, ale letos to je v hale č.2.

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 17:03
- Nahlásit

hola vsichni, tak jse si z dnesnich letnan odnesla spoustu zajimavych zazitku a taky 2x3kg krmeni a 2 super (drahe ) )psi hracky

babou
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 17:10
- Nahlásit

drakka
no ahojtakže jste si dneska užili psího dne jak se dařilo vystavujícím?? a copak za hračky ovčandy dostanou?

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 17:17
- Nahlásit

babou
z mistniho osazenstva myslim az tak uplne slavne ne, ale jsem moc rada ze jsem osobne poznala Tiffany s Cargem, ktery je imho moooc velky fesak a rozhodne si zaslouzil lepsi hodnoceni

holky dostanou plovaciho peska (asi freya) a pak takovy specialni gumovy micek na ultratlustem nylonovem provazku (specialne pro tori) moc se mi obe hracky libi, doufam ze holkam budou taky.

jinak jsem taky koukala na jumping A1 (tusim ) a reknu vam ze v katgorii large je to docela nuda...60% jsou borderky, 35% belgicaci, a mozna 5% ostatni plemena (ja teda videla jen jednu kelpii)...

babou
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 17:35
- Nahlásit

drakka
příště se určitě bude dařit lépe, hlavně, že jste si to všichni užili!!hmmm,tak to by Bada určitě záviděla, míček na šňůrce to je její. to dostanou hned za čekání nebo až pod stromeček
s těma agilitama máš prvdu, samá borderka a šeltie vždycky. si vzpomínám na takový největší zpestření, co jsem na závodech viděla, to byl asi jezevčík a mezi velkejma RR

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 17:37
- Nahlásit

babou
no docela to zvazuju.ten pesek je nejspis az na jaro/leto stejne, ale s tim mickem...no kazdopadne musim pockat az bude freya bez bambule na noze

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání