Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:46
- Nahlásit

Ty to Denisko vždycky tak hezky napíšeš, že mně tim vždycky docela uklidníš, že to je vlastně uplně normální to chování. Sice teď mně dohání spíš k slzám viz včerejší návrat domů a následná procházka, ale řikám si že se snad časem "zklidní". Včera už jsem si v duchu řikala jestli vůbec mám na jeho výchovu. Manžel večer pak prohlásil že ho Víťa hrozně zklamal, tak sem mu vysvětlovala že je tohle normální. Ještě že vás tady mám, protože jinak bych tomu sama asi taky nevěřila že je to normální. Což to skákání, lítání, okusování s tim jsem počítala, ale dělá mi starost to zdrhání s tim sem fakt nepočítala.
Ještě Libko k tomu pelíšku, k tomu gauči v děcáku, máme ještě to křeslo na chodbě a pak ještě deku v obýváku, takže on se přesunuje na ty místa podle toho kde právě jsme my.

alli
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 10:17
- Nahlásit

Libka
Tak my to máme s pelechem podobně jak Denisa. Jako štěně měla proutěný koš od našich po psovi vystlaný dekou, ale protože ho pak začala kousat a navíc jí byl už malý, tak má jen deky. Ale zato jednu má v kuchyni, další v obyváku a třetí v ložnici, protože vetšinou musí být tam, kde jsme i my .

Libka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 10:18
- Nahlásit

Vcelka
To ze psi obcas zdrhnou, to si myslím, aspoň ze zkušenosti, že je celkem normální. Budoucí tchán má NO a taky mu neustále zdrhal, když byl menší, teď jen občas, ale taky někdy vezme dráhu. Myslim, že je to stejný, jako když je štěně zavřený v bytě, a provádí lumpárny, jenom to štěně nemá šanci zdrhnout. Štěně v bytě ti třeba rozkouše sedačku no a Viky když je na zahradě tak místo sedačky likviduje plot, a potom využije příležitost a zajde na navštěvu. Je to asi nepříjemný, ale nebrala bych to nějak tragicky, jako, že to třeba není normální. Jo a s tím kousáním, ten pošuk, kterýho teď hlídám taky strašně kousal do rukou minulý rok, bylo mu 10 měsíců, a byl vůbec takovej strašně divokej a nezvladatelnej /taky jsem ho hlídala/ a teď když srovnávám, tak je naprosto v pohodě. Myslím, že se taky zklidní.

Libka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 10:23
- Nahlásit

Děkuji za info co se týká pelíšků, taky už máme připravený křeslo, a já mam takovej hodně oblíbenej papasan, tak se mi přítel směje, že abych se s ním prý rozloučila, že bude Elišce moc slušet.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 10:27
- Nahlásit

No Vcelko, s tím zdrháním to není legrace, to chce fakt pořádně zabezpečit plot, nejlepší by byla zeď, tak to máme my mezi sousedovic dogopitem, aby Giordi jednou nebyla na několik kusůa je to bezva, jsem vklidu, protože ta zeď je hodně vysoká
Hele, s tím "neposloucháním", do 1 roku G. to bylo hodně k uzoufání, kecala bych, že jsem vše brala s úsměvem na rtech... ono hlavně mi nikdo nepomohl, ani psychickou podporou moc ne, spíš naopak... ale ona je fakt rapl raplovateja ocení to jen vyložení blázni do sportovní kynologie, do obran atd., ti normální pejskaři si pořád klepou na hlavu co to mám za pošuka...! Ale já jsem jí našla takový vyžití, že teď je to daleko lepší, hodně jsem se jí přizpůsobila a teď když pořád maká, a fakt "pracuje" , tak je spokojená a dá mi pak i někdy slavnostně pokoj! Ale kromě práce fakt nedělám nic jinýho než že se někde věnuju utahání G.! Výsledek je, že G. je příjemně znavena (možná) a já padám na hubu! No ale baví mě to. Ale popravdě jsem si nemyslela, že to bude až tak akční! A taky, nemysli si, že to nemám aspoň 1x týdně "na talíři" od přítele-nepejskaře, ten by se leda tak s G. pelešil večer na gauči a i když sám má spoustu zájmů... např. o víkendu navrhl, že nás vyveze někam na výlet novým autí a já hned jó na stopy bych potřebovala...,tak pak pršelo a on že půjdem radši do kina a já nééé, to je super, nácvik stopiček v dešti... tak pak dřepěl s G. v autě zatímco já šlapala v poli stopu... no pro mě bezva výlet!
Vydržaj, on se fakt Vikoušek časem trošku zklidní...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 10:42
- Nahlásit

Deniso koukám že u vás je taky veselo Uplně vidim tvýho přítele jak sedí v autě brublá si pro sebe cože to má za blázna a ty za deště šlapeš spokojeně v poli stopičky a do toho Giordi.
Prostě taková normální rodinka.
Jinak tvé příspěvky ze dneška si dovoluji vytisknout a musim je dát přečíst doma, aby se manžel taky částečně uklidnil, že to nemáme doma jen my.

S tim plotem je to taky tak že zrovna tahle strana je sousedů že ho dělali oni, takže do toho asi nebudeme moct zasahovat. Zeď bych tam asi nestavěla, ale ty plaňky pořádně tlustý by nebyli špatný. Zabili by sme tim dvě mouchy jednou ranou, to že by nám nečuměli sousedi na zahradu a my jim a že by se k nim Viky nedostal.

alli
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 10:53
- Nahlásit

Vcelka
Přikláním se k názoru Libky, že je to jako ze štěnětem zavřeným v bytě. My měli z kuchyně, kde necháváme Allis (když jsme v práci), do dětského pokoje shrnovací dvěře. Jak se jednou Allis podařilo přes ně "probourat" do pokojíku, tak tam byla každý den. My jsme tedy již po třetím dnu nevydrželi a nasadili původní dveře - dřevěné. Stačí, že demoluje kuchyň. A také neustále doufáme, že se časem zklidní.. Opakuji si to vždy, když přijdu z práce a je něco dalšího rozkousaného...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 12:16
- Nahlásit

jo vlastně alli vy máte doma skoro stejně starou pejsanu jako je ten náš, nebo jen o kousek starší, našemu bude osm měsíců, tak to si můžeme notovat. Taky to máme doma okousaný, někdy stačí jen večer na tři hodinky být pryč a on si hned něco najde co zničí.
Spíš mám strach s toho aby si neudělal díru v plotě na druhý straně jako prvně a to pak prostě zdrhne pryč, a už ho třeba nenajdem.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:16
- Nahlásit

Tak koukám holky,jak si tu notujete o šílenství, prdlosti a ničitelské nátuře těch našich placatých hubic. A stejně byste si jinýho hafana nevybraly, že jo?
Naše FeeBee když už si jednou ty dveře otevřela,tak už to taky dělá jakože samozřejmost. Ovšem k její cti musím podotknout,že při prvním vpadnutí do baráku nebyla nikde jinde než v obýváku na svým křesle,na kterým má "psí" potah. Zjistit se to dalo velice přesně, neboť to bylo v období silného hárání,a přestože byly dveře (jak mají moji hošánci ve zvyku) otevřené všude dokořán,tak nikde nešmejdila,nic nevytahala atd. Podle kapek jsem vysledovala, že napochodovala jen do obýváku a tam si vychrupovala. Fakt bylo otevřeno i do ložnice, do pokojíčku (kde se jinak snaží čmajznout aspoň plyšáka) a ona nebyla nikde! Divila jsem se tomu i ušima!

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 19:53
- Nahlásit

Olo, jé to máš hodnou boxici, to je nějaký podezřelý!To se mi nějak nezdá, to určitě chystá něco velkolepého, tak nechce prudit maličkostma!Cha cha.

Jsem tu výjimečně večer, OLO ty jsi psala o tom, že FeeBee měla problém při falešce s prsiskama že jo? Giordi je nemá zatvrdlý, ani nemá mlíko, to ne, jen má vytahanou tu mléčnou lištu a má to takový nateklý, horký. Půjdu s ní k vetovi, ať na to radši koukne, ale jinak všichni radí tvarohové obklady, chci se zeptat jak jsi to s těma tvarohovýma:tonguebkladama praktikovala??? Ptám se jako debil, tady ta babská meducína mi nic bohužel neříká. To jí jako mám napatlat studeným tvarohem přímo, nebo to dát do nějakýho plátýnka? Nesmějte se, já fakt nevím.Studený to má být že jo? A ten tvaroh takovej v té vaničce že jo? No ten na strouhání asi těžko že?Ne, fakt poraď/te!
Jinak jsme si to dnes docela užili na cvikoši, na to kolik tam bylo lidu (a psů samo), tak se nám pěkně cvičilo.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 20:15
- Nahlásit

Denisa
Já jsem nedávala obklady z tvarohu,ale octový. Normálně látkovou plínu namočenou do studený vody,ve který je trochu octa. U tvarohu bych neměla šanci,protože FeeBee by mi to lízala a tím pádem si stimulovala tvorbu mlíka. Taky jsem mazala kostivalovou mastí. To taky smrdí,takže to nelízala. Ale nakonec jsem s ní musela stejně k vetoj na injekci. Ta jí teda fakticky zabrala a pak už to bylo v poho.
Jinak teď potřebudu zase radu já. Dnes jsem byla trénovat stopu. Kolik jich děláš (myslím jako stop - denně, týdně) ? A co mám dělat,když mi ta moje blůma dost táhne (jde rychle) a navíc mnohdy nesebere kousky masa ze stopy? Už jsem z toho na mrtvici. Taky nám pořád nejde povel VSTAŇ. Sice jakože když jí chytnu lehce za slabinu a dám ten povel, tak se teda zvedne,ale sama ne! ???

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 20:40
- Nahlásit

Olo, díky, ahá, tak octový mi přijdou taky logičtější, já si říkala jak u toho budem Giordi držet, aby to nelízala právě!!! Tak dík a za chvíli jdu smrdět domů s octem!
Olo, stopy jsou strašná věda, fakt! Já u nich jsem nucena furt něco vymýšlet, přemýšlet a to jsme na začátku, taky. A po netu se to fakt řešit nedá Ale když teda odpovím jednoduše na tvý otázky, tak teď stopujeme 3x až 4x týdně, ale to že se možná budem pokoušet o zkoušku, jinak jsem přes prázdniny když jsem byla na chalupě stopovala každý den a právě jsem to trochu přehnala, takže pak zas pauzy, no to záleží taky na psovi, abys mu to neznechutila, když třeba ho to až tak nebaví. Anebo udělat jednou stopu těžší, ale tu další za 2 dny třeba úplně jednouduchou a s dobrotama... hlavně aby měla motivaci! G. taky táhne, valí, zná povel pomalu, ale to moc nepomůže, trochu ji brzdím stopovačkou, můžeš jí ji dát pod nohy, přední i zadní... no a pak prodlužovat stáří stopy nebo ji dělat složitější, s víc předmětama atd., ale tam asi nejste ještě. Mně taky jde moc rychle, ona jak je střelená, tak se nedivím.Jinak já jsem taky začátečnice, takže doufám, že časem ty stopy doladíme, je to fakt těžký, když chceš dobrý výsledky. Ono taky existuje řada metodik, každej pes je trochu jinej stopař... uf, je toho dost, znáš třeba aspoň knížku od dr. Eise o stopách? Tam je základ. No a pak se ptát a ptát, ale cha cha, já mám zkušenost, že fígle ti moc radit nikdo nechce... chm, ale nevzdávej to a ptej se, já se taky furt ptám, ale moc se toho nedozvídám, ale aspoň něco... Jo s kousky odměn na stopě mám blbý zkušenosti, mně to G. taky spíš přecházela nebo se tam zamotala, líp šla když byla odměna jen na konci... ale to je taky o tom jak kdo to učí a jakej je pes...
VSTAŇ chce podle mě čas, ono se psům mnohdy nechce vstávat, ale nesmíš jí to odpustit nikdy a jinak to děláš tak jak jsem to dělala já. Já jsem ti to už jednou vlastně psala. A nedávej ze vstaň nikdy sedni, protože pak by mohla mít tendenci si sedat... Prostě cvičte a střídejte to a zadaří se.
Dobrou, jdu smradit s octem!

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 09:07
- Nahlásit

Denisa
Tak jak to Giordi snášela? Feebee na mne tehdy koukala jako na cvoka,jakože proč jí něco tak studenýho a smradlavýho lepím na "prsa"? Na tu knížku o stopách se mrknu. Další kniha o psech do sbírky !
Včera na tom cvičáku cvičila holčina s beaglicí a ta na FeeBee pěkně hnusně vystartovala. Kousala jí do zadních noh. Než holčina přiběhla,tak jsem ji jažtakž udržovala v šachu,ale pocit to byl děsnej. A FeeBee nic! Prostě se jen točila na vodítku a snažila se schovat nohy pod sebe. Ona fakt neví,že může tou svojí hubou taky reagovat nebo aspoň zavrčet. Naježená teda byla,ale to jí moc nepomohlo. Je to prostě moje submisivka.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 09:35
- Nahlásit

Olo, dobrý, Giordi se právěže obnažovala a užívala si to vyloženě, dělalo jí to dobře, chudák, jsem zvědavá co na to vet. Dříve jsem to neřešila a taky to přešlo, ale jestli se jí dá nějak ulehčit, tak bych ráda. Tak agresivka bíglice jo? Chm, čím dál víc jsem ve střehu právě u plemen, u kterých bych výpady nečekala a v klidu u plemen, který mají pověst "rváčů". No ale radši furt ve střehu! I když teda G. se umí sama bránit až moc. My jsme včera byli taky na cvikoši, ale bylo tam plno nováčků a bylo to tam přeplněný, ale on ten zájem zase opadne až bude hnusně, to se vždycky se skalníma smějeme, když je hezky, tak cvikoš praská ve švech, když je hnusně, tak jen skalní a ty co to chytne opravdově tam blbnou v blátě a plískanicích...

Tak co Vcelko, uvedla jsi naši "rodinu" včera příteli jako odstrašující příklad?

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 12:08
- Nahlásit

Jo Denis, včera jsem objednala ten Nutro Choice Lamb and Rice (už pro dospěláky ) a měl by přijít zítra, tak jsem zvědavá. Jinak teď u Max Caninu mají 15+3kg za necelých 1.300,- Kč,což je docela dobrá akce. Doufám,že to bude blůmině chutnat,jinak nevím,co s 18ti kg budu dělat. Nevíte nějaký rodinný recept - co uvařit z granulí,který pes nežere???

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 12:25
- Nahlásit

Olo, Nutro choice bych ti tady u nás u někoho udala kdyby to nedopadlo...abys nemusela týrat rodinu! Ale prej je to mňamka, tak snad...

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:03
- Nahlásit

Denisa
Tak jsem se opovážila ve dvou knihkupectvích pozeptat po knížce Dr. Eise - Pachové práce.... a ani ťuk. Takže? Kde by se dala sehnat?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 08:48
- Nahlásit

Olo, jsem ti měla napsat, že se to spíš už nachází jen v antikvariátech, sorry! Ale nyní máš jedinečnou šanci, právě ve fóru Pes přítel člověka - ten časák, tak tam popros Tchoře, aby ti to poslal v elektronické podobě. Nebo to taky vychází v tom časáku na pokračování, ale jednou to tam je, podruhý ne a taky to by ses načekala, než by to vyšlo celý... Nebo bych ti to mohla ofotit a poslat, ale zrovna máme kopírku v opravě, tak ten Tchoř by byl nejlepší!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 09:28
- Nahlásit

Ahoj holky, včera sem nebyla v práci, udělali sme si výlet do Prahy utratili spoustu prachů a jeli domu. Samozřejmě sme nezapomněli na toho našeho zlobivce a koupili mu zase hračku a pamlsky a masíčko. To se tak někdo má. Včera sme ho dali na hlídání k našim, byl tam celý den s jejich pejsou, tak se pěkně vyřádil. Jinak včera manžel koupil kari sítě a nařezal je na výšku půl metru a přidrátoval je na spodek plotu, tak sem dneska zvědavá jestli Viky opět nezdrhne, mám strach aby nezkusil pak plot na druhý straně a to by zdrhnul do přírody. Má v zubech pěknou sílu, že za to rve tak dlouho dokud se to dole nerozplete.
Jinak Deniso tvý příspěvky sem dala doma přečíst, tak se manžel usmál a snad se i trochu uklidnil.
Obdivuju vás holky jak s pejskama pěkně stopujete, já se přiznám že to stopování nějak nechápu, že bych se do toho musela asi hodně začíst abych ten princip pochopila, zatim jsem pěkně líná začít stopování zkoušet. Zatim sme akorát zkoušeli že sem šla napřed a někde se schovala a Zdeněk s Vikym šel po mý stopě a to mně našel.
Docela mám cuky ten Nutro Choice zkusit taky. Tak dej Olo hned vědět jak chutná.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2005 14:22
- Nahlásit

Denisa
Díky za radu! Zkusím toho Tchoře a taky se poptám u starších lidí u nás, co už s pejskařením nedělají tolik štráchů,ale z mladších dob mají tuhle litereturu určitě uschovanou.
Vcelka
Dnes to Nutro Choice vyzvednu (teda doufám,že to Česká pošta pořídila přivézt) . Těším se na to víc než ta moje potvora. Hned pak dám vědět,jak to do ní leze. Jo, a ještě - můj manžel se taky jmenuje Zdeněk!!
Jo a ještě jeden zážiteček. Včera jsem opět trénovala stopičku (óóó ta snaživost ) a když jsem byla s kladením kousků anglické slaniny cca v půlce malého svažitého kopečku v parku,tak škobrtnu o nohy a koukám,že se tam v trávě muckají dva čtrnáctiletí puberťáci!? Navíc dcerunka od naší poměrně puritánské sousedky. Jóóó-teď jsou meze odpoledne ještě prohřátý.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 11:55
- Nahlásit

Ahoj holky,tak vás chci pozdravit před víkendem, vypadá to že bude hezky, tak by jsme si to mohli s našima placatkama užít.
Libko tobě přeju ať si macíka dovezete v pořádku domu a ať si krásně užijete ty první dny co jí budete mít doma.
Viky nám včera ze zahrady nezdrhnul, tak snad to bude v pořádku i dneska. Na procházce zase vyplašil srnku, takže to byli mety a já se zase mohla strhat abych ho přivolala. Večer k mé radosti rozcupoval na zahradě tu velkou plyšovou zaječí hlavu, takže to vypadalo jako kdyby sněžilo, tak jsem už skoro za tmy sbírala kousky molitanu, aby se tim dneska nechtěl krmit. Nedopřeje paničce ani chvilku zahálky.

alli
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 12:19
- Nahlásit

Tak snad to počasí vydrží i na víkend, zítra jdeme na svod dorostu.
Také jsme před časem vyplašili na procházce srnku, ale naštěstí já ji zaregistrovala dřív než Allis (měla něco důležitého na čuchání), tak jsem ji stačila přivolat. Tento týden toho ani moc nezlikvidovala, pouze okousala šnůry, co máme na roletách a jedna roleta byla stažená dolů - že by na Allis svítilo sluníčko . A včera se naopak zase svítilo.
Přeji pěkný víkend.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2005 15:03
- Nahlásit

Tak musím napsat počáteční dojem ohledně nových granulí. Včera jsem to dovalila z pošty (když jsem tam babě řekla,že si jdu pro balíček,tak baba zaječela : Balíček jo? Vždyť to má 18kg!!!??) a jak jsem práskla doma balíkem o zem, tak FeeBee ho očuchala a začla vítězoslavně tančit okolo mne. Tak jsem jí na zkoušku "na sucho"!!! hodila do misky hrneček granulí. A ona-světe div se- to vyzobala všechno do jednoho!!! Bez ksichtů a okecávání! Tak jí to bude asi chutnat. Sice to taky nejsou extra veliký granulky-mají tvar kuliček,ale voní dobře,jsou mastnější... Uvidíme po pár dnech,co na to srst,kůže atd. Jo, a POZOR-na středu 12.10. jsem objednala bobulku na Rtg spondylozky a kyčlí. Už teď z toho mám nerva! Děsím se výsledku! Ale zároveň už to chci mít za sebou!!!

ola
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2005 14:21
- Nahlásit

Libka
To to ale uteklo co? Zítra nastane ten slavný den D!!! Určitě budeš mít dlouhou, bezesnou noc. Anebo naopak se ti bude zdát o spoustě malých placatých hubiček... A pak se ráno vzbudíš a konečně se dočkáš. Je to radost, jet si pro něco tak úžasnýho. Předpokládám,že doma je vše nachystáno !? Připomíná to příchod miminka z porodnice, co? Těším se, až nám napíšeš první dojmy a zážitky.

Libka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2005 16:19
- Nahlásit

Ola
Přesně jak říkáš, dneska, když jsem byla kupovat ještě nějaký hračky, tak jsem Ondrovi říkala, že jsem zvědavá jak to bude vypadat, až se budeme připravovat na příchod miminka, a že si myslím, že to bude asi podobný Tím, že hlídám toho pošuka u našich, tak to mám trošku hektický, oni bydlí v jinym městě než já, takže třeba teď jsem jela domu to všechno doladit, za chvíli zase zpátky, kolem čtvrté ráno se vrací naši, takže s tím spánkem to asi opravdu moc slavný nebude. Každopádně se strašně moc těšim A těch snů o malých placatkách, těch už jsem měla mraky, takže to mě nepřekvapí. Jinak ti přeju hodně štěstí s Rtg!!!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2005 20:01
- Nahlásit

Libka
Tak cóóóó? Jaká je? A jak to jde? Stýská se jí? No, to je otázek... Ale snad budeš mít chviličku času,dát vědět co a jak?!

alli
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:21
- Nahlásit

Tak máme splněný chovný svod dorostu. A syn už by chtěl, aby měla Allis štěňátka. . Tak jsem mu musela vysvětlit, že na to má ještě Allis čas, že až nejdříve po 2.roce, tak hned začal počítat, kdy že to bude, ale nadšení ho neopustilo.
Olo
Držím palce, ať Rtg dopadně dobře! Také nás to bude za nějaký čas čekat.
Libka
Tak co "mimčo"?

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:38
- Nahlásit

Ahoj holky, zdravím po delší době
alli
to je fajn že jste dopadli na svodu dobře. Nás to taky čeká, ale ještě máme čas. Je pravda jak píšou všichni že to nic není? Kousek od nás bude svod příští týden, tak jsem myslela že bych se tam dojela podívat, ale asi se tam nedostanu.
ola
Ať dopadnete ve středu co nejlépe
Libka
Tak co malá???

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:38
- Nahlásit

Ahoj holky, je úplně skvělá!!!! Vůbec se jí nestýskalo, byla možná trošku smutná asi tak deset minut, když jsme přijeli domů, ale jinak úplně v pohodě Měla jsem strach, že třeba nebude chtít jíst, ale baští úplně parádně. Ještě jsem se bála noci, ale spala celou noc, jen jednou jsme se budili na čůrání a na kakání. Pokusím se založi jí galerii, aby jste se na ní mohly kouknout. Teď na chvilku usnula......

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:40
- Nahlásit

alli
Tak to velká gratulace!! Já se na svod nervovala, jak na maturitu. Snad ještě horší je ale Zkouška chovnosti,což nás čeká cca příští rok! Jo, a naši kluci by už taky strašně chtěli štěňátka a zrovna mi vždycky nekompromisně oznamují, že si necháme ještě pejska a možná ještě jednu holčičku a ....
Jinak včera na cvikoši jsem po dlouhý době s bobulkou perlila. Stopička byla dobrá, poslušnost taky,aport super a přivolání nejlepší. Jako jediná štěkala na povel! Při obraně si moc dobře zakousala a domů jsme dorazily příjemně vyčerpané. Ovšem nevím,zda to dělají ty nové granule,ale večer naše děvenka prděla tak, že ji manžel musel vždycky přemístit-zásadně si lehá zadkem k nám. Já měla záchvaty smíchu a můj muž se pohoršoval,kde se to v tom jinak celkem milým psu bere... ?!
Libka
Tak? Nóóó?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání