Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 07:34
- Nahlásit

Lemonka
my asociální jedinci se facebooku zatímm úspěšně vyhýbáme, nicméně mě vzbudili psi iž v sedm, zabít, takže já na netu víc či míň budu až do "oběda"; tak kdyžtak napiš, kdybyste se probrali dřív než v jednu

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 07:43
- Nahlásit

Deaco
hele a kterým RC krmíš? Maxi junior, maxi junior active nebo tím pro štěně NO?

Lemonka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 16:56
- Nahlásit

Grin
my nakonec zůstaly doma. pár dní již mám kašel a dnes ráno ta bolest v krku byla děsná. icq máš?

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:09
- Nahlásit

Lemonka mám, ale nebejvám jsem strašná ale výborně funguju na mailu, na tom jsem prakticky furt myshotaurus@gmail.com

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 17:11
- Nahlásit

Lemonka taky mě dneska bolelo, a navíc jsem byla unavená a rozlámaná, tak jsme byli jenom na víc malejch prochajdách... grinďa má taky rýmišku baští jitrocelovej sirůpek
hele a jak to máš v týdnu, jsi do odpo v práci jako většina lidí, nebo máš nějakej jinej režim?

Lemonka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 01:22
- Nahlásit

Grin
jo bohužel jsem v práci jako normální lidi každý pracující den. na butkách bych mohla být nejdřív tak v šest. když mám ranní. ale zas teď se prodlouží čas a bude světlo, tak by to taky někdy šlo. rýmišku brzy vylečte

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:43
- Nahlásit

Lemonka mno já nedělám jako normální lidi takže já odpo nemůžu, teda můžu ale jen každý druhý týden mám ty odpo volno takže se někdy až se prodlouží den a oteplí dostatečně, můžem klidně dohodnout

Deaco
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:23
- Nahlásit

Grin
Na pytli je napsáno Maxi Junior 32. Dneska si Aki k tátově nelibosti ulovil druhou slepičku.

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:17
- Nahlásit

Deaco
ulovil druhou slepičku
a sakra no ale zase si pochutnal, ne?
díky, koupím, zkusím

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:15
- Nahlásit

ešče zvažuju Nutro choice, taky jsem na ně viděla celkem dobrý ohlasy, ale nejsem si jistá jak se to slučuje s tou bílou srstí... neznáte?

Deaco
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 16:26
- Nahlásit

Grin
Moc si nepochutnal. Táta mu jí sebral a hodil do popelnice. Dneska sem Akimu ukazoval jak bude spát v boudě a přitom sem v ní s ním usnul.

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 16:49
- Nahlásit

Deaco
Táta mu jí sebral a hodil do popelnice
velké příkoří, že se taťka nestydí! Takovou dobrotu a ještě vydřenou poctivým lovem a oni mu ji nenechaj
Takže tobě se v boudě líbilo, a co Akimu? jak se na ni tvářil?

Deaco
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 17:20
- Nahlásit

Grin
Chvíli ležel se mnou v ,,Obýváku'' a pak si šel lehnout do předsíňky. Snad se mu bude v boudě líbit.

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 18:02
- Nahlásit

Deaco
Onsi určitě zvykne. Gríňa nám taky zezačátku bojkotoval pelíšek a teď si na něm hoví

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:50 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Deaco
Tak teda takhle rozlovené štěně nezávidím. Já se snažím kdykoliv chce Chira skočit po nějakém kosovi, kačeně a podobně upoutat pozornost na mě. Nikdy si lov nevyzkoušela, ale je to v ní... Nechci, aby se naučila vybíhat po všem, co se hne. Ale člověk musí mít oči všude. Jak se otepluje, je to všude samá kachna a bažant nebo zajíc.

Deaco
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

LuSta
Musíme slepicím ustříhat křídla aby nepřelítly plot a pak ho budem učit že se slepice nepapaj. Koukal jsem na vaše stránky a fotky Chiry. Chira je z Chlístovic, to je kousek od nás. Taky sem tam měl tip na štěně.

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:31 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Deaco
Tak ať se vám to podaří. Jak k lovu pes jednou čichne už to není taková sranda. My teď byli v Chlístovicích celý víkend cvičit. Zrovna upravuju fotky . Ztovna mají štěnísky, tak jsme se s nimi vymazlili .

Deaco
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

LuSta
Koukal jsem, že tam pořádaj výcvik. Taky budem muset s Akim na nějakej. Ale nějak se mi nedostává o víkendech času ...práce, skaut,brouk.

LuSta
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:47 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Deaco
Jestli jsi z Kutné Hory, tak doporučuju. Všechny problémy, co máme, se tam vyřeší během jedné návštěvy. Opravdu tam psům rozumí a psy se učí tak přirozenou cestou, že pochopí, co se po nich chce, opravdu po pár minutách. To my se musíme učit delší dobu, jak dělat věci správně, aby nám feňule jednoznačně rozuměla. Už ani skoro nechodím na cvičák.

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:51
- Nahlásit

LuSta
Deaco

Taky čekám kdy ho to přepadne... ale vzhledem k tomu že s náma bydlej králíci a pískomilové tak zatím nemá tendenci lovit... zajímala ho kočka tudle, ale ináč nic

Lemonka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:29
- Nahlásit

pokud někdo z Phy pojedete do Chlístovic, dejte pls vědět, přidaly bychom se

LuSta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

Grin
Domácí zvířata se moc nepočítají . Já měla málem infarkt, když jsem viděla, jak Chira sedí na zemi a kouká před sebe. Zapomněla jsem zavřít klec s myškou, která už byla nemocná a slepá. Z klece spadla na zem, kde stála. Chira byla metr od ní a nic... Hodně mě tím překvapila.

Deaco
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:23
- Nahlásit

LuSta
Třaba Chira cítila z myšky smrt a řekla si že to nebude jíst. V pondělí Aki prohnal další slepičku. Ty potvory nějak začínaj lítat.

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

Caute,

sem dostala sprda ze zasiram novym tematem czpsa, tak to kopiruji sem

mam to z druhe ruky, ze znami znamych by chteli stenatko techto belochu, doporucite chovku nejakou? kazdopadne i druha ruka rikala, ze to nejsou buhvijak akcni lide, mladej bezdetnej par, do Brna, do bytu. Takze idealne aby jim to chovka rozmluvila Dik

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:42
- Nahlásit

miisha
sem dostala sprda ze zasiram novym tematem czpsa
co kecáš? Jen sem ti napsala, že bělouši už tu téma maj.

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:44
- Nahlásit

Gerda
ale vsak si delam srandu, ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:49
- Nahlásit

miisha
no proto )
Neber si určitě štěně z chovky, co má Grin, maj tam strašně velikáncký uši ))) Takový malý Tamary. ))))

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:51
- Nahlásit

Gerda
to jsou ty fora a elektronicka komunikace, nevidis cloveka ani jeho naladu, ja to rikam porad
ja nechcu belousa, ja mam jednoho rexa doma a staci teda zatim ale velky usi mame taky, na male hlave D

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

miisha
ale velky usi mame taky, na male hlave D
zřejmě nějaký intelektuální znamení, Faru od Baico to má taky, a už má ZOP za 99 Velký uši, chytrej pes. Davídková by mohla vyprávět.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

Gerda
zřejmě nějaký intelektuální znamení
Hele to bych nebarla jako bernou minci. Bajkonůr má uši upá normální a taky neni upá blbej

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání