| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 11:04
- Nahlásit
čus děfčata, mám toho tolik, že jsem vám ani nestačila dodat foto z naší pařby
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Ahojte, nepojedete někdo na výcvikový tábor v květnu ke Kamenici nad Lipou?
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 15:22
- Nahlásit
ja jsem nad tím přemýšlela..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:26
- Nahlásit
chvilka
mám to za rohem, což se často nestává. Tak se chci zeptat, jstli o tom někdo neví ví informací, co tam bude lidi a tak
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
ahoj, lidičky, pesan se mi nahrbil, připadá mi, že má vyhrbený záda. Asi pomažu k vetovi. Jinak je dobrej a nevypadá že by ho něco bolelo. Možná jsem paranoidní. Viděli jste něco takovýho u 3měs. štěněte? Kvůli pesanovi jsme dali pryč koberec, mám doma teď dva "zátěžový" menší, ale přece jenom - půl pokoje je plovoučka, znáte to, těžší zvedání, těžší brždění... tak mám strach aby ho z toho nebraly záda, takhle malýho... Co myslíte?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:45
- Nahlásit
http://cz.fotoalbum.eu/myshotaurus/a562803/0000000 2
tady je to snad trochu vidět. Nechce se mi chodit k vetovi s každou blbostí, ale už mi cukaj nohy, tak úpčkám co vy na to a kdyžtak pomažu.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:47
- Nahlásit
Grin
to Ti těžko radit ta fotka je dost zavádějící. Je lepší se s každou kravinou poradit, než pak koukat, že už je pozdě můj pes vyrostl na lině a dlažbě bez problémů, ale já mám docela obříka, takže mu to odmala nedělalo problém ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 15:18
- Nahlásit
Pumpa
Trochu se bojím, že jsem paranoidní - můj druhej pes má problémy se zádama, tak jsem si navykla pořád ji sledovat a jakmile se nahrbí tak klid, teplo a tak, aby se jí to nerozjelo. A taky mám strach z našeho veterináře... on je to vynikající doktor, excelentní chirurg... ale na lidi je pes :-D
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 15:34
- Nahlásit
Grin
jo to tady taky máme, a navíc prodává grancle, takže je všechno ostatní "deficitní, no to víte" zvířata miluje a lidi nemá rád neva, zkus to
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:16
- Nahlásit
Pumpa
ha, tak jsem byla u veta (musela jsem tam stejně s čubou) a vet říkal, že je úplně v pořádku. Tak jsem se zase trochu styděla
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 10:22
- Nahlásit
Grin
alespoň máš klid, ne?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 09:37
- Nahlásit
Pumpa
Kéž by... jen mě uklidnili že pes je v pořádku a pak jedním dechcem dodali, že čuba má jaterní výsledky úplně v řiti. Takže jsem se přestala bát o jednoho a bojim se o druhýho
Asi se z toho nevyhrabu. A protože na mě byl pan doktor milej, tak ty výsledky asi byly hodně zlý
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 10:08 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Zdarec,
chci se optat. Nemate nekdo info o tom BSO v Troji? Tata koketuje z myslenkou, ze by hafana chtel a ja bych chtela, aby si vzal hafana z utulku. Bezpapiraka jsem mu rozmluvila a nepotrebuje stene za deset litru z PP. Rozhodne na vystavy jezdit nebude a ja bych proste radsi, kdyby si vzal utulkace nebo nejakeho v nouzi. Zatim jeste nic neni rozhodnuto mamka je proti... Jen se chci informovat jestli o tom Trojskem nemate nejake info.
edit- myslim, ze by pro nej byla nejvhodnejsi fena tak pul roku az rok stara a tenhle je petilety, ale jak rikam jen zjistuju info
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 09:18
- Nahlásit
nevíte někdo..neshání se po něm někdo?
evidenční číslo: 353/2011
plemeno: bílý švýcarský ovčák
popis: pes
srst: bílá, delší
velikost: standard
nalezen: 13.02.2011
P-9, Starokolínská
charakteristika: Na sobě černý kožený obek, tetovaný, hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
Pumpa: gratulace
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:46
- Nahlásit
ahoj,
tak mladej už je celej naočkovanej, nezašli byste někdo teda na prochajdu? Mě by to vycházelo dobře kdykoli v tom týdnu od pondělí 7.3. do neděle 13.3., co vy na to? Výlet třeba do Prokopáku, nebo jestli znáte pěknou lokalitku, tak nechám na vás.
LuSta
Co ty, jak jsi na tom? Už máš doma pořádnýho puberťáka, co?
|
Bibinka7
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:14
- Nahlásit
Ahojda lidiové a pesulkové a vítám a obdivuji nové štěničky!!! Všem promeškaným narozeninkám přeji vlastně taktéž opožděně:-D
Nám hokly oslavily třetí narozeninky, jsou po zimě špinavé, ale šťastné Já osobně se těším na teplejší počasí, až bude možnost je vykoupat a nechat vyschnout venku, protože čtyři obludy sušit doma je celkem záhul :-D
Navázala jsem pracovní kontakt, takže moc času nezbejvá a tak vždy jen kouknu a jdu dělat něco jinýho :-D
Oficielně bych Vám ráda představila naše stránečky. Dělá je můj manžel a i když je to jeho první pokus, jsou celkem pěkné, takže omluvte občasné chyby, stále zdokonalujeme :-D
http://www.ladoria.cz/
A když necháte vzkazík v knize návštěv budeme šťastní
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:59
- Nahlásit
Zdravím diskutující ,
jak si stále žijete se svýma hafíkama?
Pumpa
Čemu se s Clarkem věnuješ? Canis.?
Bibinka7
Stránky jsem přelítla (až bude víc času tak se i víc začtu), manžel je šikula. A...máš to tam . Eggymu jsem taky spáchala stránky - coby amatér...
A taky všem běloušům oslavencům posílám gratulace
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:18 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit
Grin
Ahoj,
7.3. se nám nehodí, to nemůžeme, ale 13. Prokopák by byl super . Chirce je čerstvě 7 měsíců, puberta se ještě nerozjela. Jinak k pejskům je suprová, spíš se každému podřizuje (u jorkšírů a čivav to vypadá celkem vtipně ), tak byste se nás nemuseli bát .
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 21:06
- Nahlásit
Víte o tom bílém ovčákovi v Tróji? Není ztracen, je vrácen z důvodu časových a je tedy zcela jistě volně hned k adopci.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 22:14
- Nahlásit
LuSta
No vida, to bychom se mohly domluvit. A vůbec se nebojíme, ještě jsem neviděla, že by se Grin někoho bál, má i kamaráda beaucerona.
Já už v prokopáku strašně dlouho nebyla, buhví jestli tam trefím, musíme se sejít nějak inteligentně třeba na zastávce tram. Na to je ale ještě čas. Tak třináctýho, proč ne
Přidá se někdo??
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
Grin
Já bych možná raději i 12.3. v sobotu, kdyby to šlo. Sešli bychom se určitě někde na tramvaji nebo metru. Klidně.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:58
- Nahlásit
LuSta
A proč ne? Já budu mít volno v sobotu i v neděli, takže je mi to jedno. Budeš mít někoho do páru? Já abych začala kdyžtak zpracovávat muže aby se vyprdnul na práci a šel s náma...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:14
- Nahlásit
mimochodem, je tu někdo kdo krmí acanou? protože mi řpijde že jsou to dobý granule, ale slyšela jsem i to, že po nich bělouši žloutnou, i že po nich nežloutnou. Zkušenosti???
A čím vůbec krmíte? Nebo jste krmili štěnda? Teda jako granule, jiné mě nezajímá nevařim, nesekám, nemíchám
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 23:44
- Nahlásit
My bychom se taky přidaly. Ale soboty býváme na cvičáku.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:20
- Nahlásit
Lemonka
Tak to záleží na LuSta, protože co mě se týče tak je mi to opravdu jedno, jestli sobota nebo neděle Takže LuSta
co myslíš?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Žemle
čus, no snažím se a snad bych se mohla letos v září dostat i ke zkouškám... Ale Clarke je děsnej pošuk, většinu povelů si kazí tou roztěkaností. On je suprovej, poslouchá, ale jeho nos musí být u všeho, takže je hrozně špatně soustředěný. Navíc když plní nějaký povel a už se i soustředí, má z toho všeho takovou radost, že to často uspěchá a splete si povel. Jako sedni lehni, pravou a levou apod.... napodruhý super, ale napodruhý, no....
Nikam nechvátám, ať se vyřádí a až to k tomu bude, tak se na to vrhneme
|
LuSta
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:39
- Nahlásit
Grin
My zase vyrážíme cvičit v neděli, ale nějakých 100 km za Prahu na celý den, takže bych to nezkloubila. Těžko teda rozhodovat .
Šli bysme s přítelem oba. Hrozně rádi bysme se seznámili s nějakými běloušky.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:40
- Nahlásit
LuSta
Lemonka
tak se holky dohodněte, ale s LuSta jsme byly dohodlé už před nějakou dobou...
|
Lemonka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:24
- Nahlásit
Grin
LuSta
v poho, holky, klidně běžte v sobotu. když půjdete dřív, tak se třeba na chvíli přidáme, ale od dvou cvičák nevynecháme
|