| Autor |
Zpráva |
Klara a Sara
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:10
- Nahlásit
ola
Ahoj, dík za radu, takhle nějak to děláme ,ale jak už jsem psala musí být na vodítku protože jinak ke mně nepřijde a běží úplně opačnym směrem.Párkrát už to pochopila ale vždycky na vodítku, no nic budeme trénovat do října je ještě docela dost času
Jo jinak nový boxerkář nejsem, tohle forum jsme založila, ale už jsem tu pěkně dlouho nebyla
A co jak se má Feebee?Teď jsem koukala na její galerii tady a koukám že už je pěkně velká psice kolik jí vlastně je?
všem
jo jinak k tomu krmivu, my krmíme ProPlan adult large breed a jsme s ním spokojený, obvykle ho s chutí baští a odpad je taky minimální, samozřejmě sem tam musíme do toho nějakej ten sýr hodit když zrovna nemá chuť Acanu jsme taky zkoušely ale přijde mi že je hodně mastná a věšinou po ní Sára zvracela.
Hmm docela se tohle forum rozrostlo o plno členů, to je dobře Nemáte tady ještě někdo galerii, ráda se podívám na krásný boxiše
tak se mějte ahoj K+S a pozdravujte placatý tlamy.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:46
- Nahlásit
Klara
já tu mám taky galerii jestli ti nevadí že se jedná o bílího boxíka, je to boxer Viky je snad ještě na první stránce. Jinak tam má taky Denisa galerii, Giordi je taky moc pěkná boxerka. Ala má taky krásnýho boxíka, ale galerii tu nemá, mně poslala fotky na mejla.
No a co ty máš tu taky fotky? Nebo někde jinde? Ráda bych se podivala mam boxíky hrozně ráda, přídou mi všichni krásný.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:53
- Nahlásit
Klara a Sara
přestně to co jsi popisovala s aportem dělá můj Rokouš taky, ale zatím to nijak neřešim, jsou mu teprve 4 měsíce tak je snad času dost.
Na nějaký fotečky bych se taky ráda koukla
|
Klara a Sara
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:57 - Změnil/a: Klara a Sara
- Nahlásit
Vcelka
Jo to je ten bílej?No ten je úplně super, má i galerii na mujpes.cz, ne?Jo jo Denisu s Giordi znám ta je moc pěkná fenka .
My máme galerii taky na mujpes.cz pod názvem boxer-Sára, tak se když tak koukni když budeš mít náladu?
A co jedete na ten výcvikový víkend teď v září?
tak se mějte a zase někdy napište
K+S
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 18:10
- Nahlásit
Klara a Sara
Naší bobulce je 13 měsíců-takže vlastně dorost před pubertou. Váží cca 28-29kg-podle toho jak jí chutná. Myslím,že je fakt pěkně stavěná,ovšem máme trošku smůlu,protože má špatný skus. Jak jsem tu už psala-čučí jí jeden špičák-ale ne vždycky. Nám je to pochopitelně jedno a slyšela jsem,že ani některý rozhodčí by to na výstavě nepoznal. Pro nás je prostě krásná a šmitec! Zkrátka placatka!
Jinak ke granulím : já teď krmím ten Hill´s -je to teda drahota,FeeBee to baští,když něco přidám,ale mám v plánu přejít zase na něco jinýho-zdá se mi,že odpad je poměrně dost velkej... Předtím jsem krmila Chicopee a ačkoli to není úplně superprémiovka,tak čuba byla lesklá jako nikdy před tím. Cenově to ujde. Nevím,ale jelikož teď jezdím do práce do většího města,tak tam budu muset projít Zooshopy a omrknout možnosti. Co by pro ně člověk neudělal,že jo?
Jak jste psaly některá výš,že ......lednička vymetená,hlavně,že má pes granule.....,tak tuhle můj můž brejlil nevěřícně do "jeho" plechovky na mletý kafe a pravil : "Tak já už třetí den nemám kafe a ty si ani nevšimneš,ale že čuba má už "jen" půl pytle granulí a MUSÍ se jí objednat nový,to už jsem slyšel dneska aspoň dvakrát!"
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 07:51
- Nahlásit
Klara a Sara
Jo jo na vaší galerii jsem koukala, moc pěkný, krásná holka placatka. Na muj pes jí máme taky akorát tam budu muset přidat zase nějaký aktuální fotky.
Jaký výcvikový víkend máš na mysli?
Včera sme vzali psa a jeli sme do lesa, že jako procházka, no jenže sme ušli pár metrů a hub jak naseto. Pro jistotu sem si vzala jen tu slabou igelitku a ta nám za chvíli praskala ve švu. Tak se Viky musel proběhnout sám, páníčkové sbírali houby.
Na noc sem mu namazala kulku a celou noc spal ve spoďárách, přišila sem mu k tomu tkaloun který sem přichytila k obojku. Docela dobrý, spadlo to z něj až dneska ráno když si k nám přišel lehnout. Mám strach aby nakonec stejně nemusel mít ten límec, zatim se mu to vůbec nelepší.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 08:03
- Nahlásit
Vcelka
Vydrž, já myslim že to chce čas než ta mastička zabere. To musí být docela sranda Viky ve spodárách
Včera se vracim večer z procházky kolem řeky, Rocky tam seběhnul z takový veliký meze že se napije, tak jsem ho nechala. Najednou slyšim žbluňk a Rocky plaval. Je tam docela proud a navíc žádný výlez. Ten je asi až po 30 metrech. Tak jsem k tomu výlezu letěla, připavená ho zachraňovat. On radostně vyběhnul z vody, otřepal se a hup tam znovu. No koukala jsem jako blázen. Už se koupal i předtim, ale takhle ne.
Samozřejmě že vyťapal všechno bláto co tam bylo a šup na mě. Takže jsem se vracela domů jako prasátko
Jinak dneska ráno jsem dostala šok. Přišel mi mail že ty granule budou doručeny už zítra. Posledně jsem na ně čekala 14 dní
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 08:42
- Nahlásit
Ala
takže jsi objednala ten Nutram? Koukala jsem na něj nemusel by být taky špatný. Já už se musim taky rozhodnout jestli ještě vydržim u toho co mám nebo objednám už něco jinýho.
To máte fajn když je u vás řeka, to musí být Rocky ve svym živlu, ty boxíci jsou děsný kachny, Viky taky jakmile vidí někde víc vody tak jí musí hned zkusit a hup tam. U nás jsou ale jen rybníky, čistota nic moc, kdo ví jestli to na tý kulce nemá z tý vody, prvně se vykoupal už někdy ve třech měsících. Měli sme z něj pátý vánoce, obá vyplesklý s toho že už plave a skáče do vody. Fakt zážitek jak když udělá dítě první bobík do nočníku.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 08:47
- Nahlásit
Vcelka
Jo, řeka je dobrá. Máme ji tak 5 min. od baráku takže super. Je fakt že Rocky taky začal s kouupáním brzy. Ještě mu snad nebyly ani 3 a už se ráchal ve vodě, nejdřív jen pod břicho, ale jak začly větší horka tak plaval i do hloubky. Nejvíc v šoku z toho byli přítelovo rodiče, když ho jednou měli u řeky sebou a on šup do vody a plaval. Oni jak mají toho dalmatina tak ten do vody za žádnou cenu nechce a když už tam vleze tak plave stylem "topící se pes" kolem něj stříká spousta vody jak usilovně kope nohama. To Rocky plave pěkně ladně
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 08:52
- Nahlásit
Alo, já taky dneska ráno zažila šok. Naše je teď ve stádiu, že baští jen namočené granule a přidávám ji do toho kousek vařeného kuřecího masa na ovonění. Tak už jakž takž baští.
Ale k tomu šoku ráno. Nasypala jsem ji do misky suché granule, čtyři druhy (Acana, K9 dospělácká, K9 štěněcí a ty nové od sch. shopu Belcando), jako kdyby náhodou měla hlad už dopoledne, což teda nikdy nemá,tak ať si může vybrat. A ona si vybrala to Belcando a žrala suchý, zase si zahrála na popelku a v misce nezbyla ani jedna. Koukala na mě tak udiveně jako by chtěla říct: "to čumíš co?" Jsem fakt čuměla.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 17:24
- Nahlásit
Ahojda lidi,
musím mám napsat včerejší tragikomickýk zážitek. Když jsem přijela z práce,tak FeeBee byla OK. Pak jsem šla za manželem na zahradu a koukám,že má Fee nějak divnou hubu. No představte si,že jí štípla asi včela nebo vosa do horního "rtu" a celý jí to nateklo do obrovskýho rozměru. Naštěstí s dýcháním to nic neudělalo,ale jestli víte,jak vypadá to zvíře - rypouš sloní nebo jak se jmenuje(něco jako mrož s obrovským frňákem),tak přesně tak FeeBee vypadala. Já byla nejdřív v šoku a děsně jsem ji litovala,ale pak jsem dostala takovej záchvat smíchu,že jsem se málem počurala. Manžel konstatoval,že takhle jí zub teda ale vůbec nekouká. No,ještě,že se jí to nestalo před výstavou-to by musela soutěžit v kategorii "obluda roku" ! Dala jsem jí po konzultaci s vetem Dithiaden a Calcium a do rána splaskla. No,říkám,horší než s dětma!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 10:59
- Nahlásit
Olo, ty taky umíš vždycky pobavit.
Ještě že neni FeeBee alergická a že jí huba splaskla, jinak by mohla chodit po vsi a strašit lidi.
Já včera zase nandavala Vikymu spoďáry, jenže on už chrněl a jak nechtěl tak měl tak o deset kilo víc, takže to byla operace. Pak sem se začala smát, Viky je začal tahat na jednu stranu já na druhou že se pak zase celej probudil. No nakonec si je nechal a ležel, ráno sem je sundavala a přišli mi nějaký vlhký a nažloutlý. Řikám manželovi ty si ho dával v noci čurat a on že jo a řikám a sundal si mu ty kalhotky a on že ne ale že měl pindíka venku. Asi myslel že bude čurat jako velkej chlap.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 12:29
- Nahlásit
ola
Vcelka
tak jste mě zase pobavily. Alespoň nějaká zábava při pátku v práci. Dneska ráno jsem byla moc šikovná. Na procházce Rockymu házim takový ten míček na provázku. A dneska šup, a byl v zahrádce. Doufám že tam o víkendu někdo bude abych jim řekla že mi tam spadnul. Ale zahrádka vypadala dost neudržovaně, tak si nedělam iluze že se o ní někdo stará. Ale kdyby jste viděli Rockyho. Je to jeho nejoblíbenější hračka. Tak smutně za ten plot koukal
V neděli se chystáme poprvé na cvičák. Tak na nás myslete, v pondělí dám info.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 14:00
- Nahlásit
Ala
a přelíst ten plot to by nešlo? Byla by to škoda tam tu hračku nechat, obvzlášť když jí má Rockoušek nejradši.
V neděli vám budeme držet s Vikoušem pěsti ať vám to jde. No nás to čeká vlastně o týden dýl. To to letí. Hezký víkend
|
Klara a Sara
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 18:03 - Změnil/a: Klara a Sara
- Nahlásit
ola
hmm tak to je pořádná psice , važí 28-29kg?Tak to je Sára oproti ní chcípáček má jen 23 kg maximálně 24 A kolik Feebee měří?To musí bejt pěknej čahoun
Vcelka
Výcvikový víkend myslim ten toho 23.-25.září.Tak to asi nejedete, co?
Ala
tvůj Rocky je normální potápka Až zase bude někdy skákat do vody tak to zkus vyfotit jestli můžeš, to by byly zajímavé a akční fotky
Už se těšíme na pondělí co budeš řikat a jaký budou tvoje dojmy
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 07:45
- Nahlásit
Pro všechny:
Takže jsme se v neděli poprvé vypravili na cvičák. Ještě v devět nebyla na cvičáku ani noha. Chvíli po devátý se začali trousit lidi s pesanama. Pak přišel pán, který vypadal jako jeden z vedení cvičáku. Tak jsme mu řekli že bysme chtěli začít chodit. No myslela jsme že nám něco k tomu řekne. Ale nic, jen se kouknul na Rockyho a povídá: S tímhle chcete jako chodit cvičit jo? A odešel. Za chvíli se vrátil, to už to ve mě vřelo jestli máme očkovák. Do toho se kouknul a zase odešel. To už se sešlo asi 12 lidí a začali cvičit. Nás si tam nidko ani nevšimnul. Myslela jsem že za náma někdo přijde a něco nám řekne, ale nic.
Pak jsem mluvila s tou známou paní co tam chodí cvičit psa, že prý to takhle bylo jen výjimečně, že jinak je to rozdělený do skupin pa míň lidech podle toho co kdo umí. No nevim...
A dorazil mě nějaký starší pán, který si sednul vedle nás na lavičku a povídá, že bysme si měli místo toho obojku co máme pořídti stahovák (nevim u 4 měsíčního stěněte, možná jo), a když by ten pes moc neposlouchal, tak pořídit stahovák s ostny.
No prostě jsem z toho cvičáku dost v rozpacích. Ještě to zkusíme příští týden, jestli to bude trochu lepší, a pokud ne tak se zajedem podívat do toho vedlejšího města.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 08:42
- Nahlásit
Ala
No to je docela hustý, od nich docela nezájem co? S toho bych byla taky dost v rozpacích. Nevim co tim jako myslel když řekl "s tímhle chcete jako chodit cvičit jo"? Tak trochu dement ne. A s tim stahovákem s ostny taky drsný. Určitě to zkus ještě příště a když to bude stejný tak asi fakt bude lepší zkusit jiný cvičák. To jsou paka, neskutečný.
Jsem zvědavá jak dopadneme my v neděli. Radši si od toho taky moc neslibuju, začínám s toho mít trochu trému.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 08:46
- Nahlásit
pro zkušenější:
jak je to vlastně s tim obojkem na cvičáku. Jaký by měl pes mít při cvičení? Může mít kožený nebo by měl mít stahovák?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 09:35
- Nahlásit
Ahojtééé, jsem nazpátek, mám mírnou depku, že už nebudu mít dovču v kuse, že končí léto a tak nějak vůbec, no ale snad to zvládnu Jinak jsem ještě mírně rozhozená ze stopiček, výborně nám už šly a teď zas nějak moc nejdou...
Jinak cvičáky, cha chááá, to bych taky mohla povídat... no já osobně nejsem vyloženě spokojená ani s jedním v Brně, ale chodím na polovinu v Brně a z každýho si vezmu pro nás to nejlepší a štve mě, že už vím kde je třeba super figurant, ale vše je daleko, tak to řeším aspoň 3denníma soustředkama a dojížděním...
A stahovák je nutný u zkoušek, ale zaplej na nestahování, a to proto aby měli všichni stejný podmínky a např. v látkovým či koženým nebyla zabudovaná elektrika anebo si někdo třeba na zkoušky nevzal ostnáč atd. Ale klidně si můžete cvičit na jakých chcete. Já osobně mám na Giordině stahovák furt a poüžívám ho někdy na stahování, jindy na nestahování. Jen občas má látkovej a jako mimi měla krásný postrojek, jé ten jí slušel.
Jo naši jak hlídali, tak Giordi ztratila známku, tak jí musím opatřit novou, to zas bude úředničina... Chudák mamka, celý dva roky ji Giordina dnes a denně nosí, obrany, výlety, tábory a je pár dnů na chalupě a ztratí ji, mamka ji hledala a hledala... Jo a adresář a okrasnou kostičku samozřejmě z toho samýho kroužku neztratila...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:50
- Nahlásit
Ahoj Denis, tak tě zase vítám mezi nás pracující, teda tu tvojí hromadu dovolený sem ti záviděla. Já tu mám jen čtyři týdny a to na léto zbyde tak 14 dní, když chci jet v zimě na hory a něco si nechat na vánoce. Je to ale hrůza jak to léto rychle uteklo viď? A taky to počasí když má člověk dovču tak je hnusně a teď jsou tak krásný dny.
Já koupila Vikymu tuhle stahovák, ale ještě je mu trochu větší, tak má dva kožený, v jednom se tuhle někde vyválel že smrdí i po umytí, tak nosí ten co jsem mu koupila uplně jako první z cesty domů když jsme se na něj byli prvně podivat. Teprv teď do něj dorostl.
S těma cvičákama máš asi pravdu, že uplně stoprocentní asi nenajdeš, já co sem dostala dobrý reference, tak je máme taky docela daleko, tak zatim zkusíme ten na který mám jen jednu referenci a zrovna nic moc, máme ho ale 15 km což je zatim nejblíž.
S tou známkou jsi mi připomněla že bych se taky měla zastavit u nás na úřadě, zaplatili sme tam poplatek a známky zrovna neměli, tak se o ní musim znova příhlásit.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 16:49
- Nahlásit
Zdravím všechny, nejen milovníky boxerů. Mám pro vás jeden, zatím smutný, příběh fenky boxera Aginy. Nemá sice rodokmen a není výstavní typ, není ani velkého vzrůstu, ale o to má větší a bolavé srdíčko. Čtěte na http://loztrebic.wz.cz/nabidka/1.html
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 07:37
- Nahlásit
to nevadí že nemá rodokmen ani neni výstavní typ i tak je krásná. Tak ráda bych jí pomohla, ale my máme toho jednoho rošťáka až nad hlavu. Budu jí držet pěsti aby našla novou hodnou rodinu, pro kterou bude znamenat všechno to co pro nás tady na tom foru naši boxíci znamenaji.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:27
- Nahlásit
Těhle pesanů je mi moc líto. Jenže mě dává zabrat i ten náš rošťák. Doufám že to dobře dopadne, a pesina se dostane k hodným páníčkům
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 09:44
- Nahlásit
Ahojte, no to je strašný s Aginkou! A tak mladá a už má chudera štěňata, no vlastně ani navíc ke všemu nemá! No horor! Ty její "páníky" bych nakopala do pr...! Snad si jí vezme někdo normální. Je ještě mladičká. Bohužel si jí sama taky nemůžu vzít, důvodů je víc... Dám ten odkaz ještě na jiný server a fórum.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 10:04
- Nahlásit
To je strašně smutný, chudinka malá. Ale takhle mladou fenku si snad někdo hodný a zodpovědný rád vezme.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 13:29
- Nahlásit
Celý den musim myslet na Aginku, poslala jsem tu adresu několika svým známým, aby se poptali zase svých známých. Budu moc ráda když se jí podaří najít hodný páníčky.Taky bych ty lidi nakopala, jsou tak nezodpovědný a nechci ani domyslet co se stalo s jejíma štěníkama. S takových lidí je mi na blití.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 13:41
- Nahlásit
Vcelka
Máš pravdu, je to hrůza. Na fotce je vidět jak má nalitý cecíky
chuděrka. A to s těma štěníkama radši nedomejšlej, protože je to jasný. Přece se panička nebude starat o štěňata svý fenky, když ani k fence nemohla mít žádný vztah. Je to fakt síla, takovou babu bych vystřelila na měsíc. Ale jestli já zítra vyhraju ty miliony, tak si postavím baráček se zahradou a vezmu si ji.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 14:03
- Nahlásit
Copak máš někde zaděláno na miliony?
Což o to mi baráček se zahradou máme, že by se tam dva pejsani vešli, ale to naše zvíře teď tak děsně zlobí, že to je fakt někdy děsný. V pátek nám zlikvidoval celou vrbičku, čtyři měsíce se jí nevšimne, krásně se nám rozrostla a teď zbyli jen pahýlky. V sobotu mi sundal prádlo ze šňůry a to bych mohla pokračovat. Včera jsme měli návštěvu, seděli jsme venku a to se tak předváděl jak umí krásně zlobit, kousal mně, skákal po mně, že sem ho musela zavřít domu. Nejspíš by mu společnost druhýho pejska jen prospěla, ale jsou tu i jiný věci proč to neni možný.
Když ono takových opuštěných pejsků je, lidi jako my tohle prostě nemůžou pochopit proč se k nim někdo takhle chová. My ty naše pejsky bereme jako kamarády, zacházíme s nima prostě jinak, máme je rádi, vědomně by sme je nikdy neopustili. Jsem s toho pěkně přešlá, už se těšim na to naše trdlo jak bude zase skákat dva metry vysoko až přídu z práce. Člověka to vždycky krásně naladí.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 14:13
- Nahlásit
Vcelka
Copak máš někde zaděláno na miliony?
No jasně, že mám zaděláno, jako každou středu a neděli ve sportce. Ale zatím výhry nic moc, spíš nic než moc. Píšu o baráčku, proto, že jsem vždycky chtěla nějakýho většího pejsánka, ale bydlíme v paneláku 2+1, tak jsme si koupili tu naši chlupatici tříkilovou. Každý musí prostě vědět na co se cítí, jaký má podmínky, aby byl pejsánek šťastnej ne. Ale jednou to určitě přijde.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2005 14:33
- Nahlásit
To víš že jo jednou to vyjít musí.
Já sem tak nějak o pejskovi ani nepřemýšlela, až sme se nastěhovali do svýho a prostě to najednou přišlo a shodli jsme se na boxerovi a teď si skoro denně řikáme jak je to stejně skvělý že ho máme. Že by to bez něj bylo takový prázdný. A je to fakt, takhle máme doma aspoň veselo.
|