| Autor |
Zpráva |
Olie
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
ahojte, blahopřeju Baicovi, takový vzor pro nás flákače (me a mého psa myslím )
toho očička je mi moc líto, doufám, že vám v Pard. pomůžou...
jinak sraz kolem Ústí je pořád aktuální, ráda se přidám klidně s jakýmkoliv pesanem, nejsme rasisti a potřebujem sooocializovaaat
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 22:56
- Nahlásit
Baico
Tak co e týká cvičení tak to mám jen pozitivní metody absolutně bez trestů a jakýhokoliv řvaní ... nejlíp jde všechno v klidu a s chladnou hlavou ...
Grin
Hned jsem právě koukala a je fakt že je to vyvážený .. je z něj prostě frajer
chvilka
Taj držíme palečky ať vám všechno dobře dopadne ... snad vše bude brzo OK ...
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 22:57
- Nahlásit
Olie
Co se týče procházky půjdeme mooooooc rádi ... mám měsíčního špunta křížence NO a 10 let BO Groenendaela stačí jen napsat kdy v kolik a kde
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 00:26
- Nahlásit
měsíčního? trošku malej ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:09
- Nahlásit
Calleb
děkujeme ale jemu to neřeknu neb by zpychnul
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit
Olie
Omlouvám se někam mi utekla 8čka ... mám 8měsíčního špunta
Grin
Teda, počkej jestli vás někde potkám, hned mu řeknu že mu neříkáš všechno ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit
Calleb
pche, ale on věří jenom paničce, s cizíma se nebaví
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit
Grin
Tsss ... já mu to nějak vysvětlim, uvidíš že se mnou se bavit bude ... Já jsem vyjímka Ho nějak ukecám, už jenom tím že zveřejnuješ jeho fotky a on o tom neví tak máš mínus ... a jak jinak bych to věděla že byl ušatej
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:19 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
Tak jo, můžem v sobotu celý den nebo třeba v úterý navečer. V neděli částečně (dopoledne nebo večer) , pak možná i ve středu večer kolem nebo po 7. Snad jsem se alespoň jednou trefila a podaří se nám založit ústecké pravidelně nepravidelné hromadné venčení
Co se týče místa je nám to jedno, jsme mobilní. Nejblíže máme z Klíše na Střížák ale ten kopec mě už předem odpuzuje
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit
přidala bych se na tu sobotu, my jsme ze Severní terasy z Větrné a hned naproti nám jsou louky, lesy a vyzkoušené trasy na venčení, i s koupáním ( pro psy), no jo ale vlastně my nemůžem, Bela dneska začala hárat, 10 a půl měsíce, nejdříve jsme šly domju z města - koupaly jsme se před magistrátem ve fontáně, a u popelnic nebo kde si poškábala packu, a hrozně se litovala, což mi přišlo divný protože minule dělala že vůbec nic se nestalo, no a pak když jsem jí na tu bolístku dávala kousky masa tak jsem viděla kapky a než mi to došlo.. ... jo jo tak už nám dospěla
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 23:36
- Nahlásit
jejda tak to gratulujeme k dalšímu kroku k dospělosti.. nás to čeká taky cobydup, pozítří máme 10 měsíců...
to je škoda, čím víc psů tím víc zábavy a trasy kolem terasy jsou určo dobrý
neva snad to nebude naposled (pokud něco bude)
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 00:58
- Nahlásit
chvilka
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 01:08
- Nahlásit
Pardon.
Baicovi další gratulace
Gerda a Baico - jsme po hárání a některé neděle máme volné. Ve vedrech co teď panují bych to ale moc neviděla, je dost utlumená. Nemáte tam poblíž rybník? To by možná ještě šlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
Lemonka
Nemáte tam poblíž rybník? To by možná ještě šlo.
dva rybníky a les ))
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit
hola, nechcete se prijit mrknout sem?
A muzete si se psem i zasoutezit, staci se prihlasit tady URL
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:06 - Změnil/a: Calleb
- Nahlásit
Olie
Páni na výběr je z tolika dnů že sama ani nevím ... nějak se domluvte a já se zařídim ... víkendy mám 100pro volný ... takže tam by nebyl problém. A jinak na Doběticích jsou taky krásná místa na procházky, klidně i 5 hodin a to se jde jen po loukách a lesem ... pokud to tu někdo zná tak směr žežice ...
Tak vymyslete trasu a uvidíme ... Ráda se přizpůsobim
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit
Gerda
Bezvadný. Tak mi dejte vědět až bude nějak možnost mne nabrat a domluvíme to.
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
Ok, souhlasím a sbírám hozenou rukavici
zítra na Doběticích jsme jak na koni a necháme si to jako zlatý hřeb dne
Řekni kdy přesně a kde (přizpůsobíme se) a vy ostatní kdo můžete připojte seeeee
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 14:10
- Nahlásit
Poslední dobou přestávám věřit, že bychom vůbec nějaký i jen "blbý" ZMka časem udělaly...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit
Lemonka
i jen "blbý" ZMka časem udělaly
Hele ZM je težká zkouška, ani ne tak obtížností jendotlivých cviků, ale počtem podů. Za každou disciplínu máš max 50 bodů a ztratit jich můžeš jen 15. Takže klid. Baico ZM složil až jako tříletý, bělouši dospívají později a podle toho se s nima musí pracovat. Hlavní je nic neuspěchat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit
Lemonka
Baico
he he já si zatím ani nedokážu představit že vůbec děláme zkoušku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
Grin
he he já si zatím ani nedokážu představit že vůbec děláme zkoušku
Taky sem si to nikdy neuměla představit, s Mařkou sme šli na cvičák prvně, když jí bylo osum let, přišlo mi divný, co se tam psové učej, páč ona už to všechno uměla (krom aportu), takže nás rovnou vrzli mezi pokročilý ))) A pak sme si tam zkusili závod, ani sem nevěděla, jak se hlásit, pak k Waldoj na nácvik zkoušek, jen tak z legrandy, pak na opravdickou zkoušku, pak sme furt doplňovali stavy u Alexy na cvičáku v závodě, až teď nakonec sme poprvé stanuli na bedně, co znamenají svět a máme konečně opravdickej pohár a diplom a medajli a výýýýhru! Určitě musíš taky s Grinečkem na zkoušky a závody, až budeš na bedně, budeš se až dojemně cejtit jako velkokinekolog )))))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 15:02
- Nahlásit
Gerda
Určitě musíš taky s Grinečkem na zkoušky a závody
seví, ale fšecko postupně.. hlavně já jsem strašněj sralbotka tudíš doufám, že až uzříte že Grineček fšeck umí tak do mě kopnete ať se přihlásim, jelikoš já bych mu to sabotovala a bála bych se že budeme za blbce
a přitom on je velešikovný a už umí i sedni, že od něj můžu odejít, obcházet ho, překračovat a ňyc... tagže on je moc moc frajer!
Teď mám zase strach, že má otevřenou srst třeba já mám furt něco
on totiž na prdce mu chlupy nejdou dolu ale otáčej se nahoru tagže vypadá neustále rozvrkočen
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 15:44
- Nahlásit
Baico
čaute, prosimtě, jakou chovku mi krom Ancilií doporučíš?, uvažuju o druhým bšoákovi a nevím odkud.....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit
Baico
bělouši dospívají později a podle toho se s nima musí pracovat.
toť, to jsme si zkusili na vlastní kůži, Clárkesoň mně v tomhle ohledu hodně naučil... Bělouši sou prostě živá hmota....
Příde mi, že jsou naprosto odlišný od ostatních psů...
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit
Gerda
tak až bude možnost, dej vědět.
Baico
já vím. ale když člověk nevěří, že by dostal i jen polovinu bodů, tak je to blbý ale za takový pouštěčky bychom měli plný počet. ovšem by to nejdřív musela kousnout
Grin
a nemáš tam spíš takovou vlnku? Ano, chlupy jdou trochu jako by k nebíčku My a kalinka to tak máme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 17:11
- Nahlásit
Grin
Jasná věc, že postupně, neboj se nic, většinou je to moc pěknej den, je hodně jídla, super kantýna, pokec a kafe s kámošema...
Lemonka
jojo, dám, vypadá to, že normál od příští neděle, v sobotu jsme zas všichni v Jílovém, bdue představení pro dementy, nesmíme tam chybět.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 18:01
- Nahlásit
Lemonka
my máme vlnek Hele nevimti nevim, na zádech se mu dělá pěšinka, ale to se ještě dá učesat ofšem na řiti je jak nakulmovanej a má to jak hřebíky
mno tak na podzim jdeme na svod, tam nám to objasněj
Gerda
zní to hefky, tož to jo...
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit
Gerda
to je prekérka. Soboty Prokopák padá, snažím se dolaďovat na ZOPky co jdeme za dva týdny. A příští neděli máme první agility od devíti. Jsem se konečně dokopala to jít zkusit, zvlášť když ty obrany vidím bledě, tak už to nemůžu zrušit.
Btw: my už stály na stupni vítězů a dokonce dvakrát, ale jen ZZO...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:28
- Nahlásit
Pumpa
čaute, prosimtě, jakou chovku mi krom Ancilií doporučíš?,
No krom Anciliáka bych si klidně vzala z Nubiky a La Blankpapilio. Ty znám osobně vím, že mají štěňata super péči a odcházejí výborně socializovaná.
|