| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 14:22
- Nahlásit
Krmivo RC maxi boxer ... tak jsem se dívala na ty stránky a nenašla k tomu žádný info... Třeba to je spešl pro boxery, že po pozření tohoto krmiva již nebudou chrochtat a hlavně slintat!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 14:28
- Nahlásit
Na tom cvičáku je víc cvičitelů. Je to tam rozdělený podle věku, takže jsme ve skupině asi 5 štěňat kolem 3 - 4 měsíců věku. Ještě jsem zapomněl, že se tam strašně ježí, jak se k němu přiblíží pes, ale to dělá jen na cvičáků. Venku, když slyší něco, co ještě nezná, tak se taky naježí. Jinak Vám díky za rady a my to zvládneme. Franta
|
Pajus
|
- Nahlásit
Nevím jestli má takový krmení fakt spešl význam...ale myslím si že složení bude vcelku stejný jako u jiných pytlů jejich značky...ta cena je ale fakt dost veliká...
Tohle mi napsali když jsem jim kdysi psala dotaz na toto krmení:
krmivo ROYAL CANIN BOXER plánujeme dovézt v druhé polovině tohoto roku. Krmivo boxer je určeno speciálně pro boxery v dospělosti. Podporuje lepší funkčnost srdce, zvýšený obsah kloubní výživy napomáhá ochraně kloubů, krmivo má speciální tvar granule pro lepší nabírání a nutnost granule kousat.
Na světovým webu je toho tam víc, ale ještě si vše přeložit že
|
Pajus
|
- Nahlásit
Nevím jestli má takový krmení fakt spešl význam...ale myslím si že složení bude vcelku stejný jako u jiných pytlů jejich značky...ta cena je ale fakt dost veliká...
Tohle mi napsali když jsem jim kdysi psala dotaz na toto krmení:
krmivo ROYAL CANIN BOXER plánujeme dovézt v druhé polovině tohoto roku. Krmivo boxer je určeno speciálně pro boxery v dospělosti. Podporuje lepší funkčnost srdce, zvýšený obsah kloubní výživy napomáhá ochraně kloubů, krmivo má speciální tvar granule pro lepší nabírání a nutnost granule kousat.
Na světovým webu je toho tam víc, ale ještě si vše přeložit že
|
Pajus
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 14:30
- Nahlásit
určitě to zmáknete a navíc pokud se ti to na vašem cvičáku nebude zdát, tak omrkni jiné...někde se najdou super lidi kteří fakt poradí. Na určení že bude agresivní a dominantní si myslím že je ještě hodně brzy
|
alli
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 14:36
- Nahlásit
ROYAL CANIN BOXER - Dle vzorku, který jsme měli, mohu jen potvrdit, že to fakt musí kousat .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 14:43
- Nahlásit
Frantovi - tak to se možná trošku bojí nebo je spíš nejistej a neví co má čekat... každýmu štěňátku určitě pomůže když ho budete co nejvíc seznamovat s různýma věcma, situacema, psama, lidma,... všechno mu ukázat, se vším ho seznámit a dodávat mu sebedůvěry. Zvykat ho na všechno možný i nemožný. On se otrká. Bacha na to, aby nevyjížděl po psech ze strachu. Je rozdíl jestli je to opravdu dominantňák, kterýmu neuškodí když ho jiný starší pes usměrní, (ne zrasuje) anebo jestli je to nejistý, bojácnější jedinec - tomu bych do začátku vybírala klidný a milý pejsky, aby se seznámil s hodnýma a primárně se psů nebál. Ahoj a někdy napiš jak se máte!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 14:49
- Nahlásit
RC pro boxera - tak takhle by to nemuselo být špatný!? Pokud už někdo RC stejně krmí, tak bych ty granule brala. Otázka je, který granule a proč jsou "lepší"... Ale to s tím kousáním je dobrý a tvarem a pro srdce a pro klouby... proč ne. Já ale stejně láduju G. Canivitonem forte každý den, takže klouby už pak neřeším... L-karnitin, taurin je v Eagle packu taky myslím... Chm, chm, ale že z tolika plemen vybrali právě boxera?! Ještě je tam teda čivava nebo co... Ale opravdu si myslí, že boxišové krmivo se tu tolik ujme, že mu udělali spešl řadu?
|
Pajus
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 15:02
- Nahlásit
oni už dělají pro spešl krmení pro docela dost psů, např. jezevčíci, yorkové, ovčáci, labradoři a tak, ale nevím, nevím jestli to má cenu...neznám nikoho kdo má zkušenosti.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 16:47
- Nahlásit
Ahojda lidi,
tak jsem tu naši potvoru minule pěkně přechválila. Teď jsem dorazila domů z práce a už z auta koukám,cože se to na naší zahrádce nestalo? Uprostřed trávníku obrovská zelená osuška (kterou používám FeeBee na utírání tlap), o kus dál jedna Jakubova bota, pod keřem druhá, u stromu značně světunepodobná moje "hodobožová" vesta,Matinova pantofle,dvoje noviny a jako koruna všeho trenýrky mého milovaného manžela (nechané v garáži na utírání palubovky v autě),jejichž místy nesprasená bílá barva svítila do dálky... Laik by řekl,že jsme v rozvodovém řízení a v zápalu vzteku si vyhazujeme věci z okna! Ještěže drahý choť není doma,to by byla přednáška. A závěrem musím konstatovat,že sprdnout ji jsem neměla šanci,neboť starší synátor si ji vzal s sebou do pokojíčku,kde jí blahosklonně nechal na vyčištěném koberci žužlat prasečí ucho.... Ach jo!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 19:28
- Nahlásit
|
Pajus
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 20:15
- Nahlásit
Olo tak to se tedy opravdu nenudíš viď...jo to já taky miluju když jen přicházím k braňce a vidím támhle díru, támhle druhou, rozkousanou rukavici a podobné divy naši zahrady
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 07:13
- Nahlásit
Olo, tak to jsi mně po ránu zase pobavila.
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 08:14
- Nahlásit
Jo, jo je vidět že se s našema placatýma miláčkama nudit nemůžeme...
Přeji dobré ráno
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 08:46
- Nahlásit
Ahoj holky, teda vy jste se tu včera činili. Zabralo mi to celý ráno než jsem přečetla všechny vaše příspěvky
Pajus
Trochu opožděně se taky připojuji ke gratulaci. Jste holky moc šikovný
ola
Ty mi dáváš po ránu Když jsme dneska šli do práce tak jsem objevila že moje "zlatíčko" vytahalo z jezírka všechny vodní kytky i s květináčkama.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:06
- Nahlásit
Mam z vás holky radost že se vaši miláčkové doma tak činí.
Včera jsem zrovna Zdeňkovi řikala že ta naše zahrada vypadá hrozně stroze a nudně. Krapet jak po výbuchu. Když jí srovnám se zahradou sousedky tak to je obrovský rozdíl. U nás jen tři malý stromky, s toho dva jsou okousaný a skoro suchý, maliny a vrbička to samý a včera jsem ostřihávala jahody a Viky mi tam začal trhat ten černý povlak a hrabat jámu jak pro slona. Takže naše pěstitelské úspěchy jsou na nule. A po celé zahradě jsou jen rozházené věci a hračky. Chtěli by jsme na jednu stranu zahrady nasázet tujky, ale máme strach že když to uděláme ještě teď tak že je Viky hned zlikviduje.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:19
- Nahlásit
Koukám, že vaše zlatíčka se také pěkně činí. Allis musím pochválit, včera byla vyjímečně hodná a nic neprovedla. Dnes ale nevím, nevím. Ráno nás zkoušela "ukecat", že by šla s námi.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:20
- Nahlásit
Ahojte,
boxíci jsou velmi vynalézaví a šikovní! A mají i smysl pro humor a to veliký, že FeeBee! No opravdu každému z nás gratuluju k tak úžasnýmu tvorovi jako je boxer!
My jsme včera byli v polích na prochajdě spojené se stopičkama... to co dělala Giordi v kukuřičným poli se dá jen těžko popsat a opět si na pooraným poli řepy nacházela zapomenutý kousky, ty si vyhazovala do vzduchu a pak je pronásledovala a dvě řepy sežrala!!! Samo špinavá jak prase, no jako divočák ryla rypákem placatým v zemi...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:26
- Nahlásit
Rocky vyhrabal zákopy v záhonu. Ve kterym stejně už nic není, takže to až tak nevadí. Ale přitom si pěkně odřel čumu. Má celý horní pysk celý růžový. Docela srandovní
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:35
- Nahlásit
No nuda s nima absolutně není to je fakt...jo a hrabání a okusování všeho možnýho je u nás vcelku už na dením pořádku
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 09:52
- Nahlásit
Ahojki. Potřebuji poradit ohledně výcviku boxera. Jaké všechny povely se u boxera cvičí? Jestli by mi je někdo mohl vyjmenovat. Jsem začátečník a nikde se to nemůžu dočíst. Děkuju Petra
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:11
- Nahlásit
Jejda, to je zvláštní dotaz...
Hele, záleží jaký povely potřebuješ naučit. A neliší se to rasou. Každej cvičí a potřebuje jiný povely.
Pokud chceš jen povely pro život, tak si je vymýšlíš sama, jsou to povely, který potřebuješ doma, venku na procházce.
Pak jsou povely "cvičákový". Záleží jeslti chceš dělat s boxerem sportovní výcvik nebo záchranařinu nebo třeba agility nebo tanec se psem, tam všude se používají určitý povely. Existují zkušební řády podle kterých se cvičí a tam ty povely máš vypsaný! Podívej se na této webové stránce nahoru do toho modrýho pruhu a tam klikni na ZKUŠEBNÍ ŘÁDY, tam najdeš zkoušky a povely, který se u nich používají.
Petro a nejlíp když zajdeš u vás někde na cvičák, tam ti i poradí jak se který cvik nacvičuje!
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:13
- Nahlásit
Anonymní:
jde o to co všechno chceš se svým boxerem dělat ve výcviku lze docílit oprvadu hodně cviků...
Ale k těm základním si myslím že patří správné přivolání, chůze u nohy, sedni, lehni, zůstaň...samozdřejmě když chceš víc tak ho to stopro naučíš...jsou to chytrolíni a šikulové...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:14
- Nahlásit
Chci aby uměla základní povely a nevím, jaké to jsou. Pak chceme složit zkoušku chovnosti a pak budem chodit na výstavy, tak co všechno tam musí umět. Děkuji. Petra
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:24
- Nahlásit
Petro - no tak to ti tady asi všechno nevypíšeme - o výcviku, o zkoušce chovnosti, o výstavách - toho je strašně moc... a sama jen načtením to asi nezvládneš jako začátečník... Např. zkouška chovnosti, tam je i částečně obrana, takže se cvičáku a figurantovi nevyhnete. Poradila bych ti postup - zavolat chovateli a požádat ho, ať vám zodpoví dotazy, pak se stát členem nějaké pobočky boxer klubu, tam vám taky hodně pomůžou a poradí, chodit na akce klubu a dívat se... S výstavama poradí taky chovatel anebo na cvičácích taky lidi zároveň i vystavují (někteří), takže taky poradí a hlavně ukážou... po netu tohle všechno řešit nejde.
Základní povely jsou např. ke mně, sedni, lehni, vstaň, k noze, zůstaň, fuj, vpřed, aport,... no ale víš jak je boxíka naučit?
Není to tak jednoduchý...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:39
- Nahlásit
Já vím, že to nezvládneme samy, na cvičák chodíme. Chtěla jsem jen překvapit cvičitele, že máme o výcvik opravdu zájem, tak jsem si chtěla něco připravit předem, abych o tom něco věděla. Jinak umíme sedni, lehni, ke mně a učíme se zůstaň. Tak bych řekla, že na začátečníka je to dobrý. Moc děkuju za rady. Petra
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:42
- Nahlásit
Však oni na tom cvičáku určitě chápou že žádný učenec z nebe nespadl...že jsi začátečník neznamená že by si o výcvik neměla mít zájem. Uvidíš že poradí a velmi rádi´
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 10:44
- Nahlásit
Jo, Petro, tak to je v pohodě! Ale napsala jsi to tak obecně a tak trošku jak kdybyste neměli o ničem ani páru. Tak jak jsi to napsala teď jsi to mohla napsat už jako první příspěvek, to by bylo hned jasný. Tak si zkus přečíst ty zkušební řády a nastudovat ty lehčí zkoušky a hned budeš víc v obraze. Hodně štěstí při výcviku a tak vůbec!
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 11:43
- Nahlásit
A jak se tu všichni dneska máte? taky už vás to v práci nebaví jako mě
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2005 12:12
- Nahlásit
Pajus
Ne nebaví mě to dneska v práci. A to tu budu tvrdnout ještě minimálně 4 hodiny.
Musim vám napsat můj víkendový zážitek. Chtěla jsem s Rockym zkusit poprvé stopy. Jen takový kraťoučký. Takže jsem načetla vše co jsem mohla a v sobotu jsem byla u mojí babči na vesnici, kde je to naprosto ideální. Psa jsem přivázala ke stromu a šla na louku našlápnout stopu. Pak jsem se vrátila pro psa a že na to půjdeme. Najednou se odkudsi přiřítil babičky hafan (křízenec všeho možného), začuchal a naprosto perfektně šel po stopě dokud nevyzbíral všechny pamlsky. Takže se u nás žádný stopování nekonalo.
|