| Autor |
Zpráva |
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:02
- Nahlásit
Alo to zmákneš, mě se to podařilo jen za včerejší večer
|
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:03
- Nahlásit
Věro a Esterko, tak tě tu vítám...a co všechno by tě zajímalo?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:05
- Nahlásit
Pajus
No asi to nechám na pondělí. To na to budu mít čas v práci od rána do včera tak snad to půjde. I když už vidim našeho rozčílenýho správce PC sítě až mi zase bude odblokovávat počítač.
U nás taky moc boxíků není. Jen když jezdim k našim tak tam chodí venčit jedna paní psa. Ale s tou jsme se potkali asi jen 2x. Ani na cvičáku nebyl nikdo. Snad teď na tom novym budou.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:07
- Nahlásit
Zajímá mě úplně všechno. Kolik má boxer vážit ve 3 měsících? Jak probíhá svod a co všechno musíme na něj umět? V a E
|
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:17
- Nahlásit
Nejhorší je jak mě všichni známí říkají jak jkde potkali boxerka a že je úžasnej a já jen tak vždycky pokývu hlavou
Jo tak kolik má váži to netuším, podle mě je to hodně individuální. Já třeba s tou svojí měla strašný problémy s jejím baštěním, takže my jsme byly spíš po mírou...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:19
- Nahlásit
Anonymní
Já taky nevim kolik by měl vážit. Mému je 6 měsíců a má 23 - 24 kilo. V těch třech měl tak 15??? ale to si jen myslim.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:26
- Nahlásit
Právě jsem koukala na stránky Ungeltu, jsou tam přidaný nový fotky.
|
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:33
- Nahlásit
Ala
a to jako jaký fotky???
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:33
- Nahlásit
Pajus
No třeba mýho Rokouška
|
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:35
- Nahlásit
A už asi tuším. nemá to být Micro?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:36
- Nahlásit
Pajus
|
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:37
- Nahlásit
Asi jo co....to je super jak tam dávají fotečky těch vašich tlamiček...
Příště si taky pořídím papíráčka a už mám jespíš i vyhlídlou chov. stanici
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:54
- Nahlásit
Uf uf tak sem dala trochu dohromady Vikoušovi stránky, budu na tom ještě trochu pracovat, ale něco tam už je tak se můžete zatím podívat. www.viky.estranky.cz
|
alli
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:57
- Nahlásit
Ala
Tak jsem koukla na Rokyho krásný !
Anonymní
Také netuším kolik má správně vážit, odhaduji, že Allis ve 3 měsících měla tak 10-11kg. Na svod se může až od 6 měsíců a musí ukázat zuby, stačí pouze přední - skus, chvíli postát a pohyb v kruhu.
|
Pajus
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 14:04
- Nahlásit
Tak i Viky má super stránky!!! A je fakt krásnej, hned jak přijde domů taťulda ak u ho musím ukázat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 14:15
- Nahlásit
Jé, tak Vikouš už má taky krásné stránky!
Ala - moc pěkný boxeří kousek!
U Ungeltu je aktualizace, už jsem vše zkoukla, teda je tam plno machrů! Chestra alias Čerta známe z tábora, je to šikula! Chantal, to je přebornice, ti makají!
Jo, ti mají vlastně stejnýho otce jako Giorďaska! To jsou polosourozenci!
A Vikoušek má mamku sestru Giorďasčiny mamky, asi že jo?!
No teda kdybych chtěla krýt, tak budu muset hledat hodně dlouho, už jsem i na táborech koukala různým boxerům do papírů a vesměs se v hodně papírech vyskytuje nějakej praděd či prapra...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 15:04
- Nahlásit
Jo jo Vikyho mamka je ségra Giordiný mamky. Taky jsem zkoukla stránky Ungeltu a musim říct že Giordi už tam má slušný výpis kde zvítězila a tak. Je to moc šikovná holka. Jinak Rockyho ségry to jsou teda kočky, jsem z nich vždycky u vytržení, jsou nádherný, hlavně ta Mirella, jinak Rockáček samozřejmě taky abych na něj nezapomněla. ahojte razim domu zkontrolovat škody na majetku.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 16:34
- Nahlásit
Pajus
Vcelka
No tak to byla teda rychlovka s těma stránkama, jste šikulky
Věra a Esterka
Můžem se někde podívat na fotky?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:05
- Nahlásit
Ahojte, včera si to razim domu z práce a půl kiláku před domovem telefon ať rychle chvátám domu že volala sousedka že se Viky rozhodl od nás zase odejít. Štrádoval si to prý ulicí směr silnice. Ještě že byla doma a všimla si toho a je taková akční, takže ho tam prý naháněla až se jí ho podařilo chytit a přivázala ho na vodítko a čekala až přijedu. Byla to trochu naše vina, protože jsme něco stěhovali přes plot a špatně sme ho natáhli, takže on se trochu podhrabal. Dneska prý doma nebude, tak jestli ho napadne zkusit zase nějakou jinou stranu, tak už ho taky nemusíme najít. S nim už taky neni den kdy by něco neprovedl. Vzala jsem ho pak hned na prochajdu a přišla jsem opět vyřízená s velkýma cintantcema na obou rukávech, protože se chtěl furt přetahovat a chvílema se zakousával i do mých rukávů, nakonec si snad odpočinu víc v tý práci.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:13
- Nahlásit
Vcelka
A nemůžeš ho na tý prochajdě zaměstnat něčím jiným, odvést pozornost od svých rukávů třeba házením tenisáku? Tomu přece snad žádnej mladej pes neodolá...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:13
- Nahlásit
Vcelka
Moc hezký stránky.
To je docela vostrý s těma Vikyho útěkama. Ještě že máte tu sousedku. Rocky nám tenkrát zdrhnul jednou a byl naštěstí na dětskym hřišti zavřenej. Ale pak jsem ho hlídala z okna každou cvhíli jsem koukala, aby se zase nepodhrabal. Ještě že ho to přešlo. Přítel to taky nějak zabezpečil takže už tam nepodleze. A se sousedy máme na plotě takovou tu rohož, takže tam nevidí, tak ho to neláká. Třeba by to taky pomohlo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:34
- Nahlásit
Ketrin
Já sebou beru ten míček na šňůrce takže mu ho házim, jenže on k němu dojde, čuchne a nechá ho ležet případně poponese a za chvíli pustí. Když ho nesu v ruce tak se do něj zakousne a visí na něm. Včera mi zase tahal za vodítko, tak jsem se s nim potahala, pustila, on ho popones, a pustil, jak sem k němu přišla tak ho chtěl znova. Jenže za chvíli mi začne jít po těch rukávech a když mu nabízím míček nebo vodítko, tak to v tu chvíli zrovna moc nechce, rukávy jsou prostě rukávy. Snažim se ho většinou zaměstnat něčim jinym, ale když ho to chytne tak na něj nic nezabere.
Ala
my jsme na tu stranu k sousedum dali tuhle ty kari sítě, takže to už je v pohodě, na předku máme provizorně pletivo bez podezdívky než se někdy udělá lepší plot a tam zdrhnul včera, dneska už by tudy taky neměl utéct, jsou tam taky kari sítě a je pořádně natažený. Ještě je možnost že by zdrhnul plotem na druhý straně kde máme podezdívku a pletivo, tam by to pletivo mohl dole rozpléct. Snad ho to nenapadne. Jedny lidi tam maji věčně puštěnou fenku kokršpaněla a ta tam lítá kolem nás, včera jak sem přijela tak zrovna přišla, tak sem si řikala jestli ho tam ona nedráždí a on se pak snaží zakaždou cenu dostat za ní.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:52
- Nahlásit
Vcelka
Já jsem včera vytahla přítele aby s náma šel ven na procházku. On je jinak hroznej lenoch. A Rocky jak není zvyklej že s námi chodí tak byl celej divej. Skákal na něj, dorážel, štěkal na něj, tahal za nohavice atd. Takže se přítel potom doma zařekl že už s námi nikam nejde.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:03
- Nahlásit
Žádný stránky nemám, jedině mám naskenovaný fotky. Esterky máma je Delfína od Černého Belzebuba a táta je Baskervill Buddha Tajpan. V a E
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:04
- Nahlásit
Anonymní
Ten Buddha Tajpan je moc pěknej pes, takže Esterka musí být nádherná. Aleš
|
Pajus
|
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:20
- Nahlásit
Vcelka a to když mu řekneš rázně fuj, tak to taky nepomáhá? Je teda fakt že Tině se tohle jednu chvíli taky líbilo a rozpoznala že mám na sobě bundu se kterou chodíme ven a taky se mi zakousávala do rukávů, ale když jsem toho už měla dost, tak jsem jí prostě "vysvětlila" že je čas s tím přestat a byl klid. Jinak o vodítko se taky někdy přetahujem což mi nevadí, ale je přesný že když ho pustím, tak s ním chvíli běhá, pak ho položí a čeká až si pro něj půjdu aby s ním mohla zase zdrhnout
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:46
- Nahlásit
Takže Esterka je z jaký chovatelský stanice? Baskervill je fakt nadupanej viděla jsem ho na moc fotkách, furt někde soutěží.
Rázný fuj fakt nepomáhá, nepomáhá nic spíš se ještě víc rozzuří. Jak píšeš že jsi to Tině prostě vysvětlila tak to jsi udělala jak?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:48
- Nahlásit
Vcelka, Pajus
Allis s vodítkem dělá to samé, jak popisujete . Za rukávy také ráda tahá, ale když ji okřiknu, tak toho nechá, včera jsme měli sebou na procházce také balónek na šnůře a to jí stačilo (místo tahání za rukávy).
Včera měla otevřené již dvě skříňky , dnes šla do práce s páníčkem
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:50
- Nahlásit
Esterka je z chovatelský stanice Od Černého Belzebuba. Dělá mi velikou radost, jsem strašně šťastná, že jsem si pořídila zrovna boxera. Věrka
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:51
- Nahlásit
Věra a Esterka
Teď jsem koukala na stránkách BASKERVILL BUDDHA TAJPAN na Esterku a je kouzelná, hlavně ta fotka, jak tam je vyfocená s bráchou a se ségrou v tom košíku, to je super
|