| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 08:09
- Nahlásit
Tak z vás mám holky radost že taky vaši pejsové zlobí, mám hned vždycky lepší náladu, né teda že bych vám to přála, ale aspoň v tom nejsme sami.
Vikyho ale musim pro tentokrát pochválit že včera nic neprovedl a i na procházce mně ničím nevytočil, když nepočítám ty bažanty co vyplašil a na přivolání přiběhnul až za dlouhou dobu.
Ten pes v kleci na nás působil fakt hrozně, hlavně je to labrador, takže velký pes a to fakt nevim co budou dělat až vyroste do dospělosti, to se v tý kleci už ani neotočí. Možná bych ještě přimhouřila oko kdyby ho tam zavřeli na chvíli když si potřebujou někam odskočit, ale že ho nepouštěli ani když byli všichni doma aby náhodou neměli někde jeho chlup to bych jim nejradši dala ťafku mezi oči. Naklizená domácnost, ale chudák pejsek, měli ho jak morče nebo křečka v kleci. Takový lidi by si psa neměli vůbec pořizovat.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 08:16
- Nahlásit
[i][Takový lidi by si psa neměli vůbec pořizovat./i]
Naprostý souhlas!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 08:38
- Nahlásit
Sice jsem to neviděla, ale z toho, co tu píšete, tak se mi dělá zle.
Denisa
To ucho jsme opravdu dostali od chovatelky, sice jsem věděla, že to existuje, ale netušila jsem, že je to už pro takový špunty mrňavý. Ucho je ještě v pohodě, ale minulý týden jsem Denisovi kupovala sušené plíce, a to byl teda řádnej puch
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 08:48
- Nahlásit
Libka
A co malinká, jak si zvykla? Napiš něco, jsme zvědavý
Já jsem Rockymu teď kupovala sušený jícen, taky pěkný puch. O uši moc nestojí, asi málo smrdí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 09:01
- Nahlásit
Vcelka
Taky jsem koukala jak puk. Jenže ta rodinka byla celá vymaštěná, takže mě to ani moc nepřekvapilo. Nejlepší jak řekla paní majitelka na konci, že psy miluje. Ha ha. To už bych radši fakt na ten statek a aby mi ten jejich vlkodav roztahoval buchty apod., nebo co to tam kvákala. Jenže s tím nic nenaděláš, to byla jedna taková rodinka, kterou zrovna ukázali, ale věř tomu, že takových je moc a moc. Bohužel
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 09:31
- Nahlásit
Jo taky bych radši byla v tom baráku kde psi můžou i do kuchyně, ostatně tak je to i u nás a Viky mi taky jednou stahnul celý pekáč se štrůdlem. No a co je to prostě člen rodiny a s nějakýma vylomeninama od něj počítáme. S tim jsme si ho pořizovali. My prostě nejsme schopný ho zavřít ani do kotce, může prostě všude a chlupy máme taky všude. A kdo chce mít doma furt naklizeno, bez jedinýho chloupku tak si psa nemá vůbec pořizovat. Máš ale pravdu že takových rodin jako byli oni je určitě víc a někde ty psi žijou asi ještě hůř.
Libka
napiš jak válčíte s Eliškou doma, a nějakou veselou historku, ať nám zlepšíš náladu.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 09:37
- Nahlásit
Ala
No je úplně úžasná, zvykla si naprosto v pohodě. Venku je trošku legrační, protože mi nechce chodit po chodníku, tak vždycky, když končí tráva, tak se zapře všema čtyřma, a kouká na mě, jako že jsem se úpně zbláznila, že tam teda nepůjde. Ale začíná se pěkně otrkávat, takže to bude o.k. V noci krásně spinká, z toho jsem měla největší strach a taky úžasně baští. No zatim intenzivně pracujeme na čůrání.......Dneska jedeme k našim, tak jsem na to zvědavá, hlavně, jak se na ní bude tvářit ten našich bígl
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 09:42
- Nahlásit
Vcelka
Zatím je neustále pod dozorem, takže nic strašnýho neprovedla, přijde mi spíš, že je až podezřele hodná, ale jak už jsem psala, tím, že se postupně otrkává, tak si myslim, že to nebude mít dlouhý trvání.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 09:53
- Nahlásit
Libka
Neboj, ono to zlobení časem přijde samo. Rocky byl taky hodný, ale jen tak 1 den. Druhý den už měl zahradu prozkoumanou a začal s pleněním záhonů.
Jo a díky za pozdravování chovatelky.
|
Lenka2
|
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:04
- Nahlásit
Ola
Galerii založenou nemám,zatím nevím jak.Brauny je zlatá a opravdu tmavá.Je s chovatelské stanice Cave Canis.Je super.Jakou máš ty?L
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:09
- Nahlásit
AHOJ, jen na skok opět, včera jsem viděla jen půlku toho debilního pořadu s debilníma rodinama, ale stačilo mi to! Co si myslím o té rodině s chudákem labradorem sem napsat nemůžu neb by mi to webmaster stejně smáznul asi... Měli si pořídit papouška nebo křečka, ti se v kleci chovají. Nebo aspoň malinkýho psa a toho do veliké klece, když už teda, ale stejně... a i jinak nebýt toho psa, tak totální poděsové oba... chudáci dětičky...
JO, Libko, ty máš nějakýho Denise? Nebo to byl jen překlep?
No vidíš, já to uhádla s tím uchem!
Jinak všichni ahojtes!
Jo, dnes jsem byla od 6h venku s G. a přijela do práce až po 9.h (bylo mi umožněno) a máme v nohách pár kiláčků po ránu a 1 vcelku ucházející stopičku... odpoledne na obrany a poslušnost, večer s kámošema psama, tak doufám, že faleška nemá šanci!!!
|
Lenka2
|
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:18
- Nahlásit
Vcelka
Já jsem to teda neviděla.Ale já jsem si taky koupila bytovou klec,protože naše první boxerka nám zdemolovala celý byt.Prostudovala jsem hodně článků o klecích.Po dvou měsících si ji nemůžu vynachválit.Je to opravdu super!Brauny tam chodí sama,když chce mít klid.Když někam jdeme v klidu tam čeká a po návratu se spokojeně protahuje.Klec má velikou,takže se do ní pohodlně vejde i v dospělosti.Škoda,že jsem ji neměla u první boxerky.Lenka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:27
- Nahlásit
Lenka2 - No jo, ale oni ji nepouštěli vůbec ven, ani když byli doma...
No moje torpédo by se zcvoklo i když by mělo být zavřený "jen" 8-9hodin co jsem v práci... nepovažuju to za normální věc...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:32
- Nahlásit
Denisa
Rodiče mají bígla Denise
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:39
- Nahlásit
Libka - ahááá, jé tak to je srandovní! Já už znám i fenky Denisky a Denynky, jedna chodí do výběhu a vždy když slyším Deny!, tak sebou trhnu, i když vím, že tam ta fenka je
Tak že Denisa zdraví Denise!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:49
- Nahlásit
Lenka2
Koukám že se ti podařilo založit galerii. Brauny je hezounká. Zlatá s černou maskou, to se mi moc líbí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:58
- Nahlásit
Lenka2
teď jsem koukala na fotku Brauny, ta je teda taky super, je krásná. Tuhle jsem zrovna na stránky týhle chov.stanice koukala a narazila jsem tam že v prvnim vrhu měli bílího boxera s hnědýma ušima jako je náš, tak jsem je poprosila o kontakt na jeho majitelku a díky nim jsme si vyměnili nějaký fotky a historky. Je to supr měla sem s toho hroznou radost. Koukala jsem že má Brauny ocásek, musim říct že se mi to poslední dobou začalo na boxíkách docela líbit. Kdybych si teď mohla vybrat jestli nechat nebo useknout a mohla do toho mluvit, tak by mu ho už asi nechala.
No a jak psala Denisa oni toho labrouše z tý klece právě nepouštěli ani když byli doma, takže hlavně to mně pohoršilo. Třeba švára ty maji stafordširskýho bulteriera a má klec taky, ale prostě když jsou doma tak si lítá po bytě po zahradě, prostě v pohodě a do klece si pak jde ráda večer lehnout. A hlavně je to menší pes, ale labrador je už kus psa, takže mu je ta malá klec fakt těsná.
Deniso ty tý Giordi teda dáváš záhul, já už bych na tvym místě byla asi mrtvá. Stačí mi když přídu z práce, udělám honem nějakou večeři, pak jdu se psem minimálně na hodinu ven a za chvíli je tma a já sem zralá jít do hajan. Je ale fakt že takhle faleška nemá šanci, když má Giordi furt nějaký program.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 10:59
- Nahlásit
Pro všechny:
Jak tak brouzdám po netu, tak jsem objevila na http://www.hafbezobav.cz/dogsoutez.php soutěž o nej plemeno. Takže kdo máte čas, pošleta taky hlasík boxíkovi
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 11:48
- Nahlásit
Vcelko - Giordi dává záhul mně! No jo, to je tak, že když normálně má G. zápřah, protože to prostě potřebuje, tak potom rada od vetů - zvýšit zátěž v období falešky... tak to je pro nás už docela makačka, to je fakt!
No a taky nás čeká v neděli to mistrovství ČR v coursingu, tak musí být ve formě...
Alo - já už tam 3 dny hlasuju! Asi to nevyhrajeme, ale i tak, každý den tam šoupnu hlásek!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 11:58
- Nahlásit
Já už taky dala hlásek, budu se snažit dávat každý den.
Deniso, kde bude to mistrovství v coursingu?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 13:25
- Nahlásit
Vcelko - v Praze v Rychetách nebo asi v Rychetách u Prahy, my tam jedeme s kámoškou a její ridgebačkou, takže se svezu ani nevím přesně kam... Ale jestli jste někdo poblíž, tak přijďte a hlaste se k nám! Ještě tam bude holka co se zatím známe z internetu pouze s boxerkou Hatty... podle fotek jsou si s tou mou docela podobné, taky se těšíme až se poznáme osobně.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 14:05
- Nahlásit
Musim se doma podivat do mapy kdeže ty Rychety jsou. Kdyby to bylo směrem jih od Prahy, tak by to nebylo zas až tak daleko. Blbý je že mám zase v neděli dopoledne cvičák a nechce se mi moc vynechávat když to máme jen na dva měsíce. Uvidíme, hrozně bych se chtěla podivat někam kde bude někdo z vás, tak snad se někdy zadaří.
|
Lenka2
|
# Zasláno: 11 Říj 2005 15:16
- Nahlásit
Vcelka
Ocásek jsem původně nechtěla.Chtěli jsme ho Brauny odstranit dodatečně,ale v létě jsme procestovali západní a severní Evropu a všichni mladí hafani mají ocásek/boxeři,knírači/.Tak jsme ho nechali a myslím,že jí sluší.A kdyby jsme chtěli do Německa na výstavu,tak jedině s ocáskem.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 16:49
- Nahlásit
Lenka2
Nemohla jsem se dnes na net vůbec dostat,šéf se mi držel za zadkem. Teď jsem koukla do galérky a musím říct, že tvoje Brauny je přesně podle mého gusta. Fešanda! Já mám taky zlaťačku - FeeBee Apeiron. Mám tu galerii,tak mrkni. Budu muset zase něco novýho nafotit.
Jinak ten pořad včera jsem naštěstí neviděla. Vždycky mě takový věci vytočí a pak nemůžu spát... Vypadá to,že mi omarodí starší syn-má teplotu a polehává,takže s ním asi budu do konce týdne doma. Tudíž si s váma zase po dešlí době normálně pokecám!
Denisa
Moc vám držím palce na neděli. Teda hlavně Giordi,protože zamakat musí ona. Určitě to vyhraje. Mám tušení...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2005 18:14
- Nahlásit
Lenka
Brauny je opravdu nádherná, taky se mi líbí čím dál víc boxíci s ocasem, trošku mě štve, že ho má Eliška kupírovaný
|
alli
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2005 08:01
- Nahlásit
Tak když jsem přišla včera domů a uviděla kuchyň, tak jsem to musela dlouho rozdýchávat. Tentokrát byly otevřené dvě skříňky, opět vytahané hrnce, misky (jedna mísa z umělé hmoty to má už za sebou, byla na dou místech prasklá), kávovar.... Kupodivu skleněná konvice na kafé byla vcelku, i když byla na druhé straně kuchyně, drobky ze sežraného trvdého rohlíku všude... Allis dostala přednášku, že si neváží toho, že se může volně pohybovat a není zavřená v kleci. Na procházce pak poslouchala jak hodinky.
Lenka2
Brauny je krásná. I když já jsem spíše na ty žíhaný.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2005 08:18
- Nahlásit
Koukám že alli začíná pěkně devastovat, jsem docela ráda že můžeme mít Vikyho venku že tam už pomalu nemá co zničit, akorát nám furt okusuje z venku francouzský dveře na terasu, že z nich koukají místama třísky, Zdeněk to zkusil něčim napatlat že mu to bude jako smrdět, ale myslim že to kouše dál. Dneska už mi přišlo od Barona avízo že včera odeslali ty prolejzací dveře, tak je dáme do dveří z dílny ven a uděláme mu v dílně pelíšek a v zimě tam bude přes den moct přebývat a chodit si ven jak bude chtít. Máme to vlastně v baráku, takže nejspíš když budeme doma budeme nechávat pootevřený dveře z dílny domu abych prostě nemusela furt chodit otvírat a zavírat když bude chtít jít zrovna ven nebo domu, takže si bude prolejzat dvířkama. Snad to vyřeší naší starost co s nim v zimě. Nechávat ho přímo doma se nám moc nechce, právě kvůli tomu že by nám to tam uplně zdemoloval.
Včera mi taky přišel pytel nových granulí, tentokrát je to Happy dog, tak jsem dala Vikymu ochutnat na sucho a baštil pěkně, ale zatim se nebudu radovat předčasně, musim ještě zkrmit zbytek Nutrience a pak uvidíme jak se postaví k tomuhle.
Koukala sem na zahradě na hovínka a nic červenýho sem neviděla, pak sme šli na procházku a dvakrát kadil a měl tam zase to červený a včera ani žádný červený pamlsek neměl. Tak už nevim.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2005 08:52
- Nahlásit
Vcelka
To já si také myslela, že už nemá v kuchyni co zničit, protože vše co ji zajímalo, tak ráno uklízím jinam, ale ona má neskutečné nápady, co by se ještě dalo provést a pořád ji napadá něco nového. Dnes ráno mě sledovala, jak zavazuji skříňky provázkem s výrazem "stejně se tam dostanu" Tak jsem zvědavá jak to bude vypadat dnes . Allis se tvrdým rohlíkem nacpala tak, že "polední" žrádlo jedla až pozdě večer a večerní dávku už jsem jí ani nedávala.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2005 08:56
- Nahlásit
Vcelka
Budeš muset navrhnout manželovi, aby ty francouzský dveře od země tak do cca 50cm výšky oplechoval. Znám dost lidí, kterým pes ničil dveře z venčí a když tohle udělali,tak je to v pohodě. Taky tím zamezili možnosti, že si pes vrazí do tlapky třísku,což je dost pravděpodobný. Jinak s tím :
"Máme to vlastně v baráku, takže nejspíš když budeme doma budeme nechávat pootevřený dveře z dílny domu abych prostě nemusela furt chodit otvírat a zavírat když bude chtít jít zrovna ven nebo domu, takže si bude prolejzat dvířkama." Já teda dveře nenechávám otevřený-zkusila jsem to cca 2x a když jsem viděla tu paseku na chodbě,kdy si FeeBee napochodovala s tlapama obalenýma jako koule od bláta domů,tak jsou dveře zavřený. Když jsme doma a je hnusně,tak je prostě s náma doma a ven ji vypustím na vyčurání a pak zase vezmu domů (+utřu tlapy). Když je hezky,tak je na zahradě a chce-li domů,tak funí za dveřma a je následně vpuštěna dovnitř. Funguje to tak a ona to ví. Např. když je na zahradě a já s dětma jdeme odněkud z venku,tak ona letí rychle domů,kecne si za dveřma a čeká až se odstrojíme a pustíme ji za náma. Fakt už bych neriskovala otevřený dveře a možnost volnýho pohybu bláta z venčí dovnitř a taky vynášení věcí z domu ven.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2005 09:15
- Nahlásit
Olo to máš pravdu, to jsou věci na který já postupně taky přídu, ono vždyť to už vidim i někdy teď když pršelo a on si chodil sem a tam tak že v obýváku bylo furt naťapáno. Je to fakt, to se prostě uvidí až ta zima bude a jak bude venku. Když budem v práci, tak otevřeno do bytu mít nebude, to riskovat nebudu a pak si kdyštak zafuní za dveřma jako někdy teď když už zavřu aby tam netáhla zima. On si ale někdy pěkně vymýšlí že stojí u dveří a kouká abych ho pustila ven, pak třeba jen vyleze rozhlídne se a jde zpátky a takhle několikrát a nebo když vyjde ven a vidí že sem za nim zavřela, tak si stoupne za dveře a čumí do vnitř. Tim jeho bulíčkovskym pohledem. To si tam pak připadám jak vrátný.
alli, myslim že ona si něco zase vymyslí co by provedla, jsou na tyhle lumpárny děsný koumáci.
|