Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 11:40
- Nahlásit

Ahojtes!
zzizalka
to je teda boxoklokanka! Gumídek hopskulka!
V sobotu jdu asi jen na schůzi, cvičit v té kose nebudu a hlavně bych pak neměla kam dát G. když bude ta schůze, hodinu v odkládačce v takové kose, to by ten můj byťák asi odnesl nachlazením...
Markét
pěkné! kolik takový prckoun váží?

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:24
- Nahlásit

Teď jsem se dívala na stránky, jestli někteří víte jak probíhá záchranná akce na pomoc psům z Dětmarovického útulku... tak je tam i jeden prý pěkný, čistokrevný boxer! No hlavně, že už jsou ti psi odtam pryč.
Kdybyste věděli aspoň o nějakým boxeromilovi, nebo vůbec kdo by adoptoval nějakýho bafana, tak ho tam nasměrujte.
Stránky http://sear.site.cz/ a tam tak různě v odkazech... nevím kde teď přesně je, ale to najdete, tak pokud víte...

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 12:48
- Nahlásit

Ale fotecka tam toho bixise nikde neni vid? Alespon jsem ji nenasla...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:50
- Nahlásit

je to na
http://www.psi.d-i-mont.cz/ , ale neni tam ještě fotka.

Ty lidi jsou perfektní, že to dokázali.

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 12:52
- Nahlásit

Ja jsem nasla i stranky toho utulku kde jsou, ale tam taky foto neni...no nic...
Ja nekdo muze byt takova svine

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:56
- Nahlásit

Ne, některé azyly mají i s fotkama, tam jak je boxík, tak zatím nee.
zzizalka
ty seš taky z Brna, kdybys mohla přispět granulema atd., tak jsou v Brně dvě sběrná místa... do pátku do noci, v sobotu ráno už frčí za hafanama...

Jo, kamoška mi teď psala, že jim objednává granule... takoví lidi jsou skvělí!

ola
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:07
- Nahlásit

Mají tam v tý Ostravě pěkný pejsky. Mně se moc líbí výraz zrovna tohohle...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:10
- Nahlásit

Poslala jsem tu adresu všem svým známým na mejla, ať to pošlou taky dál a kdo může ať nějak pomůže. O těch granulích jsem taky uvažovala, ale asi spíš pošlu nějakou kačku na ten jejich účet na útulek Vrbátky. Počkám jestli budu mít zítra nebo v pondělí výplatu a aspoň nějakou stovku pošlu. Nebude to nic moc, ale v tomhle případě každá koruna dobrá.

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 14:06
- Nahlásit

Olo tenhle pesan se mi taky moc libil, ten vyraz je skvelej!!! Jeste ze mame doma tolik pesanu...mozna bych mu jinak neodolala

ola
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:08
- Nahlásit

Pajus
To je výraz "Pozor, usmívat se, vyletí ptáček...!" A super je výraz i té paní, co ho drží, takovej hrdej, citovej...

Pajus
# Zasláno: 26 Led 2006 14:46
- Nahlásit

nekteri pesaci jsou vyborni ksichtari...a kolikrat kdyby jste videli tu nasi bassetku, no to je taky neco. Oni diky tem usim umi taky ledasco

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Denisa
Prosim, napiš mi na mailik tvoje jmeno a příjmení (předpokládám, že seš z Brna, že? )

ola
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:34
- Nahlásit

Tak sláva! Plyšák zůstal celý. Kuba si ho naštěstí zapomněl na chráněném místě. Uuuuuf!
Dnes jsem byla s bobulou na prochajdě a potkal nás westík. Byl navolno, ale hned jsem poznala, že to nebude kámoš. Ikdyž to byl pes (a ne čuba), tak začal vrčet a stál jak socha. Věděla jsem, že kdybych k němu nechala Fee čuchnout, že vystartuje. A jeho páneček prý " on nezaútočí, on se jen bojí"! Jó, bojí. Ale ze strachu by taky mohl kousnout!!!
Pak nás potkal malej boloňáček - no to bylo řevu. Bobule se jen přiblížila (je to pes a navíc kastrát) a už řval jak tur. Hrůza. Takže taky žádný kamaráčofty.
Ach jo! Bobuše si už zase vzala do parády "žabičku hnusničku" (ano, ještě stále drží pohromadě ) a s pečlivostí geologa doluje z útrob vatelín... Jsem zvědavá, odkud jí to zase budu tahat...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:53
- Nahlásit

http://www.nalezenci.cz/getimg.php?id=4779&p=photo &t=animal

Zase jedna boxina v útulku...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 10:30
- Nahlásit

Tady je nějak mrtvolno při pátku.
No tak Olo hlavně že plyšáček přežil, Kuba by byl asi smutnej. U nás včera taky vše v pořádku, byl v dílně, takže doma nemohl nic zničit. Včera sem převlíkala peřiny a co normálně dělám pár minut včera za pomoci Vikyho trvalo půl hodiny. Rozhodl se mi vydatně pomáhati, takže to vypadalo tak že napřed když jsem povlečení svklíkala mi vždycky lehnul tam kde jsem nejmíň potřebovala a pak když jsem ho oblíkala, tak já tahala za jeden konec a Viky za druhý, taková malá přetahovaná. Docela sranda. Pak se mi v tom čistě povlečeném musel hned pěkně vyválet na zádíčkách se tam rochnil, docela si to chlapec užíval.

Chodka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 11:12
- Nahlásit

Vcelka
Už jsem myslela, že nefungujeme, u nás to vypadá s povlíkáním podobně,ale s tím, že se zavřu v ložnici a Meggina čeká před dveřma a potom první kdo spí v čistém je pes.
Dnes se rozhodla v půl třetí, že bude spát s náma tak mi dalo velkou práci dostat ji z postele, vůbec bych se s ní nevyspala a ona by ležela v mé posteli a já bych se musela přesunout na její místo.Ale zvítězila jsemOna ale hned ráno jak vytahnu paty z postele tak má rychlý přesun místo mě.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 12:02
- Nahlásit

Chodka
no mi teď tak nějak jsme v tomhle dost polevili, že už od vánoc spal Viky převážně s náma, docela tak nějak už sem si i zvykla že to nebylo tak hrozný, on totiž spí hlavně na mojí straně. No ale teď poslední dny jsme zjistili že třeba spí chvíli s náma a pak se přesune na svoje křeslo a nebo spí na křesle a až ráno se přesune k nám, takže je to lepší.

alli
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 12:06
- Nahlásit

Vcelka
Allis včera byla také celkem hodná, akorát se dostala k drátěnce a celou ji rozcupovala, což se divím, že jí to nebylo nepříjemné, když je drátěná .
Chodka
Allis se také občas snaží zalehnout do postele i když ví, že tam nesmí. Onehdá stála na posteli, když jsme šli spát a manžel ji nezahnal, naopak jí řekl, ať si lehne, ta chvíli jen tak stála, jak z toho byla vykulená, ale pak raději slezla dolů .

Chodka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 12:24
- Nahlásit

Holky nestalo se Vám, že pes nachvíli ztratí vědomí?Nám se to stalo 2x,ale bylo to pár vteřin, potom se Meggina oklepala a běhala dál.Jednou to bylo když jsem ji pustila, tak ona začne strašně bláznit má radost, že může běhat tak přiběhla a nemohla popadnout dech a začala se motat,tak jsem ji uklidnila a hladila ona to rozdýchala a bylo to v pohodě.Včera se nám stalo něco podobného, přijela kamarádka a holky boxerky se musí nejdříve přivítata a pobláznit než nastoupí do auta.Já jsem Megginu přidržela za obojek(jelo auto), Kora ta druhá boxerka jak jsem ji putila a jak blbly tak asi na ní trochu víc skočila, Meggina se zase nějak zakuckala, nemohla popadnout dech, šla k autu tam se opřela a zase začala podadat na stranu neudržely jí nohy a dokonce se i dost počůrala.Ale během chvilky bylo po všem a byla OK.Ještě teď se mi klepou ruce když na to pomyslím.Příští týden se dojdu asi poradit k vetovi.

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 12:39 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Chodka
tak s ní běž určitě k vetovi, nic to být nemusí, ale takový příznaky můžou být třeba u epilepsie Nebo mívají boxíci dost často špatný srdíčka (krevní oběh) Nevím. Nebo něco s krátkým patrem u boxišů?! Někdy jakoby zapadá jazyk...
Vet ti tady tyto věci vyšetřením vyloučí. Snad.
Držím moc pěsti!

alli
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 12:52
- Nahlásit

Chodka
Naštěstí nestalo, také bych doporučila, jít raději k vetovi.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 13:22
- Nahlásit

Chodka
Mně taky hned napadla ta epilepsie. Určitě neváhej a jdi s ní co nejdřív k vetovi to neni žádná sranda.
Budu držet pěsti ať to neni nic vážného.

Lenda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 13:33
- Nahlásit

Chodka
Určitě si nech vyšetřit to srdíčko.Nám se to taky stalo.Po lítání sebou na moment praštila a za chvilku to bylo dobrý.V pěti začala jakoby kašlat a na to dostala od vety antibiotika.Což by omyl a selhalo ji srdce.Určitě se to dá léky na srdce dost oddálit.Držím pěsti,aby to bylo něco lehčího/ještě lépe nic/.

ola
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 17:05
- Nahlásit

Ahojdááá, tak jsem to lyžování přežila. Přestože jsem na tom stála po nějakých 15-20 letech, tak to bylo nad moje očekávání dobrý. Moc jsme si to s manžílkem užili - bez dětiček, pohoda jak za svobodna. Teď sice přestávám mít cit v nohách , ale snad to rozchodím...

Chodka
Taky se mi FeeBee takhle jednou zamotala (myslím, že jsem to tu zmiňovala). Bylo to ale v létě (dost teplo) a ona na cvičáku běžela přes celý hřiště. Když už dobíhala ke mně, tak zpomalila, začla se motat, sedla si a čučela. Doběhla jsem k ní, chlácholila ji a ona pak vstala a byla OK. Volala jsem veta a ten mi řekl, že to byla pravděpobně srdeční slabost (i z toho horka). Nedivím se, že ses vyděsila, já tenkrát málem měla infarkt taky... Radši se s vetem poraď, ať nemáš nervy.

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Led 2006 20:11
- Nahlásit

ola
Tak to jsme na tom stejně! Já jsem stála na lyžích nedávno (den poté, co jsme bourali) po cca 20tiletech. Hrozně už se těším, sjezdovku máme kousek, takže paráda. Janica Kostelič už ze mně prý asi nebude, ale nejsem dřevo, usoudil Tom a DNES jsme koupili sakum pikum vše nové Před chvílí jsem zula lyžáky a šla je hned schovat, ať mi je někdo ze smečky neochrchlá, jako všechno nové, co přinesu domů - třeba nové tričko a tak..

Chodka
S tím srdcem bacha, boxeři na to trpí - chtělo by to EKG. S přehřátím mám bohužel taky zkušenost. I přes to, že jsem na fenu dávala bacha, tak se přehřála (stačí trocha slin v krku, začne kašlat a dusit se) a málem zemřela. Ale vet mi ji zachránil, i když jsem ji přinesla na rukou v kómatu a dožila se pak 13ti let. Ta měla i od devíti let těžkou arytmii srdce a s léky se to spravilo. Ale bez léků by to bylo horší.
Ta omdlévání bývají častá u dorostenců - tj. kolem jednoho roku. Moje druhá fena to měla taky. Při vítání, lítání se psem, nebo rvačce sebou práskla jak podťatá. V roce a půl to přešlo a pak byla bez problémů až do devíti let,kdy se jí zjistila cukrovka. Jo, nemoce, to je moje. Taky měla 2 torze žaludku během jednoho měsíce.. zkrátka parádička. Trošku se to na mě podepsalo, když vidím po žrádle některého z našich psů, že má větší břicho, tak už hysterčím. Tom ze mě šílí, ale on to nezažil.

alli
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 20:49
- Nahlásit

corleona
Tak o takové zkušenosti bych klidně ráda přišla (potíže se srdcem, torze žaludku). Slyšela jsem, že když dojde k torzi žaludku, tak při operaci již nějak žaludek zajistí (k něčemu přišijí), aby se to již nestalo, tak mě překvapilo, že ji měla dvakrát po sobě..., hrůza, raději na to nemyslet.

Dnes jsme po delší době na procházce potkali zlatou boxerku, tak si spolu holky pěkně zařádili . S boxerkou se vyblbne nejlépe! Stejný temperament, grimasy, pohyby...prostě úžasný pohled, strašně jsme litovali, že nikdo nemáme se sebou foťák.

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 21:40 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

alli
Ten žaludek prý nebyl dobře přišitý a utrhl se. Prý. Ale teď už známe v Ostravě super špica doktora, tak se mi už žádný průser po operaci nestane.

No a jinak dnes bylo TUZE VESELO. Přes poledne jsme si byli zalyžovat, bylo úžasně. Zítra máme jet na Mezinárodku do Trenčína, tak jsme si v takovém klídku - spokojení, jaký jsme měli hezký den, pomalu chystali věci na výstavu. Tomáš zapomněl zavřít jedny dveře a všechno bylo v pr...
Rvalo se jich všech šest. Popisovat to nebudu, byl to děs. To už se nám nikdy nesmí stát, už jsme se nad tím opravdu hluboce zamysleli a zavedli bezpečnostní opatření .. Před chvílí jsme se vrátili z veteriny, na šití byl Max (Nunda mu natrh ucho na dvou místech) a Ginuša (tržná rána na noze). Viktora kulhá. Ginuša taky. Ještě to dopadlo poměrně dobře. Jestli pojedem, uvidíme ráno v šest. Sešívaní jsou ještě teď v narkóze. Dostali jsme léky, aby nám nekulhali a doktor to zašil úplně úžasně, nic není vidět (cca 8 stehů na noze Giny). Tak pokud pojedem, držte palce, večer se ozvu.
PS: Mám trošku prokouslou levou ruku v zápěstí. Jsem naštěstí pravák

Denisa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 23:18
- Nahlásit

corleona
Ty brďo, tak to jsou horory! Tak hlavně ať se jim vše zahojí, darebáčkům, držím pěsti, a tobě samo taky! A pokud pojedete na výstavu, tak ať uspějete!
alli
tak já se od vás těch foteček nedočkám Ani tu kozu jste mi nevyfotili, taková raritka.

U nás nic nového, Giordi čt, pá, lítala s RR, málem ji sežral NO, ale naštěstí jen málem, řidič šaliny nás málem přivřel do dveří, málem a dnes na schůzi cvičáku jsem se dozvěděla, že se teda cvikoš bude muset přestěhovat... zítra jdeme zase na psí lítačku a pak snad i sáňkovačku, tak to bude určo príma.

Jo a viděla jsem krásného grifonka, teď nevím přesně ten název... byl to kluk hladkosrstý, černý s pálením (black and tan?!) a byl fakt úžasnej, tlamička k sežrání, moudrý kukuč a byl docela velikej, to se mi líbilo, žádnej prďola...

ola
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 09:51
- Nahlásit

corleona
Tak to je teda mazec. Jsem zvědavá, jestli jste nakonec vyrazili vystavovat nebo ne? Určitě dej vědět.

Jinak my dnes opět nešly s bobulou na cvikoš. Bylo -15 a i teď je ještě -10. Nemám chuť riskovat zápal plic u FeeBee... Už mě ta zima fakt štve. Rýmu mám jak prase (asi jsem si vzala na lyže tenkou čepici), a to mám zítra valit do práce. Ach jo!
Do kolika stupňů pod nulou riskujete se svou placaticí delší pobyt venku? Nejsem přece žádná fainovka, ale při -15 být cca 3 hodiny na cvikoši mi přijde jako zbytečný riziko...

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:46
- Nahlásit

Tak jsme se cca před hoďkou vrátili. Ginuša V1 CAC, Viktora V1 CAC a Untyty V2 res.CAC. Tak to jde.. Premiérová výstava dopadla dobře, i když ten včerejšek byl fakt horor. Kluci byli dnes sami doma hodní, nic nesežrali, nepokadili se ani nepočurali. Byli totiž v separaci každý v jednom pokoji.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání