Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 14:38
- Nahlásit

Ahojda lidi,
ta boxerka je hezoučká, ale už v tak mladinkým věku má nechutný zkušenosti,chuděra. Jde jí to číst v očích,jak je životem zklamaná. Snad se najde někdo, kdo dokáže boxeří povahu ocenit.
Jinak před chvílí mi volal manžel, že naši potvoru opět bodla včela do papule. To je jasný, zase čuchala do spadaných jablek. Ach jo! Známá mi říká,že časem získá lepší odolnost a už nebude tak napuchat. Vypadá fakt děsně. Manžel říká - výstavní profil! To jo, když má hubu jak krabici od bot. Co se krmení týče, tak papinkáme móóóc pěkně-granule s maskem atd.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 14:45
- Nahlásit

Ola
tak vidíš nakonec sme došli k tomu že nás to nezabije když jim do granulí přidáme trochu masíčka a ty naši pejsani jsou aspoň spokojený a baští s radostí.
Chudák FeeBeenka příšerka, zase může jít strašit lidi. Ještě že mi žádný spadaný jabka nemáme, taky aby jsme měli když budeme muset kupovat po třetí novou jabloň, první nám okousali srnky když jsme ještě neměli plot a tu druhou s radostí okusuje Viky.

Ala
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 14:59
- Nahlásit

Lidi, já musim zaklepat. Rocky už snad 14 dní doma nic neproved. Až na okousaný vodní kosatec, který se mu podařilo ohlodat až pod hladinu ale ono vždycky dlouho nic a pak najednou buch, a půl zahrady je zničeno
A ke krmení. Přidávám ty nový granule Nutram napůl ještě ze zbytkem Mastery, a začal baštit docela s chutí. Tak to snad bude OK.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2005 17:40
- Nahlásit

Klara a Sara
Tak jsem FeeBee schválně změřila-kohoutková výška 58cm, což je dle standartu akorát. V rámci měření jsem jí taky poměřila hrudník a v tom nehlubším místě má obvod 77cm. Je to zkrátka kus pesana. Není ani tlustá,ani přerostlá-myslím si,že má poměrně silnou kostru,protože by jí nikdo tolik kilo nehádal.
Denisa
Možná jsem se už jednou ptala,takže znova : kdy se chodí na Rtg spondy a kyčlí? Po 12ti měsících nebo až v 18ti měsících?? Doufám,že sis užila dovolenou, a že Giordinka "byla uhlídána" coby háravka?!
Ala
Nutram jsem taky zkoušela-nezdál se mi špatný. I cena je dost slušná. Já včera vařila vepřový kolínko-ovárek, takže jsem přidala tý mojí opici pěkně kůžičku a masko... To byl vděčný pohled plný nadšení, že už panička konečně dostala rozum. Miska je teď vždycky totálně vylízaná a FeeBee i já jsme spokojené. Jo, není na to, nechat se ukecat!

Ala
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 09:49
- Nahlásit

Ahoj lidičky,
tam mě to naštvání z minulého týdne přešlo a v neděli se těšim na cvičák. Tentokrát už by to tam prý mělo být tak jak má. A už bysme měli začít cvičit.
V sobotu jedeme na výlet na Šumavu. Ale tentokrát bez psiska mám strach že by 15 km neušel. Tak s námi půjde až příště.
Jinak Rocky mi dělá radost. Už je doma uplně v pohodě sám. Ráno si zaleze do pelechu a ani nezvedne hlavu když odcházíme. Někdy se s námi jde podívat až ke dveřím,ale když vidí že jdeme pryč tak se vrací zpátky chrnět.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 11:01
- Nahlásit

Ala
tak to máte zlatíčko když doma nic nedemoluje, nechce se mi tomu ani věřit. Zbývá mi než doufat že až budeme Vikyho nechávat v zimě taky doma, že to nebude tak hrozný. No i když moc tomu nevěřim. Včera jsme ho totálně utahali, vzali sme ho k našim tam se vyblbnul s jejich psem a pak ho ještě čekala dlouhá procházka v lese. Přijeli sme domu a padnul a chrněl až do rána. Potřeboval by tohle každý den aby nezlobil.

Ola
já včera koupila kilo lososa a nakonec sem to skoro vyhodila. Byla to samá kost, smrdělo to ukrutně a Viky se na to stejně moc netvářil. Přitom sem četla že boxeři rybí maso milujou. Nejlepší jsou asi ty srdíčka co kupuju, hlavně mi i hezky voní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 13:43
- Nahlásit

Ahoj holky,
jak tady pořád řešíte že vám psi nežerou a tak, tak jsem si vzpomněla na naše známý, který mají trošku rozmazlenýho setra. Ten taky žere tím stylem že uzobne, jde ven, uzobne, zbytek si nechá na ráno a tak. Když jsou ale u nás, tak pochopitelně žere ostošest, protože ví, že jinak nemá šanci - naše smečka by mu jeho misku rychle vymetla. I tak už vždycky za ním stojej ve frontě, oni dávno nažraní, on dovylizuje misku. No a tak jeho pán vymyslel teorii, že psovi chybějí "přírodní podmínky", a snaží se mu je vytvářet tím, že jakmile pes dostane žrádlo, on kolem něj různě křepčí a předstírá, že mu to sežere, tajemným hlasem mu líčí jak okolo krouží šakali a hyeny a mají zálusk na jeho konzervu s rýží no prostě komedie. Pes je z toho totálně zblblej. Jezdíváme společně na dovolenou a to se vždycky odněkud ozývá hulákání na děti, aby šly psovi dělat přírodní podmínky

Ala
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 13:50
- Nahlásit

Ketrin
To musí být docela sranda pozorovat je. Je fakt že když mu třeba o víkendu dáme misku se žrádlem ven, kde máme ještějednoho psa tak to do sebe naláduje než se stačim otočit. Aby mu to náhodou někdo nesněd.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 14:31
- Nahlásit

Ala
No vždyť. Takže rada á la Halina Pawlowská: Nežere vám pes? Pořiďte si druhého, nejlíp ještě dnes!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 14:45
- Nahlásit

Ketrin
to jo něco na tom pravdy určitě bude.A nejen co se týče žraní ale i tý společnosti když nejsme doma. Když vidim jak se dokáže vyblbnout s jinym psem, tak bych mu nejradši pořídila ještě bratříčka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 14:49
- Nahlásit

Vcelka
No já to sice teď myslela ze srandy, ale pravda to je. A taky nemáš takový "špatný svědomí", když jdeš do práce, protoře tam nenecháváš jednoho chudinku, ale dva, který se spolu zabaví.

Ala
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 15:02
- Nahlásit

Vcelka
Jen mu pořiď ještě bratříčka, pak mi řekneš jak seš na tom s nervama a já o tom začnu taky uvažovat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 15:04
- Nahlásit

Ala
no právě to si nejsem jistá jestli to nebude ještě horší ta demolice. mějte se jdu už domu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2005 11:37
- Nahlásit

Ahojte, ahojte!
Olo, my se tu pěkně míjíme co? Já už jsem to taky jednou myslím tady psala... Já tuším, že se může jít po dosažení 1 roku věku, ale 100% to nevím. Pak můžeš jít kdykoliv. Ale jo, je to ten 1 rok, protože já šla vlastně po roce a půl, spíš v roce a 3/4 a říkali mi, že proč jsem šla tak "pozdě", že pro uchovnění je nejlepší jít co nejdřív, ale pokud to chceš vědět spíš jen kvůli tomu jak psa můžeš moc zatěžovat atd., tak spíš jdeš v tom roce a půl a dál... no ono taky záleží jak ti to kdo "vyrobí" ten snímek...
My teď kromě sportování na cvikoši
a stopiček a výletování s pejsky se těšíme na coursingy, jupííí, už příští sobotu... hned vám pak poreferuju, má tam být i spousta doprovodných akcí jako freesbee (nebo jak se to píše, jééé to je jak FeeBee skoro :tongue, fly-ball, dogdance a já nevím co ještě...těším se jak malý děcko do cirkusu
Jinak všem krásný, snad pořád slunečný víkend! V Brně máme teď celý týden až ke 28 stupňům!

ola
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2005 17:16
- Nahlásit

Zdar lidi!
Denis, díky za odpověď! Závidím ti s Giordi ty aktivity a možnosti tam okolo vás. Tady nic moc. Spíš nic, než moc! Aspoň, že ten cvičák funguje. Dělám teď dost obrany,ale stopy ji moc nebaví. Zvedá kebulku když letí rogalo,zajímá jí víc myší díra atd. - prostě o nervy! Ale kousat bude asi dobře. Prý se říká, že když pes dobře kouše, tak stopuje hůř a naopak. Tak nevím, ale u nás to tak vypadá.
Vznesu sem tak trochu švihlej dotaz : Nevíte někdo o dobrým (levným )veterináři-psím zubaři,kterej dělá "rovnátka" pro psy? Nejsem sice až takovej blázen,ale minule na cvičáku mi jeden chlápek navrtal červa do hlavy,jakože je FeeBee moc pěkná, a že když má asymetrickej skus,tak že je to škoda neřešit atd. Prý rovnátka by to srovnala, že to není nic tak hroznýho! Já bych to ani neřešila,ale už mi to hlavou vrtá.... ???
Jinak přeju všem nádherný víkend!

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:00
- Nahlásit

Zdravím po víkendu!
Tak druhý dojem ze cvičáku už byl o něco lepší. Už jsme si i zacvičili, jestli se tomu tak dá říkat. Moc nám to nešlo, všichni už tam byli zkušenější, ale snad je doženeme. No po hodině jsme byli urvaný já i psisko. Samozřejmě Rocky tam předváděl psí kusy, protože už ho to ke konci moc nebavilo. Alespoň jsme pobavili okolí Ale jinak to tam bylo v pohodě. Takže ne vždy se vyplatí dát na první dojem

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:13
- Nahlásit

Ahoj
tak snad budete časem ze cvičákem spokojený. No my byli včera prvně taky na cvičáku. Dojmy zatim docela dobrý, včera sme toho moc nezacvičili, protože nám spíš řikala ty věci k tomu jak to tam chodí a dávali sme pejsky skamarádit. Byli sme tam ale dvě a půl hodiny a byla sem taky docela urvaná. Hned na začátku jsem se ale uklidnila že tam teda rozhodně nebudeme nejproblémovější, za prvý tam byli asi čtyři šťěňata ale byla tam třeba pani s vlčákem který je docela drsný a jak tam s ní cloumal to sem byla docela ráda že mám boxera i když on se mnou taky občas pěkně cloumá, ale neni agresivní s každym pejsanem by se tam hned kamarádil.
Co mně ale pobavilo že si napřed mysleli že je Viky Americký buldok, pak když sem řekla že je to boxer tak jeden chlap řekl že je to albín a to se mu rázně řekla že to neni žádnej albín ale prostě že má jen bílou barvu.

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:37
- Nahlásit

Vcelka
No nám tam v podstatě nidko nic ještě neřekl. Když jsme tam byli prvně, tak jsme měli s sebou očkovák. Nějaký pán si ho půjčoval, že se do něj koukne. Tak jsem ho tentokrát s sebou nebrala, samozřejmě že ho chtěli vidět. Ale jinak co jsme si nezjistili sami to jsme se tam nedozvěděli.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:46
- Nahlásit

Ala
tak to je dost divný jednání, aby nakonec nebylo lepší si ho rovnou cvičit sama doma.
S tim očkovákem my ho tam měli asi jediný, tak čekám že až příště bude kontrolovat ty ostatní že ho bude chtít znova i po nás jak to tak bývá.
Od příště budeme asi rozdělený do dvou skupin, teď se nějak nemohli dohodnout kdo si koho vezme, tak doufám že si to do neděle vyřeší.

bord
# Zasláno: 12 Zář 2005 11:22
- Nahlásit

Vcelka
Zdravím a jak se hojí kulka? Nebo anabáze se spoďárama stále pokračuje?

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 11:38
- Nahlásit

Vcelka
No k názoru cvičit ho sama doma jsem taky dospěla. To asi bude nejlepší. Tam pak jenom doladíme drobnosti. Nejvíc mi vadilo, že tam jsou "začátečníci" , kteří tam chodí třeba už rok a víc dohromady s začátečníkama jako jsme mi. A ten cvičitel to bere tak že všichni ten základ umí, a zbývá jen dopilovat drobnosti. Jenže mi umíne sedni, lehni, ke mě (jak kdy) zůstaň jsme začali minulý týden, takže nic moc, s aportem si hraje... a tak bych mohla pokračovat dál a dál. O nějaké chůzi u nohy ani nemluvim, natož dělat otáčky. No fakt nevim. Ještě nemáme nic zaplaceno, ani vyplněnou žádnou přihlášku, ten pán co jsme se s nim bavili poprvé nám řekl že v listopadu se to platí na celý příští rok, tak že se zapíšeme až v listopadu, aby jsme zbytečně neplatili celý pololetí a přitom tam byli jen dva měsíce. Jenže ten co nás cvičil tentokrát se zase divil jakoto že jsme nic nevyplňovali. Zdá se mi že v tom mají pěknej bordel...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 12:02
- Nahlásit

Ahojte po víkendu!
Olo, to jsem se zasmála, že tu máme možnosti a aktivity okolo... No okolo asi tak, že do Otrokovic je to jistě jen tam 100kiláků, do Kroměříže na figuranta dobrýho to je tam 70km a na další coursing jedu z Brna do Prahy-Rychet! No ale i tak je tady aspoň víc cvičáků, tak si můžu vybrat, ale stejně ani s jedním nejsem nějak spokojená!Chm chm. Nespokojený králíček! S těma rovnátkama nevím, ale taky jsem to už slyšela, zkus se kdyžtak optat na brněnské veterině, pokud to nedělá někdo tam, tak by aspoň mohli vědět kdo a kde to dělá... Záleží určo na spoustě věcí, mimojiný i na stáří psa, ceně jestli jste ochotní do toho investovat...?! Jak se vlastně FeeBee jmenuje papírově, já jsem to úplně zapomněla?
Alo a Včelko, neházejte flintu do žita, časem budete na cvikoši jako doma a pokud vás to bude oba (člověka i psa) bavit, tak z toho budete mít spoustu radosti a vyžití...
Jo Olo, říká se to o tom skvělý obranář x skvělý stopař! Něco na tom bude asi v tom smyslu, že obranář je akční tvrďák s šíleným vzruchem atd. a stopař je zase lepší když je klidnější, soustředěnější, takovej jakože rozvážnější, senzitivnější... to si myslím jako laik a neumím to dost dobře ani popsat, ale asi víš co myslím. No ale určitě ti lidi co už ví jak na to, tak není problém pro ně udělat psa skvělýho obranáře i stopaře současně
Giordi se o víkendu ještě koupala, bylo tady moc hezky, áchjó ale pomalu to bude končit
Pozdravujte čumáky placatý!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 13:27
- Nahlásit

bord
no tak kulka je někdy v pohodě a někdy červená, když má normální barvu tak má tu kůži na kulce takovou dost zkrabacenou a když jí má červenou tak jí má hladkou. Přiznám se že kalhotky už mu několik dní nedávám, vždycky mu to namažeme když už večer dobu spí, tak si to do rána neolíže a nebo když jdeme ven.

Ala
já jsem si taky řikala že bych ho třeba mohla cvičit doma sama, jenže v tom nemám žádný zkušenosti, tak bude asi lepší když okoukám aspoň nějaký základy někde. Na netu jsem si vytiskla nějaký postupy, tak jsem ho naučila sedni, lehni, ke mně (taky ne vždy), ale doufám že na tom cvičáku se toho naučíme víc. A taky aspoň zažijeme nějakou srandu. Teda doufám...
Do listopadu je ještě docela dost času aby jste si udělali nějaký názor, tak se tam případně nepřihlásíš a třeba budeš muset dojíždět do vzdálenějšího místa kde to bude za něco stát. Kdo ví jestli nás to časem nečeká taky. My zkusíme tenhle dvouměsíční kurz který je do půlky listopadu a pak se taky rozhodneme co dál.
V poledne sem byla miláčkovi zase nakoupit, masíčko, míček na šňůrce, v neděli na cvičáku sme mu koupili jiný vodítko a žvýkací kostičku. Kolegyně co se mnou chodí ven nechápe, řiká že to je jak jedináček, že snad ani dítěti bych takhle nenakupovala.

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:58
- Nahlásit

Právě mi volala mamka, příští týden je u nás na cvičáku nějaká výstava (teď nevim kterýho plemene) a ta její kolegyně, která cvičák už dlouho navštěvuje mě mooooc prosila jestli bych tam nemohla jít dělat zapisovatelku. Vím že se v neděli ptali jestli někdo neumí psát na stroji, ale radši jsem mlčela.
Jenže paní je hrozně sympatická a hrozně dlouho mě ukecávala takže 24. v sobotu jdu. Už teď se mi třesou kolena.
Jinak už se mi podařilo založit si galerii. Takže až si vzpomenu vzít foťák do práce tak vám ukážu jak nám Rokoušek pěkně roste

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 17:16
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak včera jsme si byli s přítelem vybírat v Ungeltu "mimi", no osm mrňavejch placatek, jedno štěndo hezčí než druhý, byli jsme oba úplně unešený. Vybírala jsem si ze dvou holčiček, ale stejně jsem nevěděla kterou, obě byly moc krásný. Domů si jí povezeme 9.10., ale protože to je pro nás strašně dlouhá doba, tak jsme naplánovali ještě jednu návštěvu za 14 dní. Takže už se moc těšim, až se s vámi budu dělit o první zážitky

ola
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 19:13
- Nahlásit

Ahojda všichni,
Denisa
FeeBee je celým jménem Fee Bee Apeiron. Měla myslím sedm bratříčků-byla jediná čubinka. Maminka je Vanessa Moravia Box a tatínek Yéké von Shapo´s Hoeve. Jinak co se týče obran,tak figurant je s ní spokojenej. Se stopičkou začínáme jakoby znova,protože když jsem přešla na delší stopu,tak nějak ztratila zájem. Takže děláme jen krátkou,aby ji to bavilo. Nevím,ale připadá mi,že ji zajímá všechno okolo... Jinak aport a přivolání máme dost dobrý. Aportuje moc dobře a nadšeně. Ale obraty na místě atd. to je na levačku. Sedá si křivě,dělá šaška... Možná s ní udělám nějakou tu zkoušku až z ní bude boxeřice důchodkyně,protože pak snad třeba nebude tolik akční!
Vcelka a Ala
Blahopřeju k nástupu na cvičiště. Nečekejte od svých drahoušků hned velký pokroky,protože boxik je pravý opak vlčáků,který umějí všechno hned na podruhý a slepě vypracovávají povely. Ne,ne - boxer si to musí vychutnat,nacpat to do tý placatý lebky a pak taky ještě popřemýšlet,jestli fakt teda jako jo! Když už to takhle pozitivně zpracuje,tak už je to jiný kafe a pamatuje si to! Taky pozor! Na cvičáku budete za šaška-vy i pes. Teda aspoň u nás to tak funguje. Výcvikář je pohodář a toleruje nám to. Nenechte si boxera zkazit drillem a zbytečným trestáním. Berte to s legrací,jako to bere váš miláček. Toliko několik osobně prožitých zkušeností s placatou hubou na cvikoši.
Libka
Super! Super! Super! Zase nový přírustek do boxeřího fóra! Jakou fenečku jste si v Ungeltu vybrali(teď nevím,jestli byla možnost žíhaný nebo zlatý?)? A pročpak ještě nemají na netu fotečky? Už jsme tu na ně všichni moc zvědaví, že jo? A jaký jméno máte vybraný? (To není zvědavost,to je jen čistá radost z nový placatý fešandy!!! )

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 07:20
- Nahlásit

Libka
Tak jste se dočkali. Já koukám skoro každý den na jejich stránky jestli už se tam objeví fotky štěníků. Uplně si dokážu představit tvoje pocity když jste tam přijeli a vyběhla na vás kupa štěňat. Takže pak nám dej vědět jakou jsi si vybrala.
A do 9.10. není zase tak dlouhá doba, uteče to jako voda. Jo a Ola ti to určitě bude výborně odpočítávat!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 07:34 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

To mám taky radost hned po ránu že nám sem přibyde další placatá tlamička, už se těším na nějaké fotky.

Nám se včera Viky zase pomstil, byla jsem s nim doma asi dvě hodiny a pak jsme museli odjet něco nakoupit. Pršelo tak sme ho nechali zavřenýho doma s přístupem do všech místností, že si klidně může i lehnout do ložnice. Byli sme pryč dvě hodiny, když sme přijeli tak koukám v obýváku pohoda, za to ložnice jak po výbuchu. Peřiny totálně spřeházený, teď v nich roztahaná moje kabelka, co sem tam měla šminky tak ty rozkousaný, oční stíny vysypaný a rozpatlaný na prostěradle. Rozkousaný Ibalgin, ukousnutý kousek deštníku, pak sem to uklízela a našla sem pod mym polštářem nůž. To už sem se musela smát. On si z kuchyně dotáhnul kabelku, deštník, nůž a to všechno mordoval v posteli. Škoda že tam nemáme kameru, docela bych to chtěla vidět jak tam řádil.

Ala
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 07:41
- Nahlásit

Vcelka
Teda ty mi dáváš pro ránu, málem jsem se udusila koblihou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 07:51
- Nahlásit

Vcelka
Buď ráda že neroztrhal peřiny

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 51 . 52 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání