Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Lemonka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 22:36
- Nahlásit

Baico
teda ZOPky za 99 je úžasný výkon, moc Vám gratuluji kam chodíte na poslušnost?
ještě bych se chtěla zeptat k obranám. úvaz - samotný pes nebo s jiným?

Grin
čtvrtek mám čas, kupodivu i jen do půl páté práci, tak by to šlo. otázkou je, jestli nezačnem hárat. dnes na cvičáku dobrý, ale za pár dní... tak nevím jestli to ještě dva dny vydrží.

Pumpa
dáváš mrkev syrovou nebo vařenou?

tedy s tou sobotou mne štvete bych třeba i vynechala náš cvičák kvůli Vám (snad si to kalinka nepřečte), kdyby nehárala, ale mám povinnou oslavu:/

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 07:44
- Nahlásit

Lemonka
moc Vám gratuluji
Děkujeme.
kam chodíte na poslušnost?
K nám na cvičák do Zlosyně.
úvaz - samotný pes nebo s jiným?
Prostě byl uvázaný sám u brány, když ostatní psi kousali. Strávil na úvaze skoro půl roku. Musel se naučit jednat trošku samostatně, nabrat sebevědomí, že toho strejdu dokáže zahnat a alespoň trošku se začít zlobit. On je Faru totiž zapřísáhlej pacifista Teď už věřím, že kousat bude, jen to chce postupovat pomalu a netlačit na pilu. Mám štěstí na super figuranta.

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:43
- Nahlásit

Lemonka hele grin je ještě malej. Včera byly na poli 3 boxeří háravky a on si s nima jenom hrál a nechával se od nich ojíždět takže háravka nám tak úpa neva, ale otázka je kam jít aby nebyla tředem pozornosti ostatních psů

kalinka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:48
- Nahlásit

Lemonka
tak kalinka si to přečetla)))))a to se mi teda vůůůbec nelíbí,že nám takto dáváš košem:-D víš,že si pejskové nemají hrát:-DDDDD Ale když by byl nějaký hromadný sraz,tak bych se určo přidala

Pumpa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:26
- Nahlásit

Lemonka

po syrový zčervená a vařenou vyblije, tudíž nedávám vůbec... spíš pastyňák bo jak se to píše, řepu, jabko, celer a obecný ovoce a zeleninu, vyjma citrusů, páč po těch má cosi jako kopřifku

Pumpa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:27
- Nahlásit

já chci taky na sraz! i přijedu, dyž to zaregistruju brzo....

Lemonka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:49
- Nahlásit

Baico
asi mi to budeš muset povyprávět a osobně ukázat. Neb to asi nechápu či mi to nedochází Představa, že by Jess na dálku pomohly jiný kousající psy se mi nezdá. Ona je taky pacifista, ale nevíc flegmatickej s malým temperamentem.

kalinka
Spíš jestli se nebojíš, že se Jess zamiluje do jiného bělouše než Tvojí Maggie

Lemonka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:51
- Nahlásit

Grin
tak to vypadá v pohodě, i bych to viděla normoš na Prokopák. ona i když hárá, tak nijak extra psům (aspoň většině) moc nevoní. Na Butkách bych mohla být v šest, možná i ve třičtvrtě, když se zadaří. Tak se sejdeme nahoře u metra?
Přidá se ještě někdo?;)

Lemonka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:54
- Nahlásit

mraky běloušů bych uvítala, ale tak za čtyři týdny.) kam vyrazíme?

btw kdysi tu byl web lidí co sem chodí. existuje ještě? nechcete ho zaktualizovat? občas ztrácím přehled...

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:37
- Nahlásit

Lemonka tak šestá, ať je to sychr. Kdyby něco pošlu ti na maila číslo, ale myslím že to úplně v klidu dáme. Butovice, šestá, u metra! Zejtra zdar!!!
PS: Kdokoli se přidá budem rádi

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:45
- Nahlásit

Lemonka
Představa, že by Jess na dálku pomohly jiný kousající psy se mi nezdá
Jednak to nebylo na dálku, ostatní psi byli max 10 m daleko, ale šlo o osobu figuranta. Začali jsme tak, že Matěj pomalu a ne přímo šel na uvázanýho psa, při prvním výstaržným zaštěkání utekl, jakože ho Fanda vyhnal. Tlak na psa se pomalu zvyšoval. Takhle strávil na úvaze půl roku, než se naučil zlobit a nabral sebevědomí. Opravdu to chce postupovat pomaloučku a nikam nespěchat.
A kromě úvazu jsem sama, mimo cvičák, rozvíjela kořistnickej pud na balónek a peška

chvilka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

chystáte se někdo na vástavu a svod do Svojanova příští víkend?

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:56
- Nahlásit

Grin
já mám bohužel teď dva víkendy úplně zabitý... ,ale v týdnu jsem naprosto flexibilní - až na tenhle, to nestíhám. Ale jináč skorem kdykoliv se můžeme domluvit...

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:59
- Nahlásit

Montik platí, já teda příští tejden budu mít čas jenom dopoledne
ale kdyby jsi měla některý dopo čas, tak bysme byli našení!!!

muf
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:57 - Změnil/a: muf
- Nahlásit

chvilka

chystáte se někdo na vástavu a svod do Svojanova příští víkend?

Airinka se chystá jak na výstavu, tak i na svod. No a já musím sní
Ale těším se asi víc jak ona

Pumpa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:27
- Nahlásit

máte prosim někdo doma postroje od gappay?, mám strach, aby Clarkovi byly ty největší. Fakt to odpovídá popisu?

chvilka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:19
- Nahlásit

muf

tak u nás je to to samé

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:30
- Nahlásit

Lemonka
ještě jednou děkulujem za prochajdu fčera Grin spal jak zabitej a nechtěl vnoci s páníčkem ven a ráno se mi nakýbloval do postele (děsně špinavej páč sem neměla sílu ho deratizovat gdyš dem v so na ty obrany) a zažila jsem filmový scénář jak čéka vzbudí líbačka a on je to pes
tgže u nás dobrý

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:45
- Nahlásit

all
nechci nic zakřiknout, ale zatím to vypadá, že grin po orijenu nesere nýbrž kaká a že zatim tak tvrdý hovínka neměl, ale jsme jenom v míchání půl na půl a k tomu jsem se rozhodla nemíchat DO eukanuby ale dávat mu po eukanubě menší dávky orijenu..
uvidíme, jak říkám, nechci to zakřiknout.
Horší je, že mi dochází i ta eukanuba i ten vzorek orijenu, tož budu mu na víkend muset koupit eukanubu a asi doobjednat balení orijenu, ale esli doobjednám orijen a on mi po něm zase bude srrrráááát tak orijen poputuje zase za Gerdou do útulku a já toho psa už vááážně ZBYJU!

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

btw jsem našla tohle: z prvního dne co byl u nás to snad neni pravda že byl takhle malinkej.. a měl tak malý uši

LuSta
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 11:07 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Grin
To je zlatíčko .
My máme konečně první hezký jarní fotky (z minulého víkendu)

LuSta
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 13:39 - Změnil/a: LuSta
- Nahlásit

Baico

Grin
Hele zkus ten Eminent lamb and rice. Bajkonůr je taky posrávací a tydle grancle mu seděj.

Nekrmila jsi dřív Happy dogem?

chvilka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:36
- Nahlásit

http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#Alicka_041.jpg

http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#DSC_0184.jpg

http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#DSC_0172.jpg

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:53
- Nahlásit

Grineček dnes zabil svého prvního figuranta. Umlátil ho ušima.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:56
- Nahlásit

Gerda

Blpko :d sem si málem krupla...

to ale budete mít spotřebu fižirantů, dyž má takový uši...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:58
- Nahlásit

Pumpa
to si piš, taky ho musíme příště vzít do Zlovsi, kde je obrovská převaha běloušů. Chce to další bělouše, to pak jejich figurant omdlí )))) A Fanouš se naučil takovou divnou věc - než kousne do rukávu, strašně vysoko vyskočí a fíka propleskne tlapkama. Je strašná buzna )))

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 20:05
- Nahlásit

LuSta
Nekrmila jsi dřív Happy dogem?

Krmila, ale začala váznout distribuce, tak jsem přešla na jehněčí eminent a jsem taky spokojená.

LuSta
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 20:49
- Nahlásit

chvilka

Belka už plave? My jsme ve fázi přechodu z vody po kotníčky na vodu po prsa .

Grin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 20:49
- Nahlásit

Gerda
Pani řekla jsem to už jednou a řeknu to zas- ste drzááá! :-D

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2011 21:19
- Nahlásit

Grin
Tady jsou dnešní fotky pani.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání