| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit
Eninka tak jsem ho prozkoumala a má to i u tlamy, takže to fakt asi bude od těch slintanců
My stejně budem muset pro odčervovací prášek a na zvážení za vetem tak za tejden, a tak se ho tam zeptám, ale nijak akutně to teď teda řešit nebudu. Dík, holky!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Grin
jo, vidíš, u tlamy to má ta moje holka taky... tak se u něj ještě poptej, snad ví o této zvláštní vlastnosti pigmentace a ubezpečí tě, že je to vše OK.
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:32 - Změnil/a: Calleb
- Nahlásit
Ahojík lidičky, tak co běloušci ? ...
Baico gratulujeme ke složení zkoušek IPO ...
Chvilka tak ty vaše nemoci a úrazy vám nezávidím ... snad si to hafan vybral a už vás nic jiného nečeká
Kdo že tu mluvil o srazíků běloušků v Ústí ? ... klidně bych taky přišla ... ikdyž ne s bělouškem, ten přibude až příští rok v Lednu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:45
- Nahlásit
Calleb
Baico gratulujeme ke složení zkoušek IPO
Baico s Bajkonůrem vyhráli teď v sobotu tartový závod v kategorii T1 se zápisem zkoušky.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:53
- Nahlásit
Gerda
já fím, četla jsem že jsou velmi skvělí a pracovití a úžasní gratulujeme
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 16:59
- Nahlásit
Gerda Páni tak to gratuluji 2x tolik Baicovi ... týjo koukám že bělouši dokážou porazit i NO
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
Grin
Calleb
Bajkovci jsou prostě úžasňácký!
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:06
- Nahlásit
Gerda
To teda ... to vážně jsou ... doufám že je s mim miminkem budeme alespoň malilinkato následovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit
Calleb
doufám že je s mim miminkem budeme alespoň malilinkato následovat
to vám moc přeju!
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit
Gerda
Děkujeme ... už se nemůžu toho mrňouse dočkat ... a to ho budu mít až na začátku roku 2012 ... umřu do tý doby ... už chci mít tu bílou chlupatou kuličku u sebe
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:19
- Nahlásit
Gerda
Bajkovci jsou velkej vzor pro fšecky majitele bělob, už jsem to Verče říkala že my s Grinečkem bychom rádi šli v Bajcostopách aspoň tím samým směrem bychom rádi
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 17:34
- Nahlásit
Grin
A co vy jak se vám vede ?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 18:09
- Nahlásit
Calleb
Dobře, dobře.. grineček je děsnej plavec, miluje vodu, to máme teda společný, a jakmile je někde voda tak už je v ní
6 měsíců, cca 30 kg (už ho neuzvednu tak nevim přesně) a veeeelkej frajer na cvičáku i jinde, ovšem klube se z něj tenisákovej závislák Co vy?
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 19:20
- Nahlásit
Grin
Tý jo tak to máte samí klady ...
My bojujem ... mímu pesanovi je teď už 10 let závodní kariéru už má za sebou takže ho nechávám být ... procházky zvládá jen ty menší.
Zatím k němu mám 8 měsíční štěně křížence NO ... které pak půjde na zahradu k tetě (není to můj pes) ... takže zatím cvičim toho cvrčka .. a jde jí to skvěle, jediný problém co je tak že hlídá a já bydlím v paneláku což není moc žádoucí ... ale jinak super, přišla ke mě jako úplně nesocializované stěně. Myslím že odejde s dobrým základem, teď se ničeho nebojí a nic jí jen tak nepřekvapí ... Tak uvidíme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 19:43
- Nahlásit
Calleb
Grin
Moc děkujeme! Tolik chvály na nás, uplně se červenám. Vám oboum bych přála, aby ste si ten život s běloušema užívali, tak jako si ho užívám já
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit
tak mám zase jednu blbou zprávu, Beli se to očko nelepší takže jí budu muset objednat k očnímu spec. do Pardubic, achjo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2011 21:39
- Nahlásit
Calleb
Tý jo tak to máte samí klady ...
No tak dá se to tak říct, děláme pokroky a vlastně nic špatnýho nebo nežádoucího nemáme, až teda na to občasný vyřvávání na lidi co se chtěj kámošit a grineček nechce
Baico
Já už si ho užívám teďka, akurát na mě občas dolehne taková ta "zodpovědnost" a bojim se že něco dělám blbě a nebo že na něj moc tlačim a tak... asi jsem víc ve stresu než ten pes.
chvilka
lity lity pani
PS: Jak vypadá otevřená srst???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 06:57
- Nahlásit
Grin
akurát na mě občas dolehne taková ta "zodpovědnost" a bojim se že něco dělám blbě
Pani to chce klid Myslím, že si vedete výborně
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:52
- Nahlásit
Baico
děkujeme, jsme rádi že máte ten pocit pani
btw jak na tom byli tví kluci s pohybem do toho cca 1 roku? Aportili jste? Běhali jste občas? Nebo jsi je držela vyloženě bez běhání?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:04 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Na Slapech
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
Grin
btw jak na tom byli tví kluci s pohybem do toho cca 1 roku? Aportili jste? Běhali jste občas? Nebo jsi je držela vyloženě bez běhání?
Hele dělali jsme všechno, ale velmi opatrně. Baico do cca roka a půl trpěl růstovýma bolestma, takže jsem se řídila jeho stavem. Fandovi je rok teď, čas od času zakulhá. Teď už i Fanda skáče metrovku, jakože metrovku, ale skočí jí jednou a stačí. Jinak lítá, aportuje, plave a už i v pomalém tempu běhá u kola. Takže v podstatě děláme všechno, ale opatrně a s rozumem
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit
Grin
Týjo, Grineček je teď vážně frajer .. koukám že ušiska máte krásný ...už nejste netopýrci ... moc se povedl kluk jeden
Baico
Doufám že i já si budu s bělouškem natolik rozumět aby nám vše šlo dobře tak jako tobě a Grinovi ... holky jen tak dál
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit
Baico
v podstatě děláme všechno, ale opatrně a s rozumem
bezva!!! Jsem ráda. Já jsem na něj někdy podle mě až moc opatrná, takže snad budeme OK. Měla jsem strach kvůli tomu míčkování, protože Grineček to miluje a přes míček už i cvičíme, a je to neskutečně znát i na tom, že se na mě hned podívá, když na něj promluvim, přivolání, který začalo bejt asi před měsícem tragický je teď lepší než kdy jindy, od psů a od všeho ostatního, právě proto, že odměna je míček. Takže míčkujem prostě denně, aby se mu to pořád upevňovalo a upevňovalo.
Calleb
ušiska máte krásný
jj ušiska konečně dohonila hlavička
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit
BTW včera mi psala paní chovatelska z Of kim's dream, že mají štěňuse... někteří budou krátko a někteří dlouhosrstí
kdyby sem náááhodou zavítal někdo, kdo ještě nemá bělobu doma nebo chce ještě jednoho
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 14:57
- Nahlásit
Grin
BTW včera mi psala paní chovatelska z Of kim's dream, že mají štěňuse...
Anciliáci mají taky 2 vrhy. Jeden je úplně čerstsvý, ještě není ani na stránkách. Všechna štěnda jsou dlouhosrstá
Calleb
Doufám že i já si budu s bělouškem natolik rozumět aby nám vše šlo dobře
Hele nechce to nic jiného, než jen zdravý rozum. Baico je můj v podstatě třetí pes, ale první, se kterým cvičím, tak že děláme zkoušky. Poslušnost jsem uměla naučit vždycky, ale stopy a obrana byly pro mě naprosto španělskou vesnicí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 16:09
- Nahlásit
Baico
Anciliáci mají taky 2 vrhy
jj, teď je na štěnda dobrá doba, já jsem sháněla zimátko a nebyly skoro žádný, ale takhle na jaře to se to rodí
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit
Grin
ahojky... hele, ty máš Grina z Kim's dream???
jo a Baicovi samozřejmě mocinky moc gratulujeme...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 18:06
- Nahlásit
Montik
ne ne ne, ale chtěla jsem od nich štěňátko, to byla moje první volba; bohužel ale neměli zimátka. Tak mám z Acabo czech. Ale když jsem s paní mluvila tak jsem si nebyla jistá jestli nějakýho zimního prcka seženu a tak jsem ji prosila ať mi mailne až se jí mrňata naroděj
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit
Tak v pondělí jedu s Belou do Pardubic na oční, snad to nebude tak zlé
jinak se přidávám ke gratulacím je to báječný úspěch porazit s "gaučákem" a " mazlíkem" pracovní plemena jako NO
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 21:09
- Nahlásit
chvilka
držíme palec ať je všecko OK
|