Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 19:08
- Nahlásit

all
My jsme si to užili s Baicem super. Žádnej stres s vystavováním a jenom jsme utratili šílený peníze. A jinak jsem ráda, že jsem se se všema viděla a že jsem některé poznala osobně. Jinak chrochtací prase vřele doporučuju. Baico s ním fakt řádí!

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 19:18
- Nahlásit

Ahojda všichni, musím říct že my jsme si taky užili! Sice jsme na výstavě dostali Dora V4 a Rina VD i když z osmi to je dobrý výsledek. Zkazilo nám to předvedení a doslova nám řekl, že Dorča stojí jako kráva a měl pravdu. Hold jsem jí to zkazila a doslova mi to tak napsal i do posudku Peněz jsme utratili hafo ani nebudu zkoumat kolik a to tam ještě zítra něco chcem koupit Hold jsme magoři

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:07
- Nahlásit

Bibinka7
ja jsem vas tam videla a porad jsem premyslela jestli predvadis rinu nebo dorku nebo jestli je to nekdo z rodiny... rinuska vypadala ze se dost boji, ale dorinka je uplny vystavni suveren

drakka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:08
- Nahlásit

Baico
k nam domu teda nic co vydava zvuky nesmi, jinak bych se z toho zblaznila

LuSta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 11:24
- Nahlásit

Baico

Ahoj, jsme rádi, že jsme se s váma seznámili. A co ta Monika, dorazila na konec nebo ne? Divím se, že ještě nic nenapsala . Znova jsem koukala na ty stranky Ancilky a mohla bys mi ještě jednou říct, jak je to s tím DKK? Známe to jenom když jsou u toho dvě čísla oddělená lomítkem. Pak jsem tam ještě našla zkratky ED a MDR, což vůbec netuším, co je.

Klidně se zapojte i ostatní. Jestli máte články, kde to je vysvětlený, tak jsem hoďte odkaz, dík.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 12:29
- Nahlásit

drakka
Děkuji za holky, no předváděla jsem Doru, ale oni jsou na sobě tak závislý že je to až hrůza a navíc babička si není moc jistá jak se k Rině chovat, aby jí neublížila že Rina raději kouká po nás. Ale zase na druhu stranu si myslím že na babičky první výstavu to nebylo zas až tak hrozný, naštěstí to rozhodčí bral a Rině napsal do posudku, že je sladká

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 13:09
- Nahlásit

LuSta
ahoj, hodně ti určitě pomůžou tyto stránky:
http://www.nahaci.cz/stranky/p_vystav15.htm

Tiffany
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 22:26
- Nahlásit

Ahoj lidičky, tak Letňany byly fajn, jsem moc ráda, že jsem tam potkala aspoň pár lidiček z naší diskuze, drakka se k nám přihlásila, tak jsme si popovídaly a Baica známe už z Rozkoše. Víc lidiček se nás bohužel nesešlo...tak třeba příště a někde, kde si pejsani pohrají a vyběhají se.

LuSta
Teda to mi uniklo, že jsi tam byla... Monika nadorazila, ráno psala, jí je zle, že ji skolila nějaká chřipka, tak jsem měla od ní všechny pozdravovat.No já pro změnu nemluvím, taky jsem byla nachcípaná a teď jsem k tomu ztratila hlas , tak musím tleskat, když chci zavolat hafušky , tak aby si mě všimli

Tiffany
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 22:53 - Změnil/a: Tiffany
- Nahlásit

babou

Tak jsme se zase viděli a popovídali s Bruníkem i s Arwen, tak jsem si říkala, že je škoda, že tam nejste taky.
Bruník nás porazil, tak jsme mu pogratulovali

Co se posuzování pana rozhodčího týče, tak je to zvláštní muž, člověk do konce netuší, co on si myslí, stále se směje, baví publikum, má drsné výrazy pro posuzované psy i jejich majitele...Byli jsme 3 psi, ve třídě mladých všichni devítiměsíční, což je zajímavé..., Nechal nás proběhnout, pak se každému psu sám podíval důkladně na zuby, pak ucukl rukou, jako že ho pes kousl (že by zkouška lekavosti psa??? koukali jsme já i pes )...V1 dostal Darkan White Ancilia, po tom, co pan rozhodčí dost nevybíravým způsobem popisoval publiku, jaký je vodič Darkana hňup a ňouma, že psa neumí předvádět, že pes je nádherný a pán mu to totálně kazil... no pán chudák stál, koukal a nic neřekl...ale to by si podle mého tímhle tónem neměl dovolit žádný rozhodčí k žádnému člověku.... no pak moc pochválil paničku Bruna, že je skvělá handlerka, o psovi neřekl nic, jen že mají V2 no a přešel k nám, usmíval se na všechny strany a prohlásil, zase i směrem k publiku, že panička, jako že já, je par excelence hendler, že jsem psa výborně předváděla (???), ale že tento pes není vůbec jeho typ, že je na jeho vkus moc lymfatický, na 9 měsíců moc mohutný a má volnější pysky a uši moc do strany a světlé oko. A že tedy dává známku VD3. A dodal, opět s úsměvem, že ví moc dobře, že je hodně přísný, ale že jsme na mezinárodce, tak asi tak...a potřásl nám packou)... no tak jsme mu taky s úsměvem poděkovali a šli jsme. Pro mě je důležité, že se Cargo v hale choval suverénně, byl hodný, jen při běhu sem tam poskočil radostí, jako že Hurááá, paničko, běžíííííméééé...., ale jinak se podle mě předvedl docela dobře.No moc jsem ho pak pochválila, udělal mi radost, brouček.
Jen to courání po stáncích ho pak opravdu nebavilo...byl děsně znuděný a otrávený, chtěl běhat a né si zkoušet postroje a obojky...JEN TO ZÁVĚREČNÉ VYBÍRÁNÍ KOSTIČEK A UŠÍ, TO HO BAVILO MOÓÓÓC.
Takže když to shrnu, zkušenost super, známe dalšího rozhodčího, mám radost, že Cargo nemá větší vady, jen to prostě není typ pana rozhodčího, pan rozhodčí nám toto řekl na rovinu, toho si cením, je to jeho názor a vkus. Jinak naše 1. výstava v mladých, první VD, poškrábaný nos nevadil, Cargo byl z těch běloušů jeden z bělejších, což mě taky potěšilo... A v posudku nemáme zmínku o světlém oku, zato tam máme, že nekorektní pohyb snížil hodnocení psa, což jsem nepochopila, protože nám nic o špatném pohybu neřekl...
No ale i tak jsme si to pěkně užili a nakoupili, co jsme potřebovali, pak jsme jeli ještě na cvičák, pořádně vyvenčit a vyběhat..., počasí nám taky přálo, takže fajn. A tak říkám, že není důležité vyhrát, ale zůčastnit se.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 23:11
- Nahlásit

Bibinka7

Ten přehled zkratek je super, díky za typ. Gratulujeme k pěknému umístění Dorinky, 8 fenek je veliká konkurence. A pro Rinušku to byla určitě dobrá zkušenost, příště už bude vědět, co ji čeká.

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 13:53
- Nahlásit

Tiffany
Díky moc za gratulaci i já jsem s umístěním spokojená. U Rinušky si myslím že to bude chvilku trvat než si zvykne, protože jí vždycky rozhodí kontrola chrupu Ale i to se může zlepšit. Zato pan rozhodčí, i když se s ní válel po zemi a do té hubky se jí koukal tak jí napsal že je plnochrupá , takže super
Jinak taky moc gratuluju a příště to bude určitě lepší, s jednáním tohoto rozhodčího jsem se ještě nesetkala, byl trochu zvláštní Já jsem vás zahlídla jen v mžiku, protože oči jsem měla pro bráchu Darkana tak se omlouvám.

babou
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 17:35
- Nahlásit

Tiffany
Bibinka7
tak to je dobře, že to berete sportovně. osobně si myslím, že je mnohem lepší, když rozhodčí dává i VD a D. přece jen vítězů není bez poražených, přísnost k tomu jednoduše patří.

LuSta
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 17:45
- Nahlásit

Bibinka7

Ahoj, díky za odkaz, ještě jsem sice neměla čas na něj mrknout, ale brzy to doženu...

Tiffany

Já se na výstavě potkala s Verčou a Baicem, takže mi tě ukázala. Mám dlouhej kabel . Cargouškovy stránky znám, ale nespojilo se mi, že máš i fenku Tiffany a máš přezdívku podle ní. Teď jsem si pořadně prohlídla fotky a mám vás na čtyřech. Byli jsme dost blízko, u cedule, do které se zapisovaly výsledky. Na dvou jste s panem rozhodčím a na jedné se Cargo chystá na ukazování zubů. Takže kdybys chtěla, tak ti je můžu poslat mailem nebo tak něco...

meduzka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 10:17
- Nahlásit

All:

Ahojky, tak jsem ráda, že mě se povedlo poznat Baica s paničkou. U ostatních z vás jsem byla naprosto ztracená. Nevěděla jsem kdo kam patří a co ke komu a kdo s kým a proč a jak
Přišli jsme trochu později a měli jsme vás tam pak asi nějak už rozházený. Bo co.
Jinak jsme chtěli vidět naší chovatelku, to se nám na dvě minutky povedlo, ale po 2 hoďkách jsme jeli za kámošem Bartem a pak domu, měl toho za těch pár minut plný kecky a my taky. S každym by se přátelil, my nervy, že jsme už utahaný z otho věčnýho odtahování a on nervy, že se kamarádit nesmí. Naštěstí tam byl Baico. Na první pohled pohodář a kámoš a skvělej parťák a tak mohl aspoň někomu olíznout čumáček. Takže za to dík a snad vás poznam jindy! a všechny!

LuSta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:29 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

meduzka

Ahoj a nemáš náhodou nějaké stránky? Možná jsem tě na výstavě viděla a jenom jsem nevěděla, že to jsi ty... Docela dost jsem se tam rozhlížela, když jsem hledala Montika .

Montik
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 16:11
- Nahlásit

ALL

Ahoj, omlouvám se všem, že jsem nedorazila, i když jsem se do poslední chvíle snažila pro to dělat vše.. Bohužel, chřipka je prevít a vyhrála.. A vládne nade mnou ještě teď, což je asi to nejhorší... No, moc mi mrzelo, že jsem vás neviděla, nepoznala a že jsem ani nic nenakoupila, teď zase všechno musim honit na netu, což už nejni ono. Nehledě na to, že psiska už jsou celý nesvý z toho, že panička jen leží a nic se neděje, i když páníček se snaží.. Ach jo, už mi to neba.. dneska jsem v práci, ale zítra asi zamířím k doktorce, páč se to vážně moc nedá... takže toť vše, snad Vás všechny poznám při nějaké jiné příležitosti...

Tiffany
Ty jo, to je vážně divnej rozhodčí...ale co, i VD se dává skvělým jedincům... A Cargoušek je fešák.. Snad se brzy uvidíme, když to v sobotu nevyšlo...

Všem přeji krásný zbytek dne, já jdu domu a do hajan..

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:00
- Nahlásit

halo, halo!!!!!!!!! Kde jste kdo?? nějkak nám to tu upadá ladem..... To jako néééé.... To je dneska venku hnusně, co?? Br, já zmokla až na kost, jsem si zapomněla deštník.... A co ti vaši bělouši?? Já s Luckym někde nebyla ani nepamatuju, ještě pořád jsem marodná, a o víkendu se to chystám konečně pořádně vyležet, takže zasejc nic, musela jsem totiž zrušit víkendové plány... Ach jo, to zase Lucky bude vyvádět... ještě že s ním chodí páníček, jinak už by nás asi vystěhoval Ale už byc to chtzělo zase nějakou prácičku, nějak si poslední dobou vyčítám, že ho nechávám jen tak a přitom by sme potřebovali tak cvičit.... Tolik věcí jsem si naplánovala, že uděláme přes zimu a podzim a vůbec.... sem zvědavá, kdy na to budu mít čas...

Baico

a co vy, jak se chystáte na zkoušky??

choco
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:27
- Nahlásit

Símn Tě, tak ty nejdeš na toho Scucku? No je fakt,že jestli jsi nakřáplá,tak to raději koukej vykurýrovat .Martin to má taky nahnutý, má mít službu v práci,tak je pěkně vytočený a koumá,jak to udělá,aby se tamaspoň v sobotu dostal. Já jsem zmokla včera,když jsme jeli na úžasný koncert Chinaski,jako předskokana tam měli Tomáše Klusa a ten je fakt....no výbornej, a Koler bubnoval fantasticky...no paráda, ikdyž jsem byla jak vodník ,stálo to za to Teď na mě asi taky něco leze,ale ještě to není nejhorší. Jinak přes zimu se má spát,takl dej Luckymu pohov,vem si příklad z nás ))) Andy i já máme takový skoro prázdniny Sice ho trošičku semtam trápím s těžkýma aportama,ale jinak má veget chlapeček a po pravdě v tomhle nečase se mi ani nic dělat\ nechce, tak se zazimováváme oba

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:03
- Nahlásit

Montik
No normálně, nehortím to. Jenom si uvařim silnej grog a budu se modlit, aby nenasněžilo. Protože jinak budeme skládat zkoušku lavinovýho psa.

drakka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:53
- Nahlásit

my mame taky klidovy rezim, freya ma v noze porad stehy ale uz ji sundali ty obvazy a nosi jen ponozky, teda moje ponozka je na ni jak puncocha, tak ji rikam Pipi puncochata
ale uz to s ni taky sije, behala by s ostatnima pejskama a ja jsem oskliva a nenecham ji. v pondeli ji vyndaji stehy, tak to musi vydrzet. Jinak od pristiho vikendu (pokud uz bude noha ok) zaciname jezdit na agility do haly, tak se na to velmi tesim, ze nebudeme mrznout nekde povenku ))

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:09
- Nahlásit

choco
No, nakřáplá, já jsem ještě regulérně nemocná...Právě, jinak bych tam jela, no... Mi to sere ani nevíš jak....Hele, klid neklid, ale něco s ním dělat musím, jeho talent se musí využít... Hlavně chci konečně pořádně klikat, to můžu i doma, to je v poho a taky ten aport už prostě chci, aby to na toho 6.-7.12 nějak vypadalo, aby mě Roman zase nezjebal, že sem nic nedělala... Jé, já myslela, že ty Chinasky byly v hale....No tak asi ne, no... Koukala jsem, že ses na hafbu nějak rozjela.. Tě ani nestíhám...

Baico
Správně děláš!! Žádný nervení a jen hezky klídek a grogík... mňamky...

Bibinka7
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:10
- Nahlásit

Ahojda všem!
To počasí je fakt votrava I když teď svítí krásně sluníčko, ale co je to platný, když po vycházce jsou všichni jak vodníci
Baico
Tak ti držíme palečky ale vy jste šikovní tak to určo zvládnete
Zato jsem zvědavá jak to opravdu myslej s tím sněhem vy budete mít zkoušky lavinového psa a my se po tobě budeme v neděli opičit u našich zkoušek Budeš tam taky ne?

choco
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:27
- Nahlásit

Montik
Jj,chinaski byli v hale,ale já zmokla ještě než jsem tam dojela... A co s tím aportem furt koumáte? Když už to nosí Elina tu sranda činku,tak jak to že ne vy? A to jí to MArtin před tím echt znechutil...No nyc,jdu se domů kurýrovat,abych nedopadla jako ty, ouplně marodná

Nj, mám rozbalený hafbo,mujlabrador a teď vás s běloušema,páč tady u blabladorů je pochmurná nálada

choco
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:29
- Nahlásit

A BAicovi taky držíme palec na zkoušku, jeho ale nějaký sníh ani lavina nerozhodí, tak ať to máte za jedničku s hvězdičkou

babou
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 18:54
- Nahlásit

čaučau,
všem, co budou zkoušení přeji spoustu štěstí...a všem marodům rychlé uzdravování

meduzka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 11:53
- Nahlásit

Montik:

Ahojky, tak jsem se snažila přihlásit do hafbo, jak si řikala, čekala jsem jak blb na 21.11 a haha. Sice jsem se dokázala zaregistrovat sebe, ale pak jsem měla poslat aktivační SMS, to jsem poslala, dokonce dvakrát a nic.
Postupně jsem koukala jak ubývají místa, pak už bylo jen jedno, tak jsem ještě rychle napsala SMS Báře, že to prostě nejde a prosila jsem, jestli se můžu objednat i po telefonu.
Ona mi napsala, ať zavolam komusi, jenže než jsem se zase dostala k PC - (byla jsem venku), a podívala se na číslo toho komu jsem měla volat, tak už neni místo. Jsem z toho hrozně zklamaná. Nedá se nic dělat. Budu asi shánět něco jinýho.
Maji složitou registraci, chápu to, ale poslala jsem ty SMS dvě a mam z toho pěkný kulový.
Žádná odpověď nic. Já tam sice zaregistrovaná jsem, ale nechtěla jsem s někym kecat na pokecu, což je jediný co můžu, protože toho psa nemůžu prostě zaregistrovat. Nevim proč.
Takže nic... ) No jsem se potřebovala vykecat. Papa

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:53
- Nahlásit

All
Tak poslušně hlásme, že zkoušku máme za velmi dobře se 137 bodama ze 150. Stopu jsem čuchali v tý největší vánici, přešli jsme jeden předmět. Aůe rozhočí mi pak řekl, že vzhledem k podmínkám pes čuchal skvěle, jenom ten psovod, kdyby mu nepřekážel.
Bibinka7
Samozřejmě, že tam zítra budu, jako hlavní fotograf a písař.

babou
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 18:59
- Nahlásit

Baico
mooc gratuluji, jste oba šikulové

Tiffany
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 19:00
- Nahlásit

Bibinka7
Děkujeme za gratulace, není moc k čemu, ale jak říkám, já to beru sportovně, byla to výborná zkušenost, a to je právě ono, čím víc zkušeností, tím lépe. Takže tak bych to viděla i s Rinuškou, počkej za pár výstav, jaký bude pokrok, ona se otrká, už bude vědět, co ji čeká, pak to chce nějakou motivaci, odměnu, a třeba v létě nebo na podzim už to může být o 100% lepší. Tak držíme palce. Ale asi jsou i pejskové, kterým výstavy prostě nesednou a nebaví je a stresují, pak bych to nelámala přes koleno, splnila bych si 2 povinné do chovu a věnovala bych se něčemu jinému, co hafana baví

babou
Úplně s Tebou souhlasím, to by nikoho nebavilo, kdyby všichni psi měli zadarmo Výbornou, to by nebylo objektivní... a jak píšeš, bez poražených by nebylo vítězů a taky by to příště nebyl ten správný adrenalin A je to i trochu o štěstí - zda se trfíš do období, kdy je pes ve výstavní kondici (pokud zrovna nepelichá atd.) a jaký má rozhodčí vkus. Na mezinárodkách a národkách atd. jsou dlouhosrsťáčci a kraťásci posuzováni dohromady a podle mě je to prostě pro rozhodčího těžší a taky ti chlupáčci vypadají v pohybu elegantněji.

LuSta
meduzka
Tak to mě moc mrzí, že jsme se nepoznaly. No my to měli trochu hektické, popovídání s drakkou, s rodinnými příslušníky, s kamarády ze cvičáku, s lidmi z KBO, nakupování, vydovádění se s unuděným Cargouškem, aby se odreagoval, ani se to všechno nedalo stihnout...Tak už jsem pak neměla čas koukat kolem sebe...škoda...snad to vyjde příště.

LuSta
To bys byla moóóc hodná, kdybys poslala pár foteček, těch není nikdy dost. Kdyžtak můžeš na ah78@seznam.cz Děkuju.

Tiffany
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 19:02
- Nahlásit

Baico
Tééééda, moc gratulujeme! To jste fakt šikovní, takováhle vánice a Vy jste to zvládli! Tak si ten úspěch pěkně vychutnejte

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání