| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 12:58
- Nahlásit
Tak v aute uz asi volno neni, ale jedna holcina pojede s pesanem asi vlakem, tak bych pripadne mohla jet s ni a doufam ze se po Brne vyzna...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:11
- Nahlásit
Děcka, že vám skáču do písmenek.. kolik u vás stojí dvě kola kousačky? Protože tady začínají na Sev. Moravě nějak bečet, že už je to moc.. Já jezdím kvůli figuranta do Havířova a tam platím 150 za psa (dvě kola). Pravda, tři roky zpátky to bývávalo nějakých pade.. Ale éto užé istória..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:25
- Nahlásit
Paja s Tinou
z hlaváku na vystec jste za 10min a je to úplně jednoduchý...
corleona
Jižní Morava - Brno a okolí hlásí taky 150,-
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:26
- Nahlásit
Denis, ehm jak pro koho
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:29
- Nahlásit
Paja s Tinou
pro všechny neb vylezete z vlakovýho nádraží a nastoupíte na tram 1 a vystoupíte na zastávce Výstaviště a takže jestli bude problém, tak jen pak najít kruh Něm. boxerů! Fakt.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
Ježišmarja, u mého veta se má točit něco o chovatelích psů. Už mě hodinu přemlouvá, ať tam ten den přijdu ať tam prý někdo z čekárny mluví souvisle a k věci. Já tam mám jít totiž příští týden očkovat. Jestli tam přijdu a bude tam TV štáb, tak je asi kousnu a uteču.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:50
- Nahlásit
Denisa
Je to zatím tak.Je pohodářka.Nic ji nerozhodí.Mám z ní radost a doufám,že se to nepokazí.
Ta první se bála ledasčeho-petardy,bouřka-to byla tak dvě hoďky před bouřkou zalezlá na záchodě nebo pod postelí.Tak si ani nedovedu představit střelbu na cvičáku.
corleona
To je fajn.Tak pak musíš dát vědět,kdy to budou vysílat.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:52
- Nahlásit
corleona
ichichichichi to bude prča
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:53
- Nahlásit
Denisa
Už nám přišel vstupní list - boxeři jsou v pavilonu E - kruh č.1
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:55
- Nahlásit
No počkejte! Já tam k němu rozhodně nepůjdu.. Už sem mu řekla, že to mám nápsáno červeně v kalendáři. A on: Takže přijdeš! Fááájn! To jsem rád!
Hi, jenže já tam červeně napsáno: 14. 2. rozhodně nechodit!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:57
- Nahlásit
Má to být další z dílů cyklu Ta naše povaha česká. Má to být věnováno tomu, jak Češi propadli chovu miláčků všeho druhu nebo tak nějak.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:04
- Nahlásit
Jee to tam bez, alespon budes jeste ke vsemu propagovat to spravne plemeno a my te uvidime v telce a budes slavna a pesani taky a budeme z toho mit vsichni radost!!! A ja pak na to budu koukat a budu rikat, "tu znam, ta je z fora..."
Uz kvuli nam
Denis, uvidim jestli pojede ta kamoska, samotne by se mi asi nechtelo...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:09
- Nahlásit
Paja s Tinou
No to jsem si dala.. Ani tady nemám zastání. Jsem s ním na chatu a furt nedá pokoj, už vyhrožuju, že se offnu.
Když tak přijeďte!!!! Já vám to klíďo-píďo domluvím!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:13
- Nahlásit
Tak ty se v tom vyznas lip vid, to ja bych tam asi koktala...jee a kdyby si vzala celou svoji smecku, tak to by bylo taky neco!!! To je naprosta sance...jsem vzdycky chtela byt televizni hvezdou , ale kdyz oni me nechtej
Ja bych pak byla ulne nalepena na telce aby mi nic neuslo!!!
Teda s tou vystavou jsem nahlodana cim dal vic!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:14
- Nahlásit
corleona
Jdi do toho!! Propaguj naše milované plemeno a ještě tam nakousni tématiku kreténů schvalujících zákaz kupírovaných na závodech. Kdo jiný a kde jinde!!! Budeme se dívat fšici!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:16
- Nahlásit
corleona
Když mi by jsme tam neměli toho tolik co říct jako ty, ty máš zážítkůůů. Hele běž tam já chci taky doma vypadat důležitě že tu pani v telce znám.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:18
- Nahlásit
corleona
Do povahy české by se opravdu hodilo,kdyby jsi šla do tý ordinace se všemi šesti!To by národ koukal!
To opravdu stojí za úvahu.Popř.můžeš těmi šesti poděsit vetu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:18
- Nahlásit
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:21
- Nahlásit
corleona
Taky jsem koukala na nějaký stránky/z Ringu/,že v tom Trenčíně vyhrál jejich pes s kupírovanýma ušima.Na Slovač to asi ještě nedošlo?To musí ti okupírovaní jezdit na východ.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:22
- Nahlásit
corleona
Lenda
Nóóó, to jsem taky pro. My pak budeme všichni doma u obrazovek ukazovat těm svým placatkám - hele tohle je Nunda, hele a tohle Max, a tohle Viky... jééé a tohle co má v hubě, to je ruka pana kameramana...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:24
- Nahlásit
Lenda
Jo, Slováci jsou totiž normální. Kdežto tady ti naši šulini aktivní.. papežtější než papež..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:26
- Nahlásit
corleona
Tak ono se to tam asi taky časem dostane?Jak jsou na tom v Polsku?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:27
- Nahlásit
Jo my se pak tebou budeme alespon moct chlubit...tak uz si u nej rezervuj termin!!!
A taky pak pejsany uvidime nazivo!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:35
- Nahlásit
Ptali jsme se, jak to vypadá na Slovensku, jestli něco nehrozí a chovatelé říkali, že je zatím klid. Kupírování mají zakázané jen vetrináři.
A v Polsku říkali, že to hrozí.. ale letos to ještě taky nevypadá..
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:58
- Nahlásit
Tak kdo ze vsechno ma byt na te nedelni vystave???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:19
- Nahlásit
Paja s Tinou
Určitě my s Hujerem, Džidžilou a Untytkou (Victoria, Virginia, Unity)
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:33
- Nahlásit
Ty jo a je to normalne od rana? Ja jen abych vedela v kolik tam tak pripadne prijed
No ja snad opravdu prijedu!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:44
- Nahlásit
Posuzování začíná už v devět. To je teda nějak brzo Mě teda víc vyhovovalo, když to začínalo v deset. Ach jo.. zase se nevyspím.. dálnice Brno-Ostrava bude celá hotová asi až budu jezdit s ostatními důchodci na seniorské výlety
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:55
- Nahlásit
corleona
To budeš s ostatními seniory jezdit na nakupovací zájezdy místo výletů na výstavu se třema boxerkama?!? Vždyť to by tě určitě ani nebavilo..
Paja s Tinou
Taky bych hned jela. Sice v sobotu máme slezinu naší místní kynologické elity - asi maličko "chlastací", takže nevím, nevím, jak bych ráno v 9,00 ráno fungovala v Brně. Ale ještě to zvážím. Pokud by byl můj drahý choť doma, tak bych jela ráda. Abych vás všechny viděla!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:56
- Nahlásit
Vcelka
Lenda
Vy taky jedete do Brna??
|