| Autor |
Zpráva |
tomsoon
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 20:50
- Nahlásit
Oba bílí,maminku jsem viděl a dobrý,tátu neznám...měli problém ale po změně na ,,Royalcanin,, problém odstraněn... http://www.alley.estranky.cz/ jinak blahopřeju k uzdravení a přeji mnoho štěstí ,,bez úrazu,, do budoucna !!!! zitra tady pošlu ještě aktuální foto toho našeho hřbetu,a děkuji moc za radu mrknu na to...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit
tomsoon
ahoj, bohužel, každej pes to má jinak. jednomu sedí tohle krmivo, jinému jiné... Chce to zkoušet... Já znám psa, co po platinumu taky hrozně rezne... Základ je, aby krmivo mělo minimum betakarotenu. Ale ani to nezaručší, že pejsek bude bílej jak padlej sníh... Je to genetika....
|
tomsoon
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 22:53
- Nahlásit
JJ budu zkoušet a uvidím,ještě jeden dotázek po jaké době se to začne zlepšovat ? dík....
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
jestli je to krmením tak prý trvá min tři měsíce než se ta změna projeví v srsti..
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit
Ahojte,
gratuluju k negativním nálezům po zmijím uštknutí, aspoň nějaká dobrá zprávička...
Jinak co se krmiva týče - mě Angie zase žloutla po proplanu a na royal caninu je bílá no ... to si jeden opravdu nevybere
Jinak lákám ústecký bělouše na vycházku... přijímám návrhy
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit
my jsme pro.,, jinak nevím nevím možná jsem z vás někoho viděla, jeli jsme busem po masaryčce a u zverimexu co je na Beetovenově jsem viděla jsem holku s dlouhosrstým psem?
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 04:02
- Nahlásit
tak my máme srst krátkou ale tam u toho zveráku se jeden pohybuje, krasavec obrovskýýý
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 04:13 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
a vypadáme ted takto
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1305425471-galerk a.jpg
a také začínáme trhat
http://www.cz-pes.cz/gallery/t1305425531-gal2.jpg
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
Olie no krasavec..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:34
- Nahlásit
čus všici, jaký maj vaši psové nosy?, myslim na stopě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:35 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Pumpa
my jsme teprv začali ale myslím, že mu to půjde, doma vyčuchá všecko.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:40
- Nahlásit
Grin
jo to znám
Medvěd je ke všem aktivitám dost laxní, ale stopičky ho vzali a jak vidí, že beru stopovačku a krájim buřt, tak už sedí a vyje a dělá jak najatej. Už chvíli stopujem a jdeme rychle vpřed, tak si někdy říkám, že je to až moc hrr, ale zase mi to na cvičáku všichni podporujou, když ho to baví, ať čuchá
pani Bajková: gratulejšn k IPu, my se chystáme na BH, ale sem i z toho dost špatná....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:53
- Nahlásit
Pumpa
Já jsem na něm úplně nepoznala že ho to baví, dokud jsem nešla stopu i s čubou, pak jsem je oba pustila a Grineček šel hned nasávat Trixininu stopu a děsně se radoval, že tam zapomněla kus kuřete
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:42 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Olie
To je to ušaté štěndo s růžovým oboječkem, co tu byla dřív vložená jeho fotka? Fakt k nepoznání .
Nás zítra čeká kastrace, tak držte palečky. Snad všechno dopadne dobře a nebudou žádné komplikace. Chudák Chirka nesmí dneska celý den jíst, tak trpí.
Jinak jsme asi před týdnem začali amatérsky trénovat chytání létajících talířů a moc ji to baví. Jde jí to čím dál líp a krásně je nosí stejně jako míčky. I když za míčky to jsou větší trysky.
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 19:40
- Nahlásit
LuSta držíme palce.
Pumpa první dvě stopy uplná katastrofa, po druhé se mi na ní i vyčůrala, snaživě jsem si i namatla boty makrelou a jediné co bylo že žrala tu trávu co po ní byla cítít.. pak nám poradili vlečku, takže jsem vytáhla z mražáku 5 let starý jelení maso, uvařila ho, nacpala s tím ponožku - nošenou a šlo se.. a paráda.. i když po tom smradu bych šla i já..a ted už chodí pěkně...na štěně, a na to že obě začínáme.
No ale dneska na obranách, Belinka vždycky dělaá jako že nic, že jí to vlastně vůbec nebaví, a vždycky má ten výraz jako že co to tam ty psiska tak vyvádí, pak si lehne najde si kousek klacku a začne ho okusovat ( na kruhovce) no a pak když už se nám jde někdo věnovat tak teprv pak projeví aktivitu a jakou! Po dnešku jsem na ní moc pyšná...
Krom toho nás na cvičáku hned vyděsili tím že jsme si jen tak cvičně daly ZZO, no máme co ještě trénovat .. hlavně ty obraty vlevo na místě...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:26
- Nahlásit
chvilka
no a zkoušela si čtverec?, vlečka mi příde dost myslivecká....
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 00:16
- Nahlásit
našla jsem fotku, kde jsme taky bývali docela ušoplesci, navíc s krásně tmavými oušky viz URL
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 01:49 - Změnil/a: Olie
- Nahlásit
To LuSta
jojo, růžový máme stále v inventáři, jen jsme změnily velikost
Ale zas tak ušatá nebyla, viděla jsem ušatější, mě se to celkem líbí, jsou roztomiloučký ušáčci
Jinak to co tu popisujete ty stopy a tak - to tedy klobouk dolů, já jsem ráda že chodíme na základní poslušnost do skupiny a začínáme kousat....
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit
Olie
však jo, však píšu že jen docela
já se o tom s někým bavila, asi s Grin, tak ukázka toho, že jsme je neměli nejmenší
Dřív se mi netopýří hrozně líbili, ale jsem ráda za naše.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 19:06
- Nahlásit
Lemonka yo to bylo se mnou, do mě se tu šici pouštěli že grineček je vlastně ze čtvrtiny netopejr už se srovnal mimochodem a je úplně krásnej a vyváženej
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 20:27
- Nahlásit
To mě se zdá, že má Angie malou hlavu
Snad jí doroste noo
Jinak taky přemýšlíme o kastraci, ještě nejsem úplně rozhodnutá ale mám čas, zatím nehárala...
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:03
- Nahlásit
Achjo tak mi jdem zase zítra na veterinu, zdá se mi že Beli má to pošrábané očko trošku zakalené..
|
Olie
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit
Tak co, jak to všechno dopadlo? Co uštknutí, kastrace, očičko?
Jinak mám volnou sobotu takže okolí Ústí to jistí ale asi je už pozdě něco domlouvat...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit
Hele potřála bych poradit. Fčera jsem Grina koupala a když jsem ho vyndala z vody tak jsem objevila, že má na bříšku (kolem pindíka v okruhu cca 10 cm a v tříslech) normálně načervenalý chlupy! Jako došlo mi, že to má asi od nějakýho znečištění kůže nebo tak, ale koukala jsem na to jak zjara.
Máte nějakou zkušenost? Podle mě si přitáh nějakou kožní infekci, kvasinku bo co, asi pudem po víkendu k vetoj, ale esli někdo více o co go a jak to z něj dostat pryč... ??
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit
Grin
...a to jsi objevila poprvé po koupání? ?Moje BŠO má vždycky po koupání kolem "ní" - je holka, taky tmavě růžové chlupy.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 15:53
- Nahlásit
Eninka
jj po koupání to bylo hodně vidět že to je na těch chlupech, takhle za sucha to vypadá jako by měl hodně červený bříško ale jsou to ty chloupky takže je to trochu teda vidět i za sucha
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 16:05
- Nahlásit
Grin
to je úplně normální... jak se tam čistí, tak tam má také oranžové chloupky.. pokud nemá přímo na kůži nějaké pupínky nebo viditelné podráždění, tak bych se nebála a nechala to být.. Schválně jsem proukoumala Luckyho a má to taky..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 16:35
- Nahlásit
Montik
to je fakt, ta moje, kde se nejvíc líže tam tam má pořád růžové chlupy, pokud fakt není nic na kůži, je to zbarvení normální.. dřív jdsem z toho byla taky překvapená, ale vet mi řekl, že to je normální a i mi vysvětlil, proč tomu tak je, jen si to už nepamatuju...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit
EninkaMontik
no tak gut já už se bála zase nějakýho kožního hnusu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit
Grin
to bys neměla zabarvený chlupy, ale kůži, tak snad je to to, co BŠO fakt mívaj, je to takové oranžovo růžovo neurčité... a to se mi i třeba stane, že toto zabarvení se jí objeví i na středu zad, směrem po páteři, je to tam nějakou dobu a pak to zase zmizí.
|