Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 17:21
- Nahlásit

Gerda
je s nima děsně roztomilej,
no tak aspoň že to uznáš

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:13
- Nahlásit

Calleb
jo, jo, chlupatá kulička s velkýma ušima, které natáčí jak radary, když něco slyší, a skoro pořád se smějící... jsou to trochu cíťové a malinko bolestínci. Když tu moji třeba píchne včela, kterou musí za každou cenu chytit, nebo se stane sebemenší fyzická újma třeba na tlapce, přijde si postěžovat a chce být chlácholena a politována. Je s ní fakt sranda. A když třeba střílí petardy nebo tak něco, přijde se mi "schovat pod sukně". Mám ještě australačku a borderku a s těma nehne NIC.

LuSta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:41
- Nahlásit

Eninka
To mi připomíná situaci, na kterou jsem koukala jako puk. Chira při procházce začala kňučet jako na lesy, pomalu začala kulhat až si nakonec sedla a nechtěla jít dál. Při tom pořád "ječela". Já jsem nejdřív myslela, že simuluje, tak jsem dělala jako že nic a šla dál. Ale ona nepřestávala. Trochu jsem se lekla a vrátila se k ní. Až když jsem přišla, prohlídla jí všechny tlapky a ocásek, tak se šlo v pohodě dál. Dodnes nevím, co to na mě zkoušela nebo co se dělo .

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:00
- Nahlásit

LuSta
Tak přesně tohle fakt občas zkouší, mně třeba Báru hlídal synovec ale jen dva dny a u mně doma a jak jsem přijela zpět domů, tak začala kulhat a brečet. Tak jsem jej podezřívala, co tady vyváděli a co se stalo a on mi přísahal, že než jsem otevřela dveře, že byla úplně vpořádku. Chvíli to dělala, hrála prostě divadlo a za chvíli začala běhat zase normálně. Jsou to filutové, musela se nechat politovat, a pak už byla spokojená.

Calleb
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:01
- Nahlásit

Eninka
Tak to já co mám pesana toho křížence, tak s ním taky nic nehne ... Mno uvidíme, ale nějaké to menší litování pesanů určitě taky zvládnu

Tý jo jak to tu čtu jsou to docela dobrý herci ... aleco tak si budeme rozumět, já prý taky umím dobře hrát ... budeme na louce a najednou budeme oba brečet a kulhat, by mě zajímalo jak to dopadne a kdo koho bude litovat

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

Calleb to neni menší litování psů, ale větší jsou to fakt bolestínci, a často se mi tane, že pes zničeho nic začne plakat a já se můžu zbláznit co se mu děje a pak zjistim, že třeba šlápnul na pichlavou trávu nebo na kamínek oni maj prostě vysokej práh bolesti, no musíš k tomu občas přistupovat s nadhledem a zvážit, jestli mu opravdu něco je nebo ne

Žemle
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

zdravím všechny

hezky si tu povídáte , ale já s tímhle nemám vůbec žádné zkušenosti. Takže i když mají běloušové svůj standard, tak přece jen nejsou stejní. Neznám to, že by se litoval když se mu něco přihodí, ani neznám žádnou bázlivost...tak si říkám, aby ti co si toto plemeno chtějí pořídit nenabyli dojmu, že všichni běloušové jsou "posralbotky" .
Když jsem byla poprvé u veta tak jeho slova byla"á - to je zase jeden z těch co se tak všeho bojí". Byl překvapenej když zjistil, že to tak není

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:34
- Nahlásit

Žemle

hele standard, to je to co já jsem u bjelouše zatim nepoznala?

Žemle
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:37
- Nahlásit

Pumpa

snad něco jo, ne?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:39
- Nahlásit

Grin

to je fakt, ale hérečky sou děsný a jak začneš litovat pláče se o to víc. Clarke fixluje, řve jak tygr, když nechce jít u nohy a já ho chytnu za tři chlupy na zádech a pak se rve se psama v naší smečce, třískaj se, mlátěj se o nábytek..... a ani nepípne.... a to často odnese hlava a čumák, když běží po schodech a nevybere zatáčku a narazí do zábradlí....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:40
- Nahlásit

Žemle

no, váhu?, ne...
velikost a khv?, ne....
barvu?, po včerejší návštěvě u známejch mám vlkošeda, tak Ti nevi....

co je ještě podle standardu?

Žemle
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:53
- Nahlásit

Pumpa

s tou barvou - mi povídej. Eggyna jsem vykoupala bo se jede vystavovat, ale stále tu prší, on v tom lítá, takže barva už taky není to co by být mělo - bílá

Lemonka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:12 - Změnil/a: Lemonka
- Nahlásit

babou
fatk? a já myslela, že jen my byly takový experti my byli do jisté míry nekontaktní a nemazlivý. tedy doma určitě. venku stačilo říct "no to je ale krásnej pejsek" a málem čůrala blahem. ale zas se nenechala muckat dlouho. no, možná na bříšku, to jo.

edit: my teď skoro ve dvou letech už jsme taky jinačí a lepší. a teď co hárá, tak je to přímo mazlivá vtěrka

Lemonka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:15
- Nahlásit

tak moje Jess je sice cíťa, ale nijak veliká. a bolískové divadlo nehraje. to už musí fakt bolet, jako třeba naražený loket a i přesto to nepřehání.
jo a jsme neskutečně ukecaní. a nejen při vítání.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:46
- Nahlásit

Je fakt, že až tak umazlený nejsou, jak třeba moje borderka a že mají vysoký práh bolesti (to říkal veterinář), jsou to ale citlivý dušičky a všechno řešej víc procítěně, a ty psí oči, kterýma u toho ta moje vždycky říká "koukej, bolístka", prostě BŠO jsou úúúúžasný stvoření.......

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:48
- Nahlásit

Eninka
Je fakt, že až tak umazlený nejsou
To taky není pravidlo. Záleží na jedinci. Mám dva a jen jeden z nich je vyložrně mazel a fyzický kontakt vyloženě vyhledává stále. Ten druhý na to musí mít náladu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:51
- Nahlásit

Baico
záleží, to je pravda, já to spíš chtěla srovnat s tou borderkou

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 14:35
- Nahlásit

já mám taky mazla

Calleb
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 15:00
- Nahlásit

Tak vám všem moc děkuji ... jak tak sleduji hodně závisí na povaze ňufíka ...

Tak i ten co si ho vyber já snad bude mít nějakou rdinskou ale když ne tak není problém ho částečně to naučit (aby se nebál atd. ale to je vše socializace) jinak jako psího učitele mám skvělého psa takže myslim že to bude OK

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 15:14
- Nahlásit

Calleb
já si nemyslím, že by se báli, s tím problém mít nebudeš, spíš jsou trošku obezřetnější než někoho poznají, a k tomu psí učitel, to budete smečka tak dej vědět, až bude ňufík doma...

Calleb
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 16:15
- Nahlásit

Eninka
Ňufíl bude doma na podzim-zimu už mám i vybrané spojení a prozatím i vše domluveno ... samozřejmě jen tak na oko ... pak se vše dořeší úplně nejdřív musím vůbec počkat než se mimčo narodí

LuSta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:52
- Nahlásit

Žemle
My máme třeba s Grinem ještě štěnda, bůh ví, co o nich budeme psát za rok nebo dva .

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:10
- Nahlásit

Žemle
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:29
- Nahlásit

LuSta

Jj, chtěla jsem napsat to samé, jsou to ještě štěníci . Však ten můj se také ještě mění...taky v podstatě ještě mlaďoch

Žemle
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:30 - Změnil/a: Žemle
- Nahlásit

Pumpa

...já nic nevidím

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 23:48
- Nahlásit

Žemle

to je ten debilní fejsbůk, pak to vložim na rajče a pošlu sem....

koupala sem

Calleb
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 00:02
- Nahlásit

Pumpa
Taky jsem si chtěla postěžovat že niiic nevidím ... ale v případě že sem fotečku hodíš si stěžovat ani nebudu

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 09:23
- Nahlásit

Calleb
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:02
- Nahlásit

Grin
Jé to je krasavec

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:45
- Nahlásit

Calleb
No na ty fotce z nej moc nevidis a este je jako cune.. Nicmene krasavec to samozrejme je:-D

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání