Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:34
- Nahlásit

Lemonka
my už stály na stupni vítězů a dokonce dvakrát, ale jen ZZO...
tyjooo, to je fuk, zzo neni tak strašně málo, i to zzo se dá cvičit pěkně, já bych prostě nepodceňovala žádnou zkoušku, že je nějak mrňavá nebo snadná, na každý se dá něco zkazit a naopak něco vylepšit. Tak víš, co udělej? Až se ti bude chysstat volnej víkend, napiš to sem, nebo k davídkový, domluvíme se a logisticky pořešíme, jo?

Baico
A to já bych si počkala, až jestli bdue mít štěňátka Fufinek s Dorinkou. Budou děěěěsně krásný a chytrý.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit

Gerda
A to já bych si počkala, až jestli bdue mít štěňátka Fufinek s Dorinkou. Budou děěěěsně krásný a chytrý.

No to bude muset být Fufínek hlavně chovnej a rentgeny nulový. a to se bude vědět až v á
září.

Olie
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit

Tak koukám že o společném venčení ani zmínka, takže jsme zas nedomluvili niic
Přeju všem kráásný víkend (hlavně bez deště)

chvilka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit

La Blankpapilio. Ty znám osobně vím, že mají štěňata super péči a odcházejí výborně socializovaná. Baico

tak pod to bych se i podepsala, já mám Beli přávě z výše jmenované a co se týče socializace si nemůžu stěžovat,

Calleb
A jinak na Doběticích jsou taky krásná místa na procházky, klidně i 5 hodin a to se jde jen po loukách a lesem ... pokud to tu někdo zná tak směr žežice ...

a pod tohle také, protože směrem na Erbenku a Žežice chodíme min 1. týdne., ted jsem si oblíbila trasu na Božtěšice, Strážky, Skorotice a domů, nebo parádně přiměřeně dlouhá na Neznabohy a horem jako by na "Chvojna" a přes Žežice zpátky..

Na sraz bychom šly rády ale nemůžem kvůli tomu hárání, no a pak taky trošku kulhá.,. achjo já se snad z ní zblázním,. to je furt něco, připomíná mi ty pubertáky samá noha sam ruka a v jednom období je pořád něco bolí..

Na ZZO bychom měli jít "povinně" na podzim, myslím v září, - hromadně ze cvičáku

no a ještě poznámka ke chloupkům na zádi tak to máme taky trčí tam jak vlnitý stožáry, a učesat se nedají

Pumpa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:47
- Nahlásit

no mezi námi, mám Clárksoně z malý nevýrazný chovky a je o ten nej pes jakýho znám... a mám strach, že žádnej další už nebude ani po paty mýmu medvíděti...
Nicméně, teď mám trapera a potřebovala bych trošku kousače, páč vím, že bšoák nebude patrně nikdy pracant jako enočko, nýbrž kousaní je může bavit, byť ne s takovou razancí. Ale chtěla bych trochu víc pracovat, ale bělouškové se stali prostě srdcovkou a už nic jiného nechci....

chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 08:21
- Nahlásit

Pumpa no tak to je tedy dilema

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit

chvilka

no snad neni ne? už nic jinýho nechci, tak jaký dilema....

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

Grineček dneska měl pacičkovací lekci a pacičkoval na různé způsoby, např.:
Pac, high five, plácni zezadu, plácni ve stoje, plácni vleže, tref se pacičkou sem, tref se pacičkou tam, pacičkni mi nohu, pacičkni mi koleno...

je to sranda, pacičkování miluje a je bezva pozorovat jak ho to cvičení baví dvojnásob

chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit

jjéé tak to bych chtěla vidětGrin

Pumpa jak je to v té reklamě . když je miluješ není co řešit,

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:05
- Nahlásit

Grin
Ahojte,
Grinďa je už óbrovitánskej . Má skoro dvakrát víc než ta naše myška . Ona před kastrací navíc ještě zhubla, jak chudák nesměla jíst. Pak další den neměla chuť... A ještě jsme to nesrovnali. Včera jsme byli na vyndavání stehů. Na veterině bojovala statečně, ale nakonec se zadařilo . A už konečně může zase začít lítat. Tenhle víkend stěhujeme. Už aby to bylo za námi.

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:26
- Nahlásit

chvilka
já musím říct někomu aby nás natočil protože je to fakt prdel a pak to hodim na youtube

LuSta
Musíme se zase srazit, mě by zajímalo jak moc jsme vás přerostli, a nemusíš se bát že by vám ji mučil, on je strašně něžnej dycky... jen asi bude chira zase jako čuň znáš nás
ale jinak je taky furt děsně hubenej, až je mi ho líto fláká jídlo teda pokud to zrovna neni maso
držím palec se stěhováním

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:09
- Nahlásit

chvilka

přééésně

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit

Grin
Chira má asi 57,5 cm. Od té doby, co jsme se neviděli, tak vyrostla maximálně o cenťák. Akorát je z ní větší chlupatice . Ale srst má krásně rovnou.

chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:08
- Nahlásit

LuSta
tak to není zas tak málo,, je fakt že Beli měla v dubnu na svodu 59 cm, ted nevím,,ale doufám že už moc neporoste, hmotností jsme na 24 kilo

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:21 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

chvilka
Jo jenže jak zhubla, tak má zhruba 17,5 kg . Je to taková bytová varianta ovčáčka . Ale já jsem spokojená. V pohodě ji unesu, je dobře ovladatelná... Je to náš drobek .

chvilka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit

LuSta to ted jo, ona to dožene

Lemonka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit

Gerda
Já vím Já samozřejmě byla šťastná jak blecha. Ale dokud nebudeme mít plný počet bodů, tak... ale my vždycky něco pos...
Celý víkend asi jen tak mít volný nebudu. Buď Prokopák nebo Zlosyň. Škoda, že zítřek nevyjde.
Dneska mi Jirka (jo, ta vaše zlatovláska, jsem zjistila, že ho znám) povídá, prej domluv se s Verčou a přijďte, uvidíme co s ní. Zájem má a když se rozkousal i Faroušek... No u vidíme, ještě to nějak zkusíme, na konci června jedu na týdenní výcvikový pobyt, tak to ještě nevzdám

Lemonka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:47
- Nahlásit

Grin a LuSta
my se rádi přidáme ale prosím v týdnu po práci.
btw my máme 64cm (navíc s prošlapama) a 27,5kg. před čtvrt rokem měla jen 25kg, ale vyhublá není klidně by mohla mít o 5cm víc, mne se to prostě líbí, člověk krásně dosáhne na psa...

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 23:07
- Nahlásit

Lemonka

To teda nevím, nevím... . Ve standardu jsou, tuším, feny do 61 cm. Mít 69, to už je nějaká doga, ne? . Já jsem tedy v týdnu "out". V práci je hodně práce a když přijdu domu, jsem ráda, že si odpočinu.

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit

Lemonka

se ví něco vymyslíme. Já taky doufám, že Grineček bude obří

Olie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 10:19
- Nahlásit

jejda ja asi pujdu zmerit psa

Olie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit

btw co mate ted na psech za antiblesak?
my zrovna dodelavame jeden obojek a neni stopro tak chci zkusit neco lepsiho (vim ze nic neni stopro ale tak zkusit no)
meli jsme scalibor - hezky bez zapachu a jeste bily 9 klistat lezlo 10. se ale zahryzlo
tak asi budem ted pro zmenu zakapavat nebo nevite ma neco i repelentni ucinek? hlavne okoli UL, ony ta klistata maj ruzne rezisty podle okresu ci co

Olie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit

tak my jsme zaměřený následovně: váha 30,5 kg, výška 64 cm (jestli jsem pořádně trefila kohoutek)
věk 10 měsíců - mnoo jak koukám je trošku větší

chvilka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

Olie my máme Kiltix, už druhý, hrozně ráda se koupe a cachtá ve vodě, takže se každý vyplaví, každý má tak měsíc, ale už žádný kupovat nebudu, je fakt že ty klíštata co lezou po krku uschnou no ale tem ostatním to chvilku trvá a některý se i zakousnou, tak uvažuju že koupím šampon Bolfo, a umyju v něm i ty obojky.
Ted jsme se byly koupat, obě. V habrovickým rybníku, nejdřív se měla koupat jen ona, ale jelikož vždycky když vylezla ven se oklepala přímo na mě, tak pak už to bylo jedno
URL

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit

Olie

máme kiltix, obojek, a je na hovno.

ALL
a v kohoutku jak to měříte??? po linii přední packy???

Olie
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:00
- Nahlásit

to Grin
mno tak nějak podél packy a zrovna pes sehnul hlavu tak to nejvyšší místo defacto ale tak cenťák sem cenťák tam ...

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:02
- Nahlásit

Olie
oukej, to musim hned vypokusovat až přijdu z práce dom a napíšu kolikže to Grineček má

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

Lemonka
Jééé tak to je strašně vtipný )) prostě jak budeš mít čas, řekni a pojedeš s námi.

Lemonka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:36
- Nahlásit

LuSta
ano, jsme přerostlé o min. 3cm. dogy feny jsou až od 72cm
já to měřím kohoutek a kolmo k zemi. máme křivé pacičky, takže podle linie to neberu, jinak by měla víc. leč my nikdy na výstavě nebyli a nevíme jak přesně na mm měřit.
Hele pro práci taky musíš prcka vyvenčit ne? My bychom tě netahali až do setmění venku.

Lemonka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Olie
Máme taky Scalibor. Jak účinkuje na blechy nevím, tady v Pze je moc nepotkáváme. Ale co se klíšťat týká...no, loni jsem byla velmi spokojená. Letos tedy moc ne. Našla jsem jí už asi šest klíšťat a po posledních třech tam měla obří bouli. Zas ale úplně poslední klíště (černé, ne červené) přicuclé nad okem odpadlo samo aniž by se moc nacuclo. Včera jich po ní lezlo mraky, tak uvidíme za pár dní jestli zas najdu či ne.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání