Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Libka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 19:16
- Nahlásit

ola
Dámička

ola
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 19:45
- Nahlásit

Lenda
Koukala jsem, že u paní Kosařové - CHS Ze slunečného vrchu, mají štěňátka. Moc se mi líbí ta fenečka. Jsou to teda papulky nafouknutý...

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 06:05
- Nahlásit

corleona
Jen klidně škol, hned jsem chytřejší, například já myslela, že když má štěně špicatou hlavu, tak je to mínus.

ola
Pracovní dozor , tak to má být

alli
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 06:12
- Nahlásit

Ten anonymní jsem byla já.
Libka
Pěkný žíhandy! Čím jsou tmavší, tím se mi více líbí

alli
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 06:20 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

zzizalka
Tady na diskuzi jsem našla: (takého používám)
na zmenšování obrázků je famózní prográmek Image resizer, tu je odkaz je tam i detailní popis
http://technet.idnes.cz/software.asp?r=software&c= A050302_175606_software_gre

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:22
- Nahlásit

zzizalka
když nemáš žádný program na úpravu obrázků tak ty fotky můžeš normálně zmenšit v programu malování který má každý počítač, já to v něm taky dělám, příde mi to nejrychlejší. Otevřeš si v malování fotku na horní liště si klikneš na ikonu obrázek tam si dáš roztáhnout či zkosit a v roztáhnout si změníš procenta ze 100 třeba na 80 nebo kolik budeš chtít prostě míň. No a fotka se ti zmenšila a pak už dáš jen uložit jako.

Tak dneska už je Viky jen v dílně, protože včera opět zlobil. Jak sme dostali ten prášek na vyplachování pindíka, tak si ho stáhnul z linky odnesl do ložnice do postele a tu krabičku asi začal kousat a obsah z části asi vysypal a z části asi sežral. Měl žlutou celou hubu ze vnitř a prostěradlo bylo žlutý a pak taky roztahal naše přaskáče a jedna ta bota je taky pěkně žlutá. No hlavně že nám vet řikal že máme dávat bacha že to hrozně barví a nejde to dolu.

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:38
- Nahlásit

Ahoj, tak to jsem si početla,za včerejšek až mi to zabralo skoro hoďku prac. doby ještě k té hlavě líbí se mi víc široká a mi naší Meggině říkáme, že je nějaká asimetrická zdá se nám, že má malou hlavu ale po přečtení Vašich příspěvků jsem v klídku.
Co se týče bílých boxíků tak jsou nádherní a jenom lituji jejich potíží, snad se to všechno vyhne Vikymu, i když nevím teď po té ,,žloutence" místo bělouše máte na čas žluťáka.
Včera jsem se koukla na stránky jak psala Včelka na BARONA Z DOBŘICHOVA to je ale krásný psisko.
ola
Fajn pomocnice,umí se jenom dívat nebo přiloží tlapku k dílu, naší Meggi jde moc dobře kradení dříví z kůlny když muž připravuje dřevo, a potom máme nadělané všude třísky

ola
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:39
- Nahlásit

Vcelka
Tak to byl Vikoušek činorodý. FeeBee na mě dneska taky koukala pěkně nafoukle, jakože odjíždím a nechávám ji doma (do včera s ní byl doma Zdeněk), takže už se děsím, co najdu po příjezdu.
Jinak musím říct, jak krmím jen večer, tak už to není žádný obcházení kolem misky. Jen začnu v kuchyni chystat, tak to je brblání a takový to špulení huby s dlóóuhým kňůkáním a houkáním spojený s natřásáním a mohutným upozorňováním na to, že už je jako bobule nachystaná... A když Zdeněk dělá, že jí to sní, tak štěká a skáče mu až na hlavu...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 07:43
- Nahlásit

Ještě jsem zapomněla... Dnes si malej Kuba chtěl vzít do školky plyšovýho pejska - oblíbence. Až po příjezdu jsme zjistili, že jsme ho asi nechali doma. Už teď se modlím, aby to nebylo někde ve FeeBeeně dosahu, protože to bych asi pejska sešívala z kousíčků a s baterkou hledala po zahradě molitan...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:07
- Nahlásit

ola
no chudák Kuba, asi viděl pejsu v celkovém stavu naposled.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:14
- Nahlásit

diky za radu, až přijdu dom pokusim se vložit fotku.

včera večer jsem se rozhodla že krátce vyvětrám v ložnici.máme postel pod oknem, Betynka kouká vedle mě co to dělám. Seděla na posteli a jak viděla že jsem otevřela okno tak z něj blbka vyskočila. Bydlíme v přízemí tak se jí nic nestalo.
Jak jsem nečekala že něco takovýho udělá, prostě jsem na ní zakřičela pojď zpět a ten klokan vyskočil zase oknem do ložnice.
nepochopim jak se mohla dostat nazpátek když je "malinká" a od země k oknu je to tak metr dvacet a skákala skoro z místa.
tak asi máme doma klokana.

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 08:19
- Nahlásit

Markét, ja myslim ze to bude ais ono. Vcera jsem si psala s kamoskou co tam jede a pry se v patek bude natrenovavat a sobota + nedele jsou zkousky a Strouhal to pry piska. No uvidite! Pokud tam uvidis belgicandu Vegu a krizence Sullyho (rika se mu ze je to losi pes), tak jsou od nas. Myslim ze ta na ty zkousky ma, hlavne se Sullym. Na podzim na stoparske zkousce vsem vytrel zrak
Jinak ja Tinu pres snehem nekryju, ten ma moc rada, ale spis si myslim ze by si tam dovadela sama, jak nekoho hledala. Ono ji to vyhledavani moc nejde a spis nebavi. Kdyz pred ni uttece nastrelak, tak za nim bezi, ale pak ho jen zlehka ocucha a vetsinou si obchazi prostor okolo a jen tak sumuje. Takze ji musi vyprovokovat aby se vratila k nemu a rozstekat ji...tak to s nami je. Nevim jestli se to urputny hledani v ni nekdy ukaze...
Kdyby to byl jen vycvikovy vikend, as bych jela, ale kdyz je to spis o zkouskach, tak nevim, nevim. Navic na bezkach jsem nikdy nejezdila, takze v tom bych neuspela zase ja.
Libka, jsou fakt krasny!!!
Vcelka, tak ted bude Viky uplne zdravej...a skoro i desinfikovanej
Tak snad Kuba o sveho oblibeneho plysaka neprijde. Je to zvlastni, ze Tina mi nic po obu me nepritomnosti nikdy nesundala ze stolu a pod televizi mam dokonce takovy to 100kusovy baleni tech barevnych tycek a ty se taky neztraci a pritom moc dobre vi co v tom pytliku je...

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 08:21
- Nahlásit

No tak to je tedy Betynka pekna frajerka...to musel byt fakt zazitek , alespon vis co je to ted za zviratko!

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:26
- Nahlásit

zzizalka
No někdy žasneš jak si uměji poradit, když bylo Meggi tak4 měsíce tak se naučila chodit domů oknem ve verandě, ze začátku jsme se divili kde se vzala doma, už jsme mysleli , že máme Alzhaimra protože dveře ven byly zavřené, než nás napadlo okno.Vzala jsem kameru a točila.Tak to máme i zdokumentované.Ona byla tak šťastná jak se jí to vedlo
Teď už ale přes něj neproleze. Jo a v létě jsme už na okně nemohli mít žádné kytky dtále skákala na okna a kytky byly na zemi.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 08:30
- Nahlásit

Pajus
to je dobrý! Hned se člověk po ránu zasměje..
Mě Nunda taky jednou skočil z okna - z přízemí. Ale on se z okna jen díval dolů a jak má tu velkou hlavu, tak se nějak převážil a vypadl. Dole koukal, co že se to stalo. Ten jeho překvapený výraz bych vám přála vidět.

Zrovna včera mi Tom říkal, že Nunda má exteriérově pěknou hlavu, ale strašně připitomělý výraz. Prý výraz "trouba". Tak říkám: No, vždyť on trošku troubelín je..

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:00
- Nahlásit

To u nás je chudák babi (tchyně),teď ví, že nemá nechávat otevřené okno do obýváku,tam jí jednou ta naše trumpeta z venku vloupala, vlezla si na gauč sundala si dva dřevěné obrázky ze zdi , které samo nemohly zůstat nepoškozené a potom to zajedla našema vynikajícíma chodskýma koláčema.

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:40
- Nahlásit

ola
Ona je tady ještě jedna CHS/Ze slunečného vrchu/,paní Kosařová má CHS Fortuna viva.Tak štěníky mají v té druhé.I když je tatík možná Grando.Ten má taky super hlavu,ale nemá asi velké ty pracovní výkony.Je to ale fešák.

alli
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:43
- Nahlásit

Pěkně jste mi zvedli náladu , to jsem se pobavila nad vašimi zážitky

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 09:52
- Nahlásit

corleona
Taky jsem se chtěla zeptat,jak to bude s ocásky u budoucích štěňat.Budou nebo nebudou?

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:05
- Nahlásit

Já bych byla pro BEZ OCASKU , teda jenom ty krátké i když je vidět, že jsou různé délky.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:11
- Nahlásit

Lenda
Asi pokud to bude nějaký konkrétní jistý majitel vyžadovat, tak je necháme. Ale asi je fiknem.

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:12
- Nahlásit

Ocásky nebrat, včera mi Untyta vylila kafe..

Lenda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:23
- Nahlásit

corleona
Co když za pár let přijde STOP boxerů bez ocásků na všechny akce,jako se teď stalo s ušima?

corleona
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Lenda
To je dost možné.. a bude to pěkně blbé

Markét
# Zasláno: 26 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Ranní pozdrav od placatek. Malíčci už s Karlou pěkně řádí - toto je fotka ve výjimečném klidu předtím, než grifonka upadla do hlubokého spánku. Jo a grifonky mám "bez ocásku" - chudinky, teď se nebudou moci vystavovat v západní Evropě

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:37
- Nahlásit

Markét
Júúú, to je krása vypadá to , že do toho spánku upadají obě

Markét
# Zasláno: 26 Led 2006 10:50
- Nahlásit

Chodka
Ne, že upadají do spánku obě. Znáš boxery málo, že nepoznáš výraz nejvyšší ustaranosti? Svraštělé čelo, moudrý výraz v oku...

alli
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 10:58
- Nahlásit

Markét
Tak to je opravdu povedené foto, moc se mi líbí.

Chodka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 11:18
- Nahlásit

Markét
To se mám ještě dost učit, Meggi je 10 měsíců tak takový ustaraný výraz ještě neprojevila.Já říkám, že čučí jako puk.

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 11:40
- Nahlásit

Tak ted jsem se taky slusne pobavila.
To vsichni mi rikaji jakou ma Tina mimiku...je to desna ksichtarka a clovek hnedle tusi co si zrovna ona mysli...no vzdyt rikam porad ze je to komediantka

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání