Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 10:35
- Nahlásit

Ta Mirelli se mi taky líbí! Giordi je přímo superman. Oni jsou všecky krásný-hubice placatý...
Ketrin
Nožky už jsem taky vařila-moc jí to chutnalo. Už se těším,že po obědě vyrabuju masnu! Minule mi dali dvě igelitky vepřových lopatek-ty dávám FeeBee na ožužlání ven na zahradu. Úplně je miluje. Jsou na nich chrupavky a chvíli ji to zabaví.
Vcelka
No,jestli má Viky v půl roce 24kg,tak to bude v roce až roce a půl mít určitě o dost víc. Nechci tě děsit,ale v boxeří knížce je psáno : fena 28-32kg a pes 35-39kg! To bude makačka co? Jo,a tu kuličku-líže si to? Má to citlivý nebo o tom ani neví?
Denis - jestli chceš,tak mrkni do mojí galérky-když ses dovolenkovala,tak jsem přidala pár zrůdičko-fotek!

Ala
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 10:41
- Nahlásit

Ahoj lidi,
já se nějak nemůžu po tý dovolený v práci vzpamatovat.
Dneska má Rockyho přítel sebou v práci, protože jsem v práci do večera. Uplně se děsim jak se vrátí, to ho zase babička nacpe že bude jak kulička. Ale já mu pak uberu večer takže se to srovná.
Teda jestli bude mít Rokoun 40 kilo, tak abych začla pomalu posilovat! Už teď mam občas problém když tahne na vodítku a to má 16 kilo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 10:49
- Nahlásit

Ta Mirella je krááásná.
Moje teta teď dlouhodoběji hlídá své dceři labradorku a sama má boxerku. Bála se, aby se nervaly, ale čuby v dojemné shodě systematicky devastují krásnou, opečovávanou okrasnou zahradu, koupou se v bazénu (což má domácí boxerka zakázáno a sama by to nikdy neudělala...) a norují na anglickém trávníku kvality golfového hřiště.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 11:02
- Nahlásit

Ola
Já tak nějak počítala že bude mít 35 kilo, takže o pět víc to už asi vyjde skoro nastejno, zápřah to bude ale asi pěknej, to abych sama snad začala taky víc papat.
Tu kuličku si ani nelíže, vždycky si jí chtěl lízat když jsme mu jí napatlali tou mastičkou, teď když mu to potřu tou borovou vodou tak to nelíže. A řekla bych že ho to ani nebolí ani nesvědí, nepříde mi to že by mu to nějak vadilo, prostě to má jen furt červený a teď takový i skrabacený.

Ketrin
tak to si to docela živě představuju, jak probýhá u tvý tety devastace zahrady.

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 11:28
- Nahlásit

Olo, fotečky supr, takový ze života!Taky jsem mrkla na další část fotek Martiny a fotek labroušů od Ketrin, teda na celý stránky jejich, tak teď snad jsem dohnala aspoň částečně svou absenci zde
Jó s kilama je to sranda, ale ono není vždy úměra, že čím víc pesan váží, tím víc se s ním nadřete, ono většinou čím mohutnější, tím klidnější a tak je docela možný, že se s Vikoušem či Rokoušem nadřete míň než my s fenkama! Jinak ve standartu boxera je, že feny nad 25kg a psi nad 30kg a omezení tam dané není, takže jak si je kluky vykrmíte, takové je budete mít Víte ale jak je to trapný a srandovní když se mnou leckdy cloumá (na obraně třeba nebo když se přetahujeme nebo někdy i na chodníku...) takový malý hubený nic... ale kdo si to pak vyzkouší s G., tak uzná, že teda umí zabrat a pěkně umí cuknout i s páníkem, ten má přes 90 kilo, no sranda to je, dříve mně občas doháněla až k slzám, teď už mám ale svaly a taky ČÁRY...!

ola
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 12:06
- Nahlásit

Přesně jak říkáte! Někdy dá zabrat i hafan o 10ti kg. Ale jednou jsem v jednom lyžařským středisku zažila situaci,kdy paničku-super značkově oblečenou v kombinézce, potahala po příjezdový ploše krásná černá doga. Prostě chtěla za páníčkém,který zrovna přijel z kopce dolů a panička to neustála. Myslím,že když si tak plnou rychlostí svištěla po břiše držíc se za vodítko,tak si v duchu nadávala,že si radši nepořídila čivavu....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 12:08
- Nahlásit

ola
S čivavama jsou zase jiné potíže. Znáte tu historku, jak čivavu odneslo káně?

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 12:16
- Nahlásit

Jo, to jsem slyšela a že prý se i kvůli tomu má na pidipsy dávat bacha, no když jsem teď hodně stopovala s G., tak jsem viděla spoustu velkých dravců jak kroužili nad polem, Giordina se na ně dívala uvázaná u stromu, já šlapala stopu a zrovna jsem si na ty story s malýma psama unesenýma dravcema vzpomněla...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2005 12:20
- Nahlásit

Taky jsem slyšela, že k někomu přišla návštěva (obézní dáma), nepodívala se kam si sedá a rozsedla hostitelům čivavu spící na sedačce úplně na placku.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 07:49
- Nahlásit

Tak co Olo, nevykoupila jsi masnu??? Doufám, že tam zbylo něco i pro ostatní pejsánky?

ola
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:02
- Nahlásit

Martina
Ahojda,tak nejdřív jsem se vytočila,protože v masně,kam jezdím měli dovolenou-zákon schválnosti. Tak jsem jela jinam. No,sotva jsem tašku táhla... Večer jsem uvařila vepřový nožky,ke granulím přidala trochu rýže a trochu kůžiček a vývaru z těch nožek. FeeBee se vlnila,div jí páteř nepraskla. Žádný odcházení od misky-vrhla se na to a dokud nebyla miska vyleštěná,tak se od ní nehnula. Úplně se na mne usmívala. Konečně jsem zase měla super pocit. A ona taky!
Jo,ještě jsem se chtěla zeptat-jak ty vepř.nožičky psům dáváte? Já z nich teda vybírám kostičky a dávám ty kůže+to obraný spolu s vývarem?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:16
- Nahlásit

Ola
tak nějak pěkný pocit jsem včera taky měla jak Viky papal a pak i dokonce u mně už čekal až mu to jídlo připravim jak se těšil.
Já šla do masny pro nožky a měli taky zavřeno, tak sem zašla do chov.potřeb a tam koupila namražený kuřecí srdíčka, ty sem mu uvařila a přidávám ke granulim a baští.
Ty vepř. nožičky bych asi dávala taky tak, já sem teda zatim vždycky s toho dělala jen vývar a tu nožičku pak dala Vikymu okousat. Pak ale když jí okouše že je na kousky, tak ty kousky se snažim sebrat a vyhodit, protože se mi dvakrát stalo že to spolknul a pak ráno vyzvracel, bylo to docela velký to co spolknul.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:20
- Nahlásit

Tak to si FeeBee smlsla, mňam!U nás měli taky zavřeno, inventura!a dál jsem už neměla čas jezdit, ale byli jsme pak s G. ve zveráku a tam jsem nakoupila horu sušených nechuťáren smradlavých, takže taky měla hody a ještě jí plno zbyloTo je děsný počasí, furt prší a hodně, takže G. je již značně nervní, protože na nějaký vylítání to teda není. Dnes ráno se jen 2x vyčurala a už mě táhla k baráku, furt se oklepávala, funěla jakože hrůza! déšť, fuj! No donutila jsem ji ještě ke kaky a pak jsem za ní vlála směr barák.

Ala
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:44
- Nahlásit

Včera měl přítel Rockyho sebou v práci. No když jsem přišla domů zdálo se vše v pořádku, dokonce jsem pomalu začala babičku chválit že konečně pochopila. Pak jsem ho pouštěla ven a jen jsem valila oči jakej měl průjem. Kadil asi čtyřikrát a takový hormady, hnus. Tak jsem vlítla na přítele domů co to jako je, prý že mu fakt nic nedávali, a pak z něj vylezlo že asi sežral žrádlo pro kachny. Mě trefí. Ale ráno už to bylo dobrý. Takže dneska zůstal doma.
A k tomu dešti. Odpoledne u nás začalo taky lít jak z konve. Večer jsem vzala Rockyho ven, myslela jsem že se mu ani nebude chtít, že to vezmem obratem domů. Ale lítal jako střelenej a dneska ráno taky. Uplně jsem zítrala. A jeho největší zábava? Hupsání do rozblácených louží. No asi si dokážete představit jak vypadal

ola
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:52
- Nahlásit

U nás taky od rána leje. Fakt vydařený prázdniny. Myslela jsem,že ještě se zvířectvem vyrazím do lesa atd. prostě,že je mimořádně unavím než půjdu do práce,ale zatím to vypadá,že děti odložím k babičce jak z divokých vajec a psa zanechám doma v ničitelské náladě. Je to k vzteku. Jinak - teď jsem dala FeeBee ranní papáníčko a ona vysála misku jako nic. Jelikož jsem ji min.týden učila štěkat na povel,tak teď vždycky když čučí u linky,tak poulí oči a když se jí zeptám: co je? Tak hurónsky štěkne,jakože - naval něco za odměnu. Už jí to jde bezvadně!
Vcelka
Já jí právě už tu ovařenou nožku dát nemůžu,protože se mi několikrát stalo,že pár kostiček zmizelo Taky když to vařím dlouho,tak se to rozpadá samo. Občas,když jí koupím vepř. nožku takovou tu uzenou,tak tu tak rozporcuje,že musím hlídat,aby to taky nezhltala i s kostma... Jsou to teda vynálezci.
Denisa
Taky ráda kupuju ty smradlavý usušený příšernosti. A náš malej Jakub,ten toho vždycky nabere,že bych musela jet domů s kárkou... Faktem ale je,že některý jí chutnají víc a s některýma si spíš hraje. Je rozdíl,když to koupím u nás nebo když jí přivezu něco z Hradce. Asi to každý "výrobce" dělá jinak,protože ten rozdíl vidím i já. Jiná vůně,barva,"mastnost"! Chuť teda nevím?!
Nejradši má takovou tu krkavici-trubku. Ta jí vydrží,ale smrad to je děsnej!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:52
- Nahlásit

Tak to pro Rokáčka asi neni moc dobrý jezdit s přítelem do práce, musel to mít jak projímadlo. Jenže ono je uhlídat to taky někdy nejde, my když jdem s Vikym k manželovim rodičum, tak on už ví kde maji misky pro kocoura, takže to všechno obejde a případně vyžere.
To počasí je fakt děsný u nás lilo včera celý den a dneska znova. Viky včera ale děsně zlobil večer už sem nadávala, protože chtěl ven tak sem ho pustila on lítal jak blázen po zahradě pak vlítnul do obýváku a rovnou skočil na sedačku celej špinavej. Šílenej binec a do toho nám přijel neohlášen odhadce na barák, no vůbec sem se za ten mrdník nestyděla a to si ještě udělal dvě fotky ze vnitř.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:04
- Nahlásit

Olo, jak budeš pokračovat s granulema? Budeš jí to matlat k masu? Nebo budeš vařit a nebudeš dávat vůbec? Jak to vidíš?

ola
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:07
- Nahlásit

Vcelka
Nápodobně! FeeBee včera lítala po zahradě a pak někdo (pochopitelně kluci) nechal otevřený dveře a ona vlítla do chodby,kde na dlažbě dostala smekanec až se svalila. Když ty šlápoty uschly,tak to v chodbě vypadalo jak u prasat a do toho všeho si přišla sousedka půjčit mlýnek na nudle... Ach jo!
Jo,mrkněte do galérky-dala jsem tam nějaký nový-čerstvý fotečky!

ola
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:11
- Nahlásit

Martina
Budu jí s tím "ovoňovat" granule! Když jsem o tom včera přemýšlela,tak já bych jí stejně časem přidávala třeba tvaroh nebo žlouteček,protože to potřebuje. Stále budou ale převažovat granule. A ještě jsem si říkala,že ranní dávku budu dávat menší než večerní. Jednak aby když odjedu do práce a ona po jídle lítá jak blb,tak aby toho neměla v tom žaludku tolik a pak večerní dávku semele líp a většinou potom odpočívá.

Ala
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:14
- Nahlásit

Olo, krásný fotečky. Já jsem tu mojí placatou hubu dneska nechala samotnou doma. (po včerejších zkušenostech). Jsem zvědavá jak to tam bude vypadat, protože dřív když byl doma sám tak mi na něj občas koukla tchýně nebo tchán, a pustili ho alespoń proběhnout. Snad to bude

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:35
- Nahlásit

Olo, feebee je kusan takový fotečky jsou nejlepší. Já vždycky než vyndám foťák abych nafotila něco srandovního, tak Viky už to přestane dělat a nebo slyší to pípnutí a kouká na mně jak na trubku co tam šašim s tim foťákem.
Taky budu dál pokračovat s granulema, ale budu se snažit mu do nich něco přidávat na ovonění a chuť. Ráno jsem koukala z okna když kadil jestli potom náhodou nemá průjem, ale všechno v pohodě, tuhost o.k.
Alo, myslim že čim bude Rocky větší tim ta devastace bytu bude větší aspoň u nás to tak bylo že se to stupňovalo. Už přemýšlíme jak to uděláme v zimě to asi bude muset být přes den doma, teď ho necháváme venku, otevřeli sme mu boudu na nářadí co máme na zahradě a udělali mu tam pelíšek, takže se má kde schovat když prší, ale v mrazu to nevim, to budeme muset ještě nějak vymyslet.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:00
- Nahlásit

Tak to se holky máte, když můžete přidat masíčko na ochucení granulí. Ta moje potvůrka sežere maso nebo cokoliv tam přidám a granule nechá, dokonale to přebere. Už mě s tím vytáčí.

Ala
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:00
- Nahlásit

Teď mi volal přítel, nedalo mu to a stavil se doma. Rocky chrněl na gauči v obýváku a ani se neobtěžoval zvednout a jít ho vítat. Tak ho vypustil na zahradu a já ho pak v poledne zase zavřů domu. Jsem docela ráda že to bylo v pohodě, když jsme odcházeli tak totiž kňučel a škrábal na dveře.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:17
- Nahlásit

Martina
Tak to rozmixuj a tím masovým blivajzem jí to přelej?! Pak nemá co vybírat a přitom to tam má!
Ala
Tak to jsi ráda co? Já jsem na to taky zvědavá,sice je Fee zvyklá být hodně na zahradě,ale přeci jen si ji beru domů nebo tam s ní řádí děti. Jsem zvědavá,až teď bude doma opravdu sama (bohužel nemáme možnost zajet se na ni podívat),jak to půjde. Ještěže soused, co má vedle dílnu, na ni občas mrkne a i na zahradě s ní šaškuje. Tak doufám,že to pro ni nebude nijak stresující.

Ala
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:19
- Nahlásit

ola
Já si myslim že víc stresující to bude pro tebe. Mluvim z vlastní zkušenosti. Psiskovi je to uplně jedno a já v práci sedim a pořád přemýšlím co asi dělá, jestli mu chudinkovi neni zima, jestli se schoval když takhle prší atd... No prostě cvok

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:30
- Nahlásit

Já jsem taky ze začátku furt myslela na psa co tam dělá, jestli mu neni smutno, zima, když pršelo jestli se schoval, ale musim říct že teď už je to lepší že už to tak neprožívám. Docela sem se teď uklidnila tim že může do tý boudy na zahradě, má to tam jak svuj domeček a myslim že se mu tam i docela líbí. To horší nás teprv ještě čeká a to bude zima.
Martino, asi ti fakt nezbyde než to rozmixovat, ještě že má Viky docela velkou hubu že mu to přebírání tak nejde, ono když jsem mu včera přelila vývarem s těch srdíček tak mu to asi chutnalo tak ani přebírat nemusel.
Alo, nebyli by nějaký nový fotečky Rockouše? Jsem už docela zvědavá jak vyrostl.

Ala
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:33
- Nahlásit

Vcelka
No fotečky by byly. Jenže je mam uložený pouze v mém PC a ne na netu takže je sem nikam dát nemůžu. A už to uložení do PC mi dalo pěkně zabrat. Jsem prostě talent

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 12:21 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

ola
Vcelka
Vyzkouším to nějak namixovat, nebo už mě z ní fakt klepne. Uvidíme.
Ala
Z toho si nic nedělej, že seš talent. U nás v práci, když mám nějakej problém a říkám to kolegům, (jsme malá firma, mám jednu kolegyni a 8 kolegů, dobrý co?: co se mi jako zase přihodilo v mém PC a proč to nefunguje tak jak má, tak mi na to vždycky řeknou: "Jó milá Martinko, tady bude zřejmě zase problém mezi klávesnicí a židlí". Ale já už jsem si zvykla, takže Alo, nejsi v tom sama.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2005 16:29
- Nahlásit

Teda to počasí je humus. Přes oběd-pochopitelně,když jsem vařila,tak přestalo pršet. Radovala jsem se,že vypadnu s klukama na cvičák-vypustím psa i děti. Jo a prdlajsky! Zase leje! Tudíž FeeBee mi tu strká pod nos oslintanýho lumpíka (nítěnej uzel) a kluci jsou nafouknutý jak pátrací balóny,že musíme sedět doma. Ovšem FeeBeenka po včerejší a dnešní dávce masíčkem ochucené stravy je na mě roztomilost sama. Láskyplně mi položila tlapy okolo ramen,v nestřeženém okamžiku mě drápla do nosu a pusy,takže vypadám jak pirát... Sousedi si budou myslet,že mne muž bije! Láska od takovýho telete (to myslím čubu a né manžela ) teda dokáže někdy i pěkně bolet...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 07:18
- Nahlásit

Ahoj holky, dneska první co bylo v práci že jsem shlídla fotečky Giordi, taky móóc vydařený, ta fotka jak dělá ksichtík to je něco podobnýho jako byla sádrová huba Feebee.
To jak se tam rve s tim psem to si jen hráli nebo to bylo na vážno? Ten pes má vyceněno docela pěkně.
Ola
to počasí je fakt děsný, myslela sem že dneska už bude líp a ono asi ne tady zase leje. Viky ten už taky neví roupama co dělat. Ráno opět čuchnul k misce a odešel, neměl tam totiž nakrájený masíčko ale měl to jen přelitý vývarem. Zmlsanec. Vypadá to že bez masa v granulích granulky papat nebude.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání