Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
Ala
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 12:41
- Nahlásit

To náš aport probíhá následovně: Já Rockymu hodím uzlík, ten se pro něj radostně rozběhne, vezme ho a prchá pryč. Při troše štěstí běží ke mě, ale jak psala Včelka obloukem se mi vyhne a čeká jestli se s ním začnu honit. Prostě ho nemůžu přinutil aby ho přinesl ke mě. Ani na pamlsek ne. To jak vidí že něco dostane, přestane ho uzlík zajímat a letí si pro pamlsek. Takže v tom nejste sami.

Ala
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 12:44
- Nahlásit

To náš aport probíhá následovně: Já Rockymu hodím uzlík, ten se pro něj radostně rozběhne, vezme ho a prchá pryč. Při troše štěstí běží ke mě, ale jak psala Včelka obloukem se mi vyhne a čeká jestli se s ním začnu honit. Prostě ho nemůžu přinutil aby ho přinesl ke mě. Ani na pamlsek ne. To jak vidí že něco dostane, přestane ho uzlík zajímat a letí si pro pamlsek. Takže v tom nejste sami.

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 13:06
- Nahlásit

Denisa
Taky gratuluju, jste jedničky
Potkala si na závodech Hatty? Je to tak, že mezi sebou závodí vždy psi stejného plemene? A kolik boxíků se na takových závodech sejde??

Vcelka
Koukala jsem na fotky hned ráno, Elišku jsem měla na klíně, a když jsem tu fotku otevřela, tak kňučela a natahovala se k monitoru, asi se zamilovala Myslíte, že to věděla, že je tam pes???? Jinak je to opravdu kus chlapa, je moc pěknej.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 13:23
- Nahlásit

Libko,
Hatty byla nemocná, takže neeHele, na vše okolo coursingu mrkni třeba na tyto stránky: http://www.coursingcz.info/
Co jsem viděla, tak spolu závodí psi stejnýho plemene a když je jich víc, tak pak psi s PP a bez PP zvlášť, pak psi různých plemen, ale zhruba výškově a typově stejní atd., i kříženci,... ale vždy se hodnotí každý pes zvlášť v celkových bodech... Např. Giordi měla 191 z 200, což je dost dobrý. Prej. Ono se nehodnotí jen rychlost, ale spousta jiných věcí, to se dočteš na stránkách...
Jdu konečně na oběd!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 13:53
- Nahlásit

Libka
díky za chválu, myslim že Viky by si taky nechal říct co se týče Elišky, holky jsou teď jeho velké hobby. Jak je tam na tý fotce s tou boxerkou, tak to je už taková důchodkyně, ale Viky jak se s ní seznámil tak už se jí nehnul od zadku. Ona je taky skvělá, asi díky ní jsme se tenkrát rozhodli pro boxera, kámoš jí bere vždycky na akce a ona je prostě miláček všech. Teď tam byli ještě její dvá synové "boxweileři", takže to byla pěkná smečka.

Včera mu manžel namontoval ty prolejzací dvířka do dveří, tak sme s toho měli pátý vánoce když tim prolezl. A před chvíli mi volal že tim Viky proskakuje už jak srnka.

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 14:02
- Nahlásit

Vcelka
Je taky moc krásná, jsou na tý fotce s Vikym v nádherným kontrastu. Taky zkusim přidat nějaký fotky, než se mimi probudí.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2005 14:48
- Nahlásit

Teda holky vy si tu klevetíte a já čekám,až mne šéf opustí (opět jsem se zapojila do prc. procesu )!
Denisa
Tramtadadááááá! Já to tušila! Jste teda showmanky! Moc gratuluju jak ke zkoušce,tak k vítězství. Giordi je fakt druhej Šebrle! Musíš nám trochu přiblížit to ZM,abychom věděly s holkama,jak moc se máme ještě snažit...
Vcelka
To jsem ráda,že výsledky trápení Vikyho zadečku jsou v pohodě. Člověk je z toho hnedle na nervy. Třeba až začneš dávat ten HappyDog,tak se to srovná úplně.
Jinak my v neděli na cvikoši byly s bobulkou chváleny,takže mám zase dost elánu ji dál kočírovat! Stopička se maličko-pomalu ale jistě lepší,jen to usedání k noze (sedá křivě a daleko od nohy) nám furt nejde. Co si psa v mládí BLBĚ naučíš,to ho pak těžko odnaučíš.....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 09:50
- Nahlásit

Heč já mám dneska dovču, ale máme tu řemeslníky takže se stejně nemůžu moc hnout z domu. Viky tu leží pode mnou pod stolem a okusuje mi tu tiskárnu. Včera když jsem dorazila z práce tak na mně manžel vychrlil Vikyho prohřešky že jsem jen zírala. Napřed ho nechal chvíli samotnýho doma, tak to stačil sežrat kus buchty a vzít si pár věcí z kuchyňský linky, pak s nim šel na procházku a prý mu dvakrát zdrhnul, jednou za zajícem a jednou za srnkou a byl jak v amoku, takže nereagoval na nic. Nakonec ho budeme muset mít furt na vodítku, protože ty jeho lovecký pudy jsou čim dál větší.
Já s nim pak jela k vetovi, tak dostal ještě injekci a máme přijet zase koncem týdne. Ráno jsem koukala a v hovínku krev nebyla.

Libko, tak kde jsou nějaký ty fotky?

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 09:54
- Nahlásit

Olo,
děkujeme za fanfáry!

Všem pěkný den a pozdrav placatcům!

Ala
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 10:09
- Nahlásit

Vcelka
Z toho si nic nedělej. Přítel včera přišel domů dřív než já a povídá mi že našel Rockyho v obýváku jak se hrozně baví s blikačkou co je na kolo. Nevim jak se mu jí podařilo sundat, byla na skříňce. Nosíme jí totiž sebou ráno když je tma. Tak si jí sundal, ožižlal a dokonce se mu jí podařilo rozsvítit. To byl prý uplně nadšený. Sice je trošku okousaná, ale jinak k mému údivu funguje

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 10:15
- Nahlásit

Tak ta moje princezna od rána vymýšlí nějaký lumpárny, potvora jedna, pořád jen běhám a křičím fuj, fuj, fuj...............Zrovna usnula, tak jdu pracovat na těch fotkách.

Denisa
Moc děkuju za odkaz, mrknu na to

Pajus
# Zasláno: 18 Říj 2005 10:23
- Nahlásit

Dobrý ráno, no teda spíš už dopoledne
Tak moje zvíře je po ránu docela slušnej spáč, ale te´d se tu začíná slušně probírat a začíná řádit. Už jsme spolu posnídali, tak hnedle využila že může rozkousat kelímek od jogurtu a teď dostala buvolí kost, tak to jí snad na chvíli zabaví
Vcelka: tak to jsme na tom podobně, u nás ještě funguje to že když jí nechám vodítko, který táhne za sebou, tak mi nezdrhne, prostě cítí že ho má, ale jakmile bych jí ho odepla, tak by jistě hledala své lesní kamarády
Doufám že najdu nějakou metodu v odnaučení...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 11:29
- Nahlásit

Pajus
no tak to když přídeš na nějakou metodu tak si jí od tebe ráda zkopíruju. Mám pocit že tohle asi moc odnaučit nejde, pro ně je to asi něco neuvěřitelně silnýho že si prostě nemůžou pomoct. Blbý je že ho ani nemůžeš pak potrestat, protože jsi ráda že nakonec na x tý zavolání k tobě přišel, takže si vlastně ani neuvědomí že dělá něco špatně. Asi s nim začnu chodit na stopovačce, teď jsme se stejně na cvičáku učili přivolání díky stopovačce, tak si to budem aspoň trénovat i když moc ráda to nemám protože se mi do ní furt zamotává. Mám radši když s nim jdu kousek na kratšim vodítku a pak ho pustim na volno.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 11:29
- Nahlásit

Já včera dorazila domů a bobule mi přikráčela v obýváku naproti. Manžel nechal odemčené dveře a ona si pochopitelně otevřela. Kupodivu-škody žádné! Je v tomhle fakt vyjímečná! No, nechci to zakřiknout. Jinak jsem jí koupila v Hornbachu v HK dva pytlíčky, které jsou naplněné čímsi-děsně páchnoucím. Je to směs-šlachy,plíce,uši,čumáčky,játra... Když jsem jí to ukázala,tak tanec hula-hula nebral konce. Ovšem když jsem pak cítila ten puch při jejím ožižlávání,tak to bylo děsný.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 12:00
- Nahlásit

jó, Ola mi něco připomněla... min. týden jsem šla z práce takovým novým hogofogo obchodním centrem, mají tu taky zverák (dražší teda, ale po cestě) a já tam kupovala právě taky ty smradlaviny neb jsem je pak dávala na stopu na konci, abych Giordi před zkouškou pořádně na stopy navnadila, tak jsem ještě říkala prodavačce, že chci něco strašně moc moc smradlavýho a kupovala jsem to ve velkým a už z té tašky jsem cítila známý smrádek... no a jdu tím centrem a oni tam zrovna měli všude rozestavěný stánky s kosmetickýma firmama a hlavně parfémy prezentovali + možnost líčení atd. ... Tak jsem si říkala, chm, já tady sháním co největší smradlaviny a oni si tady ženský z práce jdou sednout na líčení a já valím obout gumáky a šup do blata se smradlavinama... tak jsem se tomu usmívala a najednou mě zastavila ženská, že mi doporučuje tady ten a ten parfém, ať si přivoním, tak jsem zablekotala, že už si něco nesu a utíkala za Giordinkou na to pole...
Tak to jen tak, že jsem si vzpomněla...

alli
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 12:48
- Nahlásit

Ahojte, tak to naše zvíře už umí otvírat skříňky v kuchyni i když na nich nejsou úchytky na otevření, je fakt šikovná . Aspoň že nezdrhá v lese , ale abych to nezakřikla

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:19
- Nahlásit

Vůbec se nemůžu dostat do galerie, vždycky se přihlásím, dám přidat obrázek a ono mě to vrátí na přihlášení, už mi z toho hrabe. Trošku jsem si hrála, tak se můžete podívat na pár fotek tady www.eliska.estranky.cz

alli
Já se chystám příští týden do práce, tak jsem zvědavá, jestli u nás bude taky tak veselo

Ala
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:44
- Nahlásit

Libka
Tak jsem skoukla fotky. Je roztomilá.
Taky bych jednou chtěla udělat Rockymu vlastní stránky. Ale s mým počítačovým uměním to nebudu ani zkoušet. Už jen založit tady galerii mi trvalo pěkně dlouho

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:53
- Nahlásit

Ala
Ona je to nějaká nová služba, takže vůbec nemusíš umět html a jenom si vybíráš prostředí, a zadáváš příspěvky a fotky a tak. Není to právě vůbec těžký. Když tak koukni na www.estranky.cz
Je to fakt prkotina

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:54
- Nahlásit

Libko, moc pěkný, ten zelenej podklad jde Elišce "k pleti"!
Giordině se už stránky vyrábí, a pěkně dlouho, vyrábí je totiž můj mladší brácha a ten má samozřejmě spoustu důležitějších věcí než je dodělatAle třeba, možná, snad se jednou dočkám...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:56
- Nahlásit

Libka
ta je boží, taková kočička. V tom papasanu je krásně malinká, počkej za pár měsíců jí to tam bude těsný. Koukala jsem že má taky spoustu hraček. U nás se ty psí děti maji prostě skvěle.
Na těhle stránkách jsem taky chtěla Vikoušovi založit jeho stránky, zatim jsem se k tomu ale nedokopala.

Nechci tě strašit, ale myslim že u vás bude určitě veselo až začneš chodit zase do práce. Vždyť mi se na ty Elišky lumpárny už strašně těšíme že mám pravdu holky?

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:10
- Nahlásit

Ono stačí když se jí teď chvilku nevěnuju a hned něco vymýšlí. Až budu chodit do práce, tak bude mít k dispozici chodbu a naší ložnici, takže s postýlkou už se pomalu loučím S těma hračkama je to tak, že jak jezdíme po návštěvách, tak vždycky něco vyfasuje, takže toho má hafo. Včera dostala takovou hnusnou už dost ožužlanou kostičku z buvolí kůže, takže jí teď nejvíc zaměstnává udělat z tý kostičky žužu a na hračky prdí. Jo a roste snad před očima.............

alli
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:11
- Nahlásit

Libka
Ze začátku to nebo tak hrozné, ale jak rostla, tak dosáhla na vyšší místa a dále na lince... a dostává čím dál lepší nápady, co by se dalo ještě provést.

alli
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:16
- Nahlásit

Libka
A stránky máš moc pěkné. Allis má také své stránky .[url=]www.volny.cz/marketahr [/url]

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:31
- Nahlásit

Alli - jůůůů, moc pěkné a moc pěkná! Jo a s Giordi mají společnýho pradědečka - Adan de Zizur!!! Tak pozdravujeme vzdálené příbuzné!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:36 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Alli, taky hezké a boxerka taky skvělá, to ležení na zádech je typický. Tak to jí máš jen o měsíc starší než je Vikouš, ten se narodil v únoru. Jo a jinak já sem taky Markéta

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:40
- Nahlásit

alli
Allis je nádherná!!!!! Není co dodat. A stránky taky super!!!

Probudilo se mi mimi, tak jdeme něco dělat

wami
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 14:51
- Nahlásit

Denisa
Tak taky moc gratuluju, teprve ted jsem zaregistrovala, ze jste ZM slavne zvladly...

Tak co, dneska budem couvat...?

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 15:09
- Nahlásit

Wami - díky!
Ale tak jo, to už bychom mohlia sudy a otočku a tááák Akorát já nevím, jestli se tam dnes vůbec dotáhnu, nějak to na mě dolehlo ta sobota, ale hlavně ta neděle, jsem hodně promrzla... Ale ve čtvrtek půjdeme určo...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 16:12
- Nahlásit

Denisa
Jak píšeš, že jsi v neděli pěkně vymrzla,tak já na cvičáku v neděli dost nastydla-hrůza! Už byla pěkně omrzlá tráva a já blbeček v holinách po neteři, do nichž už se fusekle nevejdou. Dneska jsem rozhodila sítě,že sháním kanady nebo gumofilcáky.... No, ve vel. 38 to bude asi docela problém. Každý na mne kouká jak na cvoka-dáma z kanclu a zkouší si kanady! Ale na to já dlabu,hlavně když bude teplo. Když chodím pět dní v týdnu za slušňáka,tak víkend patří kapsáčům,maskáčům a kanadám, že jo?!
alli
Čubinka je nádherná. Hlavně na fotce "4,5 měsíce" se suprově leskne (člověk by řekl : jak psí koule ) a nevím, čím to je, ale čím dál víc se mi líbí žíhaňáčci. Jestli to nebude tím, že zlatou už jednu doma mám!?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání