Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:32
- Nahlásit

Tiffany:

To my máme tu kliku taky svisle A i svisle byla, když se tam za mnou dobil... Je totiž proradnější, než jsme mysleli, zmeťour. Otvírá to tou svojí tlamoškou. Naštěstí zatim jen když tam jsme.

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:34
- Nahlásit

Baico:

Myslela jsem Darkana, koukala jsem právě na ty stránky Ancilia, ale jsou hezký samozřejmě všichni tři.

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:35
- Nahlásit

Drakka:

Máme nějaký stanovený termín do kdy? a kolik fotek??? a tak?

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:52 - Změnil/a: Bibinka7
- Nahlásit

Baico
Ahoj v novém dnu!
No tak to vám k tomu focení taky moc gratulujeme
Je pravda že na těch stránkách moc fotek nemá a taky jsem zvědavá až ho za týden uvidíme jak zase zkrásněl
A taky jsem zvědavá na Bakiaru, jestli je to opravdu Dorčusky konkurence. Vůbec už se tam moc těším, teda do těch Letňan i když asi tentokrát moc neuspějeme, protože nám uplně vyblednul čumák , ale na všechny ty psíky a taky na vás až vás a vaše miláčky poznáme osobně

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 08:59
- Nahlásit

meduzka
U nás jsou kliky dolů, nebo nahoru odnepaměti, protože jsme vždycky měli nějakého toho chytráka, co to otevřel, ať psy a nebo kočky, ale jednou za čas se to stejně občas někomu povede

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 10:32
- Nahlásit

Myslela sem, že se přihlásim na tu výstavu do Olomouce.
Jsem hrozně zklamaná, protože sem včera potkala známý, co vystavujou stafordy a řikali, že je to to nejhorší, co tomu psovi můžu udělat. Že prej málo místa, musíš se s tim psem protahovat uličkou mezi ostatníma a že se nejednou stane, že toho psa tam někdo opere, prej hroznej kluzkej povrch v kruzích. Že jako první výstavu ho vzít tam, že bych si ho mohla zpražit a pak už to prej bude jen hrozný.
Vy nějak extra připravujete ty hafíky na výstavu? Co všechno umí a co všechno s nima trénujete? a na tu Olomouc se teda asi vybodnu, ale těšila jsem se a je mi z toho smutno Co si o tom myslíte vy?

choco
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 13:26 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

meduzka
Jestli můžu něco k té výstavě....tak my jsme tam byli a je to fakt malinký a opravdu se člověk ke kruhu musel protlačit, ale tak naši psy jsou trochu jiná garda a tohle jim problém nedělá (podle popisu tvého Jerryho by to taky nemusel nést nějak těžce). Takže když se tam vypravíš,tak doporučuju být tam opravdu,co nejdřív,aby sis zabrala dobré místečko poblíž kruhu a taky jestli plánuješ jezdit na takové akce častěji,tak je supr mít nějakou přepravku,klícku nebo domeček skládací, kde si pejsa zaleze a bude mít klid právě od těch\ všech procházejích lidí a psů než se vystaví. A taky doporučuju než se půjdete vystavovat,jít se ještě před tím na nějakou výstavu jen tak spolu mrknout. A mě přijdou lepší než halovky výstavy venku

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

meduzka
My jsme na první výstavu jeli do Rakouska, kde to bylo venku na trávníku za krásného počasí, dostatek místa pro všechy psíky. ovšem týden pře tím jsme byli na kukačku v Mladý Boleslavi a dobře jsme udělali, protože na tu její hrůzu z toho množství psů nikdy nezapomenu, ani z auta nechtěla ven a to je viděla jen přes okno Po konci výstavi jsme se šli proběhnout do kruhu, aby trošku věděla co se po ní tam vlastně bude chtít a taky jsem jí koukala do tlamky na zoubky a opravdu jí to hodně pomohlo.
Taky jsme jí koupili první výstavní vodítko a párkrát s ním zkusili doma běhat do kruhu a tam a zpátky, aby se mi na něm moc neškrtila. Jo a taky jsem požádala sem tam známé aby se jí do tý tlamky podívali oni. Maslím že jssme to dost vychytali protože s ní opravdu žádný problém nebyl.
U té druhé to je stále problém, protože když za ní běží jiný pes, tak stáhne ocas a prchá kupředu a když běží ona za jiným tak ji musíme táhnout, protože se bojí a o zubech ani nemluvím, ještě pořád jí docela dělá problém ukázat je nám, natož cizým lidem.

meduzka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:48
- Nahlásit

Bibinka7

On se Jerry pejsků nebojí, ba naopak, má právě chuť si se všema hrát a tak mam strach, aby si pro nějakýho ve hře a z legrace nesáhnul pacinkou a on ho neserval
No mam ještě chvíli na rozmyšlenou, uvidím v těch Letňanech, jak se bude chovat. Zatim jsem ho ještě nepřipravovala nějak na výstavu vůbec. Ale nerada bych, aby s sebou něke břinknul na kluzkym povrchu a pak se nebál. I když mam pocit, že je odolnej, tak nějak.
I když, jak jsem vyprávěla, že mi zrušil tu palmu, tak sem nadávala, ale nepraštila sem ho a od té doby, přijdu domu místo oběda a on neví a nejdřív čeká, co ze mne vypadne a pak mě jde tak nějak přivítat a neví, jestli má nebo ne. Jsem kopyto. I když on si dovoluje fakt všechno. Zvýšit hlas už jsem považovala tak jako za nutný.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

meduzka
Musí říct že v tomdhle oni mají moc dobrýho pamatováka a já jsem jim taky už vyhubovala a moc dobře si to pamatují. Ovšem Dorinka to řeší tím, že čapne nejbližší věc do tlamky a okamžitě začíná vochomejtací ceremoniál, což je sklopení uší a vrtění celým tělem po celém baráku, takže je hned pohroma na světě, neboť je to jako když tam vtrhne celá smečka a začne do sebe strkat a narážet uplně do všeho, včetně dětí a dospělejch a to už se pak nezvládám zlobit, jen se směju

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 14:56
- Nahlásit

meduzka
To je v poho, to ho přejde.... Zase nesmíš mu všechno tolerovat, ne?? Jinak na tu výstavu začni určitě trénovat postoj a taky ukazování zubů a šahání na varlata.. Prostě tyhle 3 základní věci... Postoj nejdřív doma, v klidu, pak třeba venku, až bude chápat vo co go... Zuby nejdřív jen ty, pak zase i jiní členové domácnosti, pak i pro něj cizí, totéž s varlátkama. Ať si prostě zvyká, že o nic nejde..

Baico

Ty jo, z vás budou mediální hvězdy!!!! Tý jooooooooo

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:41
- Nahlásit

meduzka
no zalezi na tom jak rychle chcete byt zvecneni?) A fotek nejak primerene, estranky maji na fotky nejaky limit, tak spis jen treba par nej nej...

jeste me napadla jedna vec...ze by bylo mozna fajn kdyby se ten popis rozdelil na dobu steneci a dospelou (cca po 2,5 letech), protoze samozrejme kazdy pejsek je jako stenatko nejaky a je zas pekne videt co z nej vyroste Co rikate? A vubec, posilejte!!! Je fajn ze to pisete sem, ale radsi bych neco celistveho co se da CTRL+C a CTRL+V rovnou pouzit

Baico
Uzijte si medialni pozornost, to bude nejaka propagace primo Anety Langerove?
Jo a jaka stenata jsou po Tarkanovi? Priznam se ze jsem o nem taky uvazovala...Mate jeste nekdo nejake tipy na sikovne, povahove pohodove dlouhosrstaky?)

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 15:54
- Nahlásit

drakka
Po tarkanovi jsme třeba i my, Dora. Znám ještě C´Tarkana, Darkana a Deianiru a můžu říct že jsou to živá zvířátka milující, chytrá a věrná a já jsem moc ráda že ji mám. Opravdu skvělá povaha.

drakka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 18:01
- Nahlásit

Bibinka7
Tak to je pekne doporuceni Dekuju

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 20:39 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

drakka
Ne nebude to přímo pro Anetu, ale reklamní kampaň pro nadaci Světluška
A ještě k Tarkanovi, dědí se po něm teda světlejší oko. Ale jinak povahy jsou super.

babou
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2008 22:14 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

Tiffany
meduzka
Bibinka7
to vám fakt pomáhá ta obrácená klika?? u Baďoura problém nemám, sice si otevřela dveře, už když na kliku jen drápkem dosáhla, ale dostala sprda a je pokoj..zato Kellyšová otevírá dveře od půl roku a to jakékoli - k sobě, od sebe, dvířka na zahradu(stroječek s pidikličkou, ze které je sundaný plíšek, takže je tam jen takový kovový pahýl, ale i tak no problem ). kliky jsme obrátili, ale Kelly to zvládala. babička s tím měla trochu problém a využívala psa, aby jí to otevřel, supr. takže máme spoustu dveří jištěných různýma háčkama a zašupovadlama, jak u debilů , kromě dveří přímo do domu, ty jsou posvátné, na ty si netroufne
...ale aby to nevypadalo jen negativně, dá se toho využít, když něco nesu, tak máme povel "otevřít"..funguje spolehlivě...na jaře začnem trénovat odemykání

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:47
- Nahlásit

Babou:

Jak jsem psala, myslela sem, že funguje, ale ne-e, nefunguje

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:49
- Nahlásit

Montik:

Ještě mi přesně vysvětli jak natrénovat ten postoj.
Ve chvíli, kdy s nim začnu něco takhle vyvádět, tak roztáhne uši, nasadí zvláštní výraz a vypadá tak trochu jako když má IQ houpacího koně...

Drakka:

Já najednou vůbec nevim, co tam psát

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 07:59
- Nahlásit

Tak ještě jednou...

Domluvíme se tedy každý tři fotky?
A jak to tam bylo, abychom to měli přibližně stejný

Oblíbené činnosti, neoblíbené činnosti,
Povaha,
Co mam rád? a co už umim?

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:37
- Nahlásit

meduzka
Ahojda, cvič to na pamlsek...prostě ho nenásilně postav a dej mu před čuňu pamlsek a jen řekni stůůůůůůůůůůůj... Opravdu to protáhni... Stačí jen chvilinka a odměnit a mooc pochválit a pohrát si... A cvič to vždycky jen chviličku... On na to přijde..

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:52
- Nahlásit

babou
Noprávě že už moc ne, naštěstí (?) se nám po nějakém jejich výpadu zkřížily futra a tak je docela problém ty dveře otevřít vůbec a můžu říct že to je, po klíči, ten nejjistější patent

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 08:54
- Nahlásit

meduzka
Tak tenhle postoj máme taky a tváří se tak od tý doby, když ji začínám připravovat, tj koupání, fénování, česání, až do okamžiku co vstupuje do kruhu, jako by jí někdo řekl ten nejúžasnější vtip a je uplně jiná, pozorná, veselá, prostě skvělá. Nevím co to má

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:27
- Nahlásit

Bibinka

Si neumim moc představit jak ho fénuju, budu muset asi spíš někam odvézt, kde ho daji do kupy... Bůh ví, co bych mu udělala na zádech za vlny

babou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:30 - Změnil/a: babou
- Nahlásit

zdrc
pokud jde o ty stránky, možná bych byla pro, aby všichni vyplnili "dotazník", aby to bylo ucelené a potom kdyby byl zájem nějaké povídání, plus třeby ty tři fotečky...
co tak:

jméno/přezdívky
pocházím z ch.s.
datum narození
chlupy (dlouhý/kr, klidně i barva)
bydlím v
bydlím s (místo pro ostatní spolubydlící chlupáče)
obíbená hračka
mám rád(a)
nemám rád(a)
umím
neumím
vzdělávám se v oblastech
více o mě na:..www...
pár slov páníčka (místo pro rozpovídání se)
...co vás ještě napadá??

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

babou
Super, taky jsem si říkala, že takhle by to bylo lepčí...

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 10:29
- Nahlásit

babou
eště mě napadlo dát tam i něco jako aktivity kam by se dalo agi, poslušnost a tak, aby toho v té sekci mám rád nebylo moc.. Co myslíte??

babou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

Montik
supr nápad...jsem to tam dopsala pod "vzdělávám se v oblastech"

drakka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 10:45
- Nahlásit

babou
perfektnti

Montik
jj, aktivity a uspechy (at se muzete chlubit zkouskama ) )

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 12:00
- Nahlásit

Babou:

Naprosto na jedničku

Drakka:

A máme to teda posílat na mail? nebo vypsat v přesné podobě včetně těch bodů tu a ty si to překopíruješ?
Ale ono vlastně fotky stejně musíme mailem.

meduzka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2008 12:22
- Nahlásit

Já to vidim asi takhle, možná ještě pak k večeru poupravim:

jméno/přezdívky: JERRY-LEE, někdy JERRÝSEK, JERRÝS a někdy takový podivný slova
pocházím z ch.s. TAIEN
datum narození 2. 5. 2008
chlupy (dlouhý/kr, klidně i barva) DLOUHÝ A SAMOZŘEJMĚ BÍLÝ
bydlím v RAKOVNÍKU VE TŘETÍM PATŘE
bydlím s (místo pro ostatní spolubydlící chlupáče) POČÍTÁ SE MEZI OSTATNÍ CHLUPÁČE I PÁNÍČEK???
obíbená hračka LINOLEUM, KŘESLO, STŮL, POUŽITÉ PÁNÍČKOVI PONOŽKY, PODPRDY PANIČKY A OBČAS TEDA TAKY TEN MÍČEK
mám rád(a) VODU - A TO - STUDENOU, TEPLOU, ČISTOU, ŠPINAVOU, PROSTĚ V JAKÉKOLI PODOBĚ, POSTEL PÁNÍČKŮ A PSÍ KÁMOŠE
nemám rád(a) KDYŽ SE NA MĚ DOMA ZLOBÍ, TO TŘEBA CELÝ DEN PŘESAZUJETE KYTKY A VDĚK ŽÁDNEJ...
umím DĚLAT PSÍ OČI, PODAT PACINKU A TAKY SEDNI, LEHNI A TROCHU K NOZE, ALE TO JEN ZA KUS SEJRA
neumím TAK TO MĚ NIC NENAPADÁ
vzdělávám se v oblastech STOPOVÁNÍ, POSLUŠNOSTI A TAKY NA CVIČÁKU KOUŠU DO TAKOVÝ DIVNÝ VĚCI, CO MĚ HROZNĚ DRÁŽDÍ NERVY
více o mě na:..www...
pár slov páníčka (místo pro rozpovídání se)
JE PROSTĚ JAKEJ JE A TAKOVÝHO HO MÁME RÁDI

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání