| Autor |
Zpráva |
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2005 09:38
- Nahlásit
Libka
Já se ti ani nedivím že jsi zapoměla pozdravovat. Já taky nepozdravovala Denisy když jsem tam byla poprvé. Ono si na to ani nevzpomeneš. 14 dní už uteče jako voda, neboj.
Já jsem se vrátila v pátek z práce a doma mě čekala celá vyděšená tchýně. Prý odjela jen na hodinku do města, Rockyho nechala na zahradě a on se zmetek protáhnul pod plotem pryč. Naštěstí pod naší zahradou je dětské hřiště, na které se vchází dvířkama, která byla naštěstí v tu dobu zavřená. Takže sousedi prý hlídali Rockyho na hřišti než se tchýně vrátila a zavřela ho doma. No ještě že byli ty dvířka zavřený, protože nevim kde bych ho naháněla, nebo ještě hůř když si představim, že by vběhnul na silnici. Hrůza!!
Takže jsme celou sobotu zadělávali plot. Tak to snad bude v poho.
Jinak v sobotu jsem byla zapisovat na tý výstavě u nás na cvičáku. Jsem docela ráda že jsem tam byla. Alespoň jse to obhlídla pěkně z druhé strany. A fakt se mi moc líbilo. I když bylo pouze 13 vystavovaných pejsanů
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2005 10:20
- Nahlásit
Ala
tak to chápu tvoje pocity, taky sem neměla moc dobrý pocit když se Vikymu podařilo prokousat ven. Zatim je klídek, tak doufám že si to zase brzy nezopakuje. I když plot z pletiva asi moc velká překážka pro ně neni.
My sme včera byli na cvičáku, měla sem docela dost. Po sobotní večerní akci to bylo docela náročný a tentokrát i dost dlouhý, byli sme tam skoro tři hodiny. Už mám i lepší pocity než z minula. Viky je docela šikulka když chce, akorát ke konci už byl absolutně nesoustředěný, takže to už nemělo moc cenu. Večer sem ho pak doma trénovala a to mu to šlo zase krásně. Nejlepší bylo že sme napřed měli předvést jak sme natrénovali to přivolání když nám někdo drží psa a my utíkáme pryč. Já šla první, Viky letěl jak střela až mi podrazil nohy, fakt ukázka. Pak ale pustila svýho psa Viky letěl k němu já dvakrát zapískala na míček zavolala na něj a on přiběhnul , to jsem ani nečekala.
Libka
14 dní uteče jako voda, už se to blíží a vy budete mít prďolku doma. Už se těšim až budeš psát zážitky co vám provedla. Bude to sranda.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2005 12:57
- Nahlásit
Gratuluju Allis k úspěšné první výstavě Na nácviku jste byli asi na KK v Pozořicích že jo? Já jsem taky členem brněnské pobočky BK, tak se třeba potkáme na Dni boxera nebo jindy... No obrany rozhodně zkuste, moje fenka je miluje! A pokud chcete chovat, tak by nebylo špatný věnovat se i výcviku...
Libko, tak příště pozdravujte Jo, jo ungelťáci jsou draci, boxíci jsou správně akční! Tak to má být! Taky se těším, že tu pak nebude o srandovní zážitky s mimiboxerem nouze! Těším se s jistou dávkou škodolibosti, že další lidičky potká takové "štěstíčko" jako nás třeba Ne, ale stojí to za to! Hned bych si jela pro další takový trdlítko!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2005 13:55
- Nahlásit
Denisa
Děkujeme. Ano, na nácviku jsme byli v Pozořicích. , tak se třeba někdy potkáme. Získali jsme pár rad, jak začít s obranou, výcvikář ji zkoušel na kůži, ale moc velký zájem neměla, bylo dost teplo a už toho měla dost-po nácviku běhání v kruhu a postoje. To doma se tahá o přetahovadla jak divá a nejlepší je tahat za rukáv našeho 6-letého syna. No s tím chovem se teprve ukáže, v panelákovém bytě to není zrovna ideální , ale s tou obranou to tedy zkusíme a uvidíme co dál...
Libko, pěkně si užijte malé prďolky, ta naše neuvěřitelně rychle vyrostla a syn vzpomíná jaké to bylo pěkné, malé štěňátko...teď má Allis o 7 kg víc než syn.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2005 14:37
- Nahlásit
Ahojda lidi,
když jsem četla příspěvek Včelky o tom přivolání jak Viky letěl za ní, tak mi nedá, abych nenapsala sobotní zážitek. Byla jsem s FeeBee a klukama v parku. Celou dobu čubu vedl můj starší synátor (7) a vše bylo v pohodě. Pak si tak nějak z rozmařilosti vyprosil,že jako já budu utíkat do kopce, a FeeBee jak za mnou poběží, tak ho potáhne nahoru a bude sranda. No, poprvé to byla fakt legrace. Ale druhý pokus, kdy jsem to vzala opravdu natvrdo a do kopce letěla sprintem,tak FeeBee na mé mohutné povzbuzování zabrala tak,že až po chvíli jsem si všimla, že Mates jede za námi po břiše... Pochopitelně řval jak tur,díry na kolenou, prach všude... Pak ještě pravil uraženě,že za to může maminka! Nasmála jsem se jako nikdy. Doma při čištění kolen kysličníkem už to taková bžunda sice nebyla, ale...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 12:15
- Nahlásit
Včelko, jak jste na tom s Vikym s výcvikem? Já mam docela špatný svědomí, protože poslední dobou vůbec nestíhám tak to nějak zanedbáváme. Zkoušíme pilovat tu chůzi u nohy, ale nic moc, jak ho někde zaujme něco jiného tak je fuč. Ještě že je zítra volno, koupila jsem mu kuřecí srdíčka a budem cvičit, cvičit a cvičit
Olo, teda to je něco chudák synáček trpí a matka se směje
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 13:03
- Nahlásit
Ala
No jak jsme na tom s výcvikem, to je těžký, třeba co se zrovna týče chůze u nohy tak to nám taky moc nejde, to sme teda na cvičáku ani ještě nebrali a já sem to s nim ani moc nepilovala. Spíš cvičíme to přivolání a aporty a sedni lehni. Moc toho zatim neni. Já sem teď posledních 14 dní s nim chodila pravidelně ven, takže sme něco zkoušeli, někdy je ale jak z divokých vajec, hlavně jeho zlozvyk když mu nasadim vodítko tak za něj kouše a chce se tahat.
Zítra máme naplánovaný výlet do kopců a lesů v okolí, tak sem zvědavá kdo z nás příde víc odrovnaný.
Olo , ty mně taky vždycky pobavíš jste pěkně veselá rodinka. Já se tuhle s Vikoušem přetahovala o mikinu a klečela sem na podlaze a on mně tahal po zemi, má už pěknou sílu, včera sme ho vážili a má u 27,5 kilo. Včera jsme taky zase řešili jestli pořídit Vikoušovi bratříčka, aby sme to finančně utáhli tak už by připadalo v úvahu nějaký menší plemeno, viděli by sme to na francouzskýho buldočka nejlíp černýho aby nám ladil k Vikoušovi. Furt nás to hlodá, ale nakonec do toho asi nepudeme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2005 12:34
- Nahlásit
Ala
To víš, matka dvou dětí,nyní čerstvě pracovně vytížená,s manželem,jež jezdí domů většinou jen na víkend, má k smíchu málo příležitostí. Tudíž dítě potahané na vodítku,obalené prachem jako řízek s děravými koleny je fakt dóóst dobrý důvod. Navíc to ve mě vyvolalo vzpomínku na dětství,kdy se mi stalo totéž, jen s tím rozdílem,že psem byl střední knírač a nevláčel mne po cestě, nýbrž po poli letíc za zajícem. Měla jsem tehdy nový svetříček,na kterém, po přefičení cca půl hektaru oranice, zela díra na břiše jako vrata. Čerstvě omoklá zemina neudělala rovněž dobřé mému obličeji-"nozdry" jsem měla naplněné jak květináče.... No, a pak se nesměj!?
Vcelka
Dle váhy bude Viky pořádnej macek. To se s ním pěkně nadřeš. Já uvažovala taky nad druhým hafim,ale už mne to naštěstí přešlo. Jo, a nechci radit,ale francouzští buldočci jsou dost velký choulostivky a navíc,když slyšíš ty hrozivý zvuky,který z nich pořád vycházejí (chrčení,chroptění,frkání...),tak do toho bych teda dobrovolně nešla!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 08:10
- Nahlásit
Libko, tak co štěníci? Nezapoměla jsi pozdravovat?
Vcelka
Tak Rocky mi dělá jen radost. V úterý i ve středu jsme byli dlouho venku a trochu jsme cvičili, a šlo mu to uplně báječně. Doufam že to nezakřiknu. I přivolání bylo dobrý a ta chůze u nohy už mu začíná taky docela jít.
Včera jsme šli večer s Rockym podívat se za přítelem na ryby. Kousek od místa kde rybařil bylo slepé rameno řeky, ve kterém původně asi tekla voda, ale teď už tam bylo jen spoustu bláta. Co myslíte, naše zlatíčko hup a skočil do toho největšího bláta, pak začal lítat kolem a vžycky to završil skokem do bláta. Domů jsme se vraceli oba dva jako čuňátka
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 08:25
- Nahlásit
Na stránkách Ungeltu mají nové fotky štěníků.
Libko, Nancy je krásňounká.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 09:10
- Nahlásit
Zrovna jsem to chtěla dneska taky napsat, že jsem včera jukla na stránky Ungeltu a Nancy je krásná.
Tak to ti Alo gratuluju, že je Rocky tak učenlivej, my musíme s tou chůzí u nohy taky už něco udělat, je to hrozný. Vidim to že dneska budeme trénovat na zahradě, protože na procházce dělá jak blázen. Včera sme ho vzali na výlet a v jednom lesíku vyplašil srnce že byl kousíček od nás a Viky za nim letěl, skákal taky jak srna, lítal sem a tam, no docela podívaná ale v tu chvíli přivolání moc nefungovalo.
Ola
Docela už mám teď co dělat abych Vikyho udržela, na cvičáku mi jeden chlap řekl že se mnou pěkně mává. Taky sem vždycky celá splavená. Až bude mít nějakých 35 kilo a víc tak budu mít ruce vytahaný tak o metr. No a s tim francouzskym buldočkem je to tak že ho měla manželova máma a manžel si ho hrozně přál taky, jenže mně se to moc nelíbilo, připadalo mi to jak takový chroptící selátko, tak sme zvolili boxera a teď když tady třeba vidim ty fotky černýho buldočka Clifa tak se mi i líbí a jako druhýho psa už bych třeba i byla pro. Manžel navrhnul že by sme ho koupili a pak by sme ho dali jeho mámě až se o něj bude moct starat, to sem ale zavrhla s toho důvodu když vidim jak mám ráda Vikouše, tak že bych měla určitě stejně ráda tohodle a pak by mi trhalo srdce ho dát jinam, to by prostě nešlo. Tohle je stejně jen uvažování, že si druhýho stejně nejspíš nepořídíme.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 09:23
- Nahlásit
Ala, Vcelka
Taky jsem včera koukala na nový fotky a to moje sluníčko mi připadá trošku legrační na tý fotce, jak je tam chycená pod krkem a ty odstátý uši Mám spoustu fotek z tý soboty jak jsme tam byli, tak jestli chcete, tak vám nějaký můžu zase poslat do mailu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 09:33
- Nahlásit
Libka
určitě něco pošli. Mně napadnul kocour Mikeš když sem jí viděla, nevim proč, nějak mně zaujali ty její fousky.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 10:04
- Nahlásit
Libka
Prosím, prosím mě taky pošli. (Alena.Rihova@up.mpsv.cz)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 10:29
- Nahlásit
Libka
no já se zase rozplývám, ta je boží, pěkná fotka jak se na sebe koukáte, pak ta je leží v trávě a olizuje se a skvělá je ta jak leží na zádech a uplně se směje, přímo se řechtá. Ježíš to je kočička, uplně bych si jí poňufala.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 10:36
- Nahlásit
Libka
boží fotky, docela mě mrzí že jsme si nepořídili foťák dřív. Já bych chtěla zase takovýho malýho bobíčka!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 11:02
- Nahlásit
Libka
Feňulka je nádherná. Všechny jsou kouzelný. Hned bych si je pomazlila. Mají ještě nějaký volný? Nebo jsou už všechny zadaný?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 13:25
- Nahlásit
Já na ty fotky koukám snad každej večer, to jich mám asi sto jenom z tý soboty a tři videa, jsem z ní úplně unešená. Všechny štěňátka jsou už zadaný, vůbec se nedivím. Opravdu je jedno hezčí než druhý.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 14:07
- Nahlásit
Libka
Když jsme si jeli pro Rokouše, tak jsem tam ve čtvrtek volala, paní říkala že má volné ještě 4 pejsky. A v sobotu když jsme si jeli vybrat tak už na nás "zbyl" jen jeden. Takže zájem o štěníky je asi fakt velký.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 14:23
- Nahlásit
Libka
to my když sme se jeli na Vikouše podivat tak sme foťák neměli, tak sem měla jen jednu fotku co jsem si stahla z jejich stránek malýho prďolu jak ho drží v dlani vypadal jak Snoopy, jednou jsem si ho dala na stůl v práci a jednou na stůl doma, furt jsem na něj koukala. A teď ten prďolka co se vešel do dlaně má skoro 28 kilo.
Já vám holky pošlu jeho fotky ze včerejška je to už kus chlapa.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 14:28
- Nahlásit
Vcelka
Jo pošli. Já jestli si zítra vzpomenu a vezmu foťák do práce tak taky budu mít nový fotky Rockyho.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 15:03
- Nahlásit
Vcelka
No ten je úplně úžasnej, zkoukly jsme to tu se všema kolegyněma a všem se moc líbí!! My jsme taky původně mysleli, že si pořídíme bílýho boxera, ale pak jsem někde viděla žíhanýho a úplně jsem se do něj zamilovala. Jo a jak si psala Ole o tom buldočkovi, tak můj přítel je z nich taky úplně vedle, tak občas prohodí, že by jsme mohli pořídit Elišce kámoše, ale spíš jen tak z hecu, myslím, že až bude to škvrně doma, tak na dalšího pejska nebudeme mít ani pomyšlení
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 19:15
- Nahlásit
Ala
Chtěla jsem se zeptat, jak jsi spokojená s tím krmivem Mastery? Teda ani ne tak ty,jako Rockoušek?
Jinak musím smutně konstatovat, že se naše drahá FeeBuška naučila otvírat dveře. Včera jsem koupala děti a ji zavřela do jiné místnosti, protože kluky vždycky líže a dělá ptákoviny a najednou naše dáma přikráčela do koupelny. Teď jsem jí dala krmení,zavřela dveře a odešla, no a za chvíli ťapy, ťapy a už byla za mnou. Sice mne částečně těší její šikovnost, ale zároveň děsí možnost vstupu do jakékoliv nezamčené místnosti.
Libka
Znovu jsem se koukla na tu tvoji krasavici a ani se ti nedivím,že se tak těšíš. Je to nádherný to štěněcí období,ale děsně rychle uteče. Nevím,zda jsi to tu psala, ale který den si pro malou jedete?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2005 20:55 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
Ola
Pro berušku si jedeme v neděli 9.10., mohly by jsme si jí odvézt už 5.10., ale jelikož hlídám psa mým rodičům, a netroufám si na dospěláka a ještě na štěndo, tak jsem to raději nechala až na tu neděli. Taky mám naplánovanou dovču, takže si myslím, že to bude víc v klidu.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 07:16
- Nahlásit
ola
Já už s Mastery nekrmím. Sdělala jsem pouze ten jeden pytel a už ho nechci ani vidět. Rocky po něm měl průjem a stašně pušil. A asi mu ani nechutnalo, protože ač jinak je to žrout tak okolo misky chodil obloukem. Teď jsme na Nutramu a řekla bych že dobrý. Sice máme teprve první pytel, ale zdá se mi že mu svědčí. Ty granule jsou docela velké, takže se náš hltoun naučil kousat
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 07:33
- Nahlásit
ola
Tak s otevíráním dveří máme také zkušenosti. To Allis byly tak 3 měsíce,byla sama doma asi tak 2 hodiny, zavřená v kuchyni (nezamčená). Přišli jsme domů a naše zlatíčko leželo v ložnici v posteli - otevřela si dvoje dveře.Tak manžel šel druhý den shánět klíč ke dveřím od kuchyně, od té doby ji zamykáme, když je doma sama, protože má různé demoliční nápady. Včera když jsme přišli domů, tak pod stolem hromada třísek , po pár dnech, kdy nic neprovedla, se zase pustila do okousávání stolu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 07:36
- Nahlásit
Já už se Libko normálně těšim s váma na mrňouska, už aby to bylo co. Včera sem si doma opět prohlížela Vikouše všechny fotky a už to snad ani neni pravda, vždycky sem koukla na fotku když byl mrňous a pak na něj jak leží vedle na gauči skoro už přes celý gauč. To tak uteklo. Včera se opět vyznamenal okousal nám už do třísek kus dveří z baráku na terasu. S toho by mně vždycky vomejvali. Čim dál víc se obáváme tý zimy a tý devastace co doma nastane až bude zavřený doma.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 07:40
- Nahlásit
no tak to sme se teď s Alli pěkně schodli oni maji do třísek stůl a my dveře, takže ten stůl nás asi čeká až ho začneme nechávat doma. nééé stůl nedám
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 08:25
- Nahlásit
Holky, chcete poslat nějaké fotky Rokouše? Pokoušela jsem se je vložit do galerie, ale nějak se mi to nedaří, takže jestli chceta tak vám je pošlu mailem.
Včelko, ty si taková šikovná. Když zadám fotku kterou chci vložit a dám upload obrázku, tak mi tam vyleze tabulka že fotky musí být ve formátu ipg nebo jpeg. Ale já je v tom formátu mám a přesto mi tam nejdou vložit. Asi to zase bude rukama co?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2005 08:52
- Nahlásit
Ala
Moc děkuju za fotky, Rokouš je fakt krasavec, pěkně ti teda vyrostl. To se budu zase doma chlubit, že mam nový boxeří fotky, přítel je vždycky z těch fotek úplně vyřízenej, hlavně z těch, kde leží pesani na gauči
|