Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:09
- Nahlásit

No ty peřiny to už asi nestihnul, naštěstí nemáme péřový, tak by to snad nebyl takový bordel. Musela jsem se ho ale optat, co mi chtěl říci tim nožem pod polštářem, jestli mi tim jako chtěl dát první výstrahu nebo co?

Libka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:27
- Nahlásit

Vybrali jsme si žíhanou holčičku. Její papírový jméno je Nancy z Ungeltu, ale bude to Eliška. To, že nemají fotky na netu je záležitost myslím rodinných důvodů. Pár fotek Elišky mám, tak když mi napíšete mail, určitě pošlu.

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:30
- Nahlásit

Libka
Nancy se Ti nelíbí? Já bych ji ho nechala, moc pěkný jméno.

Libka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:39
- Nahlásit

Martina
Nancy je taky moc pěkný, ale Elišku jsme měli vybranou už docela dlouho a nějak nám to přirostlo k srdci. Taky jsme chvilku uvažovali o tom, jestli to nenechat, ale nakonec jsme se rozhodli, že to nebudeme řešit. Ono Eliška zní asi trochu divně, ale myslím, že ve finále jí to jméno bude moc slušet

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:42
- Nahlásit

Libka
Prosím, prosím pošli fotky - můj mail Alena.Rihova@up.mpsv.cz
A jak se mají v Ungeltu? Až tam pojedeš, moc paní chovatelku pozdravuj

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:46
- Nahlásit

Libka
Jasně, ve finále to bude stejně vaše šmudlinka, zlatíčko, miláček, bumbrdlíček a nevím co všechno že jo? Tak ať Vám ten čas než si pojedete pro miminko uteče co nejrychleji.

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:29
- Nahlásit

Libka
Děkuji za fotky, je nádherná. Já chci aby byl Rokouš zase takhle malinkatej. Tak ať vám to co nejrychleji uteče...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:42
- Nahlásit

Libka
prosím, prosím taky foto m.dusinka@seznam.cz
Možná že Nancy by se vám na ní líp volalo než Eliškóó

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:18
- Nahlásit

Na stránkách Ungeltu už maji fotky mrňousků.

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:23
- Nahlásit

No jo , a já tam koukala ráno a to tam nic nebylo. Jsou roztomilí

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:25
- Nahlásit

Holky, hoďte mi sem odkaz na jejich stránky. Nemůžu to najít. díky

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:28
- Nahlásit

http://www.boxerklub.cz/czech/inzerce/zungeltu/zungeltu.asp

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:31
- Nahlásit

Ala
Díky moc, krásná podívaná.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 12:15
- Nahlásit

Jejdáááá, super mrňousové v Ungeltu! Libko, vítej v klubu nebo spíš klanu ungelťákůuž tady budeme 3 zástupci odchovu této stanice, že Alo! Nancy neboli Elis (tak bych jí říkala já) je moc krásná a ostatní čumáci taky!
S tím ničením, s Giordinou byl do jejího roku docela problém, co jsme nezabezpečili to zničila, a i to co jsme zabezpečili tak párkrát zařvalo, protože zase zničila různý ochranný bariéry, ale pak se to uklidnilo, teď už vůbec neničí, ťuk ťuk, musím to zaklepat. Mám ty zkázy některý i nafocený, vždy jsme se strašně nasmáli (to je lepší než se rozčilovat). Barák na rekonstrukci vlastně čeká dodnes, takže to bylo v pohodě (podlahy, zdi, dveře...) a těch pár věcí vem čert... Jen teda pak to poklízení, uf, to vždy stálo za to, to sádrování taky teda a ještě nás štvalo, že si vždy všude rozsvěcovala a 2x nás málem vytopila, protože si pustila v koupelně vodu, ale zastavit ji, to už ne!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 12:18
- Nahlásit

Denisa
Hlavně že nepouštěla plyn

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 12:29
- Nahlásit

Denisa
tak to máme zatim co dohánět, rozsvěcet si světlo a pouštět vodu to ještě nedokážem i když to světlo to jsem ho jednou učila, ale to na něj špatně dosáhnul.
Sádrovat a vybílit by jsme potřebovali taky, v sobotu máme zrovna kolaudaci chlastačku, tak nám možná někdo kdo tam bude prvně neuvěří podle těch děr ve zdi a špinavých zdí a zničených žaluzií, že tam bydlíme teprv rok.
Obdivuju Aly Rockáčka že jim doma nic neničí.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 12:43
- Nahlásit

Ketrin - ten plyn - to pouštěla babi co bydlí dole!!! Ona už je stará a bylo to dost divoký, museli jsme jí koupit takovej ten sporák co má automatický vypínání! No a já měla ten blbej nápad, že jsem jednou! Giordinu nechala napít z kohoutku u umyvadla a koza tam musela šermovat tak dlouho než se jí to spustilo, no a pak si tam chodila... musíme všude zamykat, protože dveře se naučila otevírat sama jen co dosáhla na kliku a světlo rozsvěcovat, to nevím co ji to napadlo, asi jak tlapkala po zdi, tak se jí to zadařilo... ale vždy jsem se dost lekla když to bylo v zimě a už bylo šero, nebo když jsem se vracela z flámu, ale pak jsme si zvykli a už jsem jen říkali, no jó, Giordina si svítí... a přítel vždy, no jo, ale nevydělává!!!
Včelko, neuč ho to, nebo se nedoplatíte!!!
Letím trpět k zubaři pa!

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 13:02
- Nahlásit

Vcelka
Moc ho neobdivuj, ať to nezakřikneš. Docela mě to taky překvapuje. Snažili jsme se aby doma nic nezůstalo co by mohl zničit. Takže většinu věcí ráno naházíme do ložnice, ta jedniná se dá u nás zavřít. No ale je pravda že většinou je doma jen dopoledne, pak ho vypouští na zahradu a tam je teprv rodeo. Minulý týden zničil celý záhon afrikánů, když lítal s míčkem po zahradě a on mu "jako na potvoru padal pořád do záhonu. Tak tam za nim vždycky hodil pěknou šipku.
Občas přemýšlím jestli Rocky nemůže být křížený s rybou nebo tak s něčim. Je na uplný blázen do vody. I když teď už není tak hezky tak ho prostě nemůžu z vody dostat! V zimě asi změníme směr procházek, protože si dokážu živě představit že by se koupal klidně i v mrazu.

alli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 07:54
- Nahlásit

Také máme doma 8 měsíční ničitelku. Když jsme v práci, tak ji zamykáme v kuchyni, protože nemám odvahu ji pustit do celého bytu. Nejprve to byly kvítka na oknech -musely pryč, vše ze stolu a z linky také. Máme okousanou linku, lavici,.. Jakmile tam něco zapomeneme, tak to najdeme rozkousané a to tam má samozřejmě spoustu hraček a kostí, ale ty ju zajímají, až když příjdem z práce. Zatím pevně doufám, že jí to přejde až dospěje.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 08:30
- Nahlásit

Ahojda lidi,
včera když jsem se vrátila z práce, tak jsem cca 1/2 hodiny sbírala po zahradě původně malý barevný kbelíček-nyní 1258 menších či větších barevných kousíčků. FeeBee to evidentně bavilo! Taky kluci museli zahrabat dvě nové zákopové jámy,které vytvořila. Na jaře chce manžel dělat nový trávník,tak to chci vidět,jak mu budu ty obr-díry vysvětlovat. Jinak bobule začíná hárat (po 6ti měsících?!),takže je taková zvadlá. Trochu mám výčitky,že je to i k tomu,že chodím do práce a ona je tam sama. Potěšil mě soused,že se na ni byl včera dívat a prý chrápala v pelechu ani hlavu nezvedla. Člověk má výčitky a ty potvory si zatím doma devastují kbelíčky,stromečky atd.
alli
Ahojda-máš taky boxerku? Zlatou nebo žíhanou? A jak se jmenuje?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 08:36
- Nahlásit

alli
a co máš za plemeno? Jsem zatim docela ráda že může být Viky přes den venku, protože jinak by jsem s toho asi fakt měli kůlničku na dříví. Docela se obávám tý zimy. Když přeci jenom třeba večer musí zůstat sám doma, tak taky dávám všechno z dosahu, ale on si stejně vždycky něco najde. Jeho hračky ho taky zajímají vždycky jen chvíli.
Včera mně pěkně namíchnul, cvičili jsem na neděli na cvičák co nás naučili přivolání, tak pohoda, házela jsem mu i míček a docela pěkně aportoval, ale pak si začal víc všímat mého rukávu a začal neskutečně jančit, že byl jak agresivní magor. Mám roztrhaný oba rukávy, nic na něj nazabíralo. Byl absolutně nezvládnutelnej, někdy si s nim fakt nevim rady.

alli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 10:00
- Nahlásit

Ola, Vcelka
Mám žíhanou boxerku, jmenuje se Allis, papírové jméno je Allison, to se nám zdálo dost dlouhé, tak jsme to zkrátili.

Ala
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 10:24
- Nahlásit

Vcelka
To Rocky dělá taky. Prostě ho najednou chytne rapl, skáče a kouše jako blázen. Nebo když jdeme tak tahá za nohavice. Teď už teda v podstatně menší míře než dřív. Mě pomůže vždycky zastavit (pokud tahá za nohavice) a zůstat stát. Ono ho to přestane bavit když se nic nehýbe. A když skáče tak mu dam sedni. To se taky většinou uklidní. I když nědky ne moc na dlouho. No je to bláznivej boxer.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 10:54
- Nahlásit

Ala
to za ty nohavice to dělá taky a na procházce přesně jak píšeš zastavim a takhle několikrát až přestane, ale to včera bylo hustý, na něj prostě nějaký vytahání za kůži nebo přidušení vůbec neplatí. Jsem od něj celá podrápaná, sedni sem na něj taky řvala, ale furt vrčel a skákal a snažil se mně chytat za ruce. Dohnal mně až k slzám, když sem se dostala do baráku, tak sem zabouchla dveře a nechala sem ho vydusit na zahradě. Pak za mnou chodil a já se ho nevšímala, no ale stejně to nevydržim dlouho si ho nevšímat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 12:01
- Nahlásit

ola
Jojo, jsou to pracovití pejsci. Vím o psovi -nebudu jmenovat, ale je to můj odchov - který vyhrabal a vytahal komplet zavlažovací systém zpod trávníku. Jen tu energii a ten drajv usměrnit správným směrem. Manželovi musíš vysvětlit, že vlastnictví psa a vlastnictví trávníku kvality golfového hřiště se vylučuje. U nás je kvůli tomu taky každou chvíli zle, když muž jezdí se sekačkou a náhle spadne do kráteru Ngorongoro, a ještě k tomu třeba někdy rozmetá nějaké to zapomenuté hovínko -to je vždycky řev

ola
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 12:29
- Nahlásit

Ketrin
Totéž u nás. Jen je to ještě o to horší, že to hovno (sorry) není naší FeeBee,protože ta chodí do kůry (na rádobyokrasný záhon se stromkama),ale cizích psů,jež se chodí venčit na travnatý chodník obce,který manžel DOBROVOLNĚ udržuje. Když pak strunovkou přejede čerstvý "výtvor" a chytne mlaskanec do obličeje,tak to bych nepřála nikomu slyšet. Nelení a vyčíhne si někoho,kdo tam psa venčí a ten to schytá za všechny. Jednou donutil starší babu dojít domů pro lopatku (neměla pytlík) a hromadu musela sebrat! FeeBee sice dělá bobany na kůře,ale to se taky děsně blbě sbírá. Nehledě na to,že když zaprší... A hromady má jak od koně!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 14:27
- Nahlásit

ola
Teď když je sezóna žraní spadaných jablek , tak uklízím hoven (sorry) 2x tolik co jindy, ač počet psů je nezměněn
Snažím se vždycky rychle spadaná jabka vysbírat, psi přitom jako že pomáhají (nosí do košíku) no a při tom si vždycky něco ulejou

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:16
- Nahlásit

Giordi když jsme byli na chalupě tak čekala v sadu až z jabloně spadne jabko, padalo co chvíli a já ji z dálky pozorovala, na zemi měla spoustu spadaných jablek, ale už jich byla přežraná, tak čekala na "kořist", asi ji bavilo, že se to hejbe a po dopadu ještě kutálí, protože sad je ve svahu... Teda ale ta jich taky sežrala hromadu!A k tomu chodila na rajčata, salátový okurky, švestky... nejvíc jí ale chutnaly meruňky když byla sezóna, to se mohla užrat a neměla jsem šanci ji dostat od stromů!Hm, na zimu si bude muset vystačit s jabkama, pomerančema, mandoškama a banánem.
Co jinak boxíkáři? My jsme byly včera s kamoškou a její boxerkou na stopách, ještě i s jejím 1 a 7 měs. klučinou, Giordi se z něho mohla potentit, oba se do sebe zamilovali a ta druhá boxinka se zase mohla užárlit...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:43
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak to my můžeme být s Vikoušem zatím v klidu co se týče spadaných jablek a podobných věcí, protože zatím žádné plodící stromy nemáme a asi jen tak mít nebudeme když je Viky zavraždí ještě ve vývinu. Jablůňka pomalu umírá.
Dneska mně ale naladila supr věc, včera jsem brouzdala po boxeřích stránkách a chov. stanicích a našla jsem stanici kde měli fotky bílího boxera s hnědýma ouškama jako je náš Viky, tak jsem je poprosila o kontakt na pani co si ho od nich vzala, no a dneska si s tou pani už píšu celý den. Poslali sme si fotky a je to skvělý, ten jejich je o pět měsíců starší a nebýt hnědý skvrny kterou má na zadku a toho že má dlouhý ocásek tak je uplně stejný jako Viky. A nemluvě o tom co mi o něm napsala a o sobě, tak jsme na tom hodně podobně a ty boxeři jsou povahově snad stejný. Mám radost že jsem taky sehnala někoho kdo má přímo bílího boxera a z fotek sem uplně unešená.

ola
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 18:59
- Nahlásit

Ahojda, zjistila jsem, že je taky v nabídce bílý boxer na www.volny.cz/westifido v útulku. Je to roční pejsek, dokonce s tetováním. Škoda, že tam není fotka.
Jinak včera jsem uvařila v papiňáku vepřovou nožičku a vývarem spolu s kůžičkou zalila granule. To byl frčák. Miska vylízaná během chvilky. Tudíž papání nám teď teda nedělá potíže. Když jsem si dnes dělala zeleninový salát,tak jsem FeeBee dala kousek papriky. Vyflusla to obloukem a uraženě se na mě dívala. Teprve pak jsem zjistila,že je ta paprika pálivá. Přitom prodavačka se dušovala,že určitě nepálí! Jo a hárání nám vesele pokračuje,už se děsím,že zas bude mít falešnou březost!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání