| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:13
- Nahlásit
Grin
Ale myslim ze bude spis hlidat
je to dobrý pes! Vítací pes je na prd, to pak abys měla ještě psa, co bude hlídat toho vítače ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
Gerda
áááno, velmi dobrý pééééf Ten všecky vyžene už jenom tím jakej má hlubokej hlas
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:28
- Nahlásit
Grin
máme natočený vaše bránění, hlas má jako zvon Dám ti o víkendu cedko, abys viděla, jak to děláš, jak to dělá pes, jak se máš domluvit s fíčkem, aby ti přistupoval k psovi.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:13
- Nahlásit
Gerda
žjuuu gdo točil, to mi ani nedošlo!!! Tak to se musim podívat!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
Grin
já vás točila ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 11:48
- Nahlásit
Gerda To sou věci, to ani nevim
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:17
- Nahlásit
Odvolávám, že nám obojek Scalibor funguje na klíšťata. Pár týdnů daly feňuli pokoj a teď z ní taháme obden jedno .
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:22 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
chvilka
Já vím, že jsou holky týden od sebe. Za necelý měsíc budeme slavit rok! Ona Chira je taková jemná, má drobnou kostru. Tak kilčo, dvě by potřebovala, ale kdyby měla 24 kg, tak je jak bečka .
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 22:51
- Nahlásit
GrinGerdaOlieCallebLuSta
holky díky, jsem na nás moc pyšná (i když vím, že to mohlo být lepší...)
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 23:03
- Nahlásit
Grin
radši následujte Baica, ten je o tisíc kroků napřed
LuSta
my byly samozřejmě nejlepší ne, teď vážně. nejvíc se líbil 63kg cane corso, s bohužel o dva body méně. hodný, šikovný Hannibal my jsme totiž bez motivace chodící mrtvoly
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 23:27 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
o chodící mrtvole mi něco povídejte... ta moje mrška sotva veme do tlamy salámek, natož sýreček - o piškotech nebo sušených mňamkách vůůbec nemluvím - tedy při řadovce na poslušnosti, jinak si piškotku občas dá když má náladu... taky jsou ty vaše mršky tak vybíravý??
Jinak zatím se čubinka moc neprojevuje zda bude hlídat nebo vítat, nedělá ani jedno ale v práci když vidí někoho vyloženě cizího tak ho vyštěká no ale tam je velké % strachu, které odbouráváme jak to jen jde...
Co se týče Scaliboru (či jak se to psalo) tak my to máme tak nějak na střídačku - při stejném prostředí a frekvenci procházek týden nic nebo 2 kousky za den, to aby se z toho jeden zbláznil zda to funguje nebo ne... to ty zmutovaný klíšťata za to všechno můžou
Co se váhy týče tak to tak vypadá když to s Vámi porovnávám, že mi vyroslo trošku hovádko je celkem hubená a má 30 kg a to jí je 10 měsíců
Ale zatím je to jen VELKÝ plašan a posera
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 23:39
- Nahlásit
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 23:40
- Nahlásit
no že není tlustá.. jen mi připadá, že jí stále ještě nedorostla hlavička ..
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 00:07
- Nahlásit
Olie
to my zas na jídlo jsme. na míček teprve asi měsíc (jsou nám dva!). jenže já byla de*il a tak milovala víc psy než mne a mlsky. a navíc dost zvědavá. teď už to jakš takš jde, ale bez motivace dělá poslušnost jen proto, že MUSÍ! .(
jinak my jsme každopádně vítací pes. popřípadě nás jak čas utíká ani člověk nezajímá. ale občas když jde po chodbě ať už doma či jinde (např. nyní na Šumavě) nějak divně (většinou víc nahlas), tak se ozve. a na figuranta taky štěká protože musí...
hezoučká. jen by to chtělo větší fotky, takhle je fakt prťavá ne, to je krasavice od LuSta ta tvoje má prostě mohutnou kostru
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:21
- Nahlásit
Olie
buď v klidu, můj čokloj měl v deseti měsících tušim kolem padesáti a tlustej nebyl ani náhodou... Je mohutnej po otci a má silnou dobře rozloženou kostru...
otec
můj
jsou si podobní dost
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:58
- Nahlásit
Pumpa
to by mě bavilo takhle velkej peeeeef nevíš kolik měl v 7 měsících?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:37
- Nahlásit
Grin
Ti už nevim, ale byl to macek, totiž je to macek teď máme 59...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:54
- Nahlásit
Pumpa
59 kg? moje BŠO má cca 45 kg a je taky docela hodně velká, někdy mám pocit, že je čímdál větší , hlavně v posteli, když si stoupne nade mě...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:56
- Nahlásit
Eninka
Pumpa
Hrozně závidim, doufám že Grineček doroste taky do obřích rozměrů
ale on je zlobil s jídlem, tak nemá moc z čeho
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:01
- Nahlásit
Grin
no, moje Baruška je vybíravá s jídlem tak, a to od malička, že jsem ji musela nutit vůbec něco sníst, kromě masa nevzala do huby nic jinýho, piškot je pro ni nepřijatelný kousek čehosi, o sýru, různých pokroutkách ani nemluvě. Cca tři roky vypadala jako z Osvětimi, ale má hodně pohybu, tak byla spíš atletická postava. Granulí sní jak za groš kudla a stejně je tak velká a váží docela dost, atlet už není, ale nějak silná taky ne, je moc krásná tou svojí velikostí, ale všichni BŠO jsou krásní bez výjimky, protože i duší jsou to krásní - kromě postavy a vzezření
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:01 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
Grin - buď v klidu, moje čuba skoro nežere ale roste a roste... a to jsem si dávala sakra pozor aby nerostla rychle, dostávala i prémiovky ale prostě vyrostla.. Ale mě to vůbec nevadí, možná naopak, jediné, čeho se bojím jsou zdravotní problémy "velkých či přerostlých" psů... Ještě potřebuje to sebevědomí dorůst, to nám jde velmi pomaličku - inu bělouš no, nic moc nečekám
Joo a představte si, dneska začala HÁÁRAT, takže pozoor - je z ní už ženská za týden jí bude 10 měsíců, tak to ma akorát si myslím...
BTW - jak u vás probíhalo první hárání?? Podělte se o zážitky...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:10
- Nahlásit
Olie
jak u vás probíhalo první hárání??
tak u nás probíhalo tak, že to bylo docela silný, kdykoliv se zvedla tak pod ní docela loužička, když jsem se byla ptát na kalhotky pro háravé fenky, tak se mi v obchodě vysmáli, že takového velikosti opravdu nevedou a nevyrábí se...Ale jen to první bylo takový drsnější, pak už vpoho. Akorát jsem dost často musela převlékat postel, i když měla pod sebou deku, ale později už ani ne...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:27
- Nahlásit
Eninka
Olie
tak to je dobře. Občas jsem z něj na nerf:
ráno nemá čas se najíst, přijde z procházky a teda nípne si, ale pak si jde lehnout, když jdu do práce, tak nemá čas jíst protože musí dělat smutný oči, že odcházim, když přijdu z práce tak taky nemá čas protože vítá a jde se na procházku a pak teda konečně večeři, ale až když se vyprocházkuje, vyraduje, vyhraje si s náma.
A když je hic tak taky nežere.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:44
- Nahlásit
Grin
Clarke je nežravec totální co se granclí týče. Žral je do půl roka a pak jsem přešla na "barf". To je taky důvod jeho velikosti. Coby granuláč dorostl standardu, pak jak jsem postupně přešla jen do syrovýho, žačal zase růst a zastavil se na sedmdesátičtyřech centimetrech v kohoutku. A jako mimi kdy už byl mamut, ale neměl ještě psí-samčí postavu měl sedmdesát kil a nebyl tlustej
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:45
- Nahlásit
Pumpa
Mno my barfit nemůžeme, poňváč já nemám na to mrazák ani prostor kam ho dát, tak to má holeček smolika..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:51
- Nahlásit
Grin
já jsem krmila do tří let jen vařeným masem a občas dala syrový hovězí - o to byl obrovskej zájem - ale měla dost často průjmy a na granule ne a ne přejít, byla ochotná třeba tři dny nejíst, když byly k dispozici jen granule, a to mě fakt štvala, protože tím, že jsem jí k jídlu musela přemlouvat, jsem jí nechávala misku s jídlem k dispozici i přes den, no a už odpoledne měla na mase plno vajíček od masařek atd. Po třech letech přišla dom nová štěněcí kámoška, která byla navyklá na granule a tak nějak konkurenční prostředí nám pomohlo přejít na granule a jsem nejšťastnější, že jíme ty granule. A průjmy tím přechodem okamžitě přešly. M.j. máme od mlada DKK 3/3 a v granulích od Hilsu jsou ve speciální řadě už doplňky stravy na ty klouby, takže taky super...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:46
- Nahlásit
Grin
hmm, já mrazák musela koupit
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:55
- Nahlásit
Eninka
JAKO můj sev tom taky vyžívá, já mu maso a syrový kostičky dávám, ale jenom jako ňamku..
Pumpa
Eninka
Já bych ten mrazák i koupila, ale bydlím ve 2+ kk, byt má 60 metrů, bydlíme tam 2 a 2 psi, takže fakt místa neni nazbyt, a mrazák nevim kam bych dala ani kdybych se uskromnila... prostě neni místo.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
no a čubí (krysařík) má jaterní dietku takže hills L/D..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:58
- Nahlásit
Grin
a jakého máš toho druhého chlupáče?
|