| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 09:39
- Nahlásit
Já si koupila čistič na uši-je to taková větší lahvička s takovou "násoskou" - to strčíš psoj do ucha a kápneš. Pak ucho mneš a je to! Působí to jako samočistič! FeeBee to teda taky moc nemusí-když jí tam kápnu,tak třepe hlavou jako blbeček! Jinak na cvičák chodíme u nás ve městě a cvičí nás chlápek,kterej cvičí spíš maliny a ovčouny,takže já si ho vždycky tak trochu usměrňuju a kecám mu do toho,ale je v pohodě. Chodím v neděli od 8.00,ale i v týdnu když to vyjde,tak našlapu děti a psa do auta a jedeme tam cvičit samotní! Překážky atd. jsou tam nastálo,je to normál otevřený hřiště,takže No Problem.
Včelka,nemá Viky původně jiný jméno? Myslím něco jako Bárt?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 09:40
- Nahlásit
Já došla do lékárny a tam mi dali Otipur, je to pro psy a kočky na čištění uší. Ono toho je asi spousta různý kapky a tak. Nakapat a pak vytřít, jenže už jen to kápnutí to dělá jak blb a pak ještě vytřít vatičkou to je tragédie s nim. Držíme ho dvá a stejně sebou tak mele že to neni možný, stejně mu tam ještě něco zustalo. Pak jsem mu ještě chtěla máznout tu mastičku na kouličku a to už jak sem se přibližovala tak mi nevěřil, přitom tohle si normálně nechá udělat. Nějak už to má zase červený, kdo ví co to má.
s tim cvičákem je to docela na prd když je to takhle daleko, za prvý to pak leze dost do peněz a taky to trmácení se tam a zpátky. No ale nic blíž asi neni, v tomhle případě mi internet moc nepomohl když sem chtěla nějaký cvičák u nás najít. Bydlíme na prostředku mezi Benešovem a Táborem, tak jsem dostala číslo na cvičák v Benešově, prý tam jsou dokonce tři a v Táboře to jsem našla jen ještě za Táborem místo kde cvičí agility.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 09:43
- Nahlásit
Olo: jojo Viky je původně Bárt, bývala bych mu to jméno nechala ale Bárta už má brácha takže by se to pak dost pletlo
Na ty uši to asi máme to samý akorát sem asi blbě pochopila že už to pak nemusim vytírat vatičkou.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 11:10
- Nahlásit
Tak to já musim dneska zajít taky do lékárny a něco mu na ty jeho ušiska koupit. Díky za tip. Já už jsem o nějaký vodičče slyšela, ale nějak jsem to pustila druhym uchem ven
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:21
- Nahlásit
Takže děvčata,granulky už dorazily. Otevřela jsem je-voní i mému nosu! Ovšem po nasypání do misky si FeeBee očuchla a odkráčela. Orosilo se mi čelo. Se starším synem jsme tedy chvíli slintali a mlaskali nad miskou. FeeBee to se zájmem pozorovala. Když jsem jí dala granulku z ruky,tak ji decentně vyplyvla. To už mi vzteky stály chlupy na zádech!! Jsem pevně rozhodnutá vytrvat! Ta potvora zažije peklo na zemi! Hlad na ni! Mám tak trochu pocit,že kdybych jí koupila pytel sajrajtových granulí z marketu,tak je zbouchá na posezení!? Jo,jediný co se jí líbilo,je to gumový kolečko na hraní,co jsem jí objednala!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:30
- Nahlásit
ola
Ne že bych Ti tahle muka přála, ale ani nevíš jakou jsi mi udělala radost. Mě totiž přišli v pátek objednané granule Belcando pro nežravce, s těstovinou, zeleninou a nevím s čím vším. A přesně jak u vás čichla a odkráčela. Takže jsme na máčených granulích se sardinkou. Piš dál jak pokračujete, jestli hladovka pomůže. Řekla bych, že to ale nevydržíš a už zítra jí tam něco přidáš co??????
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:31
- Nahlásit
Hmm tak to věřim že to pořádně naštve, teď aby jste je skoro sežrali sami co?
Ta si určitě řikala sakra co mi to zase koupili za sajrajt, aspoň že ta hračka za něco stojí.....
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:31
- Nahlásit
Olo, hlavně vydržet!!! Mě se to říká co, když mam doma všežravce (a to doslova)
Já už začínám být docela nervózní. Objednávala jsem si granule 20. a pořád nic. Včera už jsem se musela zastavit ve zverimexu a koupit alespoň tři kila odvážený Acany, protože kdyby jsme měli čekat než přijdou tak chudák pes pojde hlady. Ještě jim dávám čas do zítra a pak tam píšu mail.
Holky, když takhle přecházíte z jedněch granulí na druhý, děláte to nějak postupně, jako že nejdříve přidáváte trochu těch nových až na ně postupně přejdete uplně?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:33
- Nahlásit
S těma sajrajtovýma granulema ze supermarketu si buď jistá, že to tak je. Já sice nemám nežravce, ale co jednou čuba vyváděla u vzorku nějakýho hnusu, co jsme dostali na výstavě od sponzora, to se nedá ani popsat. Nadšením byla úplně nepříčetná. Asi bych tady neměla psát název -negativní reklama- ale je to ten nejhorší hnus, 12 kg za 100,-Kč nebo tak nějak, pak jsem se ve zverimexu ptala co tam je, že to čubu tak vydivočilo, a prý že rozemleté drůbeží pařáty a zobáky. Ať žije vyvážená strava.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:33
- Nahlásit
Martino, to je dobře že jsi tu. Za jak dlouho ti přišli ty granule od objednání. Objedávala jsi taky od Schnauzer shop že jo?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:39 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Ala
Jasně. Objednávala jsem je s tím, že je paní v pondělí pošle a druhý den je mám. Když mi nepřišly ani ve středu, tak jsem psala mejlík, co se děje. Paní mi odepsala, že nemohla sehnat to 2,5 kg balení, že měli jenom velké, že ve čtvrtek posílá a v pátek je mám, tak to tak bylo. Takže si myslím, že pokud je mají skladem, že by neměl být problém, ale jestli je nemají, tak je možná ještě shání jako ty moje. Protože já jsem větší balení nechtěla ani náhodou. 7,5 kg by baštila ještě na jaře příštího roku.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:41
- Nahlásit
Alo, my jak sme teď přecházeli na jiný granulky, tak jsem mu je postupně přidávala s tim že napřed měl větší podíl těch starých a po pár dnech naopak. Někde sem četla že by se to takhle mělo postupně přidat během 14 dnů a někde sem četla že stačí týden, tak nevim.
Jinak mám už docela vyzkoušeno že Vikymu granule od Acany taky chutnaji, brácha krmí psa Acanou a Viky mu vždycky vyžere pomalu celou misku když k nim přijedem. Nakonec už nich možná taky skončim. Pořád mu chci dávat něco lepšího a on to stejně nechce...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:44
- Nahlásit
Martina
Aha, já jsem to objednávala minulou středu, taky jsem si myslela že do pátka je budu mít doma. Nejdýl v pondělí.
A když jsem se koukla na stav objednávky tak je tam pořád napsáno nevyřízeno. No kdyžtak zítra pošlu ten mailík. Díky
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:49
- Nahlásit
Vcelka
Já právě teď krmim acanou, a nemůžu říct že bych s ní byla nespokojená. Ale občas po ní má trochu průjem. Tak jsem si říkala že alespoň teď když roste budu kupovat něco kvalitnějšího Docela mě právě zaujako Mastery. Tak jsem si ho zkusila objednat a ono nic Pak až bude velkej tak bych se třeba vrátila k tý acaně, nebo k něčenu trochu cenově přijatelnějšímu. To je pořád přemýšlení s pesanama jedněma!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:54
- Nahlásit
To jo člověk furt přemýšlí co mu dát papat aby mu to neuškodilo, aby po tom hezky rostl, aby měl hezkou srst atd. Pro sebe si vitamíny nekoupim jak je rok dlouhý ale pejsánkovi jo a co se týče hraček tak to je kapitola sama pro sebe. Jakmile někam jedem tak se vždycky Vikoušovi něco přiveze, nebo když něco objednávám přes internet tak taky. Ještě že ten pán co u něj objednávám granule žádnou nabídku hraček nemá, aspoň ušetřim. Má tam to krmivo Kronch tak nad tim docela uvažuju. Smrdí to po rybách, tak by to mohlo chutnat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:28
- Nahlásit
Ahojte,
tak jsem s váma moc nepokecala teda a už se zas loučím, jedu jen na chaloupku, ale zato tam budeme dělat stopičky, už se těším! Tak zatím ahojte, ať vám placatky pěkně žerou a pořádně řádí!
Mějte se!
Jinak k tomu žrádlu, pokud jste vyzkoušeli více granulí a nad každým se ofrňovali, a pes už není štěňátko, tak bych zkusila jak dlouho je pes ochotný to nežrat! Ale nesmí dostat nic jinýho. Dala bych mu třeba na výběr ze tří druhů granulí vždycky a myslím, že za 2-3 dny si nějaký vybere... Snad teda. Ono s tím mícháním něčeho do granulí je to ošidný, protože nežravec si zvykne, že granulky mu vždy něčím ochutíte a pak si zvykne vyžrat jen to lepší a granule nechá... já přidávám něco málo, ale až po granulích, v průběhu dne, po cvičení třeba... no ale lehce se mi to píše když mám pažravku.
Třeba na táboře byl NO a ten skoro nic nesežral a já přitom nosila Giordině furt, zátěžovku, i konzervy nabušený, aby ten výdej energie doplnila, no a Giordi byla hubená, teď ji doma zas vyspravuju, no a to žrala kvanta a samá kvalitka, NO žral minimum a šunty a hubenej teda nebyl, energie vydali zhruba stejně, chodili jsme i společně venčit, po sobě chodili na obrany... no prostě každej pes, jiná ves...
Tak pa a ať vám to všem baští!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:35
- Nahlásit
Já objednávala 19.7. a přišlo to dnes! Vždycky jsem přecházela postupně,ale díky tomu,že přišly ty granule až teď a máme sežráno,tak jsem nucená najet na nový rovnou. Uvidíme! Rozhodně to hodlám nějakou chvilku vydržet! Obzvlášť teď,když jsem jí vyndavala klíště na břiše a normálně jsem slyšela jak jí v žaludku kručí hlady. Ona má hlad,ale čeká až mi povolí nervy! Ale to se přepočítala ! Tentokrát už díky ceně těch granulí jsem fakt rozhodnutá nepovolit! (hele nesmějte se tak nahlas!)
Martino,cizí neštěstí potěší co? Taky si to vždycky odůvodňuju,jakože jsou na tom lidi hůř. Znám ženskou,která svýmu kníráčkoj denně mele játříčka a strouhá šunku...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:46
- Nahlásit
ola
Nebóój já se nesměju. Hlavně dej vědět jestli už žere suchý, to mě strašně zajímá, kdo vydrží dýl jestli Ty nebo feňule. Jestli to u Vás zabere, tak najíždíme na hladovku taky.
Tak: "Vydrž Prťka vydrž!"
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:55
- Nahlásit
Lidi, teď mi volal přítel, jeho mamka má narozky a víte co si přála koupit? Takový to plastový jezírko.Prý si to kolem něj pěkně upravý, kytičky a tak. No jsem zvědavá jak dlouho jí to při Rockyho zahradničení vydrží. Jako by tam toho nebylo na zničení dost.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:56
- Nahlásit
Jsem taky zvědavá kdo vydrží dýl, už se těšim na zítřejší info jak pokračujete
Deniso vy se teda s Giorginkou máte, vy si ty prázdniny vyloženě užíváte. Tak se tam mějte holky hezky a já se dneska už loučím.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:57
- Nahlásit
Alo, ty máš "skorotchýni" velkou optimistku co? Ale už jsem myslela, že chce koupit pejska.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:58
- Nahlásit
Jsem zralá na Chocholouška,když vidím,jak do drahých granulí ležících v misce se.ou mouchy... Za ty prachy jsem mohla jet do Prahy do luxusní restaurace na večeři a ještě bych to měla s obsluhou - "dole bez"! Dnes volím variantu - nechat ležet! Zítra najedu na variantu - nežereš- odnáším! Uvidíme,kdo z koho!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:59
- Nahlásit
Alo. jé na to sme koukali že by sme ho koupili Vikymu na čvachtání, Rokouš ho bude určitě používat stejnym způsobem, chichichi, aspoň se zase budeme mít nad čim zasmát až nám popíšeš jak Rocky zahradničí nad jezírkem.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 15:00
- Nahlásit
Alo,doporuč skorotchýni,aby si dala do jezírka leknínek. Už vidím Rokouška,jak se mezi těmi skvostnými kvítky ta jeho hlavička žíhaná vyjímá...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2005 07:13
- Nahlásit
Tak včera Rocky lezl do jezírka ještě ani nebylo zapuštěný v zemi. Ale všichni s tim počítají že se tam bude chodit čvachtat. Už ho vidim jak odtud rve vodní rostliny. Ono je to u nás na zbláznění. Včera byl Rocky hodnej, zato starej dalmatin vyhrabal ve skalce zákopy. A ten už by mohl mít rozum. Takže ono si nevyberete, co neudělá jeden, druhý dožene
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2005 07:51
- Nahlásit
U nás včera byl poměrně úspěch-z večerní SUCHÉ dávky snědla cca 3/4! Ovšem teď ráno jsem jí nasypala do misky a ona zhnuseně odkráčela na zahradu! Chvíli ještě počkám jestli si to nerozmyslí a pak jí to seberu a dostane na druhý pokus až večer! Má pomalu 30kg,takže určitě jí její dobrovolné zmenšení dávky granulí nemůže uškodit!
Alo u nás je to podobný,jen s tím rozdílem,že jelikož druhého psa nemáme,tak škodí děti. Mladší syn pořád něco kutí s jeho malým nářadíčkem, a tudíž jakmile někde udělá malou dírku do země,tak FeeBee zvětší její velikost tak o 1000%!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2005 08:29
- Nahlásit
Tak to je docela úspěch. Vydrž, třeba jí nakonec ještě granule zachutnají.
Včera jsem byla na procházce u řeky na objevila jsem super místo na koupání. Hlavně pro Rockyho, protože tam neni moc proud a je tam poměrně mělko. A hlavně tam nebudou chodit žádný lidi, protože je to dost zastrčený. U nás te totiž dá koupat jen dvou místech, a tam je to pak obležený. Posledně tam Rocky ukradl nějakýmu pánovi tričko a utíkal s ním pryč. To jste měli slyšet ten řev. Dostali jsme oba, já i pes.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2005 08:58
- Nahlásit
Ala
Tričko? To nic není. Švagrové kokřík jednou u rybníka označkoval mimino ležící rozbalené na dece.
Naštěstí ty lidi byli pejskaři, tak z toho nic moc nedělali.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:08
- Nahlásit
Taky dobrý. Ovšem bacha-střední knírač-Andy,kterýho měli moji rodiče, si jednou u přehrady Rozkoš vyčíhnul takovou tu starou naondulovanou bábinu,jež patřičně namalovaná a naparfémovaná chytala bronz. Nechápu jak to poznal,ale v nestřeženém okamžiku neomylně zamířil k této ženštině,vyskočil a jedním chvatem jí serval z hlavy paruku,se kterou uháněl po břehu za děsivého řevu postižené dámy. Pak zastavil a cupoval a klepal hlavou (znáte ten pohyb ) a vesele si inkriminovanou kštici nadhazoval. Když byl seřván,tak se vrátil k babčině lehátku a vyplyvl jí zmuchlanou chlupatou kouli do klína.... Tehdy jsme se moc nesmáli,ale teď pokaždý,když na to vzpomenu řvu smíchy!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:12
- Nahlásit
ola
teď se válim smíchy já
|