| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 10:58
- Nahlásit
ola
To jak popisuješ život toho LR v ˇUSP - tak si asi někdo představuje canisterapii. Vrhnout psa mezi postižené a nikdo s ním nic nedělá. To může skončit hodně špatně.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 11:20
- Nahlásit
Tak holky, jen tak mezi řečí, naše chlupatá kulička má dneska
první narozeniny. Jupííí jupííí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 11:26
- Nahlásit
Martina
Chlupatá kulička
Všechno nejlepšííí!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 11:33
- Nahlásit
Tak Martino my se taky přidáváme ke gratulaci. Všechno nej nej ať je kulička u vás spokojená a vy s ní taky.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 11:39
- Nahlásit
Mně se tak nějak boxíci líbí víc s normálníma ouškama, vypadá to takový víc správňácký akorát teda že se jim furt obrací. A co se týče ocásků, tak to si myslim že k boxíkum se hodí krátký, už jsem taky viděla boxera s ocáskem a neni to tak nějak ono. Našemu ten ocásek ale nechali docela dlouhý a teď jak roste, tak mu roste i ten pahýlek, takže to začíná vypadat docela blbě. Občas už má tendence že by si ho snad už začal honit. Některý boxíci maji na zadečku jen takovou kuličku a on už má deset cenťáků, teda jestli mu to ještě povyroste tak to bude hrozný.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:55
- Nahlásit
Martina
Takže předem všechno nejlepší vaší běloučké krasavici,ať je hlavně zdravá,veselá,hravá a "žravá"! Jak ten rok uteče,co? Teď už vím,že jak čas letí,je vidět nejen na dětech,ale taky na psech! Co dostane chlupatka k narozkám?
Vcelka
Tak co-spí ještě Viky v postýlce,nebo už byl mužskou částí rodiny vystrnaděn? Jinak k tomu ocásku,myslím,že už mu neporoste. Pravdou je,že jsou vidět rozdíly v délce kupírovaného ocásku,třeba naše FeeBee ho má tak akorát (ale změiřt jí teplotu je děs,protože pahýlek přilepí k zadku a jsem bez šance...),ale na výstavě jsem viděla jak boxíky s delším ocáskem,tak i skoro bez ocásku (to vypadá obzvlášť divně). FeeBee taky měla období,kdy se snažila ocásek dohonit,ale už jí to přešlo. Teď si zase čas od času vylizuje tlapky-a to mě teda pěkně štve!
Ketrin
Jo,jo, v tomhle Ústavu spočívá canisterapie v tom,že chovanky se houpou na houpačce a labrouše ležícího pod nima vesele kopou do ledvin. Občas ho vezme ven jedna z těch lepších,on jí pak uteče a je postrachem města. A ona hledá - "velkýho žlutýho psa"!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:08
- Nahlásit
Ola
přes noc v postýlce už nespí už byl vystrnaděn, akorát ráno na 3/4 hodinky než jdeme do práce a dneska protože mám ještě dovolenou tak mi ho tam manžel pustil asi v šest ráno a to sme mi ostudy vydrželi ležet skoro do jedenácti. On si ale nelehne na místo po manželovi to se furt tlačí na mně, tak sem si pak přelezla vedle protože jinak bych se nevyspala.
Teplotu jsme teda ještě neměřili, až na to jednou dojde tak to bude asi taky zajímavý. Až ten jeho klacík taky přiklopí tak to bude taky bez šance.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:23
- Nahlásit
ola
Odstrašující příklad. Radši se ani neptám, který dobrák chovatel psa pro tyto účely ústavu prodal či daroval.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:42
- Nahlásit
Děkuji všem za gratulace. Prďolka už dárečky dostala. Znáte to, mlsky, kostičky, holky nakoupily nějaký uzílky a hračičky. To není totiž pes, to je moje třetí dítě, jak říká moje maminka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:45
- Nahlásit
Ketrin
To naštěstí ani nevím,ale asi by se divil. Máš někde odkaz na tvoje psiska nebo fotky tady na cz-pes? Ráda bych ti ty tvoje drahoušky-labroušky omrkla!
Vcelka
Já bych se teda s FeeBee nevyspala ani náhodou,protože stačí co dělá na křesle-pořád sebou mele,točí se dokolečka,chrápe a taky musím s povzdechem konstatovat,že děsně prdí. Vážně. Zrovna včera ležela pod námi (mnou a manželem) u gauče a co se teda od ní linulo-to bylo nepopsatelné. Byla to taková síla,že nás ani nenapadlo se podezřívat navzájem! Ještěže nepřišla žádná návštěva-musela bych vysvětlovat,že náš pes hnije za živa!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:55
- Nahlásit
ola
Fotky sem dát neumím-snažila jsem se.
Jinak mám stránky www.calenzana.wz.cz
ale momentálně tam není nic aktuálního, ač mám doma v PC spoustu fotek. Chystám aktualizaci, kterou musí zrealizovat syn, až bude mít čas.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:03
- Nahlásit
Ketrin
Nááááádherní pejsani. Fotky krásný, hlavně ta úvodní a tomu rčení věřím. Nevím kterýho bych si vybrala dřív. Vždycky jsem říkala, že se mi líbí černý, ale teď bych fakt nevěděla. Ta fotka na úvodní stránce je fakt super.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:07
- Nahlásit
Martina
Díky. Černý LR je asi krásnější a elegantnější, ale žlutý praktičtější a má jasnou mimiku. Černej někdy vypadá smutně nebo se ho lidi bojí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:10
- Nahlásit
Ketrin
Taky jsem prolezla stránečky a musím říct,že se mi opět potvrdilo,že není labrador jako labrador. Ty vaši hafíni jsou fakt super. Sali má nádhernou černou barvu (většinou jsou černí labíci dost často do rez) a ačkoli já trpím na světlouše,tak musím říct,že je nádherná. Ovšem zcela podle mého gusta je ten váš Rambo!!! Ten se teda vyvedl. A ty štěňata-ach jo,jsem načatá na druhýho psa. Původně jsem chtěla maličkatýho,ale nevím,nevím... Musím ale vyčkat,až bude mít manžel nějakou slabomyslnou chvilku!
Ještě jednou Ketrin-tvoji psi jsou kvalita!!!
|
jana33
|
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:13
- Nahlásit
Ketrin
Černý jsou nejhezčí, ale je fakt, že občas slyším,že mám rotvíka nebo prostě "toho zlýho psa". Ale na druhou stranu je to i výhoda, protože ho nikdo neotravuje, na žlutý labradory maj lidi tendence se vrhat, protože to jsou "ty hodný psi" co nic nedělaj
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:15
- Nahlásit
ola
Díky. Copak fotky, nafotit se dá ledacos, ale kdybys viděla Ramba "naživo". Má fakt bezvadnou povahu. Přátelský, temperamentní, veselý, ale zas ne vtěrka. No, až dokončíme všechny zkoušky, co máme ještě na letos naplánované, tak budeme aktualizovat
Mějte se, já jdu za chvíli domů!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:32
- Nahlásit
Ketrin
teda pejsani jsou fakt nádherní a ty štěňátka ňaf ňaf jen pomazlit.
Fotky sem do galerie by jsi dala uplně v pohodě, měla by jsi se o to ještě pokusit nic na tom není. Aby jsme se pokochali něčím aktuálnim.
Ola
tak jak vám feebee pušila u telky u toho sem se nasmála, protože tohle je v bleděmodrym u nás. Viky leží vedle na dece a za chvíli taky smrádek, tuhle u mně byla večer kámoška na pokec a tý takhle pušil pěkně pod nos. Už má ten smrádek typickej takže to víme jistě že to byl on a ne nikdo z nás.
Předevčírem manžel vyběhnul z pokoje kde máme počítač, že tam Viky právě zamořil.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 14:42
- Nahlásit
Vcelka
Ono mě to tam vůbec nepustilo-jméno heslo a že prej to je chybně a dál jsem se nedostala.
No prostě PC analfabet
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 15:08
- Nahlásit
Vcelka
Přesně,je to nezaměnitelnej smrádek. Jednou jsem četla nějakou knížku,kde majitelka boxera nemohla už smrady vydržet(pořád prděl,před návštěvama atd.),tak ho dala zahradníkoj. Po nějakým čase je navštívila a v jejich domečku se nedalo ani nadechnout. Když se ptala zahradníka,jak to vydrží-ten puch,tak se strašně divil,jakože co tím myslí?! No a pak se ukázalo,že má po úraze nosu úplně ochrnutý čichový buňky,tudíž boxera miloval nade vše,ale pušinec necítil . Oba spolu byli moc spokojení,boxer proto,že mu nikdo nenadává,že smrdí a zahradník zkrátka proto,protože měl toho nejlepšího psa na světě!!!
Občas lituju,že nemám po úraze nosu....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 15:34 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Ketrin
to je divný tam jde určitě o nějakou malou chybičku, akorát na ní přijít.
Ola
Tak to byl dobrý příběh, takhle tragický to u nás ale zase neni, příde mi že Viky puší většinou až večer kdy zalehne a je napapanej a nevykaděnej. Jinak během dne mi to ani nepříde. Asi je to taky tim že během dne máme furt otevřený dveře do zahrady, tudíš větráme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 16:11
- Nahlásit
Ahojda lidi,tak jsem v pěkným prů..ru. Teda já ne,ale FeeBeenka. V nestřeženém okamžiku šlohla igelit.pytel se součástkou,kterou můj drahý choť již dobu marně sháněl k odpadnímu kanálu. Konečně si ji koupil. No a já ji před chvílí našla na zahradě.... Ta vrána se tomu drobet koukla na střeva! Košíček,jež měl patrně zachytávat nečistoty odpadních vod decentně užrala (pablb jeden) a zbytek tak nějak zakrátila nebo co?! Volala jsem se staženým zadkem manželoj ! Já blbec,že jsem mu tu káču nedala k telefonu,aby si to vyslechla ona! To jsem to schytala-jako kdybych to ohryzala já!? Prý 350,- Kč v hajzlu a to prý má ta bestie počkat až přijede domů. Musím doufat,že ho to do pátku přejde. Ovšem pakliže nesežene ten plastovej bazmek novej,tak to bude hrůza....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 17:54
- Nahlásit
Teda Olo ty mně vždycky pobavíš, je zajímavý že ty potvůrky tyhle nový věci nejlíp ještě zabalený tak zajímaji. Asi vám holky nezbyde doufat že ten vztek manžela do pátku přejde, já myslim že jo. Uvaž Feebee na krk mašličku ať vypadá roztomile a ono jí bude odpustěno. On stejně až se podivá na ten její ksicht tak ho veškerý nasrání přejde.
Já tu měla celý odpoledne na návštěvě kámošku, tak zatim co sme kecali tak Viky stačil vynosit na zahradu půlku baráku. První co bylo odnesl její boty a pak to jelo dál, tak sem teď chodila a nosila to zpátky do baráku. Jo jo ty dětičky....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 18:08
- Nahlásit
Vcelka
No,vzhledem k tomu,že mi manžílek volal,že už ten vzácný kousek v obchoďáku vyprodali,tak to vypadá,že si mašličku na krk uvážu spíš já! Z konopnýho provazu! Je to zvláštní,ale vždycky říkám,že se pes nemá trestat,když není přistižen při činu,že si to stejně neuvědomí,zaco ta buzerace je. Manžel razí teorii,že ona (FeeBee) to moc dobře ví,tudíž ji sprdne až se vrátí. Zatím mu ta teorie vychází- Fee vždycky tahala jeho pantofle a ožírala je na zahradě. Několíkrát ji sprdnul,plesknul přes zadek (decentně-žádný bití) a teď vynáší jenom boty moje! Až drahý choť uvidí tu ožužlanou trosku ze sběrného odpadního košíčku,tak to nacpe Fee do ....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 18:18
- Nahlásit
Hmm tak to se budu těšit až napíšeš jak vše probíhalo. Doufám že se u toho opět všichni pobavíme.
Jsou to stejně kusani, člověk by jim musel bejt furt za prdelí aby nic neprovedli.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 07:36
- Nahlásit
ola
Olo, to znám. Asi je to všude stejný. Když bude manžílek moc vyskakovat, tak ho zpacifikuj že si měl drahocennou součástku uklidit. Jak k tomu ti psi přijdou, aby se všude něco válelo a oni se k tomu nesměli ani přiblížit
My máme momentálně nejdevastačnější období za sebou (až do dalšího štěněte), ale Brestu -zasloužilou brzy pětiletou matku - to ještě někdy popadne i teď, bafne moji botu (jedině moji!) a lítá s ní jako cvok, vytáčí šílené osmičky a tančí lambadu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 07:46
- Nahlásit
ola
P.S.
Ať manžel zkusí firmu Habakuk v Semilech. Hába sežene všecko.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 07:56
- Nahlásit
Ketrin
Díky za typ! Musím choti vysvětelit,že toto nedopatření se stalo ze dvou důvodů-jednak,že si to blbě uklidil(čistě jeho chyba! ) a pak proto,že se FeeBee nudí a kdyby měla psího kamaráda.... Takže až uslyšíte ve zprávách o manželce utlučené hasákem,tak jsem to já! Teď když jsem tu potvoru pustila ven na zahradu,tak se prvně mazala dívat,kde že je ten zábavný pytlíček a plastovýma dárečkama na kousání....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 08:14
- Nahlásit
ola
To je dobrý, člověk neví jakou hračičku by těm našim mazílkům koupil, a vida co je zabaví nejvíc co? Je to fakt jako s dětma, my měli v postýlce pořád nějaký misky, krabičky apod. Když k nám někdo přijel tak si myslel, že jsme takový chudáci, že nekoupíme dítěti ani chrastítko.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 08:26
- Nahlásit
ola
Samozřejmě že čím víc psů, tím víc zábavy. Ovšem bacha - množství zničených věcí a dalších škod se počtem psů nesčítá, nýbrž násobí a někdy i umocňuje
Ale vážně, Olo: s druhým psíkem počkej. FeeBee je mladá, ty máš malé děti a ještě jdeš do práce. Bylo by škoda to uspěchat a nezvládnout.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 08:39
- Nahlásit
Ketrin
Neboj,to je jen taková moje psych. příprava pro manžela. A ta může (a bude) trvat klidně i několik let... Teď bych ani dalšího psa mít nemohla-mám co dělat s výcvikem FeeBee. Ráda bych s ní složila aspoň ZZO-jenže mám obavy,že se k tomu nedokopu. Jsem asi moc měkká! Jinak - včera jsem byla s Fee na cvičáku (sama s dětma) a přijel tam náš výcvikář. Měl s sebou tři vlčáky. Dva psy a mladinkou fenečku. Všichni dali Fee pořádně zabrat,ale po chvíli honění se to změnilo v docela agresivní hraní. Ta malá vlčice by ji normálně pokousala. FeeBee je submisivka a neumí se prát,takže z toho byla pořádně vykulená. Dala jsem ji radši do auta a jelikož už jsem měla odcvičeno,tak jsme pak odjeli. Já osobně mám z vlčáků respekt (připadá mi,že vždycky,když ukazují prů..r v televizi,tak je to agres.vlčák). Kluci téměř brečeli,když viděli,jak se ta smečka po Fee vozí. A bohužel by zcela instinktivně udělali tu chybu,že by ji šli zachraňovat. Proto jsem je radši našlapala do auta a odjela. V autě FeeBeenku litovali a hubičkovali... a já vysvětlovala,že mezi rvoucíma se psama nemají co dělat!
|