Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:27
- Nahlásit

Musím potěšit všechny,které si myslíte,že váš boxer je blázen, a že z něj roste agresivní příšera... viz. tahání za vodítko,rukávy atd. Naše FeeBee to taky dělala! A fakt je,že se to upraví věkem. Teď když začne trojčit,tak stačí rázné FUJ! a je v pohodě. Dřív šla dětem po nohách,po rukavicích a s vodítkem dělala jak cvok. Po jejích prvních narozkách se to začlo utlumovat a teď opravdu stačí houknout a je pokoj. A vlasně to už ani nedělá... Takže to chce klid a trpělivost. Sice boxer je prdlouš pořád,ale věkem je na některý šílenosti asi línější!
Denisa
Včera jsem bubulce nabídla kyselou rybu-zdá se mi,že začíná být nějaká povadlejší,tudíž se obávám falešky. Snad to bude dobrý-snažím se ji utahat,jenže tohle počasí mi moc nehraje na ruku,navíc děti kašlou a moje svědomí trpí,že je tahám po venku! Už aby bylo jaro. Jo, jak ti Giordi označuje předmět na stopě? Zalehnutím? A jak jí jde vyštěkávat figuranta? Štěkání na povel nám jde,ale u obran je soustředěná na to,že si kousne,že neštěkne a neštěkne.

Pajus
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:38
- Nahlásit

Libka
Já už jsem se na to koukala, jen si říkám aby pak třeba po mě něco nechtěli, ale asi zkusím Tíňákovi taky něco vytvořit, alespoň se třeba něčemu ještě přiučím

Pajus
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:41
- Nahlásit

Ola
a kolik že je FeeBee? Teď si nejsem jistá jestli není stará skoro jako Tina. My už s vodítkem taky bojujeme méně, ale i tak se o něj ještě občas potaháme. Ale je na ní už taky vědět že se v něčem sklidnila

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 13:53
- Nahlásit

Olo,
ty kyselý věci, to jsou babské recepty, já jen aby sis pak neříkala, že to třeba nezabírá, nebo vlastně já ani nevím jestli to máš ode mě, já to taky převzala od pejskařů... G. má teda tu mléčnou lištu pěkně visící...Je mi z toho až špatně. Jenže vet říkal (a ten je pečlivec), že když to má vše měkký a žádný sekret, tak že nic nedělat... to se mi sice zamlouvá než ji něčím cpát, ale už by se to mělo začít stahovat nazpátek...Teď tam půjdeme na inj. protivzteklinovou, tak ji zas prohlídne.
Hm, to máš blbý, že děti vlastně musí vždy s tebou, i do škaredýho počasí. Ale zase, víš jak budou utužiléa tím pádem zdravé!
Jo, Giordi označuje zalehnutím, u ní je to nejjistější když je taková raplice... Vyštěkávání jí jde dobře. Hm, ono je to taky hodně o figurantovi jak to s tím kterým psem zaonačí, že ukázkově vyštěkává! Např. 1 figurant ten si ji tak srovnal a ona hned předpisově a pochopila... 1 figurant nám to zas totálně pos... Ale teď už správně ječí na každýho... Jednu dobu jsem ji zkoušela učit štěkat na sebe, měla jsem pešek nebo klín a hrála si na figuranta... ale to je takový... no nedoporučuju moc... ale pochopila to, to jo, ale lepší je to rovnou s dobrým figurantem!

ola
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 14:01
- Nahlásit

Denisa
No, figurant se ji teď snažil rozštěkat,pak jí dráždil "růčo" pleskáním po papule a ona sice vrčela,ale nebafla. Tak ji nedal kousnout a jenom jí dráždil. No a já pak říkala štěkej a když hafla,tak on jí nechal kousnout. Tak to snad pochopí...
Pajus
FeeBee bylo 6.7.2005 rok. Čili rok a čtvrt. Teď ji veterinář vážil,jak jsme byly na tom Rtg a má 27,5kg. Což myslím je OK. Děsím se,jak dopadneme s páteří a kyčlema. No, uvidíme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 14:19
- Nahlásit

Olo,
no anebo taky můžete vyzkoušet jinýho figuranta, třeba to pochopí s jiným líp a snadněji a pak už na tom bude stavět... anebo časem, však je ještě mladá dost a děláte to pro radost, ne pro účast na vrcholových zkouškách... teda předpokládám.

Už jdu směr pochůzky, takže nebudu na netu, tak čauvec zítra!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 14:39
- Nahlásit

Překopli nám tu prý nějaký kabel, tak nám nešel tři hodiny internet, už jsem začínala mít pomalu absťák. A vy si tu zatim vesele klevetíte. Denis, s tim pepřem to byl jen takový blbý nápad, přemýšlela jsem jak mu sama sebe znechutit aby se na procházce věnoval jiným věcem než mně. Vždycky mu řikám "místo toho aby jsi využil toho že se můžeš pěkně proběhnout, tak mi visíš na vodítku".
Jak jste se tu bavili o tom svodu, tak nám taky chovatelé řikali že nás pozvou na svod, ani nevim jestli se něco dělo možná je na to ještě brzo když jim je teprv osm měsíců. Akorát u nás teda řikali že tam přijít můžem, ale je to svym způsobem zbytečný když je Viky bílí a tim pádem nám ho neuchovní a že někdy se na ty bílí boxery dívaji skrz prsty. Já bych tam šla asi jen s toho důvodu když bych věděla že tam budou jeho sourozenci aby sme je viděli a oni se navzájem viděli.

Ala
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2005 15:21
- Nahlásit

Včelko to znám. Já mam taky vždycky absťák když nám tady vypadne internet. Třeba minulý týden to bylo děsný, to nešel každou chvíli. A po víkendu se těšim do práce jen na to až tu s vámi pokecam.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 07:19
- Nahlásit

Tak holky zdravim po ránu, můžete si začít hned tipovat jak dopadli po prvním dnu ty prolejzací dvířka...............................

Kdo hádá že špatně , tak vyhrává. Vikouš z venku totálně ohlodal tu otvírací část, že to i celý zkroutil, takže teď už to nedovírá ani na ty magnetky se to nechce chytit. To je taky nápad dělat tyhle věci z umělý hmoty, sice je na to tři roky záruka ale myslim že tohle by jako důvod k reklamaci neuznali. Člověk nechce aby tam trdýlku byla zima a teď mu tam bude docela fičet. Ten fatk žádný den nezklame.

alli
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 08:32
- Nahlásit

Vcelka
Koukám, že se tedy Viky také pěkně činí Allis se teď zaměřila pouze na jednu skříňku, z které vždy vytahá nějaké to nádobí. Včera našla ještě jeden trychtýřek z umělé hmoty, tak je samozřejmě po něm

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 08:46
- Nahlásit

Abych přispěla k tématu: Rambo už sice nic neničí (19 měsíců), ale nedávno překvapivě okousal klubový zpravodaj zrovna na stránce, kde byly výsledky z výstavy, kde on byl V2 - evidentně naštvaný, že nebyl V1

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 08:58
- Nahlásit

No tak vidíš jaký je to talent už umí v 19 ti měsících číst

Alli, umělá hmota a dřevo to je prevít, asi by sme si měli nechat vyrobit všechno ze železa to by pak možná přestálo v pohodě. Já včera zkusila potřít dřevěný dveře co nám okusuje tou pepřovou vodou a on k tomu přišel a začal to lízat, takže tudy cesta asi nevede. No a ty jeho dvířka myslim že dneska dodělá uplně.

ola
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 09:19
- Nahlásit

Vcelka
To je teda Viky koumák! Nevím, jestli jsem to psala,ale já koupila ty dvířka-hliníkový,takže je nemůže FeeBee okusovat. Myslela jsem nejdřív,že bude hryzat tu plácačku, ale ani ji to naštěstí tak nějak nenapadlo.
Ketrin
To se nedivím,že byl Rambo znechucen nad výsledkovou listinou,vždyť je to krasavec na V1-to je jistý!
Denisa
U nás fungují na cvikoši jen dva figuranti. A já koušu na toho lepšího. Teď jsem někde koukala na ceny výcviku-stop,obran a poslušnosti a dost jsem se divila. U nás na cvikoši platíme 500,- Kč na rok a chodíme každou neděli - stopy,poslušnost a nakonec obrana. A přijít cvičit můžeme do areálu v kterýkoliv jiný den a kdykoliv. A to ještě děláme akce-točíme prase atd.,kde se pije grátis. Tudíž,když jsem viděla jinde ty hodinový sazby za figuranta atd., tak už si vůbec nestěžuju a jsem spokojená.

alli
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 09:49
- Nahlásit

Vcelka
Úplně s tebou souhlasím, jen železo by vydrželo. Tu pepřovou vodu jsem také zkoušela, ale bez účinku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:04
- Nahlásit

Ahojte,
Olo, to máte dobrý! U nás se platí 800,- což není takovej rozdíl, ale jinak stopičky si děláš sama, teda teď snad o sobotách někdo s náma bude chodit prý, no a o tom, že by sis tam mohla jít kdykoliv zacvičit, to se mi může jen zdát, takže to je dost naprd!Jo, ale pálky za skvělý figuranty já dávám, taky za to dojíždění, no ale to je holt takový naše hobby... Jinak náš cvičákový figurant je taky zadara, když jsme členy.

Viky- destrukční četa! a Alli- kuchařka!

Včera jsem šla s G. za tou naší kámoškou placatou a na ulici jsem potkala sousedovic kluka jak nese úplně pidimimi boxíka! Tak jsem se hned dala do řeči, no a má 8týdnu a nesl ho na očkování... Tak jsem z toho byla nadšená, že vedle budeme mít boxíka, jenže pak jsem si uvědomila, že dcera těch sousedů tam už má toho dogopita, kterej je chudák na dvoře zavřenej v kotci a vůbec nechodí ven, jen ho pouští po malé zahrádce!Tak nějak nevím jak to budou mít tady s tím boxíkem, jestli budou spolu (aspoň by jim nebylo smutno) nebo boxík bude vevnitř a ten chudák jen venku, no nevím, ten dogopitek je samozřejmě absolutně nesocializovaný, takže na G. jen řve a to i když třeba hárala, teď je mezi nimi zeď, takže na sebe vůbec nevidí... No uvidíme jak se to bude vyvíjet... No takových psů je, bohužel.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:22
- Nahlásit

Ola
no mi je máme celý plastový, možná by ty co máte vy byli lepší, řikala sem manželovi že máte tamty, ale koukali sme taky trochu na cenu. On tu klapku taky neohryzal, ale ohryzal závětrný U-RÁM to se vlastně směrem ven zvedá s tou klapkou. Teď jsem psala do Barona kolik by stál ten náhradní díl a jestli se na to náhodou nevztahuje záruka, a jestli se to náhodou nedá sehnat z jinýho materiálu, no zkusila sem to tak uvidim co odepíšou.

Deniso, tak to se obávám aby ten boxík od sousedů na tom nebyl jako jejich dogopitek. Nevim proč si pořizují dalšího psa, když se o toho prvního asi moc nestaraji. Akorát s toho budeš mít těžký srdce až ho pak uvidíš zavřenýho v kleci.

Pajus
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:25
- Nahlásit

Ahojda,
tak jsem se včera večer pustila na ty estranky a cosi jsem udělala, tak kdyby jste se chtěli mrknout na Tininy fotečky tak na: www.tina.estranky.cz
Je tam ale fakt doat malá kapacita, protože už mm teď celou paměť skoro zaplněnou

Pajus
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:27
- Nahlásit

Jinak jsme včera byly na cvikoši a aport donesla až na potřetí, takže to bude v sobotu asi pěkná sranda...
A my platíme asi 900,- na rok a můžeme tam kdy chceme...

alli
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:32
- Nahlásit

K nám do baráku k jedněm sousedům (mají dva kavalíry) chodí na návštěvu zlatá boxerka, má něco přes rok, tak je občas potkáme na procházce, onehdy si hráli s Allis na dostihy , běžely vedle sebe po cestě k lesu a pak nazpět. Pak se tu nedaleko od nás přistěhovala ještě jedna zlatá boxerka, ta má něco přes dva roky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:45
- Nahlásit

Pájo - stránky jsou bezva!Tý jo a to máte doma tolik psů? a kočku? Tu by G. asi nerozdejchala, ona je nesnáší, neb jí lezou po zahradě a prskají na ni z našich stromů...Ale možná, že tu "svoji" by brala jako kámoše. No každopádně jestli tohle všechno máte doma, tak je to super smečka!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 10:46
- Nahlásit

Pajus
stránky jsou supr, musim se do nich taky už pustit nebo vám tady budu furt jen závidět. Akorát bude asi blbý když je budeme mít všichni podobný. Tak já je hodim do jiný barvy, modrá bude dobrá, jestli mně ještě někdo nepředběhne, než se k tomu dokopu. Ty fotky si tam dala v jaký velikosti?

U nás ve městě snad ani nikdo boxíka nemá, zatim jsem nikoho nepotkala, škoda hned bych byla ve svym živlu.

Pajus
# Zasláno: 20 Říj 2005 11:09
- Nahlásit

Denis přesně tak, máme doma takovou smečku. Jinak s tím kocourem je to celkem v poho (ono vlastní je něco jiného), prostě jsme jim vysvětlili že je náš, jinak ostatní taky nemusejí. Ale oni toho našeho taky občas pěkně proženou
Vcelka, vždyť to ničemu nevadí že je budeme mít podobný. A fotečk jsem nijak neupravovala, takže jsou v různých velikostech. A já taky nemám zrovna štěstí na potkávání okolních boxíšků a vždycky jak někde čtu kdo kde jakýho potkal tak si říkám proč my ne

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 11:21
- Nahlásit

To u nás jen v pár ulicích okolo žije 6, teď vlastně 7 boxíků! Fakt jen okolo a dál, tzn. tak ani ne 5 min od naší ulice žijou další a další a okolo cvičáku, který máme kousek, tak další a téměř denně nějakýho cizího potkám u své práce... i holky pejskařky co mají jiný plemena, tak mi nedávno říkaly, že boxer jde asi do módy, že potkávají malý štěňata... No a mamka mi každý týden hlásí taky nějaký nový boxery, ona je úžasná, vždy jim dá na mě číslo a že se můžou ozvat... no s pár už jsme se setkali... Zrovna okolo našeho domu teda nejsou lidi ochotní jezdit s boxíkama někam dál na venčení jak jezdíme my s partičkama psů, tak je to škoda, no ale pár tlamovců s náma chodí... Jo, Vcelko, taky s náma chodil jeden bílej s hnědým uchem, byl boží, ale odstěhovali se na vesnici No já si na nedostatek tlamovců stěžovat nemůžu, ale to je Brno, takže tady máte strašně moc psů... jen v naší malé čtvrti je okolo 3000 přihlášených psů... a to jsou jen ti přihlášení!!! Tak aby se mezi nima nenašli boxíci, to by bylodivný, tak príma psi přece!

ola
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 11:25
- Nahlásit

Pajus
Nápodobně-u nás taky o boxíka nezavadíš. Pro mne je to tak stresující ,že když pak jedu autem a řídím a uzřu někdě boxeří prďolku,tak ho musím okouknout a řítím se vesele do příkopu. Manžel už si myslí,že jsem blázen!

Pajus
# Zasláno: 20 Říj 2005 11:34
- Nahlásit

Jo tak to je Olo přesný, když už nějakou placatku potkám, tak jsem tak maximálně za volantem a různě kličkuju, protože koukám jen a jen na něj. No a nedávno jsem potklala pěkně velkýho zlaťáka, ale ten pán asi tak šílenej nebyl a komunikovat moc nechtěl, tak jsem si pohladila pesana a on odešel...tak to mě docela mrzelo, protože bych potřebovala taky takovýho nějakýho šílence jako jsem já...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 12:05
- Nahlásit

Já tuhle viděla z auta taky pána s boxerem a hned sem ho ukazovala menželovi ať se podivá a ten boxer to už byl asi dědeček, protože měl ten čumák trochu do šediva. Taky se můžu po... když vidim někde boxera. Naše městečko je malý, takže by mně docela zajímalo jestli se tam nějaký vyskytuje když jsem na něj zatim nenarazila. Akorát kámoš má tu boxerku jak je na fotce, ten když viděl prvně Vikouše tak se mohl zbláznit, byl z něj hotovej. A Melorka tak k němu přišla tou svojí vrtivou chůzí, pahýlek jí jen kmital a chrochtala si u toho. Ona má o proti Vikymu trochu jiný čumák, víc placatější, ale je skvělá.

Anonymní
# Zasláno: 20 Říj 2005 12:33
- Nahlásit

Ahoj. Mám 3 měsíční štěně boxera-zlatou fenku. Je to můj první pejsek a pomalu se připravujem na zkoušky, výstavy atd. Kdybyste chtěli, tak mi napiště, co nás všechno čeká-výcvik apod. Pa Věra + Esterka

alli
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 12:35
- Nahlásit

Pajus - stránky jsou super, strašně se mi líbí s tou kšiltovkou. Allis kočky také nemusí.
Já se taky teď dívám po každým boxérovi. Manžel mi také hned hlásí, když někde nějakého viděl.

Ala
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:00
- Nahlásit

Ahoj holky, tak koukám já mezitím co jsem dopoledne makala tak vy tady pěkně povídáte.
Pajus - moc pěkný stránky. Asi budu z vám největší lenoch, kterýmu to bude tvrat nejdéle. Jestli se k tomu vůbec dohrabu.
Včelka - když to čtu tak jsem moc ráda že Rocky nemá tyhle ničitelský sklony. Doufám že s tím ještě nezačne

Pajus
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:00
- Nahlásit

No tak já už zpunktovala i rodiče přítele, že ty mi taky hnedle nějakýho hlásej a navíc mají známé co mají prý pesana a hned že by to pro ní byl dobrej nápadník a tak...no a vlastně by chtěli od Tiny i štěně...ale to si ještě chvíli počkaj , ale už bych měla zadané 2-3, což je docela slušný pokud si to ty lidi do té doby nerozmyslí že
Je to už taková úchylka co
A tak náhodou mě napadá že kdyby jste někdo byl třeba z okolí ardubic nebo tak, tak že já jsem od Pardubek

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání