| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:24
- Nahlásit
ola
My jdem právě v tom dubnu.Třeba do dubna ještě něco nakoušete.I když ta zima nemá konce.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:35
- Nahlásit
Ta zima je fakt des...do rana zase vsechno roztate primrzlo, tak se holkam na rani vychazce pekne rozjizdely nozky...no ikdyz me teda taky
Pred patou ani jsem litala po zahrade s Tinou...vypadalo to ale ze kvuli curande jsme ven nesli...asi tam zase otravoval ten pes, tak ted dokud se harat neprestane, budu ji stale chodit za zadkem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:57
- Nahlásit
Ahojtes,
my včera byli na príma prochajdě, sešli se s náma skorovlk, doga, irský setr od Puny, a přidali se dobrman a labrador, takže pěkná hafaní lítačka...
Pár fotek od wami (majitelky skorovlka) ve fóru venčení s cz-pes Brno. Večer prý ještě nějaký přidá...
Dnes jdeme s RR, to se taky těším...
Ráno jsem rozbíjela na zahradě zmrzlý maso pro Giordinu, vždycky to dělím napůl (jeden kus na rozmražení, druhej schovám na další den), tentokrát se mi nedařilo no ovšem to se nedá popsat, to byste museli vidět... rozbíjela jsem to takovým kamenným "polenem" a sekerou... no zadařilo se, ale byla to fuška, byla jsem celá spocená a 2x jsem u toho hodila hubu na náledíčku... taková malá rozcvička zrána.
Ale hlavně, že se Giordince rozmražuje papu a po lítačce si na něm pošmákne!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:15
- Nahlásit
Fotky jsou super, muselo to byt skvely venceni
nejlepsi je ta svedska trojka
Jo jo, proc by se taky Denis neobetovala kvuli kusu zvance...tak hlavne ze se zadarilo a Giordi bude mit vecer vybornou veceri!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:28
- Nahlásit
jo fotky jsou skvělý, tohle vám závidim, musí se skvěle vylítat. Viky se už 14 dní nevybláznil se žádnym psem a myslim že už mu to moc chybí. Včera jsem ho vzala ven jen na kratšim vodítko jak bylo všude plno vody a to se nevylítal už vůbec. Za chvíli zpustne jako panička.
Denis, dáváš jí to maso syrový? Furt koketuju s myšlenkou začít krmit jen masem, potom co se tu furt probíraji granule, ale nevim. Zatim krmim masem jen o víkendu a to už Viky ví a tak v sobotu ráno když mu nasypu granule tak je nevezme do huby, protože čeká až udělám masíčko. Tenhle víkend jsem vařila hovězí jazyky a to byla ňamka, moch se zbláznit a páníček jak mu je záviděl.
Za měsíc bych chtěla přejít na dospělácký granule a chtěla bych zkusit ten Eminent jak tim krmí Pája, jen je mi tam furt podezřelá ta malá cena.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:38
- Nahlásit
Vcelka
Giordi je na granulích, nyní Nutro choice, ty má ráno a těsně než jde spát, tj. o půlnoci... no a po venčení, tak kolem 18., 19., 20. jak kdy, dostává pravidelně hovězí anebo hovězí s kuřecím anebo rybí a to syrový, jen hluboce přemražený (jinak samozřejmě rozmražený ) a k tomu bílej jogurt, občas zeleninu a ovoce, a jako zákusek tvrdej chleba... různý smradlaviny sušený... no a na klouby Caniviton forte...
opravdu při jejím výdeji energie byla jen na granulích jak anorektička a teď konečně vypadá normálně
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:45
- Nahlásit
Tak to ja rano bohuzel Tinu krmit nestiham...navic by musela dostat nejakou mnamku, protoze rano by granulky asi do huby nevzala...
Ja asi na jare zase zacnu jezdit pro maso, ktery je uz vareny, akorat nevim kdo to bude porcovat, to mi moc dobre nedela...Ted koupime obcas mrazeny a myslim ze predvareny.
Vcelko taky me ta cena docela zarazi, ale jsem rada ze mi to stale basti. Vzdy jsem po tretim pytli musela menit nejakou znacku. AKorat ted mam nejaky linaci obdobi a nevim jestli je to tim krmenim a nebo tim ze ma potrebu poustet chlupy. Jinak si myslim ze jsou ty granulky zatim v pohode. Ja teda na dopelacky presla nekdy v roce a pul. Pred Eminentem mela vzdy steneci obrich plemen...
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 09:57
- Nahlásit
ahojky,
zaslali Vám někomu už program z brněnského boxerklubu?
Ja jsem zaplatila loni v říjnu na svodu členský poplatek na letošní rok a volala jsem paní Mlčochové a slíbila mi že to pošle do konce ledna.
je skoro půlka února a pořád nic. volala jsem jí asi tak 4x a pořád jen slibuje že to pošle a stále nic.
máte někdo takovou zkušenost?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:00
- Nahlásit
Já krmim granulema Happy dog a to ráno a pak kolem 18,19 hodiny.
O víkendu dávám to maso většinou z nějakou přílohou a nastrouhám třeba mrkev. Záleží jaký koupim, když koupim od Vetamixu tak jsem už taky dala syrový. No a tvrdý chleba taky dávám, většinou ráno když ocházíme do práce a pak různý jiný mňamky.
No a línací období máme taky, pouští chlupy taky hrozně.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
Tak teď jsem byla v masně. Před masnou seděl na obrubníku cikán s mladou cca 8měsíční boxerkou. Bylo vidět, že je to pěkný éro, běhala a skákala do sněhu, nechtěla k němu jít na vodítko atd. Byla dost hubená. Cikán jí říkal "Sony". Kdyby nebyl přiožralej, tak bych si čubinu pohladila, ale měla jsem obavy z následného dialogu.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:00
- Nahlásit
wami
Taky upřesním, záleží tom, které slovo bereš kako základ. Ale to je tež jedno, že.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:11
- Nahlásit
ola
ahoj, že je starší neva. Naopak, hupsne a je. Jakýpak s tím taky štráchy, že jo.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:11
- Nahlásit
zzizalka
Jo, to víš, v Rousínově to vždycky trošku vázlo, to je normál. Ale s "Věrkama" se dá vždycky domluvit.
Jejich Mobidik je boží - na to, jaké má psovodky, je úžasnej, že splnil ZVV 1 - prostě si tu zkoušku udělal sám. Věrky jezdí na boxerský tábory, takže ho pozoruju už pár let. Fakt je to materiál - a zdá se, že to dává dál, to je důležité.
Na Perryho nedám dopustit - zamilovala jsem si fotky, ale ve skutečnosti mě oslnil ještě víc, povaha hodná pravého boxera. Musím trošku pochlebovat, protože mám po něm Charley. A zdá se, že jsme nesáhli vedle, dává vyrovnané vrhy a myslím, že trošku zlepšuje kvalitu - alespoň za svůj vrh to můžu potvrdit. Štěnda jsou vyrovnaná jak exteriérově, tak povahově.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:12
- Nahlásit
Dannie
má zatím jen ZVV1, ale není to v žádným případě Mobidickem.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:26
- Nahlásit
zzizalka
ano, je to "normálka".
Markét
Michla
ano, to jste napsaly krásně! sem tam ho vidím na Dni boxera, no co už k tomu dodat...
ale viděla jsem štěnda po Elvíře a Mobidikovi, 2 a obě měla krásně rozdělanej aport, vpodstatě k tomu stačilo dodělat předsednutí, no fakt krása, měla tehdy okolo 4 měsíců?! nevím, ale prostě prcci a aportovali super, každej na to čuměl...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:41
- Nahlásit
Denisa
Nejen aportíky, ale ty kousačky v 7 měsících.... a ten exteriér.... až uvidíš žíhanou čubinu teď v Brně v mladých, Oliar.... má jedinou vadu, že není naše )
Nene, stejně bych ji za Karlu nevyměnila
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 16:17
- Nahlásit
Byli jsme na lyžích.. tak proto až teď..
Je škoda, že ten Mobidik víc nekryje. A ty "óčkové feny po něm jsou fakt super".. Jsem zvědavá na ty štěňata z opakovaného krytí, jestli se to taky tak vyvedlo.
"Věrky" není špatné, ale už nevím, kdo to začal, ale my už jim tady na sev. Moravě cca deset let říkáme Kelly Family
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 17:15
- Nahlásit
Mrkněte do galérky, teď jsem udělala pár foteček v parku... Mimochodem v pondělí budeme asi kupovat KONEČNĚ ten nový foťák - tak poraďte, který je ten nej... digitál?!?!?!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 17:27
- Nahlásit
Jo, a zprávy z domova : FeeBee dostala po dlouhý době skvostný nápad - podívat se, jestli ty kousíčky molitanu, co jsou zašitý v jejím pelechu, náhodou nezměnily tvar, barvu... Už to zkoumala cca po čtvrté. Nevíte někdo, kdo mohl mít tak blbou myšlenku, nacpat psí pelíšky molitanovými drobky o velikosti cca 1cmx1cm????
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:04
- Nahlásit
ola
To sem vymyslela já. Sorry, no...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:09
- Nahlásit
Denisa
Ahoj, tak to asi budem cvičákový kolgyně neb já fakt nejspíš možná asiže snad... no předpokládám to..... cvičák???!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:26
- Nahlásit
corleona
Kelly Family chápu, ty "věrky" jsem použila zde, protože jinak je tady na jihu Čech a zejména mezi účastníky boxerských táborů známe pod úplně jiným pracovním názvem. Není vulgární, ale je tak výstižný, že si jej tady netroufám zveřejnit
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:28
- Nahlásit
VÝSTAVA - NEDĚLE
Tak s definitivní platností - s kým se tam setkáme??? Udělejte zde čárku!
Mně poznáte podle žíhané běsice Charley, pro lepší identifikaci jí nasadím sváteční záchranářský šáteček. A záchranářské vodítko (to teď používám furt).
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:32
- Nahlásit
Michla
To´s do toho nemohla nacpat větší kusy? Asi jako cihla? To by se líp sbíralo...
Markét
Já ještě pořád nevím. Manžílek sice bude s největší pravděpodobností doma, ale nemám kam udat hošánky?!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:38
- Nahlásit
ola
K vycpávkám pelechů - ono je to asi jedno, jestli jsou to malé kousky od výrobce nebo ne. My máme kupříkladu uvnitř molitan vcelku (tedy originál byl takový) a nakonec z něj stejně časem nějakým záhadným způsobem vzniknou ty malé kousíčky. Jen je zajímavé, že se nám z ničeho nic rozmetají po celém psím pokoji a dokonce se dostávají i do psích bobků???
Že by si placatky (+ bordice, samozřejmě) dělaly peeling žaludeční a střevní stěny?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:55 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Molitan je ještě na svátek.. To ty polystyrénové kuličky - to je mňamka na úklid!
No a dnes ráno byly opět v "chlapeckém pokoji" (Tomášově pracovně,kde také bydlí smradlavá dvojice Koko a Max) další ztráty. Už Vám jistě známá sedačka z IKEA má v potahu díru jak lidská hlava. Někdo z obyvatelů pokračoval ve výkusu. Navíc to v kombinaci s večerními granulemi i vyblil. Moc pěkná hromádka.. Tomáš se jal je ztrestat a jak jsem napouštěla kýbl, že to vytřu, tak jsem slyšela šílené rány vodítkem a nadávky až mě zatrnulo
Tak říkám: Tys je tak moc zbil?
A on říká: Já jsem je nezbil, já jsem nevěděl, kdo to udělal, tak jsem tam jen tloukl vodítkem do té sedačky..
Připomnělo mi to film Pání kluci
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 19:24
- Nahlásit
corleona
Ještě měli Koko s Maxem zoufale kňučet a naříkat, co?
S kuličkama-potvorama jsem měla tu čest, když naši kluci rozbili malý dětský vysavač, ve kterém se ty kuličky honí vzduchem. Hrůza. Kluci se smáli, jak se jim kuličky lepí na vlasy, když jezdí hlavou po koberci...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:23 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Jo, zapomněla jsem na včerejší veselou historku..
Tomáš s Michalem (synem) šli se psy na procházku do lesa. Vzali Nundu, Ginu a Unitku. U lesa pak začli stavět sněhuláka a najednou prý Michal říká: Psi jsou nějak daleko..
A už prý viděli naše psy cca 200m daleko, jak mizí v lese. První, co Toma napadlo, tak že se tam objevila srna. Tomáš už měl hrůzné představy, v lese je doběhl a tam stál vyděšený 20ti letý kluk a s ním dva obří pyrenejáci (či co to je, bydlí kousek od nás). Na ty se střídavě vrhal Nunda a drásal je. Holky měly asi z té jejich velikosti přece jen respekt a stály opodál. Nunda jim prý skákal na krk a snažil se je střídavě zardousit. Psi prý stáli jak přikovaní překvapeně zírali, co je to za uchrchlaného hysterického blba. Tomáš přiběhl, začal se omlouvat a kontrolovat, jestli jim Nunýn něco neudělal. Byli prý od krve a chrchlanců. Jenže to bylo všechno od Nundy, on přitom bestiálním útoku pokousal sám sebe. No to je prostě náš Nunda. Tak jsem se úplně zhrozila, jak mi to pak vyprávěli, že budeme za vyvrhely s nebezpečnými psy a zprdla jsem Toma, jak se mu to mohlo stát a jakto, že je neuhlídal. A on mi na to řek´, že za to nemůže, že zrovna dělal sněhulákovi nos... No nezabili byste ho?
Nundovi zase stouplo sebevědomí. Ty dvě obrovské telata ho mohli převálcovat raz dva. Když přišli domů, tak jsem si hned všimla, že je nějaký nadšený - oči mu svítily a úplně se smál. Hajzlík.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:35
- Nahlásit
corleona
jó, tak to je dobrý! Já to znám trošku, i někteří naši známí se psy, protože G. měla období, kdy z potyčky se psem vyšla vždy se zkrvavenou tlamou až hlavou... Když jsem to viděla poprvé, tak se mi udělalo blbě, pak jsem to už brala s humorem... prostě se přes ty pysky sama pokousala zevnitř! Trubka. I na rukávu nechávala krvavé stopy jak si prokusovala pysky. No pak se naučila asi otvírat držtičku neb teď se to už neděje!?
Jo, a ještě... ta Elvíra se vám taky tak líbí jako Mobidik? Mně se zdála vždy na fenu moc "velká", jak jsme se bavili o těch rozdílech fena x pes, že fena má být daleko jemnější atd.
Jsem zvědavá na ty mladý v kruhu, bych se v tom chtěla vyznat někdy, jednou... zatím poznám jen hrubé vady, kterých si všimne každý a jinak prdlajs
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:49
- Nahlásit
corleona
No co by jsi čekala od chlapa?Oni když se do něčeho dají,tak nevědí o světě.
Koukala jsem na tu on-line přihlášku do toho Hradce n.M. a nechápu,jak je to s placením?
|