Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Ala
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 08:56
- Nahlásit

Libka
Vyrostl hrozně moc, já si vzpomínám že když jsme si ho vezli domů tak to byla taková malá kulička, která se mi celou cestu choulila na klíně. Teď když si mě občas vleze v autě na klín tak přes něj nejsem vidět. Když si vezmu že takhle vyrostl za tři měsíce co ho máme....

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 09:07
- Nahlásit

Ala
Ono to strašně rychle uteče, ale já se těšim i na to, až ta moje prdelka vyroste. Strašně se těšim na ty dlouhý procházky a na výlety a tak.......My jezdíme docela dost ven i tak, ale s tím pesanem to bude určitě větší legrace. Plánuješ s Rockym nějaký výstavy?

alli
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 09:15
- Nahlásit

Ano, rostou rychle, také vzpomínám, jak jsme si přivezli malou 4kilovou kuličku ... a nyní s těmi jejími 27 kg se mnou pěkně lomcuje..

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 09:21
- Nahlásit

Libka
Já ještě nevim, asi bych nějakou výstavu zkusila. Ale nevim nevim. Občas mu čumí ty zubiska. Za týden se jedeme podívat do Budějovic. Aby jsme to ještě omrkli co a jak . A až bude nějaká výstava přiměřeně daleko tak bysme to možná zkusili.alli
Náš měl asi 5 kilo když jsme si ho přivezli, teď má asi 23 (typuju už jsme ho 14 dní nevážili) a už mam co dělat abych ho utahla. A to počítám že bude mít minimálně ještě o deset kilo víc.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 10:01
- Nahlásit

Ala
tak to ti asi neporadim s tim vloženim obrázku, musela bych to asi vidět. Nevim proč ti to tam píše tyhle hlášky když to máš v tom formátu jaký to chce, ještě se mi to nestalo. Rocky je ale supr, taky někdy když jedem manžela autem který má jen dvě místa a mám Vikyho na klíně nejsem vidět. On hlavně nevydrží chvíli v klidu takže se furt vrtí v duchu si asi řiká že mu tam překážim a je těžkej jako pašík. Radši jezdíme mym kdy může sedět vzadu. Náš měl 5,5 kilo když sme si ho přivezli a teď jak sem psala 27,5, když máš třicet kilo na klíně tak to neni žádný med. On se hlavně cpe i k nám na gauč, který je jen pro dva, takže tam sedíme jak sardinky všichni nalepený na sobě až to za chvíli vzdá a jde si lehnout vedle.
Výstavy se Alo neboj, Rocky je fešák myslim že by měl šanci na úspěch. Ty zuby mu snad nečumí tolik aby byl bez naděje.

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 10:21
- Nahlásit

Tak už se mi to zdařilo. Změnila jsem název obrázku. Zkusila jsem změnit název obrázku. Přitom byl bez háčků a čárek tak nevim co vadilo. Taky si můžete všimnout že se docela lepším. Už nemam fotky tak obří. Můžete se kouknout. http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=475
No ty výstavy nevim, ale všechno se má zkusit ne? I když už vidim našeho raplouna jak si nechává prohlížet zuby a jak spolu běháme v kruhu. Aby mě nelovil, jak ho to občas chytne. Teď jsem koukala na rozpis kruhů do těch Budějovic a je tam pouze 1 žíhaný pes v mezitřídě. To je teda dost málo.

alli
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 10:23
- Nahlásit

Ala
Jsem docela ráda, že máme fenku, jsou přece jen o něco lehčí než psi.I když ta naše patří mezi ty větší fenky A to původně manžel uvažoval o rotvikovi nebo bordoux.doze, ještě že jsme se nakonec shodli na boxerovi..

Ala
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 10:32
- Nahlásit

alli
To mi jsme zase chtěli německou dogu. A už jsme pro ní byli 100 % rozhodnutý. Nakonec mě tak trochu přesvědčili doma, trochu jeden známý, který má boxera a taky tady na diskuzi. A teď jsem strašně ráda že jsem se rozhodla pro boxera a jinýho psa bych už nechtěla.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 12:03
- Nahlásit

Tak vidíte holky nakonec ti naši boxíci nejsou na velikost ještě tak hrozný, vzpomínám jsi když sem byla na základce tak mi dal jednou kámoš podržet jeho dogu před obchodem, no musela sem se zapřít nohama a držet obouma rukama jinak bych asi jela po břiše. Jsou to pěkný telátka, ale jinak se mi taky líbí. Švára má rotvíka a ten má prý asi 60 kilo to je taky něco.

alli
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 13:30
- Nahlásit

Také jsem ráda, že jsme se rozhodli pro boxera, protože většího mazla neznám a od dětí také snese opravdu hodně, což byl také jeden z důvodů, proč jsme si ho vybrali, vzhledem k tomu že máme 6letého velmi aktivního synka. I když synkovi se boxer zrovna moc nelíbil. Ale když jsme si byli vybírat štěně,tak byl nadšený a celá školka věděla, že bude mít boxerku a prohlašoval, že budeme mít krásné štěně, z kterého ale vyroste "ten hnusnej pes". Ale ještě i dnes je pro něho krásná.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 14:13
- Nahlásit

Viky je taky hrozná držka, ale pro nás je ten nejkrásnější.
Jsem ráda že píšeš že je na děti v pohodě, taky doufáme že až mu jednou přineseme ukázat mimi že to ponese statečně a že ho vezme jako kamaráda, v tý době snad už taky nebude takový střeštiprdlo jako teď.
Tak hezký víkend holky a samé veselé zážitky s drštičkama.

ola
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 17:58
- Nahlásit

Ala
Taky už jsem měla Nutram. Přišel mi docela fain (i cena). Fakt je,že štěněcí granule jsou podle mne zbytečně příliš maličké. Manžel teď přivezl K9, a to jsou granulky jak hrášek. FeeBee to pořád padá od papule. Myslím,že by jí víc vyhovovaly větší "bobky", aby to mohla kousat. Taky kvůli zubům.
Už jsem to tu jednou dotazovala,ale zase už to nevím,takže - odkdy se může přejít na granule pro dospěláky? Teda ty Adult? FeeBee bude teď 15 měsíců,takže mi připadá, že ještě tak jeden dva pytle a mohla bych jí zkusit dospělácký?! Taky doufám,že budou mít větší velikost ?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2005 14:08 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Ola
myslim že to je asi podle granulí který máte, protože někde je napsáno přejít na dospělácký v jednom roce a někde až v roce a půl. My máme tu Nutrienci pro štěňata a tam jsou ty granulky taky pěkně velký, žádný malý kuličky.
Olo,taky mám na tebe dotaz, prosim tě který přesně s těch dvířek jste koupili do Barona na to prolejzání pro psa?

Před hodinou jsme se vrátili ze cvičáku, byli sme tam tři hodiny docela síla. Byla tam jedna fenka před háránim, takže Viky s toho byl krapet mimo, lezou na něj touhy teda pěkně. Furt čumák u země a na nic mi nereagoval a s toho očurávání začal dneska prvně zvedat nohu.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2005 19:21
- Nahlásit

Vcelka
Naše FeeBee má ty dvířka Alu-v bílé barvě s modrou "plácačkou" myslím,že velikost 6. U barano jsou tuším značený jako "pro psy do 45kg" ! Měří se to podle hrudníku psa. A konec konců i podle váhy by to mělo stačit. Teď jsem to ještě radši přeměřila a na šířku jsou cca 26cm a na výšku cca 43cm. Musíš počítat s tím,že pro zabudování potřebuješ ještě o něco místa navíc (bacha např. u dveří co mají sklo atd.). FeeBee je má už téměř rok a jsou pořád OK. Naučila se procházet velice rychle. Jo, a taky mají "zášupku",že se jakože zavřou a pes nemůže ven. Což je fain,protože já ji na noc pochopitelně zasunuju. Cena je sice děsivá,ale fakt s nima nebyl žádný problém. A vypadají dobře.
Jak Vikymu chutná ten Nutrienc? A co kulička-už je to lepší?
PS : Tu nožičku při čurání mu zvedlo určitě seběvedomí, které rychle získal před tou háravou fenečkou.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2005 19:23
- Nahlásit

Vcelka
Sorry! To "U barano" mělo být pochopitelně U BARONA! Už blbnu. No,jo no, Brano zavírá Samo!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 08:43
- Nahlásit

Ola
díky za info, včera jsme na ně koukali a manžel si myslí že je vyrobí sám, no tak jsem na to zvědavá. Hlavně by jsme je potřebovali už co nejdřív, tak si osobně myslim že nejrychlejší by je bylo objednat u toho Barona. Chceme Vikymu udělat průchod dveřma z dílny ven, aby mohl být v zimě doma a když bude chtít jít i ven. JInak by asi musel být zavřený doma. Sousedka ta nám řekla že ho máme normálně nechávat venku i přes noc že toho psa takhle zničíme, ale já to prostě beru jinak, já sem si toho psa pořizovala aby byl se mnou když sem sama doma abych měla prostě kámoše, tak když budu mít psa venku že ho nebudem pouštět do vnitř jako oni, tak mi bude houby platný. Jsem prostě ráda když vařim a on je u mně prostě ta jeho přítomnost mně těší a taky si řikám že psi který jsou v bytech nemaji jinou možnost a taky je to nijak neničí že jsou zvyklý na teplo domova. Náš prostě neni kotcový pes ale spíš ten domácí, tak akorát chceme nějak vyřešit tu zimu aby nemusel být celý den zavřený doma a hlavně aby nám to tam nedemoloval. Takže sme mysleli že by byl v dílně která je vlastně součástí baráku, že by teda neměl když sme v práci přístup do obytných místností a mohl i ven když bude chtít. Ty dvířka jsou asi jediná možnost. Ty ceny za ně jsou ale hustý.
Jinak ta Nutrience Vikymu docela chutná i když na sucho to sežere jen vyjímečně, zvykl si že mu na ochucení přimíchávám masíčko, takže díky tomu se po jídlu jen zapráší. Jakmile masíčko neni tak už je to horší. Jinak jsem s ní ale spokojená, vypadá pěkně už zmohutněl a srst má taky pěknou.
Kulička je furt stejná, ani mu to už nemažeme, bylo to docela zbytečný. Příde nám že jí má vždycky červenou když se mu prokrví, když začne jančit. Někdy na ní má suchý šupinky.
Nevim ale asi nám začíná jít už do puberty, na cvičáku nám řikali že na něj začínaji jít pubertální touhy. Je fakt že doma se furt snaží osouložit tu velkou plyšovou zaječí hlavu a někdy z něj vychází takový žlutý kapky a furt se líže. A já myslela že nás to čeká až tak v roce.

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 08:53
- Nahlásit

Ahojky, déle jsem tu nebyla, hádejte proč?Měla jsem opět dovču! Od volné středy až do neděle jsem se věnovala své mazlici, jó to byla pohodička! V sobotu jsem pomáhala při organizaci zkoušek u nás na cvikoši, přijela na IPO1 moc šikovná fenečka boxera a udělala, no jsou to šikulky ti boxíci! Páneček se s ní možná chystá i na mistrák do Prahy! Jinak přemýšlím co u nás novýho, asi nic, jen teda, že Giordinka má nateklou mléčnou lištu nebo jak se tomu nadává, visí jí to, ale bradavky dobrý a mlíko nic, jinak je trochu mimózní se mi zdá, ale má zápřah, tak psychicky se jí ta faleška naštěstí zatím neprojevuje... no ať už je to za náma... Jo, máme nové autí a Giordi jezdí ve velkým kufru vzadu, ve starým si jezdila na zadních sedačkách (i když bylo taky combi) jako dáma, teď je asi uražena, čučí na nás zezadu z té dálky (je to Octávka combi, takže dlouhý jak vlak:biglol a moc se jí to teda nelíbí... no co se dá dělat.
JO a já taky už zůstanu věrna boxerům, maximálně pokud budu už nemohoucí ke stáru tak buldoček, mopsík nebo bostonek...!

Ala
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:49
- Nahlásit

Ahoj holky, zdravím po víkendu.
Deniso, už se ani nebudu pozastavovat nad tvojí dovolenou. Mě přijde že jsem skoro žádnou dovolenou letos neměla a už mi skoro žádná nezbývá. To je pěkná nespravedlnost. Ty snad máš dovolený 2 měsíce ne?
Včelko co cvičák? Já se po včerejšku budu hodně rozmýšlet jestli se nepojedu kouknout na ten vzdálenější cvičák. Že bysme i dojížděli. Včera jsem se totiž vydala na k nám na cvičák. Minulý týden jsme vynechali tak jsem se docela těšila. Počasí nebylo nic moc, ale zrovna nepršelo, tak jsem myslela že v pohodě. Dojdu na cvičák, tam asi deset lidí, psy zavřený v kotcích, seděli v klubovně a kecali. Když jsem se zeptala jestli se bude cvičit tak mi řekli že je zima a hnusný počasí, který blázen by šel cvičit. No tak jsem se sebrala a šla domů. To je teda přístup. Když si vezmu že je podzim a počasí se bude spíš horšit tak nevim nevim. Příští neděli vynecháme, to jedeme do těch Budějovic, ale potom asi zavolam na ten druhý cvičák a domluvim se tam s nima. Fakt nevim.

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 10:12
- Nahlásit

Alo, mně se to už taky s tou mou dovčou nepozdává, vychází, že mám ještě 8 dnů volna Asi to blbě spočítali nebo jsem měla přetáhnutý z minula, no nebudu na to poukazovat...:biglolovču vždy jen nahlásím, jinak se nestarám, oni to počítají...
Téda ale ten váš cvikoš je trochu divnej, chápu že štěnda třeba se pardonují kvůli nepříznivýmu počasí, aby neprochladla atd., ale chvilka cvičení a když jsou u toho v pohybu... no v těch odkládačkách musí být psům daleko větší zima... anebo ty lidi v hnusným počasí ani nevenčí?! Anebo se asi neohlížejí na psi, ale na sebe, aha, tak to pak jo. Ale to teda není dobrej cvikoš, možná debatní kroužek je fajn, ale jinak... Chi chi, u nás byl zas mírnej extrém, že např. jednou chtěli po štěndech byťácích, aby leželi docela dlouho v mrazu na sněhu na odložení, no krátkosrstka boxice na to měla tenkrát svůj názor, i když jsem se blboun snažila a chtěla zavděčit, tak na odložení nevydržela a ne a ne, klepala se jak ratlík, tak jsme se šli proběhnout, ale byla jsem za totálně neschopnou... No jo, naštěstí už dnes se víc můžu opírat malinko taky sama o sebe a pár zkušeností a hlavně jsem záhy dospěla k tomu, že si můžu vybírat co kdy kde jak a tak vůbec... tak asi hodně štěstí na druhém cvikoši!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 10:21
- Nahlásit

Ala
já už sem tu krapet napsala něco včera ze cvičáku. U nás to včera ale bylo podobný jako u vás. Taky sme seděli v klubovně, napřed se pokoušela přes půl hodiny zatopit v kamnech, takže sme tam seděli jak trubky a pak nám ukazovala nějaký věci co by si měl od nás pes nechat líbit a základní poslušnost a pak sme jeden po druhym vzali do vnitř i svýho psa, samozřejmě každý pes hned začal lítal po gaučích a měli sme předvýst sedni, lehni, vstaň. Mně Viky zase neposlouchal, byl s toho jak u vytržení že byl z kotce venku. Tak tam padlo něco jako že boxíci jsou pomalejší.
No a potom sme šli nakonec ven a zkoušeli zase přivolání, to Viky cítil tu fenku před háránim, takže přiběhl na zavolání dvakrát a pak panička jako když neexistuje. Furt čuchal a ochcával až s toho začal zvedat i nohu. Po třech hodinách sme jeli domu, bylo to docela dlouhý měla sem nohavice mokrý až ke kolenum. Ale tak nějak si nestěžuju, neni to tam špatný a tim že nás tam chodí jen asi šest pejsků, tak se nám můžou docela věnovat a neni to tu tak že padne určitá hodina a oni by nás vyhodili domu, to spíš mi se jeden po druhym vytrácíme. Určitě mi to něco dá a něco se naučim. Horší je to s tim počasim, taky mně to v tý klubovně nebaví a vidim na Vikym že mu ten kotec taky nedělá moc dobře, vždycky mu pak chvíli trvá než se začne normálně soustředit. Jenže v tomhle dešti tam dvě hodiny běhat na dešti to by pro psa asi taky nebylo dobrý. Hlavně pro ty naše krátkosrstý.
Alo, vy jedete příští víkend do Budějic na výstavu psů? Tam totiž jede švagrovka se stafordšírkou soutěžit a manžel s tim přišel že by sme tam mohli jet taky a já mu řekla že bych spíš jela na nějakou boxeří akci. Tohle je jako výstava všeobecná? Nevíš o nějakých stránkách kde o tom je víc?

Ala
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 10:41
- Nahlásit

Vcelka
Je to MVP všech plemen. Je to rozdělený některý plemena v sobotu, některý v neděli. Boxíci jsou v neděli. Rozpis a obsazení kruhů jsem našla na stránkách: www.intercanis.cz Byli jsme se tam podívat už na jaře, tehdy ještě bez psa. A docela se mi tam líbilo. Takže teď vezmeme hafana sebou aby nasál taky atmosféru. Hlavně je to jediná akce, která je trošku blíž.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 11:12
- Nahlásit

Ala
to je škoda že ty stafordšíři jsou v sobotu a boxíci v neděli, tak to teda nevim. Chtěla bych vidět spíš boxíky, ale zase by nám spíš vyhovovala ta sobota. Nechce se mi ten cvičák flákat když to máme jen na dva měsíce ten kurz. Je to škoda, dám o tom doma řeč.
Teda Deniso ty to máš s tou dovčou fakt divný, já sem na tom jako Ala že mi příde že sem dovču skoro neměla a přitom už mi jí ani moc nezbývá. To se tak někdo má.

Ala
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 11:46
- Nahlásit

Vcelka
mě by to taky krylo cvičák, ale po téhle neděli je mi to uplně jedno. No kdyby jste se náhodou rozhodli tam jet, tak dej vědět, alespoň bysme se mohli poznat. Já si sebou musim hlavně vzít málo peněz, protože jsem schopná tam za kraviny pro psy utratim jmění. Takže když nebudu mít z čeho, nebudu moc utrácet.

ola
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 14:47
- Nahlásit

Teda ženský nemluvte mi o dovolený. Já jakožto čerstvě pracující osoba nemám nárok ani na jednodenní šlofík.
Vcelka
Musím souhlasit, že jsou ty dvířka dost drahý,ale po několika týdnech čekání na "manželův výrobek" jsem se nakrkla a objednala je. A nelituju. Navíc je na ně dva roky záruka a dle informací si v případě potřeby můžeš koupit novou "plácačku". Tím -případem potřeby, myslí pravděpodobně to,že ti ji miláček částečně užere od země případně urve atd.
Jinak já na cvičáku v neděli byla opět za debílka. FeeBee kousíčky syrového telecího masíčka na stopě absolutně nezajímaly! Takže se na mé osůbce výcvikář pěkně povozil a nařídil trénovat 3x týdně! Kde mám vzít čas a kam zavřít dvě děti už mi neporadil. Velká chvála byla u odložení a hlavně aportu,ten jí fakt jde. Až tolik,že v zápalu hry mi cvakla do palce u ruky,že tam mám modřinu.
Denisa
Jelikož se bobule teď dohárala,tak hádám, že do dvou měsíců bude mít taky falešku. Představa děsná. Obklady, mastičky a pak na závěr na injekci k vetoj. Ach jo!

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 19:25
- Nahlásit

Ahoj holky, potřebuju radu, jaký a jak velký jste pořizovaly pelíšky? Chtěla jsem pořídit takový ten plastový a do toho dát deku, přijde mi to nejpraktičtější, přítel chce koupit ten molitanový. A s tou velikostí, někde nám říkají, že menší, že se do toho pes schoulí, a někde, že zase veliký, aby se v tom mohla natáhnout, tak nevim. Jinak jsem teď týden u rodičů, a hlídám jejich mazla, a dneska jsem na procházce potkala jednoho boxíka ráno a jednoho odpoledne, no a vždycky když nějakýho potkám, tak se úplně rozplývám.........

ola
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2005 19:44
- Nahlásit

Já pořídila rovnou pelíšek odpovídající velikosti dospělého boxína. Takovou tu plastovou ledvinu a dovnitř odpovídající polštářek. Naštěstí mne napadlo koupit polštář v tmavší barvě a teď si gratuluju,protože FeeBee ho má pořád jako čuně. Nejhorší je,že v této velikosti se jen těžko nacpe do pračky. A to je myslím,taky velká nevýhoda toho molitanového pelechu. Ten když se ti v pračce nacucá vodou,tak urve buben jako nic! Jinak Libko, neboj, už se dočkáš. Rychle to uteče a už se ti bude placatka vyvalovat v pelíšku!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 08:13
- Nahlásit

Libka
to já ti asi s pelíškem moc neporadím, protože mi jsme napřed dostali po bráchy psovi takový proutěný, do kterého se vešel jen chvíli a taky ho částečně okousal a pak sme opět po bráchy psovi dostali rovnou celé křeslo na spaní, takže chrněl v křesílku, no a teď ,né že se mi budete smát, ale teď dostal rovnou celý gauč co máme v děcáku a má tam i peřinku a polštář. Takže tak je to u nás.
Ola
já začínám být na cvičáku taky za debílka, už mi bylo řečeno že na nás bude muset jít pomaleji, že boxíci jsou asi pomalejší, nebo možná i panička je pomalejší, no a vzhledem k tomu co tam zatim předvádíme už nám to asi zustane až do konce kurzu. A taky prý se pozná jak kdo doma trénuje, no tak u nás se poznalo že sme tomu moc nedali. Šlo o to přivolání, to já ale na procházkách trénuju, akorát ne to jak ti ho někdo drží a ty zdrháš pryč, protože k tomu sem neměla nikoho po ruce. No ale zatim to beru statečně, horší je to co nám Viky provádí doma. Včera přijíždim k baráku a Vikouš si lítá sousedum po zahradě, těm sousedum co tam bydlí a co maji zahradu jak ze
žurnálu, samý skalky a kytičky. Než sem vyšla z auta tak už byl zase na naší zahradě, chvíli sem myslela jestli sem blbě neviděla. Ale viděla sem moc dobře, Viky si totiž rozpletl plot a pěkně si u nich zařádil. Prý kytky všude možně vytrhaný, skalka zrejpaná a nevim co ještě. Napřed za to dostala sprdunk prý jejich fena než sme se jim přiznali. Ona to ale nebyla, protože jí je už snad 6
let takže je klidná, leží si a nic neničí. Tohle naše střevo na mně okamžitě začalo skákat kousat mně do rukou, byl jak blázen. Vzala sem ho hned na procházku, je jak splašenej kůň, příde mi absolutně nezvládnutelnej, hlavně to jeho kousání mně do rukou. Manžel to nějak spravil, dal něco na ty spodky aby to nemohl rosplejtat, ale nevim nevim. Prý má taky před háránim, takže kdo ví jestli už něco necítil. Sousedka se tomu trochu zasmála, ale myslim že jí to pěkně štvalo a jestli to udělá Viky znova, tak bude asi hodně zle, protože si na tý zahradě dost zakládá a každý den se v ní vrtá a pak příde Viky a pěkně jí to zrejpe. Včera sme z něj byli obá docela vyřízený.
Ty dvířka možná nakonec taky koupim, budeme je potřebovat už co nejdřív a myslim že manžel je hned tak neudělá.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 08:52
- Nahlásit

tak holky další novinka, před chvílí mi volá manžel že volala sousedka že je Viky opět u nich na zahradě. Volali sme tchýni, tak tam snad zajde a vezme si ho pro dnešek k sobě domu. Tak teď raďte co s tim dál. Nakonec ho budeme muset asi nechávat zavřenýho doma.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 08:59
- Nahlásit

Vcelka
To je ale lump. To víš, jednou to okusil, zalíbilo se mu to, podle mě bude zdrhat pořád. Nechávala bych ho doma a za nějaký čas ho zase nechala venku. Třeba se uklidní. Nebo si z baráku udělejte pevnost, aby se ven nedostal. Fakt nevím.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:08
- Nahlásit

Chi chi chi, jak to taky tak čtu, tak se musím smát, on je asi každej boxík stejně prdlej, i když jeden víc, druhej míň...ale všichni jsou!
Libko,
pelech - když byla G. štěně, tak spala v přepravce na zeleninu,ve které měla deku, pak jsme přepravku zdvojili, takže měla jakože dvě spojený, a teď už spí jen na dekách a na koberci, deky jsou smotaných jakože do klubka (to jí jako natřesu peřinku) a ona si to v noci dotvoří k obrazu svýmu, buď se zachumlá nebo se na tom natáhne. A má na spaní takovej kout v kuchyni, kterej se dá ze 2 stran zavírat takovým jakože plůtkem... říkáme tomu kotec U nás žádný pelechy ať plastový nebo molitanový nepřicházely v úvahu, protože vše trhala, no a teď už se mi to nechce pořizovat, beztak až do půlnoci než jdu spát leží s náma v obyváku na gauči... Deky hodím do pračky, má různý na výměnu a pohoda. Vždy ale závidím když přijdu k někomu, kdo má na plovoučce položený krásný pelech co ladí se zařízením pokoje a k tomu mističky v barvách...To u nás je to teda oproti tomu spíš ten "kotec".

Se cvičením a boxery - pravda nikdy nebude boxer jako třeba NO (zaplať pánbů za to! ), ale učí se velice rychle, a co se jednou naučí, už nikdy nezapomíná, oproti tomu chyby jdou lehce napravit a cvičení je s nima zábava a hlavně legrace a tak se to musí brát, jinak kdo by chtěl něco jinýho, tak by byl asi zklamanej, ale boxer pokud je dobře vedenej, tak cvičí s ohromnou radostí a chutí a že je to rozenej klaun, to je fakt, takže asi vždy budeme s nima tak trochu za šašky, vždycky něco pěkného vymyslí A jinak všichni co mají s boxerem už nějaký zkoušky a bavila jsem se s nima, tak říkali (nejsou to teda nějací profíci, jen to mají jako hobby), že boxíni jim začali "hezky cvičit" (myslím ve smyslu sportovní kynologie a zkoušek dle řádů) až tak kolem 3 let, předtím rozdovádění atd., no asi jak to máme všichni. No a já co znám ty 9ti letý "babičky" a "dědečky", to je jak štěňátka pořád, no a to je super ne?Já jsem si to nedovedla představit, když jsem si četla v knížkách, že boxeři zůstávají stále štěňaty... no ale co jich pár staroušů znám, tak už to chápu a taky jsem pochopila, že Giordinka nikdy nebude za decentní a spořádanou psí dámu...ale to mi vůbec neva! aneb každý k svému!

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání