Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:52
- Nahlásit

Vcelka
ani když se klikne na odkaz tady tak se nezobrazí,musí se jít přímo na stránky, ale jinak to Vikymu moc moc sluší.

Holky doufám že bude nějaké hromadné foto z Brna do fóra pro nás co tam nebudeme.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:55
- Nahlásit

Lenda
E-e, ten se mi nelíbí vůbec. Z Ringu jedině Joshua. Skloubení dobré povahy i exteriéru.

Jéžiš.. a neptejte se mě radši na konkrétní psy, vždyť si to někdo přečte a bude si myslet, že jsem nafrněná..

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:58
- Nahlásit

Lenda
Jo a Brauny nemá skoro bílé znaky, ne? To by bylo škoda hodit na ni zase nějakého bez znaků - narodí se pak zase "černoušci". Máš výhodu, nemusíš moc dávat pozor při výběru krycího psa na příliš velké bílé znaky!

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:58
- Nahlásit

corleona
Tady si to myslet nikdo nebude, takový přehled Ti můžou leda závidět, já se jenom přiznám, že se v tom nějak motám, co si přečtu tady tak se hned dívám na konkrétní stránky.

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:04
- Nahlásit

corleona
Proto jsem si vzala černošku.
Koukala jsem na ty tvoje fotky po boji.Super!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:06
- Nahlásit

Denis prijeli by jsme vlakem do Brna nekdy v pul devaty nebo po ni... a na jak dlouho to tam tak je?
No tak jen asi v jakej'm pavilone se vystavuje atd...a pak uz jen doufam ze se najdem ...
jee to bych tam Tine taky mohla neco nakoupit

Jo Corli, tak kdy ze se budes natacek u toho veterinare???

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:07
- Nahlásit

corleona
Já se ptám,protože tomu vůbec nerozumím.Třeba Grando se mi líbil a včera jsem se podívala na jeho fotku a fakt je krátkej.Na to bych sama nepřišla!
Už se teda ptát nebudu.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:08
- Nahlásit

Ovšem z kterého psa přímo učurkávám, je jeho otec. Španěl Baron-Rojo de Villalba. Už je hodně starý, snad ještě žije, Viděla jsem ho loni na světové výstavě boxerů v Zagrebu, byl tam ve veteránech a vypadal pořád dobře a v kondici. Je to nádherný pes s mnoha tituly a úspěchy i na závodech v IPO3. Zkrátka ideál.. Ringáči s ním chtěli ještě jednou krýt, ale majitelé se báli, že by to nepřežil, tak nakryli jiným krasavcem v ve Španělsku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:11
- Nahlásit

corleona
Lenda
mně se líbí právě "černoušči"!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:12
- Nahlásit

Denisa
no tak to nechápu proč to nefunguje, sakra, člověk to sem furt cpe a ono prd.
No z vestou se zatim moc nezžil, ona mu ta zadní část leze furt k levý straně, takže ho to chvílema točí a snaží se to servat.

Chodka
já taky hned čumim na ty konkrétní stránky abych se podivala o kom je řeč. Je fakt že já třeba ty věci co vidí Corli nevidim, protože o tom vim vlastně prd.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:16
- Nahlásit

Lenda
To se těžko vysvětluje, víš.. Já to nemyslím nijak blbě
Ale abys mě dobře pochopila - boxer má být kvadratický, tj. krátký v tělesné stavbě, jenže on je takový nějaký zdrclý, těžký, má lalok pod krkem, málo vysokou hlavu. Když se podíváš na toho Joshuu a na něj,
tak to vypadá téměř jako dvě různá plemena.
Naše Viktora je třeba dlouhá jak čtrnáct dnů. Hrozně.. Jezevčík

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:19
- Nahlásit

corleona
Dala jsem do galerie novou fotku.S mužem se pořád dohadujeme,jestli nemá vysokej zadek?Pořád ji sledujeme,jestli je dostatečně kvadratická.Jak se zdá tobě?

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:20
- Nahlásit

Paja s Tinou
no tak u vlakovýho nádru nastoupíte na tram 1 směr Bystrc a vystoupíte na zastávce výstaviště a tam už budete houfem pejskařů nasměrováni ke vchodu na výstaviště... Boxíci jsou v pavilonu E - kruh č.1, to budu muset sama pohledat... no a já se tam budu někde motat taky už od 9h... se poznáme!
těch boxíků moc není, tak nevím do kolika to bude... ale jsou tam pak i nějaký závěrečný soutěže, možná nějaký předváděčky, a spousta stánků, tak si vem hodně peněz... Pravda v létě na mezinárodce je to bombastičtější, je tam toho víc...
Vcelka
tak to si Vikouš zvykne, musíte mu pořád opakovat jak mu to sluší!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:25
- Nahlásit

Já mám asi taky jezevčíkovou ale zase právě parádně běhá ta kvadratická stavba těla, to je sice fajn, ale není to tak trochu na úkor pohybu, běhy, skoky atd.?! Stejně tak jako ty hluboký hrudníky, to má teda Giordina hlubokej hrudník až až (podle mě), tak mi občas přijde, že s ním při běhu zametá zem a při skocích, že než se zvedne... anatomicky ten boxer moc dobře vymyšlenej není... je to atlet sice, ale těžkej na některý věci a ta krátká tlama... no ale je krásnej a hlavně jsem si ho pořizovala kvůli povaze, tak se nesmím divit, že nemá stavbu těla na běhy jako chrt a na skoky jako třeba bordera že jo?!

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:28
- Nahlásit

corleona
Koukla jsem na Joshuu a to je fakt kus!Oproti G. to je takovej atlet.
Jak Viktorku krátíš? Když on to prodlužuje ocas.

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:30
- Nahlásit

Denisa
Já bych řekla,že hezčí postavu než boxer nikdo nemá!
Taky jeho postava je tak typická,že ho poznáš i na dálku.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:37
- Nahlásit

Denis, diky za popis, ted uz to snad najdem a pri nejhorsim ze zeptame ze
No to uz vymyslim kolik si tak s sebou vezmu penez...jee to mi budou oci zase prechazet kolem...a ja nebudu vedet co driv
Snad se nekde potkame v pohode.
Jinak k tem videum. Abych rekla pravdu tak se mi to prvni moc nelibi...ten lipicanskej styl je uz na me moc. Mam rada kdyz pes jde klasickou chuzi a smeruje pohled na pana, tohle se mi nejak nelibi, navic to vypada divne jak ten pesan jde...se asi spokojime s tou nasi chuzi

Vcelko, ta vesta mu opravdu slusi!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:38
- Nahlásit

Lenda
Viktoru bohužel zkrátit nejde. I kdyby ocas neměla a měla kupírované uši, bylo by to vidět. Ona je zkrátka moc dlouhá. Nunda je taky třeba delší, ale není to tak děsné. Doufám, že bude báječná alespoň v tom cousingu.

Jo a na tu výstavu - začíná se už v devět a ve třídách je to po jednom max třech psech, tak to bude odsejpat. Tak ať neprošvinete mlaďochy. Rozpis tříd a počet psů v nich je na http://www.vystavypsu.cz/kruhy_060212.htm

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:42
- Nahlásit

corleona
jak bys zhodnotila "kvadratičnost" podle této fotky třeba... je to G. v 1 roce...

?!?!

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:44
- Nahlásit

Lenda
Mě se zdá v kostře OK. Na to, že není zrovna našponovaná, tak má pěknou postavu.
Je přihlášená do Brna? Už si to nepamatuju.

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:44
- Nahlásit

Paja s Tinou
no právě, mě se to taky nelíbí, říkám něco mě na IPO vadí, něco mi zas přijde bezva...
tak to se těším, skecneme...

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:46
- Nahlásit

Denisa
Nó těžko říct.. ale asi bude delší. Ale ne nějak katastrofálně, to je úplně v normě, si myslím..

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 10:49
- Nahlásit

corleona
no na svodu ani na výstavě nic neříkali, ale taky si osobně myslím, že není úplně kvadratická.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:00
- Nahlásit

Denisa
Tak to bude úplně v pohodě..

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:02
- Nahlásit

Nějak mi blbne internet, pořád se mi to offuje. Už zuřím. Asi ten Eurotelácký modem vyhodím oknem do závěje. To už je třetí. Šmejdy..

Lenda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:24
- Nahlásit

corleona
Do Brna jsem to nestihla přihlásit.A docela mě to mrzí.Je fajn.jak se sejdete.Budu vám závidět a smrdět v práci.

ema
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:30
- Nahlásit

Ahoj, nemáte tipy na drobnější cvičící feny v Čechách. Chci si pořídit drobnější štěně s výcvikovými předpoklady a ráda bych si rodiče předem omrkla.
A jak jsou na tom boxeři se zdravím, vet. mě dost zrazuje.
Díky.

Michla
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

Denisa
Ahojte holky. S těma skokama nevím, esi máš pravdu. Nejednou jsem se v charakteristikách boxera dočetla: "boxeři jsou doří skokani". A viděla jsem i skvělý foto (teda hodně hodně starý), jak boxer přeskakuje nepředstavitelně vysokou a zároveň dlouhou překážku sestávající z několika stěn. Fakt neuvěřitelný. A naša Aninka za mlada v pohodě skákala takový ty vysoký stěny, co přes ně hopsají hasiči jak trhlí. A lítaví sou boxeři tež. Mám někdy pocit, že nestačí snad akorát chrtům. Tak ti nevím.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

Drobnější???

Michla
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 11:59
- Nahlásit

ema
Ahoj emo,
myslím, že co se týká zrazování veta od boxera skrz zdraví, je to to stejné, jako kdyby doktor ((m)lékař) na základě toho, že do ordinace mu celej den chodí nemocní, začal tvrdit, že lidi obecně jsou nemocní. Je fakt, že se málokdy dožijou víc než deseti, ale oni to nastotisíckrát vynahradí povahou. A když se podíváš, zjistíš, že nakonec snad ani nenadeš tradiční plemeno, které by nebylo geneticky zatížené nějakou chorobou. Boxeři mají nejčastěji potíže se srdcem. Takže tak.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání