Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 07:51
- Nahlásit

Ahojda,tak u nás opět sežráno. Vylízáno,že div není prodřená miska. Dneska ráno se chystám přidat tvaroh. Tak jsem zvědavá. Na bobany nemělo přidání masa absolutně vliv-tuhost v pohodě. Ovšem prdí snad ještě víc. Včera večer ji to samotnou zbudilo-otočila se ke svýmu zadečku s tak udiveným pohledem,že jsem dostala záchvat smíchu.
Denisa
Super fotečky-Giordi je krásná! A jak jsem koukala,tak ať je křesílko sebemenší,tak do něj to svoje tělo stejně našlape! Jako u nás! A nejlíp,když v něm ještě někdo bude sedět a naše blůma se mu nacpe na klín!
Jo,chci se zeptat-štěkají ty vaše placatky? Jako třeba,když slyší v televizi psa nebo při podezřelým zvuku?

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 08:23
- Nahlásit

ahojte! no skrz ty fota, já jsem tam dávala různý a některý se mi tam nechtěly zobrazit, tak jsem je zas smázla, divný! A ta fotka "to je tlama" se mi ani nezobrazuje, vy ji vidíte? Chm, to je fakt věda ty komply! JO, jinak díky za pochvalu!A ta fotka s tou ridgebačkou, tak to je její nejlepší kámoška! Kdybyste viděli ostatní fotky!Oni si tak většinou ridgebaci hrají, my jim známe spoustu a to jsou normoš hry, ale pro nezasvěcené to vypadá, že se právě rvou jako o život!
Olo, když byla G. malá, tak štěkala na TV když tam byl hafan, i na počítač když jsem se dívala na video, při podezřelým zvuku když jsme doma, tak se nejprve podívá na mě a podle toho jak já se zatvářím, tak ona se zachová, tzn. když řeknu klídek anebo nijak nereaguju, jakože to neslyším, tak si jen vzdychne, příp. zafuní, zabuble a nic, ale někdy mě baví jí třeba říct: no co to tam je! hlubokým hlasem, výhružně a ona letí od okna k oknu a hlas má jak doga!Já ji právě učila na ty zvuky nereagovat, protože ve městě je to furt něco, tak aby nebyla uštěkanec, ale ona ani ve své podstatě není, spíš jen tiše zavrčí a fakt se řídí podle nás, co my jako na to!

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 08:33
- Nahlásit

Denisa
FeeBee taky vždycky koukne, co jako já na to říkám! Většinou neříkám nic,ale můj drahý manžel ji vždycky hecuje : Copak je to? Hlídej to! A ona pak řve přesně jak říkáš jak doga. A ještě u toho prská! Nejlepší je,když se opře o okno a řve a u toho zaklání hlavu. Vždycky se celá vyšponuje! Z venku to musí vypadat komicky! Jinak taky máme kámošku ridgebačku a její hry jsou fakt děsivý. Občas i já trnu,kdy to přesáhne mez a Wendy tý naší blůmě ukousne hlavu. Naše Fee se totiž fakt vůbec neumí prát-prostě neví,že se taky může ohnat. Teď mi ji na cvikoši honila banda vlčáků a ona by si od takový zlý čuby nechala natrhnout zadek! Prostě obraný reflex na nule!

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 08:42
- Nahlásit

A všimli jste si, že boxeři tak nějak specificky hafají, jeden jejich hlasový projev je takový štěkání co přechází do vytí, je to hrozně srandovní, právě u toho zaklání tu hlavu, já přesně poznám ten štěkot boxera! Znám jich hodně a dělají to všichni, nejde si to splést! Někdy taky G. chce zaštěkat, ale zrovna má plnou mordu slintů, takže se zakucká a párkrát blafne naprázdno, vypadá to, že se udusí, ale pak to zvládne a konečně vyloudí ten štěk! To taky asi jiný plemeno neumí!No ale jestli tady toto mi udělá při štěkej u ZVV1, tak se picnu!
Olo, Giordina je velká domina, ta si zase nenechá líbit nic a řeknu ti, někdy je to dost drsný, ta se prát umí až moc! Ono je to taky těma drsnýma hrama, tím s kým chodíme venčit a tak vůbec, ale agresor není, jen si na ni nesmí nikdo dovolit, to ho pak srovná!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 09:17
- Nahlásit

Náš Viky ten většinou když začne blafat sousedovic fena tak letí ven a blafe je to takový jako buf buf a když někdo zazvoní tak letí ke dveřim dif se nazabije a taky, jinak taky čeká co mi řeknem a jak řeknem Viky co je to tam, Viky syčák, tak letí a hledá kde je syčák. Jinak boxeři maji fakt svoje specifický blafání to jak zaklání hlavu a přechází to do vytí to dělá taky. Brácha ten má křížence boxera s rotvajlerem a ten to dělá taky.

Olo s tim pušenim to je taky něco, to už asi musel být smrádek když to feebee vzbudilo. My máme u televize naprdíno každý den.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 09:50
- Nahlásit

Vcelka
Já to teda nechápu. Po čem tak prdí? Musím teda říct,že už celá rodina poznáme její specifický odér! Děti prchají,manžel otvírá okna a já mám záchvat smíchu. Chudinka,vždycky má ten pohled : Co jako? Kdo to tu zase smrdí? Nejlepší,když zasmrádne, zvedne se a odejde-něco jako-no tak s váma tady v tom smradu teda nebudu!
Ach jo! Tohle počasí je příšerný! Zrovna jsem byla posbírat na zahradě bobany-rozmočený se fakt dobře nabírají! Připadá mi,že máme koně a ne psa. Takový hromady! Ať mi výrobci granulí tvrdí něco o 80% stravitelnosti!

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:00
- Nahlásit

My jsme byli včera s G. pocvičit na jedné louce, s hafákama na procházky ještě nemůžeme kvůli hárání, tak aspoň cvičíme a blbneme, no a úplně jsem si vzpomněla jak to zas bude celý rok s oblečením, byla jsem opět zase jako prase, vyšla jsem si v čistým, no opět nám to začne, kvanta bláta všude!Ještě teda mě přibyla jedna obromodřina na stehně a druhá malá na lícní kosti, no jo, cvičení s balonkem na šňůrce je s Giordinkou nebezpečný! Dnes si to zopáknu, ve čtvrtek naštěstí máme objednanou na vylítání kamošku RR, tu jak si na G. chce na fotce pochutnat!
G. naštěstí prdí tak jednou za měsíc a samotné se jí to taky nelíbí, taky se otáčí k svýmu zadku a na mě a já jí říkám, no já to nebyla ty smraďoško!
Jéžiš, já zas dneska makám!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:04
- Nahlásit

Olo, to je radost, že čuba s chutí dlabe, viď?
A k tomu prdění - nejhorší puch jsem zažila, když jsme jednou na horách dali Salině zbytek slepičí polívky z pytlíku. To se nedá popsat, jak bylo nevyvětratelno.
Včera jsem se jela podívat na synův zápas (hokej) a vzala jsem Ramba s sebou. I když je normálně torpédo, tak v cizím prostředí předstírá vzorného (to má po mámě Ležel nahoře na tribuně a moudře sledoval všechny tři třetiny, okolo chodily děti a mládež, hladili ho a drbali a až poté se ptali, jestli nekouše

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:14
- Nahlásit

Denisa
Že prdí jednou za měsíc? Tak to kdyby u nás jednou denně,tak to bude sláva! FeeBee prdí furt! S tím blátem máš pravdu-to naše čuně mi nenechá čistý oblečení ani minutu! A ten balónek na gumě je pekelná záležitost. Dokonce se mi jednou stalo,že když Fee tahala a já držela,tak ...křup... poutko se urvalo a já dostala do úsměvu! Nic moc!
Ketrin
Teda je to blaho,když přijdu a miska je vyleštěná. Navíc,když jí to chystám,tak se vlní pode mnou a přímo se usmívá-pak se opře o kuch.linku,aby viděla,co všechno tam jako bude mít... Fakt senzace! A vypadá o 99% líp než před tím! Ovšem taky se úměrně zvýšila i její energie a taky to smraďošení!
Tak to jsi byla na Ramba pyšná,že je společensky bezproblémový hafan,že jo? Naše FeeBee by se určitě snažila dostat na plochu za tím malým černým,co tam ty lidičky honěj s těma klackama...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:33
- Nahlásit

Denisa
to mně taky překvapuje že G. prdí tak málo, ten náš prdí denně, přes den to ani nepostřehnem ale večer když nastane klid a on leží vedle nás u televize tak to jsou sakra smradlavý vlny.
S tim oblečenim to je taky síla, teď jak prší tak chodim i doma jak čuně, protože když zavřu dveře tak chce furt pouštět ven a pak občas skočí i na mně, takže už jsem to s tou čistotou nějak vzdala. Tenhle týden to černý špinavý tepláky jistí.
A jak jdem na procházku, tak on hrozně rád vymetá louže, někdy mi příde že to snad dělá i na schvál. To má pak bláto až na zádech a když ho chytne ten jeho rapl tak ho mám na zádech pa i já.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:35
- Nahlásit

ola
Tak on už byl na hokeji víckrát, já ho vůbec pořád někam beru aby se otrkával. Přecejen bydlíme na samotě a kdyby byl pořád jenom doma anebo na výcviku v lese a pak by ho člověk jednou někam vzal, tak by se třeba zbláznil strachy z každé blbosti. Takže na tohle jsem vždycky u psů dbala. naštěstí mají pevné nervy a dobré povahy, takže stačí trocha té socializace a je to pohoda. Ale já je ráda beru všude, kde to jen jde.
Jinak když byli kluci menší a přišli za nimi kamarádi a chtěli si zakopat, tak Bresta měla přísný zákaz jít za nima, protože ona strašně ráda hraje fotbal tím stylem, že míč vezme do tlamy a utíká s ním pryč. A Honza si s ní cvičí kličky s florbalovým míčkem a hokejkou, ona je hrozně rychlá. Ovšem zkracuje se tím životnost míčků

Ala
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:37
- Nahlásit

Rockoun taky prdí, a přijde mi že nejvíc když je u nás někdo na návštěvě. Nedavno u nás byl přítelovo strejda a hrál si s nim v obýváku na zemi. Najednou jsem viděla takový šokovaný výraz v obličeji. Hrozně se divil jak může takhle smrdět.
Včera objevil u řeky vyplavenou chcíplou rybu. No to byl pušinec. Samozřejmě si v ní vymáchal celý čumák. A hrozně si v tom liboval.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:43
- Nahlásit

Olo, no fakt prdí takhle málo, kdysi to bývalo i víckrát možná, ale teď fakt jen občas, hrozně málokdy... asi dobře tráví nebo nevím, ale neboj jinak je to prase! Ona to kompenzuje válením se v bahně a skákáním do kaluží, mimochodem dělají vám psiska to, že čurají do každé kaluže? G. prostě uvidí kaluž, hop do ní doprostřed a počurá ji. Nebo zase s oblibou kadí na vyvýšená místa, uvidí kupku shrabané trávy nebo kupu písku a šup nahoru a vytlačí bobek!Tak nevím no, ale je to sranda!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:47
- Nahlásit

Denisa
Ad louže: Bresta se z ní nejdřív 1) napije,
pak si do ní 2) lehne
a nakonec se do ní 3) vyčurá.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 11:12
- Nahlásit

Ketrin
Ještěže ten postup s tou louží není obrácený!
FeeBee taky hraje s klukama fotbal a je mrštná jak had. Zalehne míč a už nemá nikdo šanci. Je docela fuška ji ošulit! Pár balónů už má taky na svědomí.
Denisa
FeeBee do kaluží nečurá,ale s tím bobkováním na vyvýšená místa-to dělá taky! Pro mě je to výhoda-když jdeme do parku,tak ona vyleze na stráň,nebo na svah pod zámkem a já to aspoň nemusím sbírat! Poslední dobou,ale si mi zdá,že taky nějak značkuje nebo co? Pořád ucvrkává a jak někde začnou naši kluci čůrat,tak ona musí hned taky! Málem jsem měla mrtvici,když malej Jakub čural a volal na mě,že FeeBeenka se od něj krásně napije! To jsem hned vydala novej zákaz!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 11:22
- Nahlásit

ola
Tak to bude FeeBee pěkná dominantnice, ne? Když přeznačkovává po klukách. V naší smečce většinou nejdřív čurá Bresta, po ní Sali coby alfa-fena a po nich si to přeznačkuje Rambo coby samec, byť podřízený. Ale Salina se někdy ještě vrátí a tu jeho značku rozhrabe.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 11:31
- Nahlásit

Ketrin
No právě mě to ucvrkávání překvapuje,protože jinak je to taková submisivka! Tohle dělá tak od doby, co jí je rok! Taky v lese,v parku atd.,kde jsou různý pachy... Dominantní není vůbec-jak jsem psala výše-ani neví,že může na cizího psa byť jen zavrčet!? Spíš mi připadá,že chce prostě zanechat značku,jakože tam taky byla! A s těma klukama-ona nepřeznačkovává-ona čurá s nima!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 11:52
- Nahlásit

ola
Víš, to ještě může přijít, když je mladá, ještě se bude měnit. Bresta taky až asi do roka a půl třeba nechala každého psa-samce po sobě hopsat (ona psům voní i když nehárá) a vůbec jí nepřišlo na mysl, že si to nemusí nechat líbit. Až když opravdu dospěla a získala zkušenosti a sebevědomí, tak od té doby už jim to netrpí. S každým si ráda pohraje, ale běda jak by jí chtěl čuchat k zadku. To hned cvakají zuby

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 11:55
- Nahlásit

Tady se člověk stejně dozví věci Viky tuhle taky čural s manželem byl to na ně na kluky ale pohled
Viky ten kadí když se jdeme projít s oblibou někde na betoně, jdeme po silnici, tak si nestoupne na kraj do trávy, ale doprostřed silnice, vždycky by mně z něj trefilo. Většinou ujdem pár metrů a už kandí, tuhle jsme šli na turnaj ve fotbale a on to vyšvihnul přesně před hřištěm na cestě před zrakama asi sto lidí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 11:58
- Nahlásit

když už sme u toho čurání, kdy tak psi většinou začínaji při čurání zvedat nožičku?

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:02
- Nahlásit

G. je veliká koketnice co se psů týče, nechá se očuchávat, nastavuje se, ale v době kdy neháráJakmile hárá a asi už ale nejsou ty správné dny na páření, tak je šíleně drsná na psy a hysterická, řve když k ní pes přijde jenom zezadu... od pidipsů jí to ale neva ani v háravým období. No ono ji taky bohužel při 2. hárání několikrát pár těžkotonážních psů málem znásilnilo, pak už jsem ji nedala a rovnou je odtrhávala, taky jsem pak už byla drsná! Ale to jsem sem myslím psala, jak jsem ji třeba jednou zachránila i za cenu procvaknutýho prstu, že jo? No snad mi ještě věří, že ji nenechám naskakovačům napospas Těším se až to bude mít zas zasebou a nebude už vonět!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:03
- Nahlásit

Vcelka
Rambo začal čurat jako chlap až asi v 9-10 měsících. Ale třeba jeho brácha už v 7. Takže je to asi různé a ani to asi nesouvisí s povahou - Rambo je temperamentní dominátor, jeho bratr klidnější pohodář.

Ala
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:07
- Nahlásit

Vcelka
Rocky už se o to pokouší. Ale jen ráno když je to nadýl. Tak to jí vždycky na chvíli zvedne, ale jinak ještě ne. Zatim jsem ráda že jí nezvedá, stačí když nám očůrává stromky jeden pes. Až budou dva, tak bude sežehnutý snad všechno.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:11
- Nahlásit

K nám na cvičák chodí vlčák-pes jak hrom,je mu rok a půl a čurá pořád jako fenka. Jeho páníček je chlapík,kterej má cca 140cm a 150kg a ostatní chlapi se mu samozřejmě kvůli hafanoj chechtají. Nejvíc si ho samo sebou dobírá jeden,kterej má dominantní fenu,která tu nohu při čurání na rozdíl od jeho psa zvedá!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:22
- Nahlásit

Tak koukám že to je pes od psa jiný a že zvedá nohu i fenka no to je dobrý. Docela koukám že Rocky mladší než náš pesan už se o to pokouší, u našeho jsem ještě žádný náznak nezaznamenala. Někdy mně drtí lidi který se hrozně divěj že pes čurá jak fenka, asi nikdy neviděli čurat štěně psa.
Jinak nám to taky vyhovuje že tu nohu nezvedá, až nám začně očurávat rohy baráku tak to nebude dobrý, příští rok na jaře chceme udělat fasádu tak to bude asi tak akorát až tu nohu začne zvedat.

Ala
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:32
- Nahlásit

Vcelka
Já si myslim že to spíš odkoukal od staršího dalmatina. Že se po něm opičí.
Známí mají křížence,který naučit jiných známých fenku taky zvedat nohu. Ona když to u něj viděla tak to prostě okoukala.
Z toho si nic nedělej že se lidi diví, na nás taky volají že máme krásnou fenku a když jim řeknu že je to pes tak se diví že čůral jako fenka.
včera jsem objevila jednu výhodu tohohle příšernýho počasí. Všichni lidi jsou zalezlí doma a mi můžem celou procházku lítat na volno a nemusim hlídat jestli náhodou někdo od někud nevyběhne

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2005 08:47
- Nahlásit

Ahojda všici,tak jsem včera FeeBee uvařila vepř.srdce. Jen ta vůně co se plazila z papiňáku ji vytáhla frňák do podoby závodního chrta... Miska opět vyleštěná! Dávám jí jen maličko a trošičku vývaru,ale to jí stačí. Celá se natřásá a vlní,když jí dávám misku. Ty vděčný pohledy teda za to stojí,ať si výrobci granulí tvrdí co chtějí! A jak panečku celá zkrásněla! Asi taky tou dobrou náladou! A co u vás novýho?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2005 08:51
- Nahlásit

ola
Tak vidíš-konečně klid, spokojenost a žádný zbytečný stresy.
U nás obvyklý předzkouškový průběh - čím blíž ke zkouškám, tím víc se zdá, že pes absolutně nic neumí.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2005 08:51
- Nahlásit

Já zas vařila nechutný vepřový koleno, smradlavá vůně vytáhla mého přítele z obyváku, prej ty děláš zabíjačku nebo co to je za smrad?Ale pak říkal, že pečený koleno by si dal...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2005 08:55
- Nahlásit

Ketrin
Co budete dělat za zkoušky?
Denisa
Včera jsem byla s Fee na cvičáku-nechápu jak jsem si mohla vybrat zrovna takovýho blba?! Občas mi připadá,že veškerý výcvik je na prd,protože pak má den,kdy dělá jak blbec! No,ale chci se tě zeptat,když trénuješ na tu ZVV1,tak jak jsi začínala makety? Jakým způsobem jsi Giordi vysvětlila,co po ní chceš?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání