| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:38
- Nahlásit
Grin
jo, máš pravdu, já to vzala se vším všudy obecně, psala o strachu před jinými pejsky
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:04
- Nahlásit
ANO, shodly jste se pěkně, byl to strach ze psů - ale ona prvotně nemá strach když vidí psa, letí na něj, pár metrů před ním se zastaví a začne tancovat a vyzývat ke hře. Jen jak se na ní pes špatně podívá nebo nedej bože jí běží naproti tak sklopí ocas a maže jak o život zpátky a když pes naznačí útok (zavrčí či tak něco) tak ta má čuba začne kvičet jak píchlý prase, hysterka jedna.. Obzvlášť, když na ní jiný pes hodí packu nebo jí třeba i omylem přistane na zádech no to je řevu...
Pak jí trvá půl hodiny než se oklepe a jde zas "do boje" ovšem jen v tom dobrém, jakmile je někde nááznak zloby tak mizí za paničku.
Říkám - na jednu stranu je to dobře, nemusím se bát, že bude lovit a nosit jezevčíky ale na druhou stranu je fakt směšný, když jí kdejaký vořech žene parkem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 16:20
- Nahlásit
Olie
tak to nevim co s tim, asi nic to už jí zůstane -- leda aby se nějak otrkala tak s ní chodit častěji a víc a tak..
jako ono to ale neni špatný náhodou, Grineček vlbec nedbá signálů a když na něj někdo vystartuje (malej pes teda, velkej to se do toho vkládám já pak) tak to bere furt jako hru a obtěžuje doběla rozpálený yorky a skoťáky a tak..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:14
- Nahlásit
Grin
tak si dej bacha a snaž se, aby je spíš ignoroval. Nemyslím si bšoáci byli nějaký velký agresoři, ale můj pes je těžce dominantní a s velkejma hafama se chce rovnat, malý toleruje, i si hraje když je v náladě a feny a štěnce mu neva. Tak jak to má být. A taky se napřed bál, pak si hrál a nakonec zkonstatoval, že se svou tělesnou schránkou se nemusí bát vlka nic...
jen teď je žofre de pejrak hrabě z tulůs, bo tak blbli u známejch s čoklem, až si někde natáh vazy....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:21
- Nahlásit
Pumpa
tak si dej bacha a snaž se, aby je spíš ignoroval. Nemyslím si bšoáci byli nějaký velký agresoři, ale můj pes je těžce dominantní
Neni problém, jako když chci tak na ně hodí bobek, to spíš jako že prostě nechápe ty signály a nebo je ignoruje, ale neni dominantní naopak je strašná sranda ho pozorovat, páč on se před těmahle mrňousama točí na zádíčka, blíže jim koutky, plazí se po bříšku... prostě strašně jim dává najevo jak je strašně podřízenej a že si jenom chce hrát
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:23
- Nahlásit
Pumpa
A taky se napřed bál, pak si hrál a nakonec zkonstatoval, že se svou tělesnou schránkou se nemusí bát vlka nic
Grineček se nebojí, nikdy se psů nebál, fakt žádnýho v životě... minule ho trochu vyved z míry Bůch kterej byl rozjetej moc a chtěl se zakusovat do krku, tak před tim uskakoval, ale nebál se
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:33 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
Takže nakonec můžu být ráda
A tak jo, ono se to poddá - je ještě mladá a teprv se z ní stává dáma - koupila jsem jí kalhotky (háráme totiž) no to je komedie ještě mi paní ve zveráku nacpala takový černý a navíc vypadaj jak tanga a uprostřed jsou kožený no to je hustý doma chodí, kroutí tím zadkem a umíráme všichni.. ale (a to velmi oceňuju) je chtěla sundat asi prvních 10 min a po příkazech toho nechala a teď když dojdem domu tak valí rovnou k nim a čmuchá a div si je neobleče sama
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 11:26
- Nahlásit
Tak si myslím že Bela včera si měla trochu hlad, na procházce jsme se podělily o třešně a doma o nektrainku a květák , dneska už je to vpořádku nektarinku vyplivla a na květák ani nekoukla
Bela když potkáme ostatní psy tak se půl kilometru předtím začne krčit a pak i plížit a pak zalehne a čeká, tesně před nima někdy vyskočí docela sranda je že se u toho tak tváří že je chce sežrat, no a ostatní páníčkové ty svoje berou do náručí a prchaj na druhou stranu chodníku, no a když před nedávnem nosila ten límec na krku tak to byla ještě větší sranda. Jenže ona si chce s nima hrát a pánové to nechápou.
Horší je že se nemůže honit se psy když má nějaký klacek nebo míček Protože pak si ho začne moc hlídat a když jí někdo chce vzít - ze psů, začne si je rovnat pod sebe, vrčí a tak.
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 11:29
- Nahlásit
http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#DSC_00471.jpg
http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#DSC_0073.jpg
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 11:48
- Nahlásit
chvilka
teda ty máš tak nádherný fotky, to se jen tak nevidí - samozřejmě i fenku, to je jasný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:50
- Nahlásit
Eninka
Že Tě tu vidím, tak mě to přilákalo. A musím říct, že máš recht, protože chvilka má fotečky naprosto fantastické. Úplně jsem tu zezelenala závistí i s židlí!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:39
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to jsme zelený obě dvě, jsou jak od profíka a ještě k tomu vychytaný ty správný okamžiky, fakt je to super, a moc se mi líbí záběr "lední medvěd", ten nemá chybu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:57
- Nahlásit
Eninka
Mě se líbí zejména ty krajinky a hlavně se slunečními paprsky. Ty teda vysloveně žeru.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
Vlčáčková
a mně moc v tom sněhu a pak ty skoky, a vůbec všechno prostě, CHVILKA nás dobře naladila, to je jasná věc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:07
- Nahlásit
Eninka
prostě, CHVILKA nás dobře naladila, to je jasná věc
NO jak koho. Mě teda spíš rozladila ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele, když už jsi tady, tak se ozvi Gedrě skrz Žumpavestu, jo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:24
- Nahlásit
Vlčáčková
tak si z toho nic nedělej, umí prostě vystihnout ten správnej okamžik, tak je lepší, foťákem to nebude, má smysl pro okamžik a skvělýho psa, tak se jí to fotí no...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:37
- Nahlásit
Eninka
Ale taky má určitě techniku a teď nemyslím foťák. Mě na digitálech nejvíc štve to, že nemůžeš v rychlosti zatočit dvěma kolečky - clonou a časem - ale musíš tam někde něco rešit na dislayi.
Mi to přijde, že buď manuálně pracuje s tímhle nebo pak upravuje fotky v PC.
Jak je to, chvilko?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 21:58
- Nahlásit
Baico
JO. Dík.
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 22:56
- Nahlásit
Jéžiši kriste!!VlčáčkováaEninka to s tím ledním medvědem byla fakt náhoda, foukal vítr a ona se vracela s míčkem a vylezl z toho medvěd No a ten zbytek to je o náladě, a pak taky na rajče nedávám všechny, jen ty co se mi líbí,
jinak mám zrcadlovku Nikon D 60 ( takový nižší model) ale upravuju maximálně ISO a bílou, no a to je všechno počítačový program žádný nemám, neumím s tím a nebaví mě to, no a Bela je taková modelka občas tak mi to usnadńuje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 21:37
- Nahlásit
chvilka
Tak já mám poloprofesionál Canon 350D. Ale třeba tu mlhu, tu mi vždycky trošku odmaže, takže už to pak není tak efektní.
Opravdu moc krásné fotečky.
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
Také chválím fotečky - inu bělouši jsou manekýni (hlavně féénečky)
Jinak mám dotázek - jezdíte někdo někam na psí tábory?
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 19:41 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
chvilka
Na některých fotkách jsou bílý ovčáčci dva. Co máte za kamaráda?
Jedna fotečka v pohybu z víkendu
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:01
- Nahlásit
LuSta co používáte za disky? Já jsem ted jeden objednala od Trixie, tak jsem zvědavá jestli se jí to bude líbit, míčkování miluje ( zrovna jsem vylovila z pod postele dva) a jdu pro třetí
ták hotovo. Olie na táboře jsme zatím nikde nebyly, ale za měsíc jedem do Chlístovic (LuSta ví ) na vícvikový víkend ,,, tak čtvrtý míček a včera jsem nás předběžně přihlásila na výcvik záchranářského psa tak jsem na to zvědavá, musím se přiznat že jen co jsme ze cvičáku přišly domu tak jsem projela net a málem mi vypadly oči z důlků když mi došlo do čeho jsme se to zase namočily...
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:59 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
chvilka
My jedeme taky zhruba za měsíc 23 - 24.7. Uvidíme se tam? Už se hrozně těším. Měli jsme několikaměsíční nechtěnou pauzu.
Chira míčkování miluje. Disky jí docela jdou, ale je vidět, že do nich nejde naplno jako do míčků. Ale pro zpestření je to fajn. Máme tyhle: http://www.spokojenypes.cz/letajici-talire-pro-psy /dog-activity-plastovy-letajici-talir-disk-23-cm?i d=50663. Sháněli jsme hlavně plastové - s měkkými gumovými dělala jen blbosti .
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
Taak to se mi tam termínově nehodí i kdyby bylo náhodou volno
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:20
- Nahlásit
LuSta jéé tak to my jedem taky!!! http://www.4animals.cz/letajici-talir-tvrda-guma-v el.-18-22cm.html tady je odkaz na ten co jsem objednala
dá se říct že vlastně tam jedeme poprvé od té doby co jí mám, nevycházelo nám to časově a i finančně, ale už se moc těším, ntuhle jsem náhodou koukala že je volné místo tak jsem se hnedka přihlásila a vyšlo to
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:44
- Nahlásit
chvilka
Tak to je bezva!!! Konečně se uvidíme . Jsem na Belku zvědavá. Můžeme se pobavit i o Ústí . Budete celý víkend? My přijedeme v sobotu ráno.
Chtěli jsme jet už na ten poslední, ale tři týdny před už bylo obsazeno. Teď je od něj bohužel pauza měsíc a půl. No neva.
Tenhle disk hodně připomíná ten náš první, co ho Chira jen hryzala (ale jiná značka). Třeba budete mít jinou zkušenost.
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 19:56
- Nahlásit
LuSta já (my) přijedu v pátek k večeru, musím si domluvit ještě dovolenou, nebo by mi stačil i půlden.,.. pojedem vlakem, nejsme moc mobilní.. já když jsem chtěla jet a měli místo tak Bela měla to oko - už to není moc znát. Týden před tím jedem do Boleslavi vystavovat, tak jsem zvědavá jak uspějem, dívala jsem se už do katalogu a kat. mladých je 6 fenek (!!) tak snad si na druhé výstavě neuděláme moc ostudu :¨)
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 20:19
- Nahlásit
Dnes slavíme 1. narozeninky. Co je u vás nového?
|