| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:11
- Nahlásit
LuSta
no je jich srááášně moc proto jsem to tak dlouho odkládala... ještě je musim probrat a promazat, grr
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 14:56 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Deaco
Tak Grin sere i po Royal Canin!!! A ještě hůř než po Britu, jsem ve fázi kdy mu míchám 50:50 a teda už nemá tvrdý hovínko vůbec
Takže má teď dietu, na RC kašlu a za nějakou dobu asi zkusim Orijen nebo artemis, to jsou úpa jiný krmiva, tak uvidím co na to psí zažívání řekne.
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:23
- Nahlásit
super fotečky. těším se, až se příště přidáme i my
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:26
- Nahlásit
Grin
možná mu vadí něco co je v obou krmivech, prozkoumej to.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:37
- Nahlásit
Lemonka
jj zkoumala jsem, a je tam toho společnýho celkem dost ale s eukanubou je to společný taky + RC je kuře hlavně a BC je zase jehně... tož já už nevim.. dneska dostal kuře vařený bez kůže a s rejží, takže fakt dieta, a uvidim.. jestli se po tom posss- tak už ho fakt nechám prohlídnout na veterině.
PS: Doufám, že se k nám přidáš, ale třeba bys mohla i některej ten všední den, v neděli jsem pryč a ve středu mám cvičák, jiný dny se ale můžem klíďo dohodnout a jestli LU a STA budou mít čas, můžou se přidat
|
Deaco
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:38
- Nahlásit
Grin
U nás je RC v pohodě. Prostě každýmu svědší něco jinýho.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:39
- Nahlásit
Deaco
Prostě každýmu svědší něco jinýho jj vim, ale zajímalo by mně co svědčí našemu psisku
|
Deaco
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:45
- Nahlásit
Grin
Zkusili ste kaviár a šampaňské?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:55
- Nahlásit
Deaco
no ten orijen je skoro stejně drahej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:02
- Nahlásit
Grin
ušoplesk je vybíravej? Zkus mu dát krmení pro netopejry...a když zkusíš do těch krmiv přidat nějaký byliny na trávení? Mojí Mařce, která ho má taky docela citlivý, strašně hezky pomohly od Phytovetu bylinky Mobility, je tam přidanej i ostropestřec, on pěkně pročišťuje játtra a trávicí soustavu, měla právě v době užívání zažívání velmi dobrý. A z granclí, co jí na citlivost vyhovovaly moc dobře, to byla Acana, ta stará receptura Losos Brambor. Tu jsem zkusila na doporučení Eny, která má psa taky velmi citlivýho. Když se přestala tahle receptura dělat, Eny psala o Acaně Pacifice, tu jsem ještě nezkoušela, páč sem brala rovnou Brit Care jehněčí. Dáváš jen granule, nebo i maso?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:08
- Nahlásit
Gerda
netopejr tak nesere jako ten můj pes
Hele dostává hlavně grancle a pak masohnusy - šlašky, kosti, kloubíčky a tak... ne nějak pravidelně ale občas. Po tom mu teda nic neni, když to neni moc mastný. A do toho taky zelču vařenou ve vývaru a tak.
Hale ostropestřec dostává čuba na játra, tak já to vrazim i psovi.. ještě jsem žádný doplňky nezkoušela, ale jestli to takhle pude dál, tak je bude muset dostat plus ho prohlídne vet. Ale zatím jsem to neřešila páč je to fakt závislý na těch granulích - jakmile jse zpět na tý blbý eukanubě tak má hov** jakš takš. Ale na eukanubě zůstat nechci -jakš takš podle mně neni oukej.
Acanu asi nemůžem páč bysme zežloutli - ale esli budu zoufalá, tak zkusim a žlutej nežlutej, nebude se dát svítit.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:42
- Nahlásit
Grin
hele my kupujeme orijen pytel asi za 1400, to mi ve srovnani s RC a Eukanubou neprijde tak hrozny, navic je tam mensi davkovani.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:49
- Nahlásit
Grin
A kdybys u toho masa zůstala? Jinak doplňky stravy taky zkoušim poprvé, doteď jsem o nich ani neměla páru, až co jsem si přečetla, že je dobrý dávat...tak máme i pangamín, u tý Mobility jsem krom zlepšenýho trávení nezaznamenala nějakej zvláštní účinek..ale nemůžu říct, nevim, čuba rozhodně neměla ani v těch největších mrazech žádný potíže se zády, žádný klouby jí nebolely, může na tom mít podíl bylinka, nemusí, fakt nevim. Ale opravdu sem si všimla zlepšenýho zažívání, Mařka mívá taky docela průjmy nebo nafouklý břicho, ale jak dávám maso, hodně se to zlepšilo. Ale pokud pytel Orijenu stojí 1400, pak, pokud to je 10kg balení, mi cena přijde stejná jako u ostatních granclí, co by přicházely v úvahu...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 23:05
- Nahlásit
Gerda u masa zůstat u mně nepřichází v úvahu... nemám místo na zásobu masa, a navíc hodně cestujem, takže dobrý granule a maso jako chuťovka je pro mně to nejlepší řešení. On by si Gríň určitě dal říct, a jestli bude po granulích takhle srát a nenajdem pro něj nic vhodnýho, tak samo nic jinýho nezbyde, ale byla bych nešťastná, nerada na to maso sahám, ble
drakka
Je pravda že ten orijen na tom s cenou není tak zle, nějak jsem se překoukla když jsem to hledala.
Gerda
Já bych se doplňků nebála, ale jenom fakt nějakou přírodu, bylinky a tak, jako máš ty. Ale ještě jsem se pořádně nic o tom nedočetla, a vetovi v tomhle moc nevěřim, všecky doplňky na játra (čubí) jsem si musela taky zjistit sama .. musím si o tom něco přečist pořádně, ať vim, co tomu psovi dávám.
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 01:22
- Nahlásit
Grin
možná se opakuji, ale pro jistotu... čuba první týdny měla taky problémy se zažíváním, časté průjmy. též jsem dávala kuře s rýží jako dietu a pak granule a furt dokola. a průjem se stále vracel. co pomohlo aniž bych změnila v té době granule byla 24hodinová hladovka.
I v dospělosti mívala průjmy, tak jeden za týden až dva. Vždy to ale přešlo. A co teď dávám maso, tak vůbec či je to jen mírně řidší.
Co se doplňků týká, tak Phytovet jsou bylinky. Jukni sem URL
Grin a LuSta
my chodíme ještě většinou v úterý na cvičák, takže zbývá po, čt nebo pá. Plus den kdy mám jen do půl páté, což mám dle dohody s kolegyní. Tak navrhněte termíny kdy máte obě čas a domluvíme se
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
Lemonka
24hodinová hladovka
včera měl hladovku 18 hodin, víc se mi nechtělo, je to ještě štění, a od té doby má jen dietku kuře s rýží a dobrý. Za chvíli jdu k vetovi na očkování tak se tam zeptám a řeknu mu ať mi ho prohlídne trochu.
Phytovet jsou bylinky
super, děkuju podívám
zbývá po, čt nebo pá
Tak já bych asi mohla dneska ale nevim jak bude čuba reagovat na to očkování, to bych ti napsala tak za 2 hod, nebo ve čtvrtek klíďo, to může bejt sychr.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:09
- Nahlásit
Lemonka Tak sme byli u veta a nejen že musim čubu hlídat ale ještě strašně chcá, tudíž pravím: čtvrtek to jistí!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:23
- Nahlásit
Grin
Gratuluji k nalezení motivačního prostředku v podobě tenisáku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:32
- Nahlásit
Baico děkujeme, byl to velký moment hlavně se to musí podporovat, podporovat...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
Grin
byl to velký moment
Byl to víkend plný velkých momentů. Fandu náš figurat konečně osvobodil z úvazu a začali jsme normoš trénovat obrany. Sice jsme stále na začátku, ale udělali jsme již ten první krok
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:24
- Nahlásit
Baico gratulujem!! Tak to je perfektní. Ono ho to určitě nakonec taky chytne, kor když si s tím dáváš takovou práci... navíc to vidí u Bajkonůra, což je vždycky dobře. Já mám taky podezření že Grin ten tenisák trochu odkoukal od čuby..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:46
- Nahlásit
Grin
kor když si s tím dáváš takovou práci...
Já ani ne, to spíš Matěj (figurant), já být jím, tak už jsem to dávno vzdala, on byl ten, kdo říkal, ať to nevzdávám.
Bajkonůr kousal od začátku, ale tohle předvádí teprve od ledna
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:49
- Nahlásit
Baico
tohle předvádí teprve od ledna
no ale jakou tim paničce dělá radost
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:54
- Nahlásit
ALL
btw vetka doporučila pro plan lamb/rice že prej to vypadá že má citlivější zažívání... tak úplně nevím jestli se mi do toho chce... ale tak je pravda že jsem slyšela že proplan je gut na tyhle zažívací obtíže..
ofšem říkala taky ať zkusim i ten orijen, že může a nemusí po něm mít potíže... že de o ten lofofovej olej bo co, a ten by ho mohl dráždit, ale taky by ho mohla dráždit ta pšenice a vůbec ten šrot v jinejch krmivech. takže prej vyzkoušet vyzkoušet
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:27
- Nahlásit
Grin
Hele zkus ten Eminent lamb and rice. Bajkonůr je taky posrávací a tydle grancle mu seděj.
tohle předvádí teprve od ledna
no ale jakou tim paničce dělá radost
No nevim, dřív se mi nestávalo, aby jsme ho na obraně museli držet dva
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:35
- Nahlásit
Baico
Eminent, píšu si. Vyzkoušim postupně všecko, něco mu přece sedět musí ne
dřív se mi nestávalo, aby jsme ho na obraně museli držet dva
hi hi hi tak zase apoň posilujete... nezapomenu jak to vláčel někoho ze svahu.. to byla Gerda ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:38
- Nahlásit
Grin
se směj ty blázne, v sobotu ho povlečeš ze svahu ty, sem zvědavá, kolik modřin budeš mít )))))))) Hele a nechceš ten lososovej olej zkusit přidávat už teď?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
Grin
hi hi hi tak zase apoň posilujete... nezapomenu jak to vláčel někoho ze svahu..
Se ti to hezky směje, když nevláčí tebe
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:52
- Nahlásit
Gerda
v sobotu ho povlečeš ze svahu ty,
nežertuj já uš takhle mám několik válečných zranění
lososovej olej zkusit přidávat už teď
vetka říkala že právě ten by mu prospět nemusel v tom orijenu, že by ho to jako mohlo ještě víc protáhnout. tagže asi počkám jak bude trávit ty grancle.. měly by mi přijít vrozky za pár dní..
Baico
Se ti to hezky směje, když nevláčí tebe
to je pravda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:34
- Nahlásit
Grin
zkoušela jsi mu třeba strouhat do těch granclí mrkev? Třeba i rozvařenou? Že by mu to upevnilo bobek?
|