Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 12:58
- Nahlásit

Tak v aute uz asi volno neni, ale jedna holcina pojede s pesanem asi vlakem, tak bych pripadne mohla jet s ni a doufam ze se po Brne vyzna...

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:11
- Nahlásit

Děcka, že vám skáču do písmenek.. kolik u vás stojí dvě kola kousačky? Protože tady začínají na Sev. Moravě nějak bečet, že už je to moc.. Já jezdím kvůli figuranta do Havířova a tam platím 150 za psa (dvě kola). Pravda, tři roky zpátky to bývávalo nějakých pade.. Ale éto užé istória..

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:25
- Nahlásit

Paja s Tinou
z hlaváku na vystec jste za 10min a je to úplně jednoduchý...
corleona
Jižní Morava - Brno a okolí hlásí taky 150,-

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:26
- Nahlásit

Denis, ehm jak pro koho

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:29
- Nahlásit

Paja s Tinou
pro všechny neb vylezete z vlakovýho nádraží a nastoupíte na tram 1 a vystoupíte na zastávce Výstaviště a takže jestli bude problém, tak jen pak najít kruh Něm. boxerů! Fakt.

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:34
- Nahlásit

Ježišmarja, u mého veta se má točit něco o chovatelích psů. Už mě hodinu přemlouvá, ať tam ten den přijdu ať tam prý někdo z čekárny mluví souvisle a k věci. Já tam mám jít totiž příští týden očkovat. Jestli tam přijdu a bude tam TV štáb, tak je asi kousnu a uteču.

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:50
- Nahlásit

Denisa
Je to zatím tak.Je pohodářka.Nic ji nerozhodí.Mám z ní radost a doufám,že se to nepokazí.
Ta první se bála ledasčeho-petardy,bouřka-to byla tak dvě hoďky před bouřkou zalezlá na záchodě nebo pod postelí.Tak si ani nedovedu představit střelbu na cvičáku.
corleona
To je fajn.Tak pak musíš dát vědět,kdy to budou vysílat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:52
- Nahlásit

corleona
ichichichichi to bude prča

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

Denisa
Už nám přišel vstupní list - boxeři jsou v pavilonu E - kruh č.1

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:55
- Nahlásit

No počkejte! Já tam k němu rozhodně nepůjdu.. Už sem mu řekla, že to mám nápsáno červeně v kalendáři. A on: Takže přijdeš! Fááájn! To jsem rád!
Hi, jenže já tam červeně napsáno: 14. 2. rozhodně nechodit!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:57
- Nahlásit

Má to být další z dílů cyklu Ta naše povaha česká. Má to být věnováno tomu, jak Češi propadli chovu miláčků všeho druhu nebo tak nějak.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:04
- Nahlásit

Jee to tam bez, alespon budes jeste ke vsemu propagovat to spravne plemeno a my te uvidime v telce a budes slavna a pesani taky a budeme z toho mit vsichni radost!!! A ja pak na to budu koukat a budu rikat, "tu znam, ta je z fora..."
Uz kvuli nam

Denis, uvidim jestli pojede ta kamoska, samotne by se mi asi nechtelo...

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
No to jsem si dala.. Ani tady nemám zastání. Jsem s ním na chatu a furt nedá pokoj, už vyhrožuju, že se offnu.
Když tak přijeďte!!!! Já vám to klíďo-píďo domluvím!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:13
- Nahlásit

Tak ty se v tom vyznas lip vid, to ja bych tam asi koktala...jee a kdyby si vzala celou svoji smecku, tak to by bylo taky neco!!! To je naprosta sance...jsem vzdycky chtela byt televizni hvezdou , ale kdyz oni me nechtej
Ja bych pak byla ulne nalepena na telce aby mi nic neuslo!!!

Teda s tou vystavou jsem nahlodana cim dal vic!

ola
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:14
- Nahlásit

corleona
Jdi do toho!! Propaguj naše milované plemeno a ještě tam nakousni tématiku kreténů schvalujících zákaz kupírovaných na závodech. Kdo jiný a kde jinde!!! Budeme se dívat fšici!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:16
- Nahlásit

corleona
Když mi by jsme tam neměli toho tolik co říct jako ty, ty máš zážítkůůů. Hele běž tam já chci taky doma vypadat důležitě že tu pani v telce znám.

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:18
- Nahlásit

corleona
Do povahy české by se opravdu hodilo,kdyby jsi šla do tý ordinace se všemi šesti!To by národ koukal!
To opravdu stojí za úvahu.Popř.můžeš těmi šesti poděsit vetu.

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:18
- Nahlásit

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

corleona
Taky jsem koukala na nějaký stránky/z Ringu/,že v tom Trenčíně vyhrál jejich pes s kupírovanýma ušima.Na Slovač to asi ještě nedošlo?To musí ti okupírovaní jezdit na východ.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:22
- Nahlásit

corleona
Lenda
Nóóó, to jsem taky pro. My pak budeme všichni doma u obrazovek ukazovat těm svým placatkám - hele tohle je Nunda, hele a tohle Max, a tohle Viky... jééé a tohle co má v hubě, to je ruka pana kameramana...

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

Lenda
Jo, Slováci jsou totiž normální. Kdežto tady ti naši šulini aktivní.. papežtější než papež..

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:26
- Nahlásit

corleona
Tak ono se to tam asi taky časem dostane?Jak jsou na tom v Polsku?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:27
- Nahlásit

Jo my se pak tebou budeme alespon moct chlubit...tak uz si u nej rezervuj termin!!!
A taky pak pejsany uvidime nazivo!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:35
- Nahlásit

Ptali jsme se, jak to vypadá na Slovensku, jestli něco nehrozí a chovatelé říkali, že je zatím klid. Kupírování mají zakázané jen vetrináři.
A v Polsku říkali, že to hrozí.. ale letos to ještě taky nevypadá..

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:58
- Nahlásit

Tak kdo ze vsechno ma byt na te nedelni vystave???

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:19
- Nahlásit

Paja s Tinou
Určitě my s Hujerem, Džidžilou a Untytkou (Victoria, Virginia, Unity)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:33
- Nahlásit

Ty jo a je to normalne od rana? Ja jen abych vedela v kolik tam tak pripadne prijed
No ja snad opravdu prijedu!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:44
- Nahlásit

Posuzování začíná už v devět. To je teda nějak brzo Mě teda víc vyhovovalo, když to začínalo v deset. Ach jo.. zase se nevyspím.. dálnice Brno-Ostrava bude celá hotová asi až budu jezdit s ostatními důchodci na seniorské výlety

ola
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:55
- Nahlásit

corleona
To budeš s ostatními seniory jezdit na nakupovací zájezdy místo výletů na výstavu se třema boxerkama?!? Vždyť to by tě určitě ani nebavilo..

Paja s Tinou
Taky bych hned jela. Sice v sobotu máme slezinu naší místní kynologické elity - asi maličko "chlastací", takže nevím, nevím, jak bych ráno v 9,00 ráno fungovala v Brně. Ale ještě to zvážím. Pokud by byl můj drahý choť doma, tak bych jela ráda. Abych vás všechny viděla!

ola
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:56
- Nahlásit

Vcelka
Lenda
Vy taky jedete do Brna??

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání