Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:22
- Nahlásit

Ahoj Alo, jak to, že vybíráš nový krmivo. Pejsánek už Ti to nový nebaští? Teď honem nevím, které sis u toho shopu objednávala.

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:39
- Nahlásit

Martina
Ale baští, i když ne tak jako dřív. Dřív se vrhnul do misky a dlabal jako kdyby mu to měl někdo sníst. Teď kolem toho chodí jak kolem horký kaše. Nakonec to teda sežere, ale divně se u toho chová, nevim jestli to může být tím že mu to nechutná
Navíc se mi zdá že po něm má dost řídký hovínka.
Jo mám Mastery.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:42
- Nahlásit

Ahoj, no chtěla jsem se zeptat na to samý, proč opět vybíráš krmivo, vždyť jsi řikala že snad baští v pohodě ne?
Já teď taky vybírám, ale u nás je to tim že mi to nechce žrát samotný, ale jen s masíkem.
Teda ten 48 kilový boxer to je docela síla, to taky doufám že Viky až takhle nevyroste.
Včera sme zajeli k jinýmu vetovi s tou jeho kulkou jak jí má furt červenou, tak řikal že hlavní problém je asi ten že on si tu mastičku vždycky po čase olíže, takže nemůže působit, tak nám dal takový matroš vypadá to jako gáza, nasadili sme to na psa, vystřihal mu otvory pro packy, pro pindíka a pro kakání a to by měl nosit týden a mi by sme mu měli kulku mazat dvakrát denně mastičkou kterou nám teď dal a on by si to nemohl takhle olízat. No jenže Viky v tom vypadá děsně, docela ho to i tahalo, že chodil děsně srandovně, tak sme mu to zkusili nasadit jen na zadní část a to byl chvíli venku a stahnul to ze sebe. Tak přemýšlim co mu tam dát aby to měl jen na zadku a by mu to nespadlo. Napadli mně ty hárací kalhotky. Prostě potřebujem něco co by měl na sobě aby si nemohl olízat kulku když mu jí namažeme tou mastičkou.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:56
- Nahlásit

Vcelka
Kdy mu to mažeš? Ptám se proto, že někdo říkal, že je nejlepší aplikovat mast, když jdete třeba na procházku nebo ho zrovna hodně zaměstnáváš. Nemá čas to olízat, aspoň chvilku aby to působilo. Ty hárací kalhotky můžeš vyzkoušet, jenomže nejsou zase tak pevné a uzavřené, že by se k těm kulkám nedostal. Naše fenka když hárala, pořád se chtěla čistit i přes kalhotky, tak je vždycky jakoby stáhla na stranu a tím jazýčkem se tam stejně vždycky dostala.

bord
# Zasláno: 30 Srp 2005 09:04
- Nahlásit

Vcelka
Jestli chceš,aby ten pruban nemohl stáhnout,klidně mu to zkrať jen na nejnutnější velikost,ale musíš k tomu přišít třeba silnější prádlovou gumu a to mu provlečeš přes krk a hruď - takový kšíry.Pak to nestáhne.Jinak existují límce na krk,ale stejně je to vše pro psa nepohodlný,další možnost je dát mu koš..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 09:07
- Nahlásit

Martina
no je fakt že mu to většinou namažeme než jdeme do práce a pak večer když už je v klidu. Máš pravdu že to asi bude nejlepší mazat před procházkou, kdy nemá čas myslet na to že má na sobě něco ošklivýho. Co ale řikal veterinář tak mi to připadalo že by bylo nejlepší kdyby to nemohl olízat vůbec. Jenže to by fakt na sobě musel mít ten úbor celý den.
Ty hárací kalhotky jsem ani nikdy nedržela v ruce, takže ani nevim jak to drží, tak díky za informaci.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 09:16
- Nahlásit

bord
hmm, budu muset něco vymyslet, nějaký trenky na kšandy
Blbý je že sme přes den v práci a on je na zahradě, tak se mi moc nechce mu něco takovýho dávat aby se za to ještě někde nezachytil.
O tom límci nám vet taky řikal a koš ten pro něj ani zatim nemáme a ten by taky nešel dát když sme přes den pryč. Nejlepší asi budou nějaký ty kalhotky na zadek případně se kšandama.

bord
# Zasláno: 30 Srp 2005 09:23
- Nahlásit

Vcelka
To mi nedošlo,že je na zahradě,budeš mu to muset mazat aspoň na noc,ale pokud mu něco takovýho vyrobíš,máš jistotu,že ta mast bude účinkovat celou noc,no a přes den může hafan větrat.
Ještě,že to nemusím řešit..fakt blbý místo...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:05
- Nahlásit

bord
to jo v noci by to mohl v trenkách vydržet, zkusim koupit nějaký dětský slipy a třeba na něm budou držet. Moje spoďáry mu byli větší, musela sem se včera chlámat když sem ho v tom viděla. Chudák koukal na mně že si z něj dělám srandu

bord
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:13
- Nahlásit

Vcelka
No jó,to na něj nesmíš navlíct krajkový tanga::biglol , ale pěkně poctivý babkovský..

bord
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:23
- Nahlásit

Vcelka
Hele teď vážně - spíš než dětský slipy mu kup bavlněný obyčejný kalhotky do pasu ( u Ťamana za tři pětky),abys to právě mohla nějak přichytit, a taky aby tam tak lehce nemohl vrazit šňupák.Pak napiš jak to snáší..

ola
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 16:42
- Nahlásit

Ahojda všici,
tak opět píšu až po práci. Nestíhám! Jinak novinka : byli jsme s manželem s FeeBeenkou na výstavě v Otěšicích u Merklína a bobule byla ohodnocena VD4. Dostala pohárek,vzorek granulí a valili jsme cca 350km domů. Cesta děsivá-Fee blila cca 2,5 km před místem výstavy. Jinak to šlo. Ověřila jsem si,co už mi bylo řečeno více lidmi, a to,že pokud je posuzovatel i chovatelem vystavovaného psa,tak se umísťuje daleko líp než ostatní. V naší kategorii zvítězila čubina-naprosto nevychovaná,nijak hezká (posuzovatel musel čekal pět minut než ukázala zuby atd.) No,ale aspoň jsme si to vyzkoušeli. Ještě ke krmení-Alo pozor! Nastává období,kdy pesan začne stávkovat. Naše bobule taky ze zečátku baštila a pak jako když utne. Teď futruje až má boule za ušima-např. včera granule s vývarem ze slepičky s masíčkem. To byste měly dámy vidět to mrskání zadkem,když se to nese....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 07:59
- Nahlásit

bord
to sem si tu tvojí poslední zprávu přečetla až dneska, nějak sem myslela že už tu nic novýho neni. Takže včera sem koupila dětský slipy. Vypadá v nich prďácky, ale dala jsem mu je jen na noc a poslouchám za dveřma funění a vrtění tak se jdu podivat a on je během minuty měl skoro dole a lízal si kulku. Včera sem mu jí namázla ještě když začal lítat s pet flaškou, takže to vim že si to neolízal, no ale měl jí pěkně rudou. Příde mi že po těch mastičkách to má ještě víc červený. Jinak ty kalhotky budou asi fakt lepší, hlavně větší, takže pudou líp přichytit, i když mam obavu že si poradí i s tim.

Ola
tak vám blahopřeju k vaší první výstavě, jak je vidět tak i v tomto odvětví nepanuje uplně čistá hra. Máma Vikouše se o víkendu kvalifikovala na MS Atiboxu 2006, byla na 2. místě podle IPO3 s nejlepší poslušností. Je dobrá je to ale spousta dřiny, my budem zatim rádi když nám to pude na cvičáku. Včera jsem zase dostala ne moc dobrý typ na ten cvičák pro který jsem se rozhodla, tak začínám mít pochybnosti jestli sem nezvolila blbě.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 08:19
- Nahlásit

ola
Jé do Otěšic jsem se chtěla taky podívat, ale nějak jsme to prošvihli.
K těm granulím. Mě ani tak nevadí že do nich strká frňák s nechutí, nakonec to stejně sežere. Mě spíš vadí to že po nich má fakt průjem. Asi jsou hodně mastný nebo co. Tak zatim vybírám nějaký nový, ale takový abych u nich už nějako dobu zůstala.
Včera jsem se bavila s paní co chodí na ten cvičák kam se v neděli chystáme. Tak mi docela potěšila. Lidi to pomlouvají, ale co říkala ona tak se mi to zdálo docela dobrý. No uvidíme, už se tam moc těšim

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 08:51
- Nahlásit

Ala
dej pak vědět pro jaký jsi se rozhodla. Taky furt přemýšlim jaká značka bude nejlepší, už s toho nejsem vůbec moudrá. Teď když mu do těch Nutrience přidám trochu masíčka nebo sýra, tak baští uplně skvěle, tak si zase řikám jestli bych u nich neměla zůstat.
Ty ale jestli má fakt průjem, tak to změň to neni dobrý. Máme to ale starosti co? Vybrat dobrý papání a dobrý cvičák to neni jen tak, člověk pořád přemýšlí jestli zvolil dobře.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:03
- Nahlásit

Vcelka
Na ten cvičák se dojdi podívat a udělej si svůj názor, to je asi nejlepší. Já se tam chystám už tuhle neděli. Jestli se mi podaří vstát před osmou hodinou.
Ty krmíš Nutrience? to je dobrý krmivo ne? Já jsem nad ním taky jeden čas uvažovala. Teď jsem vybírala na Schnauzer Shop a možná bych vyzkoušela Nutram. Ale ještě nevím. Chtěla bych už něco na dýl, abych to po každým balení nemusela měnit protože mu to nevyhovuje.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:25
- Nahlásit

Ala
jo Nutrience si myslim že je dobrý krmivo, vypadá po něm dobře, hovínka taky v pohodě. Akorát že samotný to jíst nechce, ale jak vybrat z tý spousty krmiv nějaký který samotný jíst bude, to ani snad neni možný. Stačí když mu do toho přidám trochu vařenýho masa zaleju krapet vývarem, včera sem mu dala sýra, zalila krapet teplou vodu a baštil taky krásně. Tak je možná lepší mu to něčim ochutit než zase měnit granule, taky bych nerada měnila furt značky. Tuhle jsem si nechala poslat vzorek od Happy dogu a to sežral i suchý, ale kde mít tu jistotu že to takhle bude žrát furt. Za pár dní musim objednat další pytel tak nevim jestli znova Nutrience nebo zkusit ten Happy dog.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:28
- Nahlásit

Ala
jo ještě k tomu cvičáku, tady ten co sem vybrala protože je nejblíž, tam se začíná až 11 září, takže tam dřív nemá cenu jít. Maji to tam formou 2 měsíčních kurzů že pak maji měsíc přestávku a začíná další kurz. Nějak ten systém nechápu a ty přestávky mi přídou blbý. Vidim to tak že zkusim ty dva měsíce a pak uvidim. Tohle máme 15 km od bydliště další jsou 30 a 35 km, což je už docela dálka.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:41
- Nahlásit

Vcelka
Já bych to neměnila. Pokud mu to svědčí, tak bych fakt radši něco přidávala. To si myslím že je pro jeho organismus menší zátěž než měnit granule úplně.
Jak to chodí u nás na tom cvičáku nevím. Ale tam to není formou kurzů (myslim). Ta paní mi řekla jen že budeme chodit mezi štěňata - začátečníky, že to vede moc hodný pán, který má trpělivost (u nás jí bude potřebovat) a že mu nevadí to někomu vysvětlovat 100x. KDyž mi tohle řekla tak jsem se tam docela začala těšit.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:46
- Nahlásit

Vcelka
Tak jsem se (asi) rozhodla pro ten NUTRAM. Zkusim si ho objednat. Doufam že to bude v pohodě. Ještě mam doma trochu toho Mastery, tak mu k tomu ten Nutram budu postupně přidávat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:47
- Nahlásit

Ala
tak to je dobrý, to vypadá dobře, tady to právě takhle asi rozdělený neni jako na začátečníky a pokročilý. Tak je to prý v tom městě co je od nás 35 km. Zase přemejšlim jestli nakonec nejet tam. Začínám s toho bejt už psycho.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:15
- Nahlásit

Vcelka
to se ti ani nedivim. Já jsem se taky rozhodovala mezi dvěma. Ale myslim že tohle bude dobrý.
Tak jsem si právě ten Nuram objednala - píšou malé a tuhé výkaly. To jsem na to zvědavá.

bord
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:29
- Nahlásit

Ala
Jak vás tak čtu holky,ti psy se mají stejně nejlíp...
Malé a tuhé výkaly - co by za to některé babičky a dědoušci dali,že a hlavně pravidelně

bord
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:31
- Nahlásit

fůůj-omluva za psy,kteří jsou správně psi.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:33
- Nahlásit

bord

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:04
- Nahlásit

bord
to máš pravdu, u nás zeje lednice prázdnotou, ale pesanovi se objednávají superprémiové granule

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:40
- Nahlásit

Ala
u nás je to tak nějak podobně, mně je v celku jedno co sním, ale pejsek musí mít to nejlepší. A to ještě nepočítám to že furt koukám co bych mu objednala za super hračku, za pěkný obojek, postroj atd. teď mám zálusk na obojek a postroj od Rogz for Dogz, maji pěkný, ale ty ceny jsou taky pěkný, ale stejně mu to koupim.
Když k nám někdo příde tak se hrozně divý co má náš pejsan hraček. Máme to roztahaný po celý zahradě.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:51
- Nahlásit

Teď jsem si našla na stránkách boxerklubu, že 10. 9. je v Dobřanech u Plzně výroční spec. výstava. Tak to zkusim navrhnout doma, jestli mi projde jet se tam podívat
Já Rockymu taky pořád něco kupuju. Nechávám si to posílat ještě na adresu k našim, protože tam mam pořád trvalé bydliště. vždycky jenom žasnou co už to zase přišlo

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 13:13
- Nahlásit

Ala
tak jsem to zkoukla, no docela bych se taky na něco takovýho chtěla podivat. Ty už si klidně mohla Rockyho přihlásit do třídy štěňat, určitě by tam fešák házel patky a třeba by i něco vyhrál.
My se můžem na výstavy tak leda jezdit jen dívat.

Ala
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 13:23
- Nahlásit

Vcelka
No to jo, nevim jak bysme dopadli s těma jeho zubiskama. Navíc nevim jestli by si nechal koukat na zuby od cizího. To by nemuselo dobře dopadnout, je to vztekloun. Ještě to musíme natrénovat. Stejně už jsme prošvihli termín přihlášek.
Chtěla bych s nim zkusit nějakou výstavu až na jaře (až zmoudří) ale asi pro začátek jen něco malýho.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání