Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:56
- Nahlásit

ola
No občas problémy při obranách máme... teda skoro vždycky... takže kopačky to jistí...
Denisa
Tak kde mám tu přihlášku? Už se tam moc moc těším!!!! Hele, nepojedeš někdy do Krasové? Že bysme se potkaly...

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:02
- Nahlásit

Chodka
Týý jo!!! To jsou skoro stejně starý!! Tak to je super!! Jedna naše kámoška boxerka se narodila 25.3.2005...

Možná už jste to tu probíraly,ale nechce se mi číst těch 70 stránek zpátky... Prozradíte mi, čemu se se svejma placatkama věnujete? Nás s Bonnie teď úplně totálně mega moc dostal sportovní výcvik... Taky jsme zkoušely frisbee, agility a dogdancing(tanec se psem)...Ale asi se budeme věnovat jen sportovnímu výcviku,abych ji nemotala hlavu.. Na ostatní blbosti mám doma toho "špeka malýho"...

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:21
- Nahlásit

Dannie
tak snad už to máš v mejlíku... Do Krasové teď nepojedeme, ono se to trošku zkomplikovalo, ale až pojedeme, tak ti dám vědět... a do Jedůvek taky...
Chi, chi, tak o mně víš, já taky stopičky,obrany,poslušnění ála NZŘ a teda taky to IPO no, ale není mi v něčem moc sympatický...
A jinak ještě coursing, ale to asi taky víš.
A pak nově jakože skijoring na běžkách a frisbeečko taky trošku, ale jen opatrně... a dogdance nějaký prvky, ale právěže mi to začala sama cpát do poslušnosti na place ona je hrozná snaživka, aktivka, takže si ještě přidává... no není to nejlepší, taky s tím asi škrábneme... hlavně před zkouškama!
A chtěla bych se moc věnovat záchranařině, ale bohužel... no tak jen občas jsme si vyštěkali lidičky v objektu (sutinách)... a dál nic.
Na léto plánuju ještě scootejoring na chalupě (ne v Kasové ale...) na té naší původní...

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:24
- Nahlásit

Dannie
Koukala jsem na těch "zimních" fotkách tě opět Bonnie suprově sleduje (můj sen! )! Jak jsi toho docílila???? Máš v ruce balonek či co?

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 14:04
- Nahlásit

Ahoj, tak jsem právě úspěšně absolvovala zkoušku z Veřejné a státní správy - jupí! Takže píšu hned ze školní knihovny.
Doufám, že se Staník hezky staral o malé i velké placatky...
Ano, Michla, která sem zavítala je moje ségra, má Aidu Canis Ludens (po mojí Anče) a je to zároveň teta mojí Charley - viz. fotky:
Aida s Aninou , Charley, Any, Aida

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 16:22
- Nahlásit

Market, tak to velka gratulace ke zkousce!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 18:55
- Nahlásit

Zdravím vespolek!
Jsem dnes byla na lyžích a tak jsem teď musela půl hodiny číst, co jste tady probraly..
Co se týče těch změn a blýskání na lepší časy pro kupírované, tak jsem přímo u zdroje. Pokud se podaří Robertovi (má ch.s. z Ringu) uspět na jaře ve volbách na konferenci Boxerklubu a sestavit úplně nový výbor Boxerklubu, dopadne to dobře. Dosavadní představitelé za kupírované odmítli bojovat. Snažíme se teď v různých pobočkách Boxerklubu přemluvit lidi, ať pro něj hlasují. Pokud se to nepovede, tak je to v pr... a kupírovaní už si neškrtnou. Taky prosazujeme, aby výstavy posuzovali i jiní rozhodčí, než pořád ti 4 stejní dokolečka dokola, a těch změn a návrhů je samozřejmě víc, chov to potřebuje. Víte, jak budou hlasovat delegáti vašich poboček? Měli jste už schůze? Probíral to s váma vůbec někdo? Členové kolikrát nejsou informováni - byli by totiž moc chytří. Informujte se, zda budou volit ten starý zaprděný výbor, nebo mladou krev, která chce náš chov dostat někam dál.. viz Boxer-Fórum na Pandoře a její příspěvky.

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:05
- Nahlásit

ola
Jojo, mám v ruce balonek... Ale uz to takhle zvládáme i bez ně! Což je úplně super... Prostě jsem s ní celej jeden měsíc nedělala nic jinýho než že jsme si jen jráli s balonkem a teď už pro chůzi u nohy vůbec nepotřebujeme vodítko... Takže mám docela radost,protože chůze jsem se trošku bála,protože Bonnie je hroznej rapl...

Markét
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:22
- Nahlásit

corleona
Jupí, to se mi líbí! V neděli máme výročku (ÚP Č. Krumlov), tak jsem zvědavá. I když současné vedení je super, jen je třeba se s nimi domluvit, o co nám jde. Doufám, že pochopí, kupírování zde na Jihu má tradici...

corleona
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:35 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Markét
Zkus za to lobbovat..
UP Praha i jiné pobočky v Čechách, celá sev. Morava - UP Rychvald, UP Olomouc a dokonce i UP Ostrava, která byla těžce "proKarbanovská" budou hlasovat pro Roberta Fagoše. Zatím Brno ještě není zpracované, Jindrovka je těžko odhadnutelná, ale sama má kupíráče, tak snad ji to trkne. Ale starší lidi nemají rádi změny, tak nevím.. a většině členům to bývá šumafuk, nebo nevědí, vo co gou a na schůzích zvedají ruku, když zvedají ostatní. Taky jsem to tak kdysi dělala, ale teď vím, že to můžeme změnit MY, "jen členové" poboček, jakým směrem se to bude ubírat..

Michla
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 10:43
- Nahlásit

corleona
Jó, tak tohle já beru

Michla
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 10:48
- Nahlásit

ola
Ahoj Olo, Markét je opravdu moje sestra.

ola
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 13:14
- Nahlásit

Michla
Odkud jste? Teda sestry - to tu ještě nebylo. Super.

Michla
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 15:56
- Nahlásit

ola
My jsme z Brna, pak z Třebíče a teď je sestra z Opařan (u Tábora) a já už zas z Brna. Aida je ale v Třebíči s maminkou a od jara do podzimu bývají na chajdě na Vysočině. Ale jak roztaje a obeschne, plánuju ostřejší výcvik, takže si ji sem budu vozit. Pokud ovšem nebude březí, což už všichni toužebně očekáváme. Ona se akorát rozhodla, že v zimě, kdy má spoustu jiné práce, hárat nebude. Je to mag. Ženicha a jeho paničku jsem honila rychle po zkouškách a ona si teď klidně nic. Jojo, kdybychom to nestihli, tak určo zahárala. Aspoň bude na všechno klid. Tož tak

Markét
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 18:53
- Nahlásit

ola
Máš fotku té malé (co nevíš, jestli je to grifonek nebo brabantík)? Nebo fotku, kde je s některým sourozencem grifonkem, abychom mohly porovnat? To je fakt zajímavé, že chovatel vlastně neví, co to miminko bude!

Už tu fotku mám, s černým bráchou. A schválně, kdo si tipne, který z nich bude vousatý a který ne? Vypisuju sázky!

ola
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 19:43
- Nahlásit

Markét
Nádherný jsou obě štěňata. Musím konstatovat, že mi připadá, že i vousatá budou obě?!? Možná to vlevo je trošičku víc?!
Mimochodem, kdyby ses rozhodla v budoucnu krýt Cillu ženichem black and tan, tak si blokuju fenečku!! Manžel už je hóóódně nalomenej...

Michla
Koukám, že jste si tu březost pečlivě naplánovali, ale Aidy jste se nezeptali?!

ola
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 17:00 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Teda lidi, tady je mrtvo! Co je s váma? My se dnes s bubulkou odhodlaly a v mrazu jsem se vydaly na cvikoš. Dlouhodobé odložení FeeBee absolvovala asi tak - vzadu měla do sněhu zapíchnutý ocas a vepředu stála na drápech... Zbytek těla měla ve vzduchu! Tak moc se jí nechtělo ležet na studeném! Včera jsme byli s klukama na horách (v Deštném). Moc jsme si to užili. Kluci sáňovali, FeeBee je tahala za nohy a lítala v závějích atd. No, v autě pak byl opět smrad a lá zmoklej cirkus...

corleona
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 18:15
- Nahlásit

ola
Pravda, pravda, je tu mrtvo..

My teď vůbec necvičíme. V tom sněhu, co tady je, to se ani nedá. Náš cvičák pořád nefunguje. Dnes navíc zase nasněžilo a má sněžit dál. Takže jenom procházka a my pak fičíme na dvě-tři hoďky na sjezdovku. Už nepadám - zkrátka Janica Kostelič hadra..
No a příští týden vytáhnem stehy a hurá na výstavu..

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 18:30
- Nahlásit

Ahojte,
tady u nás napadlo včera jen trošku nového snížku a jinak přes poledne krásně svítilo sluníčko
V sobotu jsme byli na cvičáku, G. to cvičilo krásně, panička však byla na její temperament jaksi zpomalená, panička vyšla ze cviku
Dnes se bylo s hafáky lítat na sněhu! Mám dokonce unaveného pejska, tak to je príma! Škoda, že jsem taky unavená.
Nějak bych ještě po tom víkendu potřebovala aspoň den na obnovu sil, už teď je mi blbě, když si představím jak zítra mažu do práce... Hned bych si to vyměnila s Giordinkou.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:46
- Nahlásit

Markét
Tak který štěndo bude vousatý?

Nevím, jak u vás, ale u nás dnes ráno bylo nechutných -17!! A to hlásí sněžení a maxivítr. Ach jo! To mě to někde s tím mým pidiautem smete do příkopu. Včera, když jsem ráno nacpala Feebuši do auta, tak než jsem oškrábala okno, tak koukám, jak se klepe, od papule kouří, ale když jsem pustila zadní stěrač, tak se ho snažila (přes sklo ) uhryznout... Jo, a jeden vlčák ji tam honil po cvičáku a snažil se k ní čuchat, jenže měl košík a když jí tu ledovou kovovou konstrukci šoupnul mezi zadní nohy, tak si Fee sedla a vesele mu seděla na hlavě...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:08
- Nahlásit

Dobre ranko,
Market to je dobra otazka, taky nevim ktere si tipnout, ale mmozna bych taky zvolila spise to nalevo na to vousate...jestli to na nas taky neni nejaky chytak
Tak u nas napadlo noe snehu docela dost a hlavne to do vecera na silnicich paradne primrzlo, takze vcera se Tine krasne smykovite behalo...je fakt ze pro ni je to vetsi vzruso
Dneska mi psala kamoska jestli bych s ni nechtela na konci brezna zkusit jit na ZOPku, tak nevim. Pri predstave ze jeste bude snih a Tina bude muset splnit odlozeni si nejsem nejak jista. No uvidim jestli propadne stohnu natrenovat a hlavne taky aby jsme se pokud mozno co nejmene vyhly falesce, ikdyz asi uplne se nam to nepodari...tak snad to bude mit alespon mensi spad nez minule...
Trochu aktivity by uz jsme ale zacit vyvijet mohly...ted se fakt s Tinou zatim neskutecne flakame

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:17
- Nahlásit

Ahojte, u nás je taky zima jako prase. Zdeněk ujel od domova asi půl kilometru a auto vypovědělo službu, takže už mi volal že už leží s Víťou v pelíšku, ten prý skákal radostí. No aspoň někdo s toho má radost.
Viky nám včera zase připravil perný chvilky, jelikož jsme byli v pátek plesat a dorazili sme dom až ve čtyři ráno docela navátý, tak sme celou sobotu proflákali a proleželi. Takže Viky po nás furt lezl a byl totálně nevyběhaný. Včera jsme mu to chtěli vynahradit a udělali jsem si procházku po okolí asi pět kiláčků, bylo krásně, jak bylo čerstvě napadnuto, tak všude strašně stopiček od zvířátek. Takže Viky byl chvílema jak v tranzu. Občas jsem ho i pustila že tahal za sebou vodítko a lítal kolem nás občas i docela daleko, ale vždycky přiběhnul. Až když sme se vraceli a byli sme asi půl kilometru od domova, tak kus od nás přebíhali srnky a on furt tak táhnul až sem ho neudržela a pustila. V tu chvíli jak když ho někdo střelí do prdele a ty mety směr srny, asi včera běžel svuj životní rekord. Já se mohla uřvat, ale vůbec nereagoval. Za chvíli už sme ho neviděli. Uprostřed toho pole je takový mez kde jsou stromy a kde maji myslivci krmelec, jako na potvoru tam zrovna v tu chvíli včera byli. Viky si to namířil k nim a oni ho chytili, my než sme tam doběhli tak to chvíli trvalo, no ale pes zachráněn ale ty řeči co sme si museli vyslechnout. A že takhle by to teda nešlo, aby tam takhle běhal a že oni jsou myslivecká stráž a že by nám ho mohl klidně někdo zastřelit a bla bla bla.
No takže jsem se přesvědčila že Viky na chození na volno teda opravdu zralý stále neni. Teď se ho budu zase bát vůbec pustit z ruky.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:35
- Nahlásit

Jee kdyby mi taky neco vyovedelo a ja nemusela jit do prace to by bylo super! Jenze to me se stat proste nemuze...taky bych pri ty zime nejradeji zalezla a ani hlava by mi nekoukala
No tak to jste si tedy opravdu uzili Vcelko. Takovy pocit zazivam presne ja. Tina jakmile se taky zameri na nejakou zver, tak naprosto nevnima okoli. Tak hlavne ze s nima byla nejaka domluva, nekteri by mohli hnedka jednat coz by teda dobry nebylo. Ja nevim ze musime mit takovy lovce
Me v sobotu taky zacala nekam zdrhat, nic nevidela, ale neco citila. NO urvat ji fakt neslo, tak jsem to otocila druhym smerem a doufala ze se otoci a bude si ho pelasit pekne za mnou. No chvili ji to trvalo a pribehla...ale neskutecne me to rozciluje!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:59 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Vcelka
tak to jste měli fakt štěstí, možná taky když s tebou viděli chlapa... oni jsou hlavně v tomto období nasr... myslivci, taková kruťácká dlouhá zima, je fakt, že když nějakej pes prožene srny třeba jen pár set metrů, tak můžou uhynout na zápal plic raz dva...

U nás se houfují velká stáda a chodí až k panelákům, nechápu co furt žerou...

Vcelka
Paja s Tinou
trošku jste si odpověděly i samy... Vikouš nevylítaný z předešlýho dne a Tína, že se teď fláká s paničkou... já vím, že jsme si o tom tady už psaly... ale je to trochu i o tom, že psa pořádně během vycházek zaměstnáte, aby si nehledal zábavu sám... a samozřejmě čím víc organizovaných psích aktivit a cílenýho vyblbnutí se psem, tím líp, takovej pes pak už nemá tolik roupů... I když jak kterej, že?!
bohužel mně když jsme šli s bandou psů a já vykecávala a nedávala bacha, tak mi taky G. po strašně dlouhé době vystartovala za zajícem spolu se psy... napřed jsme vůbec nevěděli kam běží... moje chyba

Jo a tak si přijeďte do Brna vyzkoušet coursing, to těm vašim tlamám určitě půjde! Jak budou vyhlášený ofiko tréninky, tak vám dám echo!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

No právě.. já mám taky dost dobré stíhačky zvěře. Proto chci na ten coursing! My už máme natrénováno na pět let dopředu..
Dělám si srandu, ale sranda to není žádná. Pokud myslivec vidí psa štvát zvěř, je to pro něj škodná. A střílí stejně Puňťu jak Victorii des Jardins de Passiflore..

A s tím echem tréninků Tě beru za slovo! My bychom určitě jeli, jen nám to nesmí kolidovat s výstavami, takže bychom to rádi věděli dopředu.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

jo coursing by byl skvělej, až na tu vzdálenost že k vám je to od nás dvěstě kiláků. No ale zkusit si aspoň jeden trénink abych viděla jak mu to jde to by chtělo.

Když chodim normálně v týdnu na prochajdy, tak ho taky pouštim, ale je fakt že to s nim docela blbnu, takže nemá moc příležitost zdrhnout. Už sem právě myslela že bych ho mohla zase pouštět na volno. Po tom včerejšku mi to příde že sme zase na začátku. Včera jsme šli na dost otevřenym prostranství kde bylo vidět kilometry daleko a těch stop bylo strašně moc. A je fakt že sme jen šli a on si čuchal, že sme s nim nijak neblbnuli. Myslíte že až nebude sníh a nebudou ty stopy vidět že to bude trochu lepší?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:31
- Nahlásit

corleona
jo, já jsem přímo u zdroje, takže žádnej problém. A placatý tlamy na startu si prosadím vždy!
Vcelka
no vidíš, tak to budeš muset dělat jak já, že pokud jdeš s psiskem sama (bez psů), tak že s ním budeš muset blbnout Ono je to vyčerpávající, ale zatím se mi nic jinýho neosvědčilo. Nechat ji jen tak chodit si a lítat si kam chce, ... a když jdu s přítelem, tak si ji posíláme, hážeme jí furt něco atd. Ona už G. když ji venku pustím a jsme sami (bez psích kámošů), tak neběží někam čuchat, čeká co zas panička vymyslí za kravinu a motá se kolem mě... No jo no, tak co jsme si vybrali to máme.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:31
- Nahlásit

No Denis kdyz ono je docela tezky Tinu pri prochazce zamestnat (ja vim ze uz to zni jako vymluva), ale ona neni tak extra hravej typ a podobny). A kdyz beha s ostanima pesanama, tak problem je v tom ze po nejaky chvili ji to uz taky omrzi a prestane si hrat i s nima...vsechno ji docela rychle prestava bavit...
S nasima ostatnima pesanama chodit nemuze, to jsou lovci neskutecny a jinak doma jich mo na hrani nemame, ale jakmile neni pes stenyho temperamentu, tak ji to prestava bavit temer hned....
Jo myslim ze ten coursing by ji taky bavit mohl...a jak by se krasne vybehala...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:34
- Nahlásit

Vcelko, on si ty stopy najde ikdyz ten snih nebude...kolikrat je to v lete daleko intenzivnejsi...
Denis u nas je to asi tak ze panicka dela blbecky a Tina si pak asi rekne, no jo to je ale trubka a jde si delat sve...a aport, tak to je fakt jen na chvili...je to koza

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 09:41
- Nahlásit

Paja s Tinou
tak to je blbá situace... pokud ji nemáš moc čím motivovat... a co ji teda baví, jen to lovení?! Není na balonky, na klacíčky a tak?
Já znám právě psy, co buď jen chodí a čmuchají a páneček je ani nezajímá, ale nevzdalují se, takoví ti "ideální" co je vypustíš a nestaráš se.
No a pak ti co je pustíš a oni valí a hledají co by kde mohli, co se kde děje a kde je nějaká zábava, tak tam se hrnou... to je Giordina! Furt ji musíš zaměstnávat a poutat na sebe, jinak si jde hledat zábavu sama..., ale naštěstí ji jde něčím (téměř vším) motivovat.
Jak teda na psa tipu Tina, to fakt nevím.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání