Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 18:58
- Nahlásit

Jo, tak jsem konečně našla fotku, na který až tak nevypadám jako chovanec z Ústavu sociální péče. Jen jsem se lekla, jaký jsem měla na podzim červený vlasy...

corleona
Nenech se přemlouvat a něco najdi!!!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:12 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Projížděla jsem schválně kompjutr a našla tam jen ty, co mám na webu.. fakt..
Tak ať to nemusíte hledat
jsem zde např:
http://www.maximusdeus.cz/viki_franstat.htm
http://www.maximusdeus.cz/viki_derby_winner2.htm
http://www.maximusdeus.cz/sholkama.htm

Dannie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:26
- Nahlásit

No já bych se vám taky ráda ukázala... Ale myslím,že už jste mě všichny viděly na našich stránkách... A kdo jste se nedívaly a chcete vidět jak vypadají dvě obludky, tak se koukněte na www.bonnie-arwin.wz.cz
A jestli můžete, tak mi napište adresy Vašich stránek,ať si je už konečně přidám do svých odkazů....

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:28
- Nahlásit

Nezapomeňte! Plus deset kilo ke každému fotu!

Dannie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:30
- Nahlásit

corleona
Nebude to až tak hrozný,ne? No však uvidíme v Brně...

ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:49
- Nahlásit

corleona
Zvláštní - docela mi připomínáš moji švagrovou. Jééé, schválně sem hodím její fotku, abys mohla mrknout. Doufám, že to nezjistí...

ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:59
- Nahlásit

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:31
- Nahlásit

Jé, tak všechny jste krásné paničky a svým boxerům rozhodně neděláte ostudu!
ola
ty vypadáš jak starší ségra těch tvých dvou rošťáků a ne jako zasloužilá matka!

Já vypadám pokaždé jinak, záleží kde byste mě potkali. Předpokládám, že my bychom se viděli pouze na kynologických akcích, takže pokud by to bylo nějaká akce kde se s placatkama cvičí, tak tam jsem za chlapečka a zaprasená a v hadrech ála bezdomovec...

Jinde, na výstavách a výletech jsem občas i poznat, že jsem žena a někdy ani nevypadám jako psovodka z armády - říká můj přítel...

alli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:32
- Nahlásit

Tak jsem hledala svou fotku a nic jsem nenašla, problém je, že většinou fotím já.
Dannie
Allisininy stránky: www.volny.cz/marketahr

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:34
- Nahlásit

No a na výstavě - ještě nevím jaký budu mít háro, protože se jdu zrovna příští týden stříhat... a někdy nosím brýle, někdy ne...
Kdyžtak poznáte Giorďasku, to bude ta fenečka co bude poskakovat jako opička a chrochtat jako prasátko!
I když takových tam možná bude i víc co?!

ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:46
- Nahlásit

Denisa
No vida, vida... Já myslela, že tu pod tvým jménem bude fotka na kratičko střižené "vojandy" a ona něžná dlouhovlasá blondýnka...

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:55
- Nahlásit

Denisa
No počkej počkej... to mám potom doma tři Giorďasky!

Děcka,(sorry za to oslovení, ale po těch fotkách mě, stařenu, jiné oslovení nenapadá)
tak si představte, dneska jsme po asi deseti dnech (a možná i víc) byla sbírat exkrementy. Celou tu dobu nesněžilo, tak si tu nadílku od těch našich Mikulášů umíte představit.. Navíc mě napadl slogan: Hit letošní zimy? Žlutý sníh do každé zahrady!

No a v závěru sběru mě už jen napadlo dát si inzerát:
Daruji za odvoz dva pytle mražených hoven a k tomu zdarma i šest kvalitních sráčů. Značka: Ruším chov.

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:08
- Nahlásit

corleona
dva pytle mražených hoven a k tomu zdarma i šest kvalitních sráčů
no tak to se chlámu jak blázen! Tak to si dovedu představit - vynásobím si jednu dávku od G. šesti a vyjdou mi ty pytle...! No to musí být dávka! jo a sníh je taky žlutě flekatý, no spíš už celožlutý!
ola
já si tebe taky představovala trošku jinak
... jo, no já a "něžná" - ne tak to fakt ne

ola
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:20
- Nahlásit

corleona
Tak to jsem se zase nasmála . Já jsem sběr absolvovala s majzlíkem v ruce včera. Děsný od jedný potvory natož od šesti kadičů... Slogan mi napadá tento : V prosinci či lednu - hoven plnou bednu...

Denisa
A jak sis mě představovala? Jako zasloužilou matku s drdolem a rašícím vousem??

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:32
- Nahlásit

ola
no, tak nějak!
Néééééééé! Ale představovala jsem si tě víc usedle, to asi jo. A prostě hlavně bych si k tobě nepřiřadila takový dvě kloučata a 2metrového muže! Vypadáš moc rošťácky a mladistvě na to, že se staráš o takovou rodinku! Však to je správňácký. Ale neříkej, že si tě lidi nepletou s jejich ségrou! Anebo pak ty fotky klamou!
No ale já asi taky nikdy nebudu vypadat na zodpovědnou, rozvážnou matku... nebo vypadat možná jo, ale rozhodně se tak nebudu chovat...

Martin mě vystrnaďuje z netu, tak asi dobrou...!

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:55
- Nahlásit

[imgs]http.P8130109.jpg[/imgs]

Lenda
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 22:30
- Nahlásit

Nejde mi to.

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 00:32
- Nahlásit

Teda holky, jste mi udělaly radost s těma fotkama, já byla tak zvědavá

ola
Kdybych tě potkala na ulici, tak by mě určitě nenapadlo, že máš dva malý rošťáky a každou neděli trávíš na cvičáku. Vypadáš fakt hodně křehce, ale je to super, tady je vidět, jak se nevyplácí dávat na první dojem.

Denisa
Tebe jsem si představovala taky úpně jinak, ani nevím jak to popsat, ale každopádně fantazie pracovala. Asi drsnější s přísným výrazem, raději toho nechám

Každopádně jsem si uvědomila, že já s Eliškou nemám žádné společné foto, takže to zítra napravím, a taky přihodím něco do placu.

Chodka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 06:41
- Nahlásit

tak zase nové věci po včerejšku,já chodím domů z práce ve 14,00 a doma nemám moc šanci na net.Máme nastavený limit a ten využívá dcera.Když jsme u těch fotek tak v galerii mám Meggi s dcerou, je to ta s brýlema, dvojčata jsou neteře.
corleona
Když jsme u té matky pluku tak dceři Míše je 18let, tak nevím jestli tu nebudu nejstarší.Dám svou fotku do galerie.

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 07:16
- Nahlásit

Tak jsem taky dala jednu do galerie.Zkoušela jsem jich několik a tahle jediná mi tam šla.Sem mi to dát nejde.
Chodka
Dle věku dětí budu asi druhá nejstarší.Mému synovi je 13.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 07:38
- Nahlásit

tak sem taky něco přidám i když mně taky můžete vidět na mých stránkách www.viky.estranky.cz

Jinak teda Olo taky sem si tě představovala jinak, asi sem myslela že jsi taky blond, no prostě jiná představa. Ale dobrý šuší, máš hezkou celou rodinku. Manžel taky fešák.
Deniso ty na všech fotkách jseš fakt po každý trošku jiná, viděla jsem tě vždycky jen na fotce ve kšiltovce nebo kulichu a tak byla ta fotka z domova docela překvápko. Taky šuší.
Ostatní už jsem viděla na jejich stránkách nebo z fotek, no prostě shrnuto šuší vám to všem. Jsme prostě hezký baby ne?

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 08:57
- Nahlásit

Chodka
No teoreticky bych úplně v klidu mohla mít potomka ve věku 18ti let..
Mému Mišanovi je 10. Tak já to prozradím, jsem ročník 1970

Markét
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:12
- Nahlásit

Že jsme tady na fóru samý hezký baby, to je pravda, ale docela by mě zajímalo, proč sem nepříde taky nějakej chlap? To se snad bojí? I když je pravda, že poslední dobou (aspoň co se týče výcviku) se kolem psů motaj spíš ženský - čím to je?
Pro ptěchu dámského oka tedy jeden psovod-muž. A to můj Staník, který už ovšem není boxerář, ale momentálně patří k bordíkářům. Fotka je starší, když jsme ještě měli Daisy (Dorothy Aritabox) a je z Bohemia Cupu v plošném vyhledávání.

Chodka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:33
- Nahlásit

corleona
Ty mladice Jsem vítězka !!!r.1965, ale někdy si připadám, že mi bylo nedávno 17 Proto jsme si pořídili Megginu dcera už na nás prdí
Ale nebojte v Brně Vám nezkazím věkový průměr.Nebudu tam.

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:44
- Nahlásit

Chodka
Ale JÁ ho budu kazit!

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:59
- Nahlásit

Tééééda! Jak jsem to tak omrkla, tak samí hezcí lidé! A mladí!!! corleona můj choť je 1971 (a někdy bych řekla 2001 ) a určitě si myslí, že je mladík. A vlastně je. Já jsem 1976 a když dělám smlouvu pro člověka ročník 1988, tak si říkám "takový dítě?!" jo a prdlajs. Ono to tak letí!

Mimochodem, ačkoli možná vypadám křehce (jak na který fotce), tak dokážu ukočírovat nejen ty svoje chlapy doma... Jo, a ještě - tady na diskuzce píšu většinou nespisovnou češtinou, takže doufám, že to omluvíte, protože si tím kompenzuju až přespříliš spisovnou češtinu pracovní...

Markét

Manžel taky fešák...

Lenda
Tvůj muž taky nebude žádný drobek, že ne?

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:01
- Nahlásit

Sóóóry, to poslední nepatřilo Lendě, ale Chodka !!!

alli
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:14
- Nahlásit

corleona
Tak já ho budu kazit s tebou, jsem ročník 1971.

Jinak všem vám to moc sluší, já musím nejprve někoho udolat, aby mě vyfotil .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:21
- Nahlásit

ola
tak vy budete mít letos doma samý výročí co? Manžel 35 a ty 30.
S těma mladšíma ročníkama sem na tom podobně, já sem sice 1977 ale když vidim jaký se sem přijímaji lidičky to je samý ročník kolem 1985 tak už si taky vzdychám jak sem oproti nim stará. Samý mladý hezký kluci.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:31
- Nahlásit

Vcelka
Manžel už slavil - je ledňák. A mě to čeká až v prosinci. Ježíš, ta třicítka vypadá takhle napsaná děsivě...
Samý mladý hezký kluci... Sakra, jak to, že k nám do kanclu chodí samej starej škaredej... ?!?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání