Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
LuSta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:08
- Nahlásit

Grin
Já mám taky celej den volnej, ale radši bych šla po jídle, abych tolik nespěchala domů . Kolem jedný, půl druhý by to bylo OK.

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:52
- Nahlásit

LuSta
Dobrá, tak půl druhá, přemluvila jste mě, pani

a kde se teda sejdeme, v metru na Novejch Butovicích? Nebo kde jsi to říkala že odtud chodíte?

LuSta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:06 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin
Tak bezva, v půl druhý na metru Nové Butovice. Odtamtud je to celým Prokopákem mírně z kopečka.
Už se moc těšíme. Poznávací znamění bude bílý ovčák .
Chira se dneska zamilovala do vody. Vždycky z ní opatrně pila, aby se nesmočila a dneska potůčkem několikrát proběhla.

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:34
- Nahlásit

LuSta

Platí! Zítra se těšíme! Pokusím se nezaprasit psa, abychom se poznaly

PS:Já jsem ráda, že v Prokopáku moc vody nejni, dneska jsme šli podél Vltavy a já se celou dobu modlila, aby mi tam pes zase nevlít

LuSta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 09:13
- Nahlásit

Grin

Teď jsme se vrátili z procházky a venku je opravdu nádherně. Snad se nám počasí nezkazí a zůstane sluníčko. Bereme foťák!

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 09:23
- Nahlásit

LuSta
My taky, a beru i Trixinu, když je takhle hezky, nemám to srdce nechat ji doma. Sice asi budu nadávat, ale ...

počasí se povedlo, mám radooooost

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:02
- Nahlásit

Grin
LuSta
Tak se stavte na venčící louce dole u zastávky vlaku Hlubočepy. My tam budeme už od jedný kousat

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:18
- Nahlásit

Baico
To bychom mohli, teda jeslti tam oni tzrefí, páč já jsem neschopná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:59
- Nahlásit

LuSta
Grin
že semka lezu... holky já nevěděla,že jste to byly v prokopáku dneska vy!!! to mne mrzí moje byla ta vlkošeda co se u vás asi hodinu drbala,byla tam i gerda, baysha,marus,.hancaw,crysa, fšecky jsou u mne v tématu nalezlý ,tak jen abyste věděly..příště to napravíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:03
- Nahlásit

tak já to věděla hned, že to sou holky z běloušů, dokonce sem přesně i věděla, že Grin a LuSta ))

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda

Jee, tak to já neměla tuchu, no tak příště, my se s Grinďou určitě přijdem k vám na obrany zase podívat - v tom Prokopáku jsou hezký prochajdy a my zatím ještě nechodíme na cvičák (přemýšlím od příštího měsíce, ještě mi ten můj přijde takovej moc mimí) tak ať se hošík socializuje s pohodovejma psama

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:53
- Nahlásit

LuSta
Tak mrňous je úplně mrtvej a cpe se mi do postele
hele ale představte si, že mi ho ten bulteriér fakt kousnul, když jsem ho umyla, tak to začalo krvácet, má pod uchem dírku
naštěstí je to malinký, a vypadá to čistý, tak jsem ani nemazala na veterinu. ale stejně, grrr

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:56
- Nahlásit

Grin
že mi ho ten bulteriér fakt kousnul
No tak to je velmi statečný kluk. Ale určitě se zase stavte, mezi námi se fakt otrká. navíc od přítího týdne tam bude další štěndo vlkošedá maloovčanda

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 21:13
- Nahlásit

Baico
no je strašně statečný, jsem mu do toho šťourala a zkoumala to a on ani nepípnul
Přijdem moc rádi, já mám teda volno vždycky jenom jednou za 14 dní, takže příští týden to padá, ale ten další bychom mohli
Od kdy tam býváte, od jedný? My bychom zase přišli trochu později, abychom nerušili psí koncentraci

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 21:29
- Nahlásit

Grin
My bychom zase přišli trochu později, abychom nerušili psí koncentraci
Toho se neboj,jak jsi si mohla všimnout, tak třeba Bajkonůrovi bylo uplně šumák, že tam jste Měl uplně jiné starosti

Grin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 21:34
- Nahlásit

Baico chi chi chi no ten jo já si někdy myslím, že kdyby čuba nebyla blecha (krysařík), byla by na obrany neskutečná... U Grina se uvidí, chtěla jsem s ním zkusit tu cannisku, až bude velkej, ale zatím se mi nezdá, že by k tomu měl geny - k lidem se nijak nežene, a děti nesnáší a i když je to eště štění, myslím, že tohle mu už asi zůstane. Ale kouše docela rád, rád se přetahuje, "zabíjí" hračky a kouše do rukávu, to teda nevím kde viděl
No on se vyloupne, musím zkusit to bude chlapečkovi vyhovovat¨, až bude větší

LuSta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:25 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
Tak to teda taky zírám . Aspoň, že to někomu vůbec docvaklo . Vlkošedka byla pěknej mazlík, i když od pohledu nevypadala.

Grin

Tak to mě s tím bulíkem fakt mrzí. Je teda pravda, že já jim moc nevěřím a když byla Chirka prcek, tak ke psům na vodítku šla taky jen na vodítku na očuchání. Vypouštěla jsem, až když bylo všechno v pohodě. Ale ona ve čtyřech měsících vypadala podstatně jinak.

. Vážila 8 kg, takže to bylo malý mimí. Jo prosím tě, kde kupuješ ty tmavý sáčky, jsou dobrý...

LuSta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:38 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin
Jo a proč myslíš, že jsem včera nenapsala. S čubinou jsme odpadly obě už kolem osmý. Ani na čuraní se jí o půlnoci nechtělo.
Doma jí čekalo pořádný koupání a vyčesávání. Už je z ní zase princezna .

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:46
- Nahlásit

LuSta
No jo, teď si za to nadávám, ale víš co, on je takovej mazlíček, všem se podřizuje, olizuje jim koutky... no a jakmile na něj někdo zavrčí tak už běží pryč, ale průšvih byl, že ta bulteriérka ani nezavrčela, jenom na něj zaútočila. Navíc většinou koukám na páníčky a když se usmívaj a popouštěj vodítko, tak ani nepřivolávám... prostě nesmim bejt tak důvěřivá. My známe jednoho bulíka a ten Grinďu miluje, takže jsem nečekala nic zlýho.

Prosímtě ty pytlíčky s kostičkou - držátkem kupujeme v tescu, mezi potřebama pro pejsky, a náhradní (i kostička jiný barvy nebo vůbec jinej zásobníček) se dá koupit na netu

http://www.spokojenypes.cz/zasobniky-na-sacky-na-t rus/nahradni-plastove-sacky-k-17932-4-rolky-a-20-k s?id=51036

LuSta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:50
- Nahlásit

Grin
Díky! Večer nahraju fotky na net a pošlu sem nějakou, jak včera ty dvě prasátka vypadala...

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

LuSta určo, mně je muš musí ještě dostat z foťáku, ale pak udělám totéž

LuSta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:28 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin
Tak jsem to trochu urychlila.
Chirka s Grinďou na začátku procházky

a za chvíli

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:37
- Nahlásit

LuSta
he he he he to je perfektní!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:38
- Nahlásit

LuSta

ha a i paničky, takový rozesmátý a hrdě fotící na začátku a na konci se mračíme ale obě stejně:-D

muf
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

LuSta

super fotky, znám to taky
člověk začíná chvíli litovat, že nechává válet kotce ladem a cpe si feňulky domů ale po vykoupání s výčitkama o šmudlách to je zase dobrý

Deaco
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:34
- Nahlásit

Ty dvě fotky sou dobrý. Mě se Aki před chvílí vyválel v hromadě čerstvý hlíny.

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:43
- Nahlásit

Deaco
Hlína je dobrá, opadá... já se to svý čuně snažila po výletě
1) oprášit
2) vyčesat
3) otřít
... a nakonec stejně skončil ve sprcháči... ještě že ho Chira tak utahala, alespoň jenom otráveně seděl a nesnažil se projít sklem jako obvykle...

LuSta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:30
- Nahlásit

Grin
Jsem se tě vlastně zapomněla zeptat, jestli je Grin ofiko jméno... . My máme třeba Ichiru . Jsem počítali, že bude štěndo už z vrhu "Ch", ale nakonec byla jenom jedna fenka a od "I" jsem na nic kloudného, co by se mi líbilo, nepřišla .

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

LuSta

nee my máme vrh P - Grinďa je vlastně Peregrin Acabo Czech
Jméno jsem mu dala sama, znamená Cestovatel, a jeho zkrácenina, Grin, znamená Úsměv.

LuSta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

Grin
Tak ještě, že my nemáme žádné předsudky s pejsky z různých CHS. Jsem jednou tady u nás potkala chovatelku Z Hrnčířské zahrady. Náš rozhovor asi po minutě skončil, když zjistila, odkud Chirka je. Prý od konkurence Acaba Czech... To člověka dost překvapí, kor když má malýho prcka a je plný nadšení.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání