| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:35
- Nahlásit
ola
asi děláš ve špatnym odvětví
Stejně my to je prdlajs platný když sem vdaná a když jsou oproti mně tak mladý. Jediný potěšující je že my každý kdo neví kolik my je hádá míň.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Mladí nebo staří, aspoň někdo! Já tady mám široko daleko jediné tři chlapy - Nundu, Koka a Maxe
A ti mě teda všichni dost obdivujou... hlavně když jim nesu rohlik
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:46
- Nahlásit
Čau boxíkářky,
dobrý koc (to je brněnsky něco jako šťabajzny) jste!!! a je pěkný, že už vím koho si pod těma nickama (čti "nykama" )
představit a všechny jsem si představovala jinak (až na Markét aStaníka, které jsem viděla.)
Já jsem ročník 77, takže málem taky 30cítka na krku! Ale nevadí, s boxerem je člověk pořád mlád!!!
Doma vyhrabu foto s přítelem a naším "miminem", aby se to tu rozrostlo aspoň o nějaký chlapy. I když ten můj tedy není pejskař, natož kynolog, ale Giordimilovník je, tak aspoň něco...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:49
- Nahlásit
ola
Míry: manžel 192 cm cca 99 kg (r.1965) POZOR ! NEPRODÁM
holky co jsem četla, že po 40 se začíná mládnout, já to sice nepozoruju, jsem tam 2 měsíce,záda bolej tak čekám jak se to vyvine.
Máte se na co těšit
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:50
- Nahlásit
corleona
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:52
- Nahlásit
Chodka
tak to je chlap jak hora. Ten muj (1974)má 182cm a 102 kg, tam je to spíš do šířky.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:58
- Nahlásit
Vcelka
A to já jsem nejmenší z rodiny Míša (dcera) 184 cm, kg do 60, 18 let, svobodná-nepořádná.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:00
- Nahlásit
Vcelka
Chodka
Pozor - já bych neměnila! Navíc jsme na tom dost podobně, ten můj má cca 198cm a cca 98kg.
A s tou čtyřicítkou, člověk je tak mladý jak se cítí... Např. já když sáňuju nebo jezdím s klukama autodráhu, tak mám pocit, že je mi zpátky 12...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:12
- Nahlásit
Tak teda na šířku vede určitě můj Tom Váhu nevím, protože ji tají. Ale prý hodně. I když už dost zhubnul od minulých let.. Ale chuť na jídlo je sfiňa.. Snažíme se nežrat, ale teď třeba v tom Trenčíně po výstavě jsme se v restauraci ve výstavním pavilonu podívali do menu, na sebe, do menu a na sebe a servírce říkáme : Dvakrát vyprážany syr s hranolkami.. Občas zkrátka zahřešíme..
PS: Dnes je na oběd jen kuřecí vývar se zeleninou (vývar z kuřecích prsou!) a fičíme na sjezdovku..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:20
- Nahlásit
chi, chi, tady je to jak nějaká seznamka, ty míry , tak já přihodím mého a Giordininého spolubydlícího 29/182/93 a je to naprd, když vy tady neměníte ty svoje polovičky... no ale já bych brala jen nějakýho figuranta! Takže to vy stejně nemáte doma, tak nic no.
my papáme taky dosytosti, mňami mňam, diety to neznáme...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:25
- Nahlásit
Tak koukám, že od placatých tlamic jsme u žrádla (kde jinde), chlapů, diet... Ještě chybí sex... Zrovna včera u oběda jsme s jedním kámošem konstatovali, že co jinýho by člověk na tom světě měl, než to jídlo. A kolegyně povídá : "A sex!" a ten kámoš "Co... sex? Ale hlavně to žrádlo...!!!"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:31
- Nahlásit
ola
tak to radši o těch chovech a krytích placatek, bych se tedy za sebe přimlouvala
jo a diety taky nebrat!
a ani ty chlapy nee, vždyť co je na nich vlastně zajímavýho?!
žrádlo pro psy máme probraný, a o jídle pro dvojnožce - já jdu na oběd až za půl hoďky, tak kdo to tady má číst, hlad jak sviňa...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:42
- Nahlásit
hm to já si místo oběda jako vždy dala cestu do města a nákup žrádla domu abych měla z čeho uvařit manžílkovi večeři. Jak nemá teplou večeři tak si stěžuje, porce pro čtyři osoby u nás stačí pouze pro nás dva. On sní ty tři a já tu jednu. Jo a taky už si stěžoval že už jsem dlouho nic neupekla. Děsný. Ten pes aspoň neumí mluvit a je vděčný za všechno.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:46
- Nahlásit
Vcelka
ježiš, granule na takovýho chlapa!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
Denisa
tak tak. Nejhorší je když je takhle naučený od maminky, to se to pak těžko mění.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:52
- Nahlásit
To já celý týden nemusela vůbec vařit. Tom mi sdělil, že ke mě nemá důvěru a beztak vařím na sádle a ne na olivovém oleji a na vodě a bez zahušťování moukou a že tam liju smetanu a ne mlíko, .... , jak mu říkám, protože prý vůbec nehubne. Ale on je dobrá kuchařka, moc.. vyhovovalo mi to.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:55
- Nahlásit
Holky přeposílám vzkaz od Pájus!
...Denis jestli si t ctes, tak uz druhy den bojuju s prihlasenim do nasi diskuse a stale me to tam nechce pustit. Psala jsem adminovi a ani po jeho odpovedi se nezadarilo...tak uz fakt nevim co s tim mam provest. Jinak je tam holky alespon pozdravuj...alespon si ctu co si pisete. Snad se to casem zprovozni!!!
Poradila jsem, aby zkusila se znovu zaregistrovat pod jiným jménem a údaji, snad se jí zadaří... !? Nebo jí to už pustí... ?!
A jdu na to papu!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:59
- Nahlásit
tady zkusim dát odkaz s fotkou mých dvou drahých, snad se pod tim ta fotka zobrazí
http://www.viky.estranky.cz/fotoalbum/S-panickama/ S-panickama/original/11836
corleona
to bych taky brala kdyby někdy uvařil, on je v kuchyni ale uplně ztracený.
Denisa
Pajus totiž nebyla před tim zaregistrovaná v diskusi, nikdy neměla po jménem to člen. Takže by se asi měla napřed zaregistrovat a pak by to mělo jít.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 12:06
- Nahlásit
Vcelka
S tou teplou véčou ti to nezávidím, to já nemusím a vařit manžel umí dobře a to se mi to potom vychutnává když sednu k hotovému.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 12:49
- Nahlásit
Vcelka
Panečku, jak chlapi pózují! Dost dobrý! Takhle je hezky vidět, jak má Viky pod očima ty čárky - jako klaun! Hezký!
Denisa
Ty už máš Giordi uchovněnou? Nebo kdy se chystáš?
corleona
Tak to závidím. Můj chlap je děsně šikovnej - na všechno - MIMO vaření. Možná tak ukrojit chleba, uvařit vodu na čaj...
A co se týče teplé večeře, tak to je pohoda (když není táta doma... - jak z filmu Pelíšky), protože kluci ještě nejsou ve "vymrzovacím" období a secpou, co jim dám pod nos! Zatím! A já si vždycky něco najdu... Nejvíc se angažuju pro tu naši bobulku!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 13:06
- Nahlásit
No tak nakonec mám nejvíc zhýčkanýho chlapa. Asi mu dám dneska tuhle diskusi přečíst aby se nad svýma nárokama trochu zamyslel.
Tak jsem právě udělala na jednom psím internetovém obchodě zase objednávku za pětset. Když bude mít šmudla za 14 dní to veliký výročí prvního roku. A to už mám pro něj doma lítající talíř, zase dostane nejvíc dárků. Hlavně že měl manžel svátek a ještě nic nedostal. Chudák.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:12
- Nahlásit
Tak já jsem věkem střed/ročník 1972/.Ale možná mám nejstaršího manžela!Neměním!
ola
Ještě se chystáš do toho Hradce?Já jsem na dobré cestě vyměnit si službu a jet taky.Doufám,že mi to dopadne!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:31
- Nahlásit
Tady se to zase rozjelo, absolutně nestíhám. Když už jste u těch chlapů, můj má 187cm a něco přes 100kg, takže taky žádný prcek. Vložím do galerie foto. A s tím vařením, naše máma pracuje ve školní jídelně, a když jde venčit Elišku, tak tu vždycky něco nechá, takže to mám přes týden vyřešený. Úplně se stydím, když to tu píšu No a na mé foto se zatím dnes nedostalo, tak snad to do večera napravíme. Jo a já jsem ročník 1980, a poslední dobou, když přijde zákazník, ročník 80, 79, 78, tak když ty lidi vidim, tak mi přijdou už nějaký postarší, tak si taky vždycky říkám, bože, to už jsem taková stará páka???
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 15:31
- Nahlásit
Tak z fotky zatím nic nebude, nějak se mi nedaří ji vložit do galerie, zkusila jsem založit i novou, ale nic. Zkusím později.
|
Puna
|
# Zasláno: 1 Úno 2006 21:51
- Nahlásit
Ahoj všechny,
vás tu ale přibylo, budu se muset zorientovat.
Na fotkách vám to moc sluší, samý pěkný baby, začnu z vás mít ještě komplexy
Je fakt, že Ola vypadá jak sestra těch svejch kluků..
Deny, tobě se co nejdřív ozvu na mail.
Včelko, vidím, že už se chystáš na Vikouškovy narozky, no nás to s Luckym taky 10.2. čeká, moje malý psí miminko bude mít už rok.
Tak se mějte všechny krásně a zdravím samozřemě i placatky a placatce!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 09:00
- Nahlásit
Puna
čau!!! jo jo určitě se ozvi! já už chtěla mockrát, jenže nebylo souzeno jít s váma na prochajdu... no já ti napíšu mejlíka. Pokud by se nám podařil spáchat sraz, tak co nejdřív, protože Giorďaska má někdy v brzké době začít hárat
ola
ještě nee a chystám se nechystám Jakože chci si s ní zkoušku chovnosti udělat, ale možná jen tak, pro srandu králíkům, protože nejsem rozhodnutá, že budou mimina. I když vím, že zájemci by byli, no se mnou je to těžký, já mám několikero osobních (a trochu pošahaných) důvodů proč ne, a zase je mi to líto, že by neměla, protože jinak jsem přesvědčena, a byla jsem přesvědčována o jejich kvalitách - povahové vlastnosti..., no ovšem alébrž a tak tak všelijak achich ach - já nevím!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Docela chápu tvoje rozhodování jestli štěníky jo nebo ne. Asi bych taky měla starost a obavu z různých věcí. Na druhou stranu si taky myslím že by to možná byla škoda kdyby štěníky neměla, právě proto jak je šikovná a chytrá a hezká, no prostě si myslim že kdybys jí našla stejně šikovnýho pesana že by měla kvalitní štěňátka.
Dneska už s váma moc nepokecám, budu tu už jen půl hodiny a pak jedu k zubaři a už se sem nevrátim. Jsem sice objednaná až na jednu hodinu, ale chci se ještě jet před tim podivat do města, takže tak. páá
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:40
- Nahlásit
Ahojda holky, konečně jsem tu. Nakonec jsem se musela zaregistrovat úplně znovu...
Já od včerejška od odpoledne ležím s nějakou žaludeční vyrozou a nejsem schopná ničeho, ale přítel mě obskakuje jak en může
Koukám že já tu tedy budu asi nejmladší, já jsem totiž ročník 1982. Musím taky vyhrabošit nějakou fotečku
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já už si říkala, že tě nějak vyselektovali... No, naštěstí už jsi tu. Že ti bylo po nás smutno?!?
Puna Vcelka
Tak to bude velká narozeninová párty, že jo? Copak miláčci dostanou? A co uvaříte/upečete k zakousnutí?
Já teď přišla z masny a tramtadadááááá - dostala jsem opět igelitku velkých kostí (roztomilý, mladinký řezník mi je donesl až ke dveřím - asi si chudák myslel, že mám doma jen toho psa... ) Tak až odpoledne přijedu a zacouvu do garáže, tak se FeeBee přicucne čenich na kufr u auta a nepůjde sundat!! Už se těším, jak mi předvede taneček, až zatřesu vítězoslavně taškou...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
Paja s Tinou
no vidíííííš! ono to tak muselo udělat víc lidí a jsou tu pod jinými nicky...
Fotku přihoď! Ale já tě už znám z fotek, fešando! Jo a teda taková mladice, že se nestydíš!
Jo, jsem zabudla napsat, včera mě při společném venčení zrušil dokonce jiný pes než vlastní - mladá bosinka, veliké telátko - dávala mi s rozběhem hubičky, vyskočila a oblízla celou tvář, docela něžně, ale jednou se jí zadařilo dát mi dělo a teď mám pod okem menší modřinku, začíná se vybarvovat... potěšilo mě ale, že i jiní páníčkové s jinýma plemenama mají takové krásné bolestné hrátky s leckdy trvalejšími následky.
|