Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:46
- Nahlásit

Libko, jsem taky zvědavá co mimčo, včera sem na vás myslela.
Olo, tobě taky držím palečky aby vyšlo Rtg v pořádku. Asi taky zase změním značku granulí, uvažuju nad Happy Dogem.
Trápí mně jedna věc včera před cvičákem když sem byla venčit Vikyho, tak z něj šel jen takový slabý průjem a byla v tom i červená, jakoby krev. Doma pak když jsem mu dala najist a on se vykadil tak už to nebylo tak řídký, ale trochu tý červený v tom bylo taky. Našla sem si tu v některý diskusi na tohle téma a tam někdo psal že když je ta krev jasně červená že jde o poranění konečníku a když je tmavá tak že je to ze vnitř a tohle bylo zrovna docela tmavá červená. Viky vypadá ale v pohodě, je živej pořád stejně a neprojevuje se nějak jinak. Tak mi to docela vrtá hlavou. Podivám se jaký bude mít dneska hovínko a radši ho vezmu k vetovi.

Alo
byla jsi se podivat v těch Budějkách? My tam nebyli.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:02
- Nahlásit

Vcelka
Neboj. FeeBee to má občas taky. Zrovna tuhle,když jsem sbírala na zahradě HROMADY, tak koukám, že jeden špalíček je proužkatý. S červenou. Taky jsem se lekla,ale pak jsem si říkala, že je to třeba jak secpe nějakou kost a pak jí to tam dře,když to jde ven. Taky jí nic jinýho nebylo a další bobany měla OK. Člověk je asi nesmí furt tak pozorovat,ikdyž je jasný,že ti to stejně nedá. Fakt jako s dětma!
Denis? Nemáš zase dovolenou?! Co Giordi a faleška? Je to lepší?

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:19
- Nahlásit

Vcelka
V Budějovicích jsme byli. Ale nebyli jsme tam dlouho, protože jsme sebou vzali tchýni a to bylo horší než s malým dítětem. Každýho psa co prošel kolem nás komentovala a vůbec jí nevadilo že to pánečkové slyší. Byli jsme tam jen na zlatý, na žíhaňáky už jsme jeli domů. stejně jich tam moc nebylo. Akorát se nás snad tři lidi ptali jestli taky vystavujem, a horzně se divili že ne. Asi to budeme muset napravit. Ale byli tam nějaký lidi s 2,5 měsíčním štěnětem, Rocky si s ním užasně vyhrál. Alespoň jsem si připoměla jaký to byl prcek.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:49
- Nahlásit

Ala
tak to jste si sebou na výlet vzali dvě děti viď?
Určitě brzy nějakou výstavu zvládnete, možná že se pak i přijedem podivat když to nebude někde daleko.

Ola
doufejme že to fakt nebude nic vážnýho, musim říct že mně to docela vystrašilo a nebyla sem schopná se na cvičáku moc soustředit. Asi ho fakt moc pozoruju. Dneska sem si ho ráno vzala k sobě do postele a tak krásně se tulil, je to mazel.

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:18
- Nahlásit

Ala Denisa

Musím se pochválit, že jsem nezapoměla pozdravovat paní chovatelku. Byla překvapená a určitě jí to udělalo radost.

alli
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:19
- Nahlásit

Ala
Ano, je to pravda, svod nic není. Je to něco, jak na výstavě - ukázat zuby (jen zkus), chvíli postát a "oběhnout" kruh - oni jsou k dorostencům dost tolerantní. Allis také občas skákala a chtěla se se mnou přetahovat o vodítko a stát, když je tam tolik pachů k čichání...
Ola,Ala
Já také z toho měla nejprve velký strach, ale po absolvování výstavy před 14 dny už to bylo celkem dobré, navíc na svodu byl ten samý rozhodčí, jak na té výstavě a k Allis už tam neměl žádné výhrady, tam jsem si říkala, že to musíme zvládnou. Mnohem horší bude zkouška chovnosti. S té mám opravdu strach, protože jsme na cvičák zatím nechodili a bez nácviku obrany se to zvládnout nedá. Ale zatím máme čas. Musím se jít konečně podívat na ten náš cvičák a zjistit co a jak.
Syn by asi taky nechtěl dát případná štěňátka z domu... možná až by "zase vyrostla"...ale to je opravdu daleko...

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:31
- Nahlásit

Libka
Tak to je dobře žes nezapoměla. Ještě měla nějaký štěníky? Nebo už byli všichni u svých nových páníčků? Já si pamatuju že mi (nedočkavci) jsme tam přijeli uplně první. Ale zase to stálo zato vidět tu smečku pohromadě.
Vcelka
Jo přesně, dvě děti. Rocky z toho byl pěkně vyjukanej. Ale časem se docela uklidnil a netahnul ke každýmu psovi.
Jinak jsem se rozhodla ještě jednou v neděli zkusit cvičák u nás. A uvidíme. Možná že bych zkusila cvičit základní poslušnost sama a na ten vzdálenější cvikoš bysme dojížděli až budem mít základy zvládnutý. Včera to Rokouškovi docela šlo. I přivolání měl na 1.

alli
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:36
- Nahlásit

Libka
Tak jsem se teď dívala do galerie na Elišku.. je nádherná

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:40
- Nahlásit

Libko je fakt krásná

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:46
- Nahlásit

Alo
S tim cvičákem uvidíš, jestli tě to tam ale hodně štve, tak asi bude lepší jezdit jinam. Nás tam včera bylo docela hodně, ale napřed sme cvičili se šťěňatama, Viky přivolání pěkně odfláknul, ale zase na překážkách byl uplně supr, docela sem si řikala jestli bych s nim neměla zkusit agillity, překážek se fakt nebojí. Dala sem se tam pak do řeči s jednym chlapem co cvičí, tak mi tam dal nějaký rady a taky že mám na něj být přísnější aby si se mnou nedělal co chce. Má pravdu budu muset trochu přivrdit. Byli sme tam dvě hodiny pak nastoupili ty co už krásně cvičí, vypadá to moc hezky když pes poslouchá na slovo. Snad se taky časem k něčemu dopracujeme.

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:52
- Nahlásit

Libka
Taky jsem koukla do galerie na fotečku. Je božíííííí

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 11:15
- Nahlásit

Úplně se tady z tý chvály červenáme

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 12:48
- Nahlásit

Ahojtes!
Olo, nemám bohužel dovču, jen nějak moc práce
Faleška docela v pohodě, no rozhodně se to nezhoršuje, vařím maliníkový listí+dělám octový obkládky z jablečnýho octu+žere kyselý zavináče+utopenceno všechny tyto babské prý osvědčené recepty pomáhají, a hlavně jsem totálně ztahaná jak se snažím Giordi ztahat!

Libko, je to roztomiloučká krasavicea dík, že jsi i pozdravovala. Nedostala to vepřový ucho od chovatelky sebou? Giordi si tentkrát ucho dovezla, já tenkrát ještě o těch smradlavinách neměla potuchy... Piš, jak se jí vede!

Alo, Rokouš je taky štramák, na té foto s mimi v ČB mu to moc sluší, líbí se mi to jeho žíhání! Má pěkno barvičku.

Jo, Allis gratuluju ke svodu, škoda, byla jsem jinde, mohla jsem se tam jet mrknout, byl tam štěník od známé taky... tak třeba příště když jsme u té stejné pobočky...

Vcelko, já bych možná s Vikoušem radši zašla... Giordi jednou taky měla v h...u krev, já už si nepamatuju s čím to bylo spojený, ale šli jsme a měla cosi se střevem... brala pak prášky, radši preventivně zajít než si pak vyčítat... jo, ale třeba se někdy vylekám co to jako je, a ono to rajče, barevnej pamlsek, atd. atd.

Tak snad jsem reagovala na všechny, na nic nezapomněla, pište, pak si budu relaxovat čtením...

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 12:52
- Nahlásit

Libka
Nedá mi to nepřidat se! Je fakt slaďoučká! Foť, foť, ať je foteček víc, ať se mi, co už máme doma velký kobyláky, můžeme pokochat!
Vcelka
Naše FeeBee je taky děsná tulivka. Obejme mi krk a položí hlavu na prsa... Je to super. A co se cvičení týče,chce to fakt přitvrdit a hlavně důslednost. Párkrát blbě nedotažený cvik se pak móóc špatně odnaučuje. Mluví ze mne vlastní zkušenost,já si FeeBee nechala sedat k noze moc daleko ode mne a teď to napravuju. A jde to těžko! Taky jí přestávám tolerovat takový to jakože-teď zrovna čuchám,takže přijdu za pět vteřin a ne hned! Říkám si, že už jí je rok a čtvrt,takže musím nastolit pevnou výchovu. Jenže někdy to bohužel nejde až tak podle mých představ...
Ala
Přihoď taky prosím nějakou fotečku Rockyho,ať vidíme, jak chlapák roste do krásy. Jednou bych chtěla pro FeeBee žíhanýho ženicha,takže ti chci chlapáka okouknout!

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 13:07
- Nahlásit

ola
Teď jsem tam vložila fotku jak si hraje s pidi boxíkem v ČB, jinak nic novýho nemam. Teda mam, ale jsem líná si je zmenšovat a ty mí megafotky sem dávat nechci.
No jo, ale to by sis na nás musela ještě chvíli počkat.
A nevim nevim, když bysme spojili ten FeeBee koukající špičák s tim Rockyho koukajícím předkusem, aby jsme pak neměli místo štěníků nějaký zubatý obludy

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 13:14
- Nahlásit

Ala

Možná by z toho bylo hejno pěkných zubatých krokodýlků! Koukají zuby Rockymu pořád nebo jen někdy? Já i na výstavách viděla dost boxišů,kterým koukají zubiska ven. FeeBee vypadá s tím jedním zubem hrozivě. Náš soused,co chodí okolo na procházku s jeho ridgebackou,dělí dny na "bez zubu" a "zub venku", to podle toho, jak naše FeeBee čučí za plotem a jak se zrovna tváří. Soused z toho má děsnou legraci.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 13:59
- Nahlásit

holky vy jste srandovní, Viky dá taky někdy jeden pysk víc do huby a pak mu čumí jeden zub, ale neni to tak často, je ale fakt že mi taky pak příde děsně srandovní. O víkendu jsme mu koukali na zuby, tak má špičáky pěkný, ale ty spodní přední zoubky to má takový pahýlky.
Olo s tou ridgebackou jsi mi připomněla, na cvičák chodí pán s fenkou taky ridgeback její sedm měsíců, Viky si s ní včera docela vyhrál a ten vyprávěl jak měli jedny lidi doma cvičenýho divočáka a psa rotweilera a ty spolu prý dělali výpravy po vsi, vždycky pes přeskočil plot a divočák podhrabal a pak chodili po vsi a kradli lidem králíky. Pes ho zakousl a divočák sežral a prý si vybírali hlavně výstavní kousky. Že se ty lidy pak nedoplatili. Tak to mně docela pobavilo. Načali sme tam totiž téma zdrhání psů přes plot.

Deniso, vidíš to by mně netrklo že by mohl mít tu červenou z barevných pamlsků, je fakt že červený mňamky taky má. Uvidim jaký budou venku hromádky a radši k tomu vetovi zajdu když se mi to nebude zdát, aspoň se uklidnim když to nic nebude.

Alo, Rocky na fotce fešák a ten malej prďolka vedle něj je taky hezoučkej.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:10
- Nahlásit

Vcelka
Denisa má pravdu. Jednou se mi stalo,že při sbírání h... jsem zírala na žlutý kousky čehosi v domění,že to je snad nějaký nový druh střevních parazitů a pak jsem si uvědomila,že FeeBee den před tím rozkřápala dětem ŽLUTÝ plastový kbelíček. Sleduj ho a omrkni to, co dnes vyprodukuje a pokud to bude OK,tak to neřeš. Ti naši drahoušci nám to dělají naschvál,abychom byli pořád ve střehu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:20
- Nahlásit

Vcelka
ola
Naše stará čuba jednou vyprodukovala h...o s červenou mašličkou, protože ve své pažravosti spucla žužlací mlsík i s pentlí (bylo to o vánocích nebo co). A jednou páníkovi sežrala celou krabici Ferrero Rocher, co dostal k svátku, i se staniolama, čili bobky byly do zlata a do stříbrna...
Takže se ještě 1x pořádně podívej, jestli je to opravdu krev a jestli jo, tak ujíždějte na veterinu

Lenka2
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:22
- Nahlásit

Máte někdo zkušenosti,kdy začít chodit na cvičák?Mám 4měsíční fenku a nechci propásnout tu správnou dobu.Lenka

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:38
- Nahlásit

Lenka2
Máš boxerku? Já začla s čubinou chodit,když jí bylo cca tři až čtyři měsíce. Hlavně, aby se otrkala a oňufala s psiskama. Bylo to téměř přesně před rokem a bohužel pak přišla zima,takže to bylo horší. Od letošního jara chodíme pravidelně (mimo hárací období)

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:38
- Nahlásit

ola
Rockymu jsou vidět zuby jen občas. Třeba když má chuť na něco co jíme mi apod. Ale já to nevidim tak tragicky. Přítel nedávno mluvil s nějakým pánem a povídal že jeho boxerovi čuměli zuby snad 1 cm, a prý s ním jezdil normálně po výstavách. No jak tam dopadl už neříkal
Vcelka
Když na jaře kvetly na zahrádce žlutý kytky tak měl Rocky taky křiklavě žlutý bobany. Docela dlouho mě trvalo než mi docvaklo čím to je

Ala
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:40
- Nahlásit

ola
Rockymu jsou vidět zuby jen občas. Třeba když má chuť na něco co jíme mi apod. Ale já to nevidim tak tragicky. Přítel nedávno mluvil s nějakým pánem a povídal že jeho boxerovi čuměli zuby snad 1 cm, a prý s ním jezdil normálně po výstavách. No jak tam dopadl už neříkal
Vcelka
Když na jaře kvetly na zahrádce žlutý kytky tak měl Rocky taky křiklavě žlutý bobany. Docela dlouho mě trvalo než mi docvaklo čím to je

Lenka2
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:55
- Nahlásit

ola Mám boxerku Brauny.Doma zvládá povely sedni,lehni i ke mě,ale venku si dělá co chce.Tento víkend jdem na výstavu boxerů,tak se tam optám na ten cvičák,kde to nejlíp funguje.L

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:58
- Nahlásit

Kdo ví jestli jak minulý pondělí zdrhnul k tý sousedce na její okrasnou zahrádku tam nesežral nějakou barevnou kytinu, i když to by se asi už projevilo dřív.
Je fakt že v úterý jak nám ho hlídala tchýně měl pěkný průjem a ty další dny to sem nějak nesledovala, ale na zahradě byli pevný hromádky, řekla bych že to červený se tam objevilo nejdřív v sobotu. Uvidíme.

Lenka2
já začala chodit se psem na cvičák až v šesti a půl měsíci, ale můžeš začít chodit už po komplet očkování, takže nějak po třech měsících.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 18:31
- Nahlásit

Lenka2
Máš tu založenou galerii? Abych mohla na Brauny mrknout. Jinak Brauny je moc hezký jméno. Je zlatá nebo žíhaná? A z jaký je chov. stanice? Doufám,že tě tolik otázek nevyděsí,jsem jen trošičku zvědavá.... Ale to určitě i ostatní ne?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 22:42
- Nahlásit

Ola
tak sem si právě objednala u Barona ty prolejzací dvířka, vzali sme ale ty menší, velikost 5, je tam psaný že jsou pro psi do 46 kilo, tak snad v nich Viky projde v pohodě.

K vetovi jsme zatim nešli, hovínka na zahradě maji normální barvu, tak uvidíme dál. Viky ten je stejně prdlej jako vždy, tak snad ho žádná nemoc v nejbližší době neskolí. V nestřeženém okamžiku si zase vlezl do ložnice, takže se tam vyvaluje jak paša, jdu ho za chvíli vystrnadit. Maji to tak některý pejsové život.
Jsem trošku rozladěná s toho co jsem viděla v televizi, nevim jestli někdo sledujete pořad Výměna manželek, ale dneska tam byla rodina která má v bytě labradora zavřenýho v malý kleci a nemůže ven z klece ani když jsou doma. Akorát s nim jdou nevim jak často ven, ale s toho co jsem viděla si myslim že moc často ne, že většinu času stráví v tý klícce. Docela sme na to se Zdeňkem koukali celý hotový. Jestli jste to někdo taky viděl tak napište co si o tom myslíte.

Lada
# Zasláno: 11 Říj 2005 07:00
- Nahlásit

Vcelka
pravidelně čtu vaší debatu o boxerech, jelikož jsem měl také dva boxery plně s vámi souhlasím. Je vidět,že boxíci se nezměnili.Co bylo k vidění včera v telivizi je děs.Pokud to viděla chovatelka tak se asi diví komu psa prodala a bude ho možná chtít odebrat.

Ala
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 07:38
- Nahlásit

Tak Rocky si asi myslel že zůstává ve zlobení pozadu, včera jsem dorazila domů a kytka, která byla původně v obýváku na okně rozžvýkaná po obýváku, zem všude, a květináč na kousky. Samozřejmě se tvářil jako že se ho to netýká. Pak si ještě odnosil do obýváku všechny boty, které nebyli uklizené v botníku. Asi mě chtěl upozornit abych si je uklízela nebo co? Ale na vás asi ještě nemáme.
Včelko, to máš dobrý sousedy, já kdyby se mi Rocky prohrabal k sousedům tak už bych ho asi neviděla. Ale plot k nim je dost bytelný tak to snad nehrozí.

alli
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 07:43
- Nahlásit

Allis včera opět bodovala, jak jsem přišla z práce, tak manžel hned hlásil, že by ji měla naučit vařit, když má takový zájem o hrnce a misky podařila se jí otevřít skříňka u linky a vytahala nějaké hrnce a misky a trychtýř z umělé hmoty, tak ten již není A asi má i křídla, protože shodila dózu z kafem z držáku, který je umístěný ještě tak půl metru na linkou
Vcelka
Pořad v televizi jsem neviděla, ale než jsme si jeli pro Allis, tak jsme také uvažovali o pořízení klece, kde by byla v době naší nepřítomnosti, abychom předešli případným škodám. Ale nedokázala jsem si představit, že tam bude zavřená třeba i 9 hodin, takže jsme to zase rychle zavrhli. Chudák pes, když tam má být zavřený většinu času.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání