| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 14:34
- Nahlásit
Lemonka
LuSta
Tak je to vyřešený. Jako klidně bychom mohly vyrážet dopo, ale nějak inteligentně, ať se vyspím
ne že by mě ten hajzlík nechal ať s nim jdu kdykoli, v sedm otravuje, že už jako vstávat
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 00:07
- Nahlásit
Grin
Tak bezva, my můžeme v sobotu kdykoliv.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:31
- Nahlásit
LuSta
Tak se přidáš, Lemonko?
LuSta
Co půl jedenáctá? A na který tram zastávce? Hlubočepy? (Tam to znám )
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
Mimochodem, už máme 14,2 kg Je mu přesně 14 týdnů. Pesan asi čte poučky, hlídá si váhu sám. Jakmile si začnu říkat, že nějak přibírá a že bych mu to krmivo měla stáhnout, začne sám od sebe žrát míň, třeba jen půlku denní dávky
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:57
- Nahlásit
Grin
v půl jedenácté vstáváme jo jinak my už jsme starší, pejsky milujeme, neubližjeme, ale některé moc rádi mordujeme. tak abyste nás po pár minutách nechtěli vyhodit
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
Lemonka TS, trocha toho mordování malýmu jenom prospěje, neustále se toho dožaduje doma a panička je měkkota. Na mordování je nejlepší páníček, kterej se s tím nesere. :d
Jenom když nás morduje velkej pesan, tak řveme, jako preventivně, aby náááhodou někdo nezapomněl že jsme okolo
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:44 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Grin
Tak to zírám. Jsem se bála, aby jsme vás nepřeválcovali a přitom Chirka má ani ne 16 kg .
Mordování taky nemusíme a preventivně řveme, raději se jen honíme .
Cestu z Hlubočep do Prokopáku neznám , chodíme od metra Nové Butovice.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
LuSta 16 kg?
teda tak to musí být opravdu drobounká... Grinďa přibírá fakt co týden, to kilčo...
Aha, tak můžeme z Butovic, odtamtud to zase neznám já. Mě je to fakt jedno, když mě teda nenecháte někde uprostřed prokopáku... já se ztratim i s mapou, kompasem, turistickejma značkama a GPS.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:45
- Nahlásit
Lemonka já teda nemám šanci vstávat v půl jedenáctý tak ráda bych vstávala v půl jedenáctý...
a jak jste staří vy? Můj pesan miluje všechny psy bez rozdílu věku a rasy, ptám se jen protože mě to zajímá.
PS: Hrozně mě zajímá jestli si ten pesan uvědomí, že mu jsou ti psi podobní... on se mi pořád prohlíží v zrcadle, tak mě zajímá jestli se k nim bude mít nějak jinak než k jinejm psům... Čubina - krysařiččice- třeba krysaříky miluje, ale ostatní psy (včetně pinčů a čivav) nemá ráda.
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:52
- Nahlásit
tak ta naše má sedm měsíců a už nějakou dobu se drží na 20 kilech, když to přeženu....škoda že se taky nemůžem přidat ke srazu, jsme ze severu čech...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 21:22
- Nahlásit
chvilka
To je škoda... čím víc běloušů, tím veselejc
S tou váhou, já předpokládám, že se mi Grinďa taky brzo zastaví, nebo alespoň zpomalí... ale nemůžu najít žádný tabulky na to, jak by měl pesan přibírat
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 23:04
- Nahlásit
nám už je rok a třičtvrtě. ale chová se jak štěně. a občas i neposlouchá jak štěně taky miluje všechno živé a je jí jedno co to je zač. jen dominantnější psy nemusí.
naše nej kámoška je bělouš - Maggie od kalinky. a myslím, že to je i naopak a hned za ní bígl, labrador a mnoho dalších
LuSta
16kg na 7 měsíců je fakt málo, to jsme měli tuším v pěti měsících.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 23:26
- Nahlásit
Lemonka
u nás zatím nejlepší kámoš je - pro mě a pro paničku toho psa naprosto nepochopitelně - tříletý beauceron, který má velký problémy s agresivitou na ostatní psy.
http://cz.fotoalbum.eu/myshotaurus/a562803/0000000 2
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 23:47
- Nahlásit
Grin
tak hlavně pozor, až budete větší...páč dokavaď ho bere jako štěně, je to OK, ale až povyrostete... Ať se nestane neštěstí...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:55
- Nahlásit
Montik Taky si říkám, vždycky se k němu přibližujeme pomalu a zkoušíme co on na to, ten náš blbec je k němu schopnej prostrčit hlavu plotem...
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:04
- Nahlásit
my měli kámošku madarského ohaře, ale ta poté co bez postranních úmyslů jen proběhla kolem Beliina míčku a vzápětí pak zdrhala zpátky k paničce s Belou zakousnutou za krkem, tak se obávám že už se s námi bavit nebude....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:51
- Nahlásit
Běloušci, jestli budete v sobotu v prokopáku na zastávce Hlubočepy, budou tam i oba Anciliové od Baico My budem na VLAKOVÉ zastávce Hlubočey, na té velké louce u starých továren
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:54
- Nahlásit
Gerda
tuhle sobotu, nebo tu 12.3.?
|
Deaco
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
Akiku jsou tři a půl měcíce a váží 18 kg. Už umí pár povelů, ale je to veliký zlobidlo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 09:24
- Nahlásit
Grin
tuhle sobotu, nebo tu 12.3.?
Tudle sobotu a nejspíš i toho 12.3. Chodíme tam totiž na obrany.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
Baico Ach taaak
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:34
- Nahlásit
Grin
Mimochodem, už máme 14,2 kg
to sme měli když jsme přijeli z chovky domů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
Pumpa
to sme měli když jsme přijeli z chovky domů
Nojo, jenže nezapomeň říct, že Cláreček je kříženec ledního medvěda, proto ti tak narostl
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:19
- Nahlásit
Pumpa ha, my sotva šest a půl Malej je z devíti štěňat, takže vyrostl až u nás
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:28
- Nahlásit
Baico
hele hele nech si toho, jó.... Von mezi námi Bajkonúr taky nejni zrovna drobek...
Grin
no my jsme ze čtyř a byli samí kluci, když se narodil vážil bezmála kilčo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:45
- Nahlásit
Pumpa
Von mezi námi Bajkonúr taky nejni zrovna drobek...
No to teda je, má ofiko na bonitaci na Slovensku naměřeno 65 cm, což je standard To že k timu má víc chlupů už je věc druhá
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 15:01
- Nahlásit
Baico
hmm, máme drobet víc, no,
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 15:06
- Nahlásit
Pumpa
hmm, máme drobet víc, no
Však je to upá jedno
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 15:48
- Nahlásit
Baico
to si piš
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 19:29 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Deaco
Ty jo, to je teda macík. To jste si vůbec nemohli pejska užít jako prcka,když tak rychle vyrostl .
|