Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:56
- Nahlásit

corleona
Ta on-line přihláška je super,protože neustále stát fronty na poště je děs.Kéž by to bylo všude!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:57
- Nahlásit

corleona
tak uhlí nebrat jo? to je legrace.
Ale s tou barvou na vlasy - to jako vážně někdo nabarví psu tímto čumák jo?! Vždyť to musí pálit do očí... no potěš koště...

Michla
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:57
- Nahlásit

Souhlasím,
Mobidick je fakt dost dobrej. Kdybych nepreferovala zlaťáka, tak ho beru všema deseti. Hlavně totiž, krom toho, že je pěknej, taky cvičí.

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:58
- Nahlásit

ola
corleona
On toho psa může doporučit i poradce chovu?Nebo to tak nefunguje?

Michla
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:59
- Nahlásit

Denisa
někdo používá tužku na obočí, ta taky drží...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:00 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Michla
... hm, jen upresnim a zase zmizim...
MUSHING ( ne mushering) - a co se pamatuju, Denisa s Giordi si to uz zkousely...

Denisa
Coz me privadi na myslenku - uz mas nakoupino, cos potrebovala, nebo mam vzit veci na tahani (na ukazku) s sebou?

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:02
- Nahlásit

Michla
výcvik G. je na bodu mrazu, neb v mrazu se mi nechce a cvičák jednou týdně... ale na jaře šup na to Zkoušky vyzkoušíme!
Nó, to jsme ještě nezkusili, není smečka, bohužel!
My se teď flákáme hlavně po psích výletech a na běžkách a saních...

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:05
- Nahlásit

wami
né, ještě nemám, já čekám na výstavu zda tam nebudou věci k zakoupení... Prosím vem tu výbavičku!!! Hlavně tedy tu tahací šňůru! opasek mi zatím stačí a postroj máme...

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:07
- Nahlásit

Denisa
Náš cvičák moc nefunguje.Každou neděli je nejmíň -15,tak se necvičí.Tak jsem se odhodlala a za chvilku se pojedu podívat na záchranářský výcvik a popřípadě se přidáme.Doufám teda,že oni fungují.To zahálení mě už štve.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:11
- Nahlásit

Lenda
záchranáři budou určo fungovat, těm se naopak spousta sněhu hodí - lavinový výcvik...
To je príma a tiše závidím!

wami
Člen
- Nahlásit

Denisa
oki, vemu tedy jen tu snuru...

Jinak mushing to je i pri individualnich disciplinach, takze takovy SKJ2 (skijoring - bezky - s jednim nebo dvema psy) uz docela s Giordi zvladate, ne...?

Paja s Tinou
Člen
- Nahlásit

Tak to je teda docela drsny, taky si myslim ze je to musi stipat...
Jo Dante, ten byl taky sikovnej, ale uz se tam dlouho neukazal...
Olo ten Fose'ph ze zeme lva se mi taky libi...ten je peknej

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:17
- Nahlásit

wami
jo, šňůra stačí, díky!
aha, tak já budu muset naštudovat i tu teorii! jsem myslela, že je to jen se psím spřežením, no to jsou teda mezery!
jo, Giordi zvládá skvěle, panička-musherka?! tu a tam upadne, ale je to skvělý!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:19
- Nahlásit

Jinak pro dnešek se loučím.

wami
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:20
- Nahlásit

Denisa
Dneska je obecne mushing v podstate vsechno, pri cem pes taha cloveka po pevnem povrchu (tedy ne treba ve vode). Na poctu psu nezalezi. Kdyz pes taha ne lidi, ale jen naklad, tak je to pulling (a jde o to utahnout toho co nejvic) nebo naprosto nemushersky tahani "reznicke kary"...

Ale co se tyka zavodu, tak tam uz jsou jasne vymezena pravidla, jakoze na detskych sankach se zavodit nesmi a tak...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:30
- Nahlásit

Teda vsichni uz mizite domu...tak me zbyva jeste minimalne hodka a pul...a pak hura za tou moji cernou neobarvenou tlamou

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:44
- Nahlásit

Na Mobidicka jsem slyšela samou chválu od Libora Heleporta, tak to asi bude pravda. Akorát panička moc nestíhá. No ono i ve výstavním kruhu je to pokoukání. To je teprv pravé Humberto! V Olšanech jsem to nevydržela a musela odejít do auta.

A poradce chovu by měl poradit, když poradit potřebuješ. A dohodit nějakého psa. Nejlépe svého. Znám z minulosti takové případy

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:49
- Nahlásit

Nejlepší povel, co jsem slyšela bylo: " Mobidiku čurej!" To nás s kámoškou na výcvikovém víkendu v Bzenci tenkrát fakt dostalo.. Dodnes se tomu smějem

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 17:09
- Nahlásit

corleona
Z těch www se mi líbí nejvíc asi ti dva prostřední. Mobidik je už ale docela starší ne? Viděla jsem ho tenkrát v Olšanech...

Apolo se mi taky líbí...

Herry Floyd Edda - taky fešák!

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 17:17
- Nahlásit

Jo, a ještě tenhle Perry Czech Ja-Ka se mi líbí!

Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 17:33
- Nahlásit

O jakým Mobidikovi je rec? (Mobidik Malave gem?) A co ma za zkoušky? Nedávno jsem narazila na stránky CHS Malave gem a tam bylo jen ZVV1...

Jinak Corleono moc díky!!! Na těch stránečkásh jsem fakt video našla!! Takže pokud víš o dalších,tak piš!!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 18:12
- Nahlásit

ola
Tak jdeš v dubnu na ZCH?

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 18:47
- Nahlásit

Krásný pes, který chodí v trojkách.. psala jsem, že to je ideál, který se málokdy vidí. Pro mě je to ten Joshuův otec a asi dlouho bude.
Apolo jde, ale viděla jsem ho dávno, Nunda se s ním potkal dvakrát a dvakrát ho porazil a zrovna u Auterského, Herouš už je pár let mrtvý a Perryho nějak nemusím.. fotku znám, ale in natura mi připadá úplně jiný, ale moc se mi líbí jeho obě sestry..

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 18:49 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

zase kritizuju.. co..

Ale já tak drchám i naše psy. Tom říkal, že se to někdy nedá poslouchat, že má pocit, jak by jsme měli doma šest nejhnusnějších boxerů na světě..

Třeba Nunýk - hrbatý, Koko - strmé nohy, Max - rozkydaná hlava, Gina - všechno krátké, Viki - dlouhá, Unity -- dlouhý nos (a to jsou jen základní vady)

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 19:32
- Nahlásit

corleona
Safra, Herry je už mrtvý?

Tahle fotka Perryho se mi moc líbí.
Hele, hoď nám sem prosím ženichy, který chystáte pro vaše holky, ať vidíme ideál.

Lenda
V dubnu? Ani náhodou! Jestli to dobře půjde, tak možná - móóóžná na podzim. FeeBee není ani zdaleka připravena. Nejdřív musí začít kousat pořádně na rukáv, což při letošním způsobu zimy je téměř nemožné... Vy už jste byly s Brauny na svodu?

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 19:33
- Nahlásit

Ha, fotka se neukázala, ale když na to kliknu, tak se objeví stránka. Vám taky?

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 20:19
- Nahlásit

ola
možná tihle dva žíhaní:
http://www.dicasadiocletiano.com/boreas.htm
http://www.boxerdeicenturioni.it/?I_Campioni:Ch._W arrior_dei_Centurioni

ola
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 20:37
- Nahlásit

corleona
Mnóóó, tak to si dám líbit. Oba krasavci - na úrovni. Pojedete za nima?
Jo, a co říkáš na CHS Z Němečanky?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:10
- Nahlásit

Hezci kluci!!! To se holky jeste paradne projedou takovy vylet bych si taky nechala libit...Olo po kliknuti se mi ta stranka zobrazi taky! Kdyz me osobne se libi spis zlataci...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 08:15
- Nahlásit

ola
mně se nezobrazí ani fotka ani stránka

corleona
ženichové jsou teda moc pěkný

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání