| Autor |
Zpráva |
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:18
- Nahlásit
Grin
Ale hlavičku má moc pěknou ... dej sem prosím nějakou fotku tvého krásného kluka ...
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:24
- Nahlásit
Jó málem bych zapoměla ....
Tohle je maminka mého budoucího miminka ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:35
- Nahlásit
Calleb
hefká... Gríňa je te´d ušatej děsně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:50
- Nahlásit
Calleb
Tohle je maminka mého budoucího miminka
No jo Schengula
Grin
Gríňa je te´d ušatej děsně
Tě furt říkám, že z toho vyroste
Jsem se dozvěděla, že s námi bude ve třídě v praze na výstavě náš brácha. prej je hezčí než Faru, což mě celkem sejří, protože potřebujeme posledního CAJCe na junioršampiona .
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:01
- Nahlásit
Baico
nesmysl nemůže bejt přece hesčí než princ Hyjacint!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
Grin
nemůže bejt přece hesčí než princ Hyjacint!!!
Docela bych tomu i věřila. Je to brácha ze stejného vrhu a Faru byl fakt nejošklivější. Jediný, co nás může zachránit je předvedení. Buhužel nevím, kdo posuzuje, tak nevím jestli mi pomůže velkej výstřih
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
Grin
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Baico
nevím jestli mi pomůže velkej výstřih
hele vem si velkej výstřih a přesto svetr, a kdyžtak se svlíkneš
PS: já vim že do těch uší doroste, ale Calleb to možná neví, tak abych zase neslyšela nejapné ftipy o babičkách - netopýrech a umlácení figuranta ušima ( )
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
Grin
hesčí než princ Hyjacin
no já nevim, ale já si teda myslim, že nejkrásnější je Clarke...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
Baico
Faru byl fakt nejošklivější
tak třeba že byl, ale nemusí bejt teďka, a hlavně vůbec nemusí padnout do oka tomu rozhodcovi. Je to hrozně indivindy..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:16
- Nahlásit
Baico
z ošklivých poupat krásné květy rostou....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Baico
Nikdo neni hezčí než princ Hyjacint. Ani brácha.
Grin
Calleb to možná neví, tak abych zase neslyšela nejapné ftipy o babičkách - netopýrech a umlácení figuranta ušima
)))) Doufám, že v sobotu jdeš s námi ))) Malonyxááá už vyrostla, taky má velký uši, můžou si s Grinečkem spolu pěkně hrát. Sice ještě moc neběhá, páč jí to nejde, ale zase ti Gríňu pěkně zakousne.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
Gerda
Nikdo neni hezčí než princ Hyjacint. Ani brácha
Uvidíš sama, jestli se na nás přijdeš podívat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Gerda
si piš, se sobotou počítám... zase Prokopák? Nebo se jede inam? Asi Nyxy jsem se bála, páš Marush furt mlží se splozencem pekla, ale ona zase bude spát, takže z toho nebude ňYc.
Akurát v neděli mi ta Zlosyň zas nevyjde, páš máme svišák.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:29
- Nahlásit
Baico myslíš ty letňany? Kámoška tam bude s beauceronem a my jí jedem podpořit
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
Grin
Gríňa je krásnej ... určitě odemě nejapné vtipy neuslyšíš. Náhodou mu to děsně sekne ...
Baico
Jojo Shegynka ... připouštět budou opravdu až na podzim takže čekáme mrně tak nějak konec 2011 a začátek 2012 Jinak co se týká tvého pesana, myslím že je celkem nesmysl říkat že je hezčí Farovo bráška. Může být sebe ošklivější pes (odpovídající standartu) a rozhodčímu se může líbit daleko víc než ostatní kteří jsou považováni za jasné vítěze
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:41
- Nahlásit
tak se prostě musím pochlubit , o víkendu jsme byly na Svojanově a z výstavy jsme si přivezly ocenění ve třídě dorostu Velmi nadějná 1,,,
http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#DSC_0206.jpg
http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#DSC_00510.jpg
takže tady je pár fotek na ukázku zatím jsem nepřišla na to jak je vložit přímo do textu, tak kdyby jste někdo poradil budu ráda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
Grin
si piš, se sobotou počítám... zase Prokopák?
Nejspíš ano, jen nám to musí ještě potvrdit figurant, což dělá tak ve čtvrtek.
Akurát v neděli mi ta Zlosyň zas nevyjde
Tak to máš asik smůlu, protože jestli mě bude Mates zase trápit jako minule, tak ho zabiju a bude po kousání ve Zlosyni
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:52
- Nahlásit
chvilka
Tak to moc gratuluji Ať se daří i nadále ...
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:55
- Nahlásit
chvilka
Jenom se ještě zeptám, odkud jste ? Prohlížim si fotky a koukám že tam máte fotečku i z Tisé ... Jste odněkud poblíž Tisé?
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:34
- Nahlásit
Baicová, zlobíte!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:51
- Nahlásit
Baico
Baicová, zlobíte!
A proč? Že chcu zabít figuranta místo mých mírumilovných veverek?
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
Baico
ale vůbec ne paní, toho klidně zabij já čekám na tvé ctěné rady již pár dní, viz:
# Zasláno: 10 Dub 2011 22:25
Citát
Baico
jasný, jsem si nemyslela, že psy byli daleko 100m takže celýho půl roku nedostal ani kousnout? a jaké vlastně byly začátky obran, že se figurant rozhodl na to jít tímto způsobem?
kořistnický pud - to bych rozhodně potřebovala pomoc jak na to. lovecký má, ale kořistnický jaksi bída s nouzí.
fotky jsou super. pokud se povede, zkusila bych přijít v sobotu pro rady a taky se seznámit zatím neháráme, asi jsem měla velký oči. uvidíme co bude.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:08
- Nahlásit
[Lemonka
já čekám na tvé ctěné rady již pár dní,
Jo táák, tak to se omlouvám.
i]jaké vlastně byly začátky obran, že se figurant rozhodl na to jít tímto způsobem[/i]
Faru nebyl vůbec ochotný se tahat, schovával se za mě, nejevil vůbec zájem o kořist.
takže celýho půl roku nedostal ani kousnout?
Tak čas od času jsme učinili pokus. Ale většinou trávil obrany u úvazu, kdy ho figurant mezi jednotlivými psy dráždil. V záčátku utekl hned, když na něj pes zaštěkal a ten tlak se na něj pomalu zvyšoval.
kořistnický pud
Nauč ho tahat se s tebou, o cokoliv, o hadr, o peška o balónek na šňůrce.
zkusila bych přijít v sobotu pro rady
No ale v Prokopáku koušeme na někoho jinýho. To bude kousat jen Baico. Na Faroušovi pracujeme s jiným figurantem.
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:54
- Nahlásit
Baico
Ó paní děkujeme Já se právě ptala z důvodu, jestli by to nemohlo pomoci i nám. Ale nás problém je trošku jinde, ostatně my ani neutíkaly. Spíš zvýšit sebevědomí, razanci, chtivost a hlavně to pořádně držet.
Aha. A bude na něj časem kousat až se rozkouše? S Baicem tam chodíš aby byl zvyklý i na jiného figuranta? No stejně můžeme přijít na kukandu jestli neva? Časem tedy, háráme. V sobotu asi ve tři jsem se shora ze Žvohova koukala, jeslti tam nejste, snad i na tu správnou louku, ale neviděla jsem nikoho...
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:57
- Nahlásit
Do Prokopáku.
Do Zlosyně bych se fakt chtěla podívat, ale bez auta těžko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:01
- Nahlásit
Lemonka
odkud jsi? Dáš se nabrat někde v praze?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:15
- Nahlásit
Lemonka
V sobotu asi ve tři jsem se shora ze Žvohova koukala, jeslti tam nejste, snad i na tu správnou louku, ale neviděla jsem nikoho...
No my jsme tam taky tudle sobotu ani nebyli
A bude na něj časem kousat až se rozkouše?
Určitě.
S Baicem tam chodíš aby byl zvyklý i na jiného figuranta?
To taky. Ale hlavně tam chodím na piknik a pobavit se s fajn lidma. To že se tam kouše, to je v podstatě takový doplněk k pikniku
Spíš zvýšit sebevědomí, razanci, chtivost a hlavně to pořádně držet.
Hele s tímhle fakt musíš za dobrým figurantem. Já toho o obranách zase až tak moc nevím. Obrany v podstatě dělám jen z leknutí
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:46 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
chvilka
Radím .
Fotka musí být někde na netu. Já používám třeba rajče. Fotku si v galerii zobrazíš, klikneš na ní pravou myší a vybereš "zobrazit vlastnosti obrázku". Pak si do paměti zkopíruješ adresu (je to celý odkaz na umístění "http://..."). Nakonec klikneš na těchto stránkách na ikonku (nad rámečkem, do kterého píšeš text příspěvku) vedle podtrženého písma. Je na ní čtvereček, trojúhelníček a něco neidentifikovatelného . Zobrazí se ti řádek, do kterého vložíš cestu k fotce. Klikneš na OK a je to.
Belce gratulujeme a tiše závidíme . Chirka to ofiko asi nikdy mít potvrzeno nebude, že je fešanda.
|
Calleb
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:52
- Nahlásit
Jak to tu tak čtu tak se na mímo fakt těšim ... Můžu se jen zeptat odkud jste vy všichni lidičky co vlastníte bělouška ? Že bych se za vámi přijela podívat abych běloušky poznala blíž samíko po domluvě
|