Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 09:21
- Nahlásit

FeeBee to dělá občas taky. Chce ven-čumí u dveří,když ji pustím,tak vyleze na dva kroky, důležitě se rozhlídne,jakože kontrola a pak se otočí a čumí,že chce jako domů.
Momentálně je děsně naštvaná,protože nedostala napapat. Dnes jdeme na ten Rtg,tak nesmí jíst! Naštěstí ji těší aspoň to,že jelikož synátor fakt padl,tak jsem s nima doma. Ale z odpoledního rentgenu už mám průjem...

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 09:59
- Nahlásit

Ahoj Olo, nedávno jsem si na Tebe vzpomněla. Ve zprávách bylo o přehlídce dravců na Vašem zámku. Musel to být nářez. Nebyli jste tam?

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 10:05
- Nahlásit

Ola,Včelka
Docela vám ty psí dveře závidím. U nás to je bohužel nereálné. Protože máme společné vchodové dveře s přítelovo rodiči a na chodbě ještě dělící dveře k nám do patra. Škoda, tak to musí Rocky vydržet doma.
Olo, držím palce a dej vědět jak jste na rtg dopadli.
Libka
koukala jsem na fotku, tak seznámení s Denisem proběhlo v klidu?

ola
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 10:06
- Nahlásit

Jasně, že jo! Byli jsme s klukama koukat na výřad-docela toho nalovili sokolníci dost. Mě pochopitelně nejvíc zajímali psiska. Hlavně pointři-ty jsou super. V sobotu byli hoši sokolnický dost společensky unavení,takže jsem se i nasmála. A taky když jsem byla s klukama v parku (tam mají vždycky sokolníci dravce "zaparkovaný"),tak jsme s sebou měli FeeBee a Kuba jí láskyplně povídá : "FeeBee,že by sis dala ptáčka,viď?" Ještěže okolo byli samí němci a nemohli mu rozumět.

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 10:20
- Nahlásit

Olo, jednou jsem na takový akci byla na zámku v Lednici a nemělo to chybu. Doufám, že něco takovýho bude někde poblíž nás. Do Opočna to máme fakt trošku z ruky.

Lenka2
# Zasláno: 12 Říj 2005 10:45
- Nahlásit

Chtěla jsem se vás optat čím krmíte?Já Purinou Pro plan,ale je drahá.Nemáte tip na něco levnějšího?

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 11:03
- Nahlásit

Lenka2
Po dlouhém vybírání jsem skončila u Nutramu. Řekla bych že je docela kvalitní a cena není nejhorší. Předtím jsme zkoušeli Mastery - po tom měl průjem, je to hodně mastné a taky drahé, Acanu, a u chovatelky byl krmen Boschem.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 11:42
- Nahlásit

Já už vyzkoušela Acanu,Chicopee,Nutram,FirstMate,Hill´s, K9 a teď máme Nutro Choice. Zatím OK. Taky to není zrovna láce. Z těch levnějších krmiv mi vyhovalo to Chicopee a Nutram. Hill´s je drahota a čubě ani moc nejel. Navíc po něm a po FirstMate měla hromady jako od koně. Purina je taky drahá (asi jako Eukanuba). Měla jsem doma vzorek Calibry, a to fena čuchla a odmítla. Jo, je to věda najít pro miláčka to NEJ...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 12:34
- Nahlásit

Já krmila napřed Eukanubou (1525,-) jako chovatelé, to mu moc nejelo, tak jsem najela na Nutrience (1160,-) to mi na sucho taky moc nechce, ale někdy přeci jenom si dal a jinak jsem mu do toho na ochucení něco přidávala, maso, sýra atd a papal v pohodě a s chutí. Hlavně po Nutrienci má skvělou srst a začal mohutnět, myslim že je dobrá. No ale jelikož bych chtěla aby mi to krmivo žral s radostí i suchý, tak jsem teď nově objednala Happy dog (i s dopravou 1363,-). O tom jsem tu dneska psala, že jsem mu dala trochu ochutnat a docela baštil, ale to poznám až mu ho budu dávat furt, zatim musim zdělat Nutrienci. Ten 15 ti kilový pytel mu vydrží tak na měsíc.

Olo, taky držíme s Vikoušem pěsti ať rtg dopadne dobře.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 13:11
- Nahlásit

Ahojte!
Olo, díky za přání k neděli! Hlavně vy se však držte, ať máte SA i DKK v pohodě!:upržím pěsti a nestresuj, dnes se stejně moc nedozvíš, teda něco jo, ale hlavní je co ti pošle posuzovací vet, takže spíš při rozbalování obálky jsem měla nerva... FeeBee si mezitím schrupnea budou se jí zdát pěkný sny!

Lenka2 - Brauny je moc pěkná, taky se mi líbí ty krásně hnědý s tmavou maskou... (ale ty ostatní taky samo) Krmení - teď krmím Eagle packem a pohoda, chci zkusit ještě Nutro choice, jen pro změnu... jo, ale vlastně to je stejně drahý asi jako ta Purina... no tak ještě krmí hodně lidí Acanou a prej je dobrá a cenově je levnější.

Včelko, s Vikoušem radši zajděte za tím vetem, to už je takový divný, radši ať udělá vyšetření... může to být začátek něčeho, nebo taky vůbec nic, ale projistotu bych zašla...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 14:13
- Nahlásit

Deniso, teď jsem koukala na stránky coursingu a oni ty Rychety nejsou od nás zase až tak daleko. Řeknu to doma a uvidim jaký bude ohlas a jestli už se nebude dít něco jinýho. Akorát jsem s toho nevyčetla od kolika hodin začínaji závodit. Myslela jsem že bych třeba ještě stihla aspoň hodinu na cvičáku, ale nevim nevim.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 14:42
- Nahlásit

Vcelko, přejímka je tam nějak brzo ráno, asi osmá hodina? To ví ta kámoška, já se jen bezstarostně vezu Pak už se vždy podíváme jen na rozpisy jak kdo běží, takže předem nikdy nevíš, ale asi to začne kolem 9.hodiny bych tipla, kdy přijdeme na řadu my, to se ukáže... Tak kdyžtak ahojky tam!

Lidičky, já mám zítra dovču!Jen jeden den, ale dobrý ne?! No nebudu vás rozčilovat, já vím, už je to trapný že jo?!
Tak pa v pátek.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 14:50
- Nahlásit

no to jako fakt už jsi s tou dovčou trapná Asi zavolám k vám do práce ať si na tebe posvítí
Já budu mít dovču až na vánoce čtyři dni a pak hned v lednu necelý týden to pojedem na hory. To budu prvně pět dní bez Vikouška,nevim jestli to přežiju bez prdelky mojí.
Na těch stránkách bylo tohle: přejímka začíná pro psy do závodu 07.30hod a končí 08.30hod,
Přejímka pro licence a tréninky od 09.00hod do 10.00hod ale nic víc. Tak to asi začne nějak kolem tý devátý, desátý.
huráá padla, tak čau zítra

ola
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 20:02
- Nahlásit

Denisa
No to si z nás už děláš fakt bžundu, ne? Zase jsi na dovče? A já se zrovna potřebuju zeptat, za jak asi dlouhou dobu ti přišla zpráva o Rtg a SA od toho Dr. Deckera? Ukazoval ti vet snímky? A poznala jsi tam něco,nebo váš veterinář?
FeeBee už má uspávačku za sebou. Je sice ještě trochu tuhoš,ale v pohodě. Celou jsem si ji vymazlila a prohlídla,když byla uspaná. Papulu,zuby atd. Byla roztomiloučká-chuděrka. Vet mi pak snímky ukázal,ale vím z toho stejně prdlajs. Zdálo se mi to, že celkem dobrý,ale nevím. Vet mi toho moc neřekl. Prý se to říkat nemá. Vzhledem ke špatným kyčlím jejího tatínka to vidím blbě. No, uvidíme. Byla jsem pěkně na nervy a to ještě než se dozvím ty výsledky! Ach jo! Už bych to chtěla vědět-hned!!!

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2005 23:04
- Nahlásit

Ala
Tak seznámení proběhlo naprosto v pohodě. Strašně se spolu vyřádili, až jsem měla strach, jestli není Elí přetažená, a aby mi z toho neonemocněla Jinak dneska začala pěkně řádit, už od rána vymýšlí lumpárny, pořád někde něco krade - kapesníčky, časopisy a má strašnou srandu z toho, že jí to chci vzít. Jo a taky se jí zalíbilo tahat mě za nohavice u tepláků. Myslím, že už to nebude trvat dlouho a urodí se nám nějaká veselá historka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 06:51
- Nahlásit

ola
Olo, držim palce. Decker je dobrej, u něj si můžeš být jistá že když řekne že to je tak a tak, tak to tak opravdu je.
Jak moc blbý má kyčle táta FeeBee? I tak může mít FeeBee klidně negativní. Anebo po negativních rodičích pozitivní. Ta dysplazka je děsně nevypočitatelná. Tak ať to dobře dopadne.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 07:38
- Nahlásit

Olo, to určitě dopadne dobře uvidíš Zase to uspání bylo k něčemu dobrý ne, když jsi si mohla FeeBee celou v klidu prohlídnout. To bych možná taky někdy uvítala, protože Viky ten na sebe nenechá šáhnout, myslim v tom smyslu když mu chceme nakapat do uší nebo očí a zoubky nám taky moc ukázat nechce.
My jsme včera taky nakonec navštívili veta kvůli tý krvi v hovínku, tak mu šahal do zadku, manžel ho držel já stála opodál a zadržovala sem smích. Ten výraz chudáka Vikouše mi přišel k smíchu. Já vim neni to ode mně hezký. No ale to na žádnou krev nenarazil, i když se ani nedivim, protože většinou jak kadí tak ta červená z něj jde až na posled. Tak mu dal nějaký dvě injekce na trávení a činost jater a máme to sledovat a přijít ještě v pátek. Myslela jsem že bude třeba chtít udělat rozbor toho hovínka, ale to nic neřikal. Máte s tim někdo zkušenost? Dělá se to? Jsem na to zvědavá jestli to bude mít dál. Dneska ho bude hlídat tchýně, máme doma řemeslníky, tak aby jim nepomáhal jako včera. Tak sme zakázali aby mu dávali barevný pamlsky aby jsme to mohli s určitostí vyloučit že to je z nich, my sme mu je ale už od úterý nedávali a má to červený stejně.

alli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 07:42
- Nahlásit

ola
Ať Vám to dobře dopadne. Ketrin má pravdu i tak to může mít FeeBee vpořádku.

Když jsem šla včera z práce, dostala jsem od manžela SMS "Šetři na klec". Allis se podařilo jedny dvířka od skříňky v kuchyni z jednoho pantu vyrvat , máme chytrého psa , už se naučila otvírat i šuplíky, z jednoho vytahala příbory a dokonce ho po sobě zavřela. Takže nám nezbylo nic jiného než ze všech skříněk a šuflat v kuchyni odmontovat úchytky Tento týden se tedy Allis v lumpárnách může přetrhnout. A to jsem zkoušela ty úchytky nastříkat čímsi, co má psy odpuzovat, zjevně jí to nevadilo.

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 08:42
- Nahlásit

Ketrin
Tatínek má 2/3!!! A to je to takovej nadsamec,že zplodil štěňat jak much! Já vybírala štěně až moc pečlivě a tehdy mi stačilo,že mají oba rodiče dobrou Spondylozu páteře. Bohužel Rtg kyčlí u boxišů ještě není povinný. Jenže pak jsem někde narazila na výsledek DKK bobulínýho tatínka a spadla mi brada. Však ono když se koukneš na výsledky SA i DKK,tak bych řekla,že je to horší a horší. A lidi jsou schopný n a čubě, která má SA 3 a DKK 3/3 chovat. Nechápu to! Pokud bude výsledek na prd,tak jsem pevně rozhodnutá štěňata nemít. Doktor se mne včera ptal, jestli plánuju někdy v budoucnu mláďátka,že je bůba moc pěkná. Vysvětlila jsem mu to s tou DKK a on pravil,že tohle u lidí moc nevidí,že každej kdo má papíráka,tak štěňata chce za každou cenu!
alli
Tak koukám,že máte taky pěknou ďáblici. Já včera našla na zahradě mírně ožraný rozprašovač na hadici. Pár funkcí Feebeenčinou úpravou asi zptratil! To si zase vyslechnu kázání.
Vcelka
Doufám,že to nic nebude. Snad to bude jen nějaký střevní podráždění. FeeBee včera na zahradě začla krkat a koukám,že z ní něco vyhrklo. Tak jsem se šla podívat a on to byl kus kosti. Nevím,kde to čmajzla?! Jsou fakt nevypočitatelní!

alli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 09:02
- Nahlásit

ola
Také bych nechtěla štěňata za každou cenu. I když synátor to už opět probíral, prý že má Allis deset "sosáčků", tak může mít deset štěňat a už plánoval, jak je bude chodit venčit. A když jsem mu řekla, že bychom je pak ale museli prodat, tak se zamyslel a řekl, že jednoho kluka a jednu holku bychom si nechali a ostatní prodali. A to se Allis ještě ani nehárala. To máme tedy ďáblici a to byla tak klidné štěně, když jsme si ji jeli vybírat, takové muchy sežerte mě.

Pajus
# Zasláno: 13 Říj 2005 11:20
- Nahlásit

Tak jsem se díky Denis dozvěděla o tomto fóru, tak jsem vás se svou 17. měsíční boxerkou chtěla pozdravit

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 11:32
- Nahlásit

Pajus
tak tě mezi nás vítáme, nějak se tu rozrůstáme, já už si za chvíli přestanu pamatovat kdo máte jakýho a jak starýho boxera. Asi si to budu muset začít znamenat do notýsku. Akorát je děsný jak máte všichni fenky, jsme tu s Alou s těma našema klukama takový osamocený.

Alli
Allis je teda kvítečko, já to řikala že určitě v tý kuchyni něco vymyslí. Tak aspoň až budeš chtít prostřít stůl, tak na ní houkneš a ona si otevře šuplíky a skříňky a přinese talíře a příbory. Nebylo by to špatný kdyby tohle uměla.

Pajus
# Zasláno: 13 Říj 2005 11:36
- Nahlásit

Vcelka: děkuju za přivítání...já bych to nenazývala osamocený ale spíš můžeš využívat právě toho že vás pesanů tu moc není

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 11:50
- Nahlásit

Pajus
a máš nějaký fotky boxerky? A je zlatá nebo žíhaná? A jak se jmenuje?

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 12:26
- Nahlásit

Vcelka
Taky koukám jak jsme se tu rozrostli. Už teď musím přemýšlet když někomu něco píšu, abych náhodou nepřířadila někomu jinou boxerku.

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 12:26
- Nahlásit

Pajus
Taky tě přivítám. A taky mne pochopitelně zajímají podrobnosti o tvojí placatce?! Já mám 15ti měsíční,takže jsou skoro stejně věkově.
alli
Ty "sosáčky" mě fakt pobavily! Můj mladší syn taky zjišťoval, na co má FeeBee na břiše ty čudlíčky. Domníval se (v zajetí moderní techniky), že mají nějaký ovládací funkce!
Jak máš starý děti? A pokud to není indiskrétní,tak kolik je tobě? Už se to tu na fóru probíralo,ale teba jsem tam nenašla!?

alli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 12:48
- Nahlásit

Vcelka
To není špatný nápad s tím prostíráním Jenže když bych po ní chtěla, aby tu skříňku otevřela, tak bude dělat, že neví o co jde.

ola
Mám 6-ti letého syna a mě je 34. Když se to tu probíralo, tak jsem tu asi ještě nebyla . Ty "ovládací funkce" jsou také dobrý .

Pajus
# Zasláno: 13 Říj 2005 12:56
- Nahlásit

Tak pár foteček mám ve fotogalerii na www.mujpes.cz pod názvem Tina...tudíž jste si teď jméno mojí placatky vydedukovali že
Takže jmenuje se Tina a je to zlatice s minimem bílé...
Jinak jak už jsem psala bude jí 17 měsíců. Teď mě nenapadá co by vás ještě zajímalo, přeci jen to tu ještě neznám
Jo a zkoušíme spolu záchranařinu a příští sobotu jdeme na ZZO...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2005 12:57
- Nahlásit

alli
No, šestiletý syn bude chtít ještě určitě i sourozence ne? Naši kluci jsou taky skálopevně přesvědčení,že budeme mít ještě holčičku... Vždycky na to říkám,že holčičku už máme-sice chlupatou a s placatou papulou,ale to nevadí. PS : Jsi mladá jako můj manžel (01/71).

Pajus
# Zasláno: 13 Říj 2005 13:17
- Nahlásit

Jo tak to je super a na druhou stranu to není žádná výmluva

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání